hits

Summer and friends

BrannI går var jeg ute med Daniel. Vi så på huset som brant ned, det var fabelaktig. Alt som ser gammelt, slitt og fattig ut er pefekt, det finnes mye slikt i området. Jeg ble med hjem til Daniel og vi så på Kumaré.KaféI går var jeg på kafé med Helene. Dette var første gangen vi møttes uten at Håvard var med. Vi hadde snakket sammen en gang tidligere om å møtes sånn for oss selv uten mannfolket. Jeg fikk i hvert fall utfordret de ikke eksisterende sosiale evnene mine nok en gang. Jeg synes det gikk ganske bra. Det er lettere å bli kjent med noen når man er alene med personen.Grusomme megI går var jeg på kino med Håvard, søsteren hans, Mido og nevøen hans. Da det ble snakk om at Grusomme Meg 2 skulle komme på kino fant jeg ut at jeg ville se den så nevnte Håvard det til Mido og vi ble enige om å se den. Da søsteren til Håvard fant ut at vi skulle se den ville hun også bli med. Jeg pleier veldig sjeldent å gå på kino. Den siste filmen jeg så var The Dictator og før det var det Inception. Hvorfor jeg ville se akkuratt denne vet jeg ikke. Den så ikke dårlig ut. Men jeg skal helt ærlig si jeg så for meg at den kom til å bli bedre enn den var. Nå har vi tenkt å se Monster Universitetet en eller annen gang. Monsterfabrikken var favoritt filmen min da jeg var 7 år gammel så det blir nesten feil og ikke se denne.OlavsbergetI dag ble invitert med til olavsberget for å grille. Jeg ble kjent med nye mennesker. Jeg hadde allerede møtt Julie, Sandra og Jørgen før men uten å snakke med dem noe særlig. Det var Sandra og Jørgen som hentet meg og Håvard. Jeg ble også kjent med to nye personer idag, Annette og Kent.

Vi grillet midt ute på plassen selv om det ikke er lov men det var ikke så mange mennesker der og de som var der så ikke ut til å bry seg. Jeg synes det er lenge siden jeg har møtt nye mennesker eller blitt bedre kjent med noen så det var koselig.

I går var jeg hos Håvard og spilte Little big planet med ham på hans nye PS3. Jeg sugde så mye at jeg lo meg i hjel.

Sommer og solI dag gikk til kjøpesenteret for å treffe Mido. Mens jeg ventet på at Mido skulle komme så jeg at ark hadde fått den nye boken And The Mountains Echoed av Khaled Hosseini på Ark. Den var på salg fordi den var på engelsk. For meg spiller det ingen rolle om bøker er på norsk eller engelsk, så det ble den boken likevel. Da Mido kom gikk vi på bergbys mens vi ventet på at Håvard og Desirèe skulle komme, men før noen av dem kom dukket Julie opp. Jeg møtte henne første gang i dag, ellers hadde jeg bare hørt andre nevne henne.

Vi satt nede ved vannet og snakket sammen siden det var så fint vær.

Håvard og jeg lo så vi gråt da vi så bildene jeg tok på dette stedet fordi han har en tendens til og derpe på bilder.

FilmkveldIgår var Håvard og jeg hjemme hos Mido fordi han inviterte oss med på filmkveld. Han inviterte ogås Desirèe, Arne og Veronica. Sammen så vi på en alt for pervers parodi av Twilight. Da den var ferdig gikk alle borsett fra Håvard, Mido og jeg til matbutikken så mens de andre handlet mat begynte vi randomly å se på noen episoder av Charmed. Da hele jengen kom tilbake igjen var alle usikkre på hva vi skulle se på. Bare for å tulle sa jeg "Anastasia" fordi Mido og jeg hadde snakket om den og hadde egentlig planer om å se den. Pluselig var alle enige så det ble Anastasia.

Vi skulle startet og se på Phineas og Ferb; 2 dimensjoner men det begynte og bli sent så Håvard ble med hjem til meg hvor han sov over. Før vi la osse begynte vi å se på serien Halvbroren. Jeg kan ikke huske sist gang jeg så på så mange filmer/serier på rad.JoggeturIgår var jeg på Herkules med Håvard og Helene. Vi ble med på peppes fordi Helene hadde lyst til å spise der. Ellers var vi der og så på bøker. Senere da Helene hadde dratt ville Håvard bli med hjem til meg men jeg sa at planen min var og ta en joggetur da jeg kom hjem men det ville han også være med på. I siste liten kjøpte jeg en treningsbukse til ham fordi buksen hans ikke passet til å løping. Vi jogget sammen i en time.

I dag skal vi ut siden det er barnas dag og det skal visst foregå noe i byen. Vi skal også møte noen venner der.

JenterI går var jeg ute med Håvard, Bao og Daniel. Det var lengesiden vi hadde truffet Bao så vi avtalte å treffes igjen.LatskapJepp, det er lite bilder å se. Lite interessant og finne her for tiden men sånn er det om vinteren men i år er jeg ekstra sløv. Jeg tar ingen bilder, lager ikke kunst. Jeg er til og med så lat at jeg ikke gidder å sminke meg i det hele tatt. Som er uvanlig meg etter at min daglige rutine de siste årene er og bruke 1 time på å sminke og fikse meg.

Jeg var på Herkules med Håvard og Mari idag. Jeg tror jeg har nevnt Mari før, hun har blått hår og bor i langtvekkistan som har lite butikker så hun kommer til Skien noen ganger for å shoppe.

KarmaSom jeg nevnte i forrige innlegg var jeg på sykehuset i Arendal idag siden jeg får ørebehandling der. Det tar 2 timer for meg og reise ned dit og tror du ikke legetimen bare var 10 minutter lang? for å så dra 2 timer hjem igjen. Siden jeg hadde god tid tok jeg en bitte liten tur innom Arendal som jeg må si er veldig fint, spesielt nå om høsten og selv på den korte tiden merket jeg at alle mennesker er mye hyggeligere der. I hvertfall butikk ansatte.

Jeg kom hjem og var utmattet etter og måtte stå opp tidlig. Egentlig skulle jeg gå på malekurset mitt men jeg sa ifra sist gang at jeg sannsynligvis ikke kommer denne gangen. Håvard inviterte meg ut med masse mennesker og jeg har vært usosial på høyeste nivå i det siste. Jeg savner tiden da jeg bare gikk ut med masse folk. Så i et desperat forsøk på å få meg venner igjen samlet jeg opp krefter og gikk ned på kebabshappa der alle skulle være. Det ble koselig i hvertfall.

Så til tittelen på innlegget. Desirèe hadde kjøpt is og Mido (gutten med brillene)  hadde antageligvis tatt is på henne en eller annen gang så hun skulle hevne seg. Istedet tok Mido en skje med is på hånden hennes. Hun ble sur og ristet hånden med is på og den lille biten med is fløy av og landet rett på nesa til Mido. Det var komisk men Karma sier jeg.Alle har bursdagJeg vet ikke hvorfor men jeg har merket at alle nære bekjente har bursdag om høsten eller vinteren. Om høsten har Pappa, Farfar, Broren min, Håvard, Bao og Jeg. Om vinteren har Daniel og Mamma. Og det er omtrent alle menneskene jeg kan si jeg kjenner godt og bryr meg om. Så for et par dager siden var jeg ute med Håvard og handlet bursdags gave til ham. Det høres kanskje rart ut og handle gave til noen med personen men jeg fikk ham til å gå litt rundt alene mens jeg kjøpte gaven. Vi traff på Daniel og Astrid så vi slo oss sammen med dem.

Jeg liker å bruke mine dårlige effekter når jeg tar dårlige bilder.TrekantNå er det lengesiden vi 3 har vært så kawaii sammen på bilder. Vi tok ikke flere bilder en det her men det er for 2 dager siden.SwagIdag var jeg ute med Håvard, Mark, Marianne, Joakim og Bao. Jeg fant ut at jeg har swag forresten.DanielIdag var jeg ute med Daniel. Vi hang på vårt favorittsted, kirkegården. Det er faktisk ganske spennende og lese på gravsteiner og finne nye navn og folk som ble 103 år gamle. Hvis jeg husker var det noen som het Boldius eller noe sånt. Vi snakket om musikk til Spirit man and the Medicine lady, vi må komme igang igjen snart.

Reiser imorgenIgår var jeg ute med Håvard, Daniel, Mido og en person jeg egentlig ikke kjenner men hun het Veronica. Vi traff også Bao et par ganger og slo oss sammen litt her og der.

Imorgen reiser jeg til Kiel i Tyskland med Håvard med crusie. Jeg blir bare borte i 3 dager så det vil ikke bli som da jeg dro til Portugal i 3 uker. Jeg har blogg app da men som regel minner jeg leserene mine på at jeg er mest aktiv på instagram når jeg ikke har noen PC i nærheten.

Det er bare å følge meg på instagram, jeg følger som regel tilbake.

Min instagram

Bao, Håvard og meg som leker tog.

Mido.

GuavaCupcakesJeg lagde cupcakes i går med Håvard. De ble kjempe gode, og rosa! haha. Dagen før det var jeg også med Daniel og bakte sjokolademuffins som ble stygge med gode. Vi så flere timer på 80-talls musikk TV og slo musikken av og satte på dårlig nåtids musikk og lo når deler passet sammen.


Nedlagt fabrikkJeg var ute i Skien med masse folk her og der. Har helt ærlig ikke styr på alle som var der. Det var i hvertfall Håvard, Daniel, Mark, Magnus, Oter og noen flere. Etter at alle hadde stukket av mot kvelden gikk vi til nedlagte fabrikken ved Union. Det er litt skummelt der. Det er liksom 3 etasjer som er en hel haug med ruiner og den øverste etasjen er veldig mørk og det virker som gulvet kan rase ned. Men ellers var stedet drit tøft.Daniel sine instagram bilder.

GangstaJeg har vært ute med Håvard, Bao, Mark og Magnus på Herkules kjøpesenter. Det må jeg si var en opptur. Jeg har ikke hengt med Mark siden februar nå og før var jeg mye ute med Mark. Jeg har også hatt lite kontakt med Bao i det siste. Så å dra opp kontakten igjen er alltid hyggelig.

I'm young, black, rich and famous. I got 10 dollars hanging from my anus.

Ny personJeg tror det er evigheter siden jeg ble kjent med en ny person og jeg føler at jeg nesten vet hvem aller lokalt er. I hvertfall alle som jeg burde vite hvem er. Håvard skulle møte en fb venn som han ikke har møtt i virkeligheten og han inviterte meg med også. Jeg tenkte det var like så greit siden jeg ikke har blitt kjent med noen at all på sikkert over ett år nå.

Hun var ikke en lokal person da hun kom med tog fra Bø område. Vi var på Herkules og så på ting, spesielt siden det antageligvis ikke er noen klesbutikker nesten i Bø. Jeg føler jeg gjorde en elendig jobb med å sosialisere. Jeg har ikke hatt en eneste jentevenn på over 1 år nå. Jeg har liksom totalt glemt hvordan man snakker med jenter og hvordan det er å henge med en.

Jeg endte opp med å kjøpe 2 nye iphone covere. Jeg har 6 stykker nå. Jeg må virkelig slutte å samle det.

Nye personen hadde blått hår. Jeg failet på å sosialisere så jeg turte ikke å spørre om jeg kunne ta bilde derfor tok jeg snik bilde istedet.

Enda et snik bilde.Annet fra instagram

Pareeeey!Håvard og jeg overnattet hos Daniel fra igår til idag. Vi startet å filme litt på musikk videoen til en av sangene fra Sir Real men for øyeblikket har vi på en måte kun en demo video.Gale barnIdag var jeg ute med Daniel, Nora og Astrid men Astrid måtte dra hjem. Så kom Håvard, vi traff også Bao og Mark og folk på down town. Vi gikk hjem til Daniel og var rare tapere og monget med musikk på hans nye dingseboms.Vi er kristne nåDet er klart at jeg har ikke vært venneløs de siste årene men i det siste har antallet venner jeg har sunket enormt. Dette er min egen skyld, jeg tar ikke opp kontakt og i tillegg har jeg nesten bare vært hjemme og inne i et halvt år. Jeg gjør også alt skolearbeid hjemme som har noe å si. Problemet er at når jeg isolerer meg i en lang periode får jeg den sosiale fobien min tilbake så å be en gammel venn ut gir meg inntrykk av at vennen vil finne det veldig negativt å rart at jeg bare "dukker opp". Jeg vet at det er en teit tankegang og at det mest sannsynelig ikke stemmer men jeg får bare panikk og klarer det ikke. Derfor har jeg vært stuck med Håvard og Daniel for det meste siden de er mine nærmeste og jeg holdt nesten på å miste konakt med Daniel i høst. 

Igår skulle jeg antageligvis bare ut med Bao som jeg også har mistet en god del konakt men jeg samlet meg opp å sa ifra. Håvard og Daniel skulle visst være opptatt men om morgen fikk jeg vite at Håvard var ledig igjen. Jeg traff Håvard på kjøpesenteret og der var han med Daniel og Nora så vi bestemte oss for å henge sammen. Vi var bare ute her og der å gjorde rare greier. Vi håpet på at den katolske kirken ville være åpen som den selvfølgelig ikke var... Så vi bare tok bilder rundt den. Etter det gikk vi hjem til Daniel og så på filmen Upperdog.GothIgår skulle jeg til kjøpesenteret for å treffe en jente og gi henne en uåpnet sminkepalett siden hun var den første som ba om den da jeg la den ut på facebook. Jeg hadde to like paletter så jeg tenkte jeg kunne gi vekk den andre siden den var helt uåpnet. Hun dukket aldri opp. Istedet kom Håvard og vi inviterte Daniel med ut og Bao. Begge kom og da gikk vi rundt på byen som vanlig. Jeg kjøpte doughnuts!

Jeg blir rent sjokkert over været. Det var som Oktober i Desember så kom snøen og så var det allerede nesten som April i starten av Mars. Igår var jo rene sommeren. Jeg kunne gå i shorts faen! Og strømpebuksa var bare fordi jeg følte det ble feil og kle seg helt "summer in California" ish så jeg gjorde noe mer Goth inspirert med blomstrede strømpebukser. Jeg kjøpte creepers/dr.martens aktige sko. De var veldig behagelige og jeg bare likte dem.

Etter at Bao dro, gikk vi hjem til Daniel og var der helt til kveld. Daniel og jeg (bandet vårt Sir Real) jobbet med en intro på en melodi. OH! Da jeg overnattet hos Håvard fant vi en trompet. Håvard har spilt et par blåseinstrumenter før og kan til en viss grad spille. Han kan blåse riktig i hvert fall så nå er målet å få trompeten i bedre stand og oppfriske Håvards hukomelse innen trompet spilling og antageligvis sammarbeide i bandet vårt om ikke gi ham en ny plass i det. I så fall og på kvelden da vi gikk hjem var det heller ikke så veldig kaldt. Jeg er veldig glad nå.FabelaktigIdag traff jeg Daniel i byen og vi ringte Håvard som hadde avtale med Bao og noen flere folk i Skien. Dermed dro vi istedet til Herkules. Der kjøte jeg påskesjokolade! Vi var også nede på bryggen hvor vi ikke har vært på 100 år nå! Det begynner endelig og bli tydelig at sommeren er på vei. Håvard dro hjem fra Herkules og jeg dro til Daniel, der jobbet vi med den nye sangen vår Fabulous!

When I go on the bus, everybody sees I'm fabulous!

Jeg maler fremdels masse shit, jeg var oppe hele natten og malte klovner... maleriet er ikke ferdig.


OvernattingJeg er hos Daniel med Mark og Håvard. Vi skal overnatte her! Jippi! Vi har spist pizza og sett på kill bill 2. Vi har spilt inn musikk woooh og danset til jpop sanger fordi vi er kule jenter.PiercedHåvard kom til meg idag og tok med god sushi fra flink restaurant og ikke ekkel butikk sushi. Det var veldig snilt av ham. Vi var i byen med Daniel og jeg fikk ham til og ta hull i øret, ikke hat meg Daniel!

Last nightIgår var Håvard, Daniel og jeg i Skien på Herkules. Vi var også med Nora, Ashley, Astrid og Magnus. Vi var innom Peppes og McDonalds så var vi ute på en lekeplass og lekte barn.Med Bao igjenNå er det rundt et halvt år siden jeg har vært ute med Bao så det var virkelig på tide og dra opp kontakten igjen. Håvard, Bao og jeg var ute på Down Town. Det var koselig og få en av de gamle dagene tilbake.Hørp DørpIgår kom Håvard på besøk. Jeg blir litt sinna på ham fordi han har brukt alt for masse penger på advents kalenderen. 2 nintendo 3DS spill blir nesten 1000 kr. og NEI Håvard du trenger ikke og si at det ikke er det... fordi det er det. Men du er kjempe megasøt da! Jeg elsker deg litt veldig mye.

Vi var ute, vi skulle skaffe oss mat men det gikk rett i dass. Da vi kom hjem sovnet jeg så det ble ikke så mye spiselig på oss, Håvard måtte hjem da uansett.

Jeg så veldig ut som en avføring...Mah god!Igår var jeg ute med Håvard og Daniel i byen og fortsatte men julehandel. Daniel kjøpte mat idag OMFG...

Oh, jeg glemte og nevne at jeg tok en MR-scan for 2 dager siden (Sånn trangt rør man ligger inni som bruker 100 år på å ta bilder.) Det bråket noe jævlig enda jeg hadde ørepropper og alt yay... ValpefjesJeg var hos Håvard som har fått hund, Runa. Den var veldig liten og søt men også veldig hyper skummel og dum. Vi lekte masse med den så spiste vi kebab og hamburger woooh! Søndager er teite... Som minner meg på at jeg har  bursdag imorgen.Jeg er slemJeg klarte å slå kneet mitt i ansiktet til Håvard ved et uhell igår da han var her. Leppen hans sprakk opp. Jeg hater meg selv nå...Drag queenIdag/igår... før klokken 00. Var jeg ute med Daniel, vi tok noen få bilder og jeg prøvde 80-talls drag queen klær haha. Jeg var også hjemme hos Daniel og spilte inn litt på en sang vi lager sammen.CyborgIdag har Håvard og jeg vært sammen i 4 måneder! Ikke lenge til det er et halvt år. Vi skulle egentlig ut og feire men jeg endte opp med og rote meg opp i Daniel, Mark, Nora, Emma og en Lotte person som hang rundt på Downs Town. Det dukket bare opp fler og fler bekjente men etterhvert gikk Håvard, Daniel og jeg ut til den stro narko-parken (vi har en liten en også) og lekte.

Flere bilder er på vei...NzumIdag var Håvard på besøk og vi hang sammen med Mark, Ayla, Tobias og en Niiww dude som jeg ble kjent med. Så spurte daniel om og henge sammen så vi gikk ut sent på kvelden og hang sammen skummelt gøy.

Imorgen skal jeg natte hos Håvard og vi skal prøve oss på matlaging, gleder meg.Håvard med min t-skjorte, genser og Tobias sine bukser. Ikke spør...

Det blir høstJeg vet ikke hvorfor men jeg er ikke så superglad i sommer, det er fint med varme og fint vær men jeg er mer høst person og jeg kan ikke fordra vinter! Usj. Det er tydelig at det begynner og bli høst, jeg gleder meg til alle bladene skifter farge. Igår var jeg ute med Håvard og Daniel.

Jeg utvider øret mitt igjen, etter å ha hatt 12 mm så ville jeg se om det gror igjen og det grodde ned til 3 mm utrolig nok. Nå utvider jeg det til 5 eller 6 jeg er usikker så får jeg se om jeg gidder å ha det noe større en det.Bringebær turHåvard var hos meg og vi plukket bringebær i hagen min, så gikk vi litt rundt med Daniel og spiste pizza for å feire 3 månedene. Det var koselig.

DSC02687

DSC02689

DSC02690

DSC02686

DSC02691Masse menneskerIdag var jeg med kjempe masse folk igjen, skal vi se om jeg klarer å ramse opp alle navnene uten og glemme noen. Håvard, Marie, Karina, Bao, Aleksander, John robert, Magnus, Markus, Madelen, Iselinn, Eliza, Nikolai, Ayla og 2 ukjente personer. Jeg føler jeg har glemt noen. Vi løp rundt her og der på Herkules både delt opp og i en svær gjeng og jeg og Håvard gikk ifra folkene til tider siden jeg handlet klær.

Jeg tok veldig lite bilder så om jeg gidder legger jeg dem ut.HeartHåvard var hjemme hos meg idag, det var kjempe koselig.Drukning av et epleIdag var jeg ute i Skien sentrum med masse folk, Håvard, Helene, Christoffer, Thomas, Nikolai, Madeleine, Vilde og Jørgen. Vi druknet eplet til Helene i fontenen og så hadde vi litt treklatring. Så gikk vi bort til Herkules for å spise cheeseburgere men Håvard og jeg følte oss ikke så bra så vi dro hjem etter hvert.JenteneIdag var jeg ute med jentene, altså Håvard, Mark og Bao. Vi gikk rundt i byen til vi traff en hel haug med andre bekjente og jeg sovnet på bergbys etter å ha droppet søvn denne natten. Etter at folk begynte å splitte seg gikk Håvard og jeg hjem til meg hvor jeg sov i 3 timer mens han så på, creepy.

Vi fant fint sted ute.HunderIdag varen supersøt dag med mine søteste folk. Og jeg hadde på kjole igjen omfg + lite sminke, hva er sannsynligheten for det? Jeg var i så fall med Håvard og Bao og vi så søt valp som hoppet på oss og senere så vi en liten chihuahua valp som hadde løpt vekk hjemme ifra og gikk alene.PanoramaJeg var hos Håvard igjen og vi hang rundt med Bao på kebabshappa og ute ved "panoramaen". Sommervær og masse sol er elsk!AIDSNå har jeg Janis Joplin stemme... som er awesome men ganske dumt når jeg mister synge evnen min av å være forkjølet. Jeg er seriøst dritt lei av å bli syk! Noen ganger har jeg seriøst trodd jeg har AIDS eller HIV siden mitt imunforsvar er helt ubrukelig. Håvard kom hjem til meg idag da! Får håpe jeg ikke smittet ham eheheh...WooohSå azm lizzm...HerkulesHerkules med masse kule folk er digg!

BTW nå finnes det en "fan page" for meg på facebook og jeg oppfordrer alle vennene mine til å IKKE LIKE den! Og istedet like min Håvard fan page.

Dette er ikke meg! Det er Håvard!

Det var ganske spennede og snoke rundt på andres mobiltelefoner og finne ut at det var masse bilder av meg der! :3YesterdayHer er mer bilder fra igår... jeg tror det ble rundt 300 - 500 stykker eheheh.HippierIdag var vi i Skien og latet som om vi var hippier. Jeg hadde veldig lyst på sånne Ozzy Osbourne briller men de satt helt failed på nesa mi så jeg ble nødt til å velge tykkere runde solbriller. Vi var også på Helland og prøvde masse instrumenter.

Som du tydelig kan se så har jeg farget håret mitt mørke-lilla og farge resultatet ble HEEEELT LIKT ASS!

"Narko hippie" mugshot.Søt dagSøt dag, søte folk. Jeg var i byen med Bao, Håvard og Daniel.
DANIEL FANT ET PEACE TEGN!

Mine vennerIdag var jeg i Skien med noen av yndligs folka mine! Daniel, Håvard og meg som leker pervo og Bao som var en kort stund med oss.

Ehehehe...

After-rape

Jeg har ikke lyst til å forklare men jeg blir nesten nødt til det. Bao kjøpte milkshake som han satte mellom beina på Håvard og masse gamle folk gikk forbi og stirret som bare helvete.

Bao med milkshaken sin igjen...MandagJeg liker mandager når man får fri på dem. Da kan man gjøre akuratt det samme man ville ha gjort dersom det var skole men bare uten skole delen. Henge rundt i verden. Mark, Daniel og jeg syter etter sommer, vi var litt med Jenny, Maria og Anders også.SnillIdag, igår geez jeg hater etter klokken 00 systemet anyway... for ikke så lengesiden hang jeg med Håvard, Bao, Helene og masse flere folk. Siden det var UKM idag stakk alle dit men jeg risikerer ikke den nok så skadde hørselen min på det. Håvard var faktisk snill nok til å droppe UKM bare for å gå med meg det var veldig hyggelig gjort av ham. Jeg ville sagt det var en ganske fin dag borsett fra den delen hvor jeg ble bitchslappet i ansiktet av Miriam, det var fuckings pain! EVUL!

Bilder som jeg stjal fra Bao.PeopleFor et par dager siden var jeg i Skien med kjempe masse folk, jeg har ingen kontroll på hvor mange vi var men jeg klarte i hvert fall telle opp til 16 stykker, siden det var så mange som dukket opp og stakk av. Det var veldig strange jeg er ikke vant med så masse folk men det var ikke så ille.Igår prøvde jeg ut scanneren min som jeg ikke har brukt på kjempe lenge.

2004 tror jeg...

1998 eller 1999FriendsVi liker å ta bilder.Sexy faceHVAFAEN!?I heart schoolJeg har savnet skolen ufattelig mye! Siden jeg var syk to uker i strekk før juleferien. Jeg liker skolen min veldig godt ikke fordi det er skole hah, men på grunn av folka.

Idag var jeg med Maria, Mark og Daniel til Skien på Herkules. Det var kjempe awesome, vi så på stum porno... vell det stod en stor TV i en butikk med en christmas carol animasjons film og det var det ikke lyd på den så vi dubbet den om til en pornofilm. Til tider passet ting veldig godt og det så faktisk ekstremt perverst ut haha. Så sløste jeg penger på hamburger, øredobber og kanyler.HårJeg må slutte og blogge hver dag men idag er verdt det. Jeg var i byen med Maria, Mark og Ashley. Maria hadde med gitaren sin så vi satt og surret med den helt til Securitas ba oss om og gå ett annet sted... they fail. Jeg liker at det ikke lenger er en eneste gang jeg ikke ser bekjente, idag så jeg kjempe mange.

Vell jeg angrer ikke på å ha gått ut idag, jeg kjøpte rød og svart hårfarge selv om det er for tidlig til å farge i og med at fargene jeg har nå forsatt ikke har blitt borte. DET ER SKOLE IMORGEN! YAAAAAAAAAAAAY FAKTISK! HAR SAVNET DEN DRITEN SOM BARE FAEN!

Jeg er bilde løs igjen... dårlig hårdag.CuteJeg har vært hos William.How lameHi, eheh... har ikke noe liv atm borsett fra den evig eide og blodige slåsskampen jeg så på kjøpesenteret med Maria for et par dager siden.

Liikeeeeeeer ikke vinter blir stygge bildeerrrrrrrrrrr

Low self-esteem at its best, oh yee!

 Ingen kinoFra i går til i dag overnattet Maria hos meg, planen var og gå på kino og se trolljegeren men hvafaen!? Vi hadde tenkt og se filmen som går på dagen men alle billettene var utsolgt så vi bestemte oss og se den som går på kvelden men det var så overfullt at mange måtte stå på utsiden så vi blåste i det og stakk hjem igjen og lagde masse helt random videoer på cam... som jeg legger ut her hvis jeg gidder og redigere 13 videoer som er 15 minutter lange hver til en liten film.HandelstevnetIgår var jeg på handelstevnet med masse awesome folk fra skolen min. Dette er første gang jeg har vært der uten og ta en eneste karusell men det var vell hele poenget. Jeg hadde ingen planer om og ta dem, jeg tåler det rett og slett ikke. Gal Maria tok booster mens lille Kristin, Elise og meg tokk ingenting.

Vi ble også kjent med noen nye folk fra langesund, det var en fyr med veldig awesome blå zebra bukse der så sa jeg til de andre at han hadde awesome bukse og Maria (Gal som vanlig) dro meg i armen og gikk rett bort til ham. xD
Masse peeeeneee folk
One big happy family xD
Ole Brumm Klubben
Maria and the Pinks
Lady gaga attacks
Blåå tunge!
FooolkStrange + very strange = insaneMin nye skole venn Maria ble med meg hjem etter skolen. I dag lærte jeg at jeg faktisk ikke er den eneste super sære personen i verden, vi har mye identiske sprøe greier felles. Eneste forskjellen er at jeg kommer i en litt mer usosial versjon, det kommer muligens på grunn av min manne stemme og "munn dysleksi" hvor jeg har veldig store problemer med og uttale ting riktig. Min munn nekter og si de riktige bokstavene, det er både komisk, tragisk og de som ikke vet om det tror jeg har seriøse problemer. Så jeg foretrekker og ikke snakke... i det heletatt for og unngå situasjoner hvor jeg skal til PlyFlassen, Bor i Borge eller skal spise Kylla Grilling.

Vi snakket om hvordan ting man snakker om kan oppfattes feil når man ikke ser hva som skjer.
Her er noen eksempler på samtaler vi hadde idag.

Linda: Pass på, den lekker.
Maria: Ærsj, jeg har liksom ikke tenkt og ta på den.
(Maria og Linda snakkende om en mini lavalampe)

Linda: Jeg lo av bananen hans...
Maria: Hahahah
(Linda snakker om en fyr på TV med bilde banan på genseren sin)RooosaFor 2 dager siden kom Kristin på besøk, jeg har ikke sett henne siden mai tror jeg. Vi var i byen og tokk bilder og senere dro jeg til henne og overnattet der. Dagen etter tokk vi enda flere bilder som ble ganske morsome, jeg hadde tenkt og lage animasjon ut av dem men den pcen som har de riktige programmene har ikke noe mer minne igjen lol.

 

Skjell :DKris og LinIgår kom Kris og overnattet, vi var litt i skien også var vi hjemme hos meg og hadde fritids as usual.
bilde 1321

bilde 1334

bilde 1354Cake! Mwoahaha!Jeg var hos Kristin i går... Igjen. Surprise surprise! Vi gjorde ikke stort mer enn å ha øynene klistret fast til data skjermen. Og så dro jeg til farmor for å spise kake! haha! I dag slapp vi de siste 2 timene på skolen jeg er ikke helt sikker på hvorfor. Men why care? Slapp dem at least!

Normale 


O_XI helgen fikk jeg besøk av kristin.. Skal ikke blogge for mye jeg skal til optikeren nå snart.

Nawh!

3897794062_1f3bbe524a.jpg

Kapowi!

3896344262_a3e3ea5141.jpg

 3895556793_3cdd952737.jpg

 

Lame tivoli...

3896336222_281e8f5363.jpg

3848770221f74710a44c


Olje katastrofe?Jeg overnattet jeg hos Kristin 2 dager siden! Yaay! And we got almost killed! Nei da, men vi tok en tur ut i skogen til en klippe for å se på den kinesiske olje båten som hadde kræsjet og sluppet ut masse olje eller noe sånt... I så fall det var nice borsett fra olje utslippet da...

4841528616_970a8f08ed.jpg


I <3 urge
3849567554d8b1cd7e731?2?3?Jeg kom ikke på hva jeg skulle kalle inlegget så derfor kalte jeg det 1?2?3?.

At par dager siden overnattet jeg hos Milla og vi var oppe til 6 på morran. Heh..
YOU!

RAWR!3901557482_ae28f9f7d4.jpg

 

Drop Dead T-Shirt!Igår var Milla og jeg i byen og bowlet. Drop dead t-skjorta mi er endelig her!
Gief me cupcake?


 p7073803

 Jeg vant med 2 poeng.

 Michael Jackson død?Milla overnattet fra 25. Vi gjorde vell ikke stort mer en å ta tulle bilder på cam eller lage tulle videoer osv... Og så hang vi ute på natta fordi morra mi dro til Gardemoen flyplass for og hente bestemora mi men ble mange timer forsinket.

Michael Jackson død? I begynnelsen trodde jeg at det var bare ment som en spøk men det er vel sant. Jeg kan inrømme at jeg ikke er noe særlig fan men jeg er ingen hater. Musikken hans er kjempe bra.
R.I.P Michael Jackson.

bilde 952

bilde 965

bilde 981
Brannalarm på tentamenJeg hadde forkjølelse i 1 uke som jeg egentlig fortsatt har så var jeg hos legen og skal jeg dit igjen imorgen.

Jeg hadde matte tentamen idag og brann alarmen gikk. Det var gøy!!! Av alle dager det er mulig på så ble det akkuratt den. Jeg kommer til og suge og få 2. Gjenomsnittet mitt i matte ligger på 3 men desverre på forrige tentamen var jeg uheldig og fikk 2+ XD Selv om jeg tror jeg får 3 eller 3 - denne gangen. Aner ikke hvor jeg har det fra alle i familien har eid matte lett!

Igår var Anne Julie og hennes bror her. Mens Anne Julie spilte piano så fikk jeg meg en god latter da Erik skulle demonstrere mitt fjernstyrte helikopter. Og da Erik spilte så hadde Anne Julie og jeg det gøy med webkamera, senere gikk vi to på theater. Vi skulle jobbe med sceneografien men istedet endte vi opp med og snakke og hot topicen var homofile gutter. Jeg ble bare sittende og lytte på hvor sært tema som hadde dukket opp mitt i det vi skulle øve. Det er bare 2 gutter på theater og nå er vi delt opp i 2 grupper og hver av dem er på ulik gruppe... Jeg synes så synd på han på gruppa mi som måtte sitte der og høre på hvor søtt de syntes det var at homofile har samleie.

Her ber jeg om at anne julie klarer og spille guitar hero spillet mitt. Som hun gjør på bildet.
bilde 658

bilde 638

bilde 639

LOL!!! Anne Julie har skinnet seg!!!!
bilde 641

Fjollisser
bilde 618


Heia du i rosa!Igår var det fri fra skolen så jeg tenkte hvorfor kaste bort dagen på å sitte hjemme? Så jeg gikk ned til Milla og vi stakk ut ned i byen. Hun hadde kjøpt en kosedyr fisk, og når man slo på den lage den en irriterende boing lyd. Den måtte selvfølgelig absolutt ha med seg og slå på uten stopp... jeg vedder 100 på at batteriene går ut innen neste uke. Vi stakk innom coop da vi fikk øye på noe som passet bra for oss duste huer. Sånn party spray som sprayer tyggis lignende greier. Snakk om penge sløs 40 kr vi brukte opp alt på samme dag.

Vi merket at folk drev på med sykkel res, det var visst noe junior og senior res for menn. Hele byen far full av syklister med drakter i alle farger mange av dem var liksom bare rundt i byen innom butikkene men vi ropte og heiet til alle til og med de som skulle inn på matbutikken. Vi fikk faktisk ganske mange av dem til og le. Spessielt når det var oppvarmings runder så bestemte vi oss for å heie på de med rosa drakt så vi skrek "heia du i rosa!" så begynte nesten alle de andre syklistene som hørte det og le. Snakk om å dumme seg ut... Milla ville hjem og hente pompommene sine, men vi droppet det likevell.

Artwork by Milla and Me.


Det var vind på brygga... smart... Milla klarte og spraye seg selv!p9160654Sleep overJeg overnattet hos Milla fra fredag til lørdag. 
Hvis det ser ut som om Milla sover så er det ikke det som skjer. Hun er for optatt med guitar hero på nintendo DS, Mens jeg kjeder meg med mobilen min og venter på min tur. Jeg er stolt av at jeg bare har 1 sang igjenn på ekspert for å låse opp den aller siste. Det vil si jeg har 2 sanger igjenn på guitar hero så har jeg runna hele driten. Har bare hatt spillet i 2 uker. =D Kan faktisk noen av melodiene fult ut uten å se på skjærmen! Nokk skryt...
img0535


OverraskendeMilla overnattet på fra lørdag til søndag, altså 7 og 8 mars. Vi gjorde ikke stort annet en å ta bilder, bable, spille guitar hero og lage en konto på youtube som vi kan laste opp våre fritids videoer på. Og jeg tror jeg har tatt mitt værste styggesye sprøeste bilde i hele mitt liv. Men det gidder jeg ikke å laste opp! 
JEG LØSTE OGSÅ MIN RUBIK'S CUBE! Etter å ha hatt den i 5 månder! 
bilde 86
xP
bilde 86

Vi har sånn arbeids uke på skolen nå, så jeg jobber på en cafè eller café ´ eller ` aner ikke... Gikk ned en karakter på en fransk prøve en gang fordi jeg ikke gadd og skrive på de jævla tegnene! Ja og det er ikke så ille og jobbe på cafEen. 
HER ER DET BILDE AV MEG SOM DREPER EN POTET. :'(
img0510
Straff for og ha drept en potet...
img0515
Og her koster alt 10 10 10... 16? :S
img0516
Etter det gikk jeg med Milla til byen og fant en gigantisk leppestift.
img0522


LatelyKristin overnattet.
bilde 599

bilde 705

bilde 778

bilde 856

bilde 846
  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY