hits

HytteProcessed with VSCO with j1 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with g2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with c1 presetOver grensenPå lørdag dro vi til Sverige.GaustatoppenForrige helg var jeg på Gaustatoppen med kjæresten min og foreldrene hans. Jeg hadde aldri vært på Gaustatoppen, og heller ikke noe annet fjell med særlig imponerende høyde. Gaustatoppen har vært på min "to-do" liste i et par år nå.

Dessverre var ikke været noe særlig bra, og det var kun utsikt ved lav høyde. De tåkete omgivelsene var så nye at det gjorde ingenting. Vi spøkte om at vi var astronauter på en annen planet som så om den var beboelig.NordbyDet er slik at vi sjeldent planlegger Sverigeturene våre på forhånd, og dermed ble det harrytur til Nordby med Anders og Sander, dagen før nyttårsaften. Vi er nå ungdom som ikke er helt økonomisk stabile, så vi kaster oss over det som er gratis, som Fjordlines ferje til Strömstad. Det gjelder da selvfølgelig for Fjordline medlemmer, men haken med denne ferjen er (jeg kan ikke si det på en finere måte) at den går drittidlig. Etter å ha bestilt billettene oppdaget vi en «innsjekking senest» som var ca. 45 minutter før avgang. Etter vår beregning måtte vi dra rundt klokken fem om morgen. Jeg la meg klokken 17.00 dagen før og sov til jeg ikke klarte lenger, som var to timer. Jeg ba Anders utallige ganger om å legge seg siden han skulle være sjåføren, men det kom ikke på tale. Så døgnet vi, på en måte... fordi Anders sovnet 25 minutter før vi måtte dra.


Vi dro avgårde, plukket opp Sander og kjørte videre til Sandefjord. Vi ankom Fjordlines havn minutter før innsjekkingsfristen. Skrankene var stengt og det var heller ingen båt å se. Det var bare oss og at par andre biler. En god stund etter innsjekkingsfristen åpnet skrankene og ferjen kom til syne. Vi ble enige om at vi kom til å blåse i innsjekkingsfristen neste gang. Etter å ha ventet på havnen i nesten en time kom vi oss endelig ombord. Jeg skal innrømme at det var en veldig fin båt, mye finere en Colorline og det var jeg ikke alene om. Det ble bestemt at det blir Fjordline videre fremover.


Det var så få personer på båten at den øverste etasjen var helt tom. Sander og Anders duppet av på sofaene imens jeg kjempet imot min sjøsyke, men det kom positive ting ut av denne turen. Jeg gjorde et kjempe kupp i taxfree-butikken. Nå hadde jeg gnålt om en Daniel Wellington klokke i nesten ett år. De koster vanligvis mellom 1400 - 1500 kr, som kun er en fjern drøm for en ung fattiglus som meg. De hadde klokken på båten og prisen som stod ved siden av klokken var 599 kr. Jeg var helt overbevist over at det var prisen på armbåndet til klokken. Jeg fant en Dansk butikkmedarbeider som forklarte meg tre ganger at det var prisen på både klokken og armbåndet. Jeg tror jeg fikk skyhøy puls. Da ble det klokke likevel og jeg sparte rundt 800 kr.


Vi ankom selvfølgelig Nordby før butikkene hadde åpnet, men det var heldigvis ikke mer enn 15 minutter før. Jeg hadde allerede kjøpt klokken jeg ville ha og var stort sett nøyd med handelen. Derfor kjøpte jeg egentlig ikke noe annet enn en lyspære og litt godteri. Anders slo oss alle, han kjøpte ikke noe annet en enn jumbopakke med toalettpapir. Det ble egentlig helt meningsløst. Halvveis på veien hjem innså Anders at han hadde glemt å kjøpe det han alltid kjøper, cornflakes med sjokoladefyll. Dermed ble det en trøtt og grinete sjåfør. På vei hjem stoppet vi innom et av Norges største kjøpesenter, Sandvika senteret. Vi ble ikke der så lenge og jeg gikk ikke særlig mye rundt i frykt om å aldri finne veien ut av senteret igjen. Det var overbefolket med soss som byttet julegavene sine.


Det føltes ut som vi brukte en hel dag bare på å komme oss hjem. Det var rett i seng da vi endelig kom oss hjem.

Han sover på båten.SverigeVi var i Sverige og dro innom Fredriksten Festning på vei hjem igjen.OsloJeg liker ikke Oslo og på lørdag lærte jeg at jeg ikke liker Ikea heller.

Biltur med en norsk russer og samisk tysker.SverigeVi dro til Sverige med Sander.SverigeImorgen drar jeg til Sverige med gutten min. I dag skal vi til Seljord.

TilbakeDa er jeg tilbake fra både Tyskland og Oslo. Jeg kom hjem i dag og har vært borte siden søndag altså 4 dager. Håvard og jeg dro til Kiel på dagstur med cruise og så var jeg hos ham i Oslo, 3 dager. Håvard har nå flyttet til Oslo for å jobbe/ta utdanning. Han kommer til å bo der i 2 og et halvt år. Det er trist men det er ikke stort jeg kan gjøre. Jeg synes utdanning burde komme før et forhold, spesielt i denne alderen. Men så er det ikke så ille det går tog direkte til Oslo S og fra Oslo S går det buss rett til der han bor så det blir ikke så komplisert å treffe hverandre.

Jeg har blitt skikkelig lat når det gjelder bilder for tiden. Jeg har tok ikke et eneste bilde i Tyskland, bare på båten. Jeg tok heller ikke et eneste bilde i Oslo. Selv ikke i leiligheten til Håvard. Hvis noen av bildene jeg tok med kamera ble bra legger jeg dem ut men jeg har ikke sjekket dem enda. Jeg har tatt litt flere bilder med mobilen min da, som vanlig.Ut på turI dag var jeg mange steder med søsteren min og Pappa. Han hentet meg på morgen og vi dro ut til en strand ved Nevlunghavn. Planen var at det skulle bli en slags piknik, og gå tur der med fars hund. Selv om været var nydelig var det alt for kaldt så vi var der en halvtime og plukket skjell så dro vi til Stavern istedet. I Stavern var det varmere så da fikk vi gått turen vi ville og vi fikk til og med plukket skjell der også. Det ble ikke noe piknik så vi dro inn til Larvik for å spise istedet.
 HovdenI dag kom jeg hjem etter å ha vært i Setesdal, Bykle eller Vatndal. Helt ærlig har jeg ikke peiling på hvor jeg var. Det var helt nord i Aust-Agder. Jeg stod på ski på Hovden Ski senter som ifølge websiden demmes er i Setesdal. På alle bussene og skiltene i området stod det Bykle og hytten vår het Vatndal-ett-eller-annet-hytta som var ved noe vann som het Vatndal-akig-navn. Uansett, vi var der i 3 dager. Den første dagen kom vi sent så vi gjorde ingenting. De neste 2 dagene stod vi på slalåm ski på Hovden.

Jeg har bare stått på slalåm 2 ganger før, sist i 2006. Altså 7 år siden og selv da kunne jeg ikke svinge eller bremse. Håvard tok meg med opp barnebakken etter at jeg hadde kjeftet på at jeg kom til å feile i en halvtime. Så prøvde han å forklare meg hvordan man svinger men jeg bare blåste i det til slutt og gjorde egne forsøk på å svinge og fikk det delvis til. Jeg gikk så opp i bakken en gang til og da gikk det greit.

Dermed bestemte jeg meg at etter 2 forsøk var jeg flink nok til å hive meg selv opp i rød bakke (nest vanskeligst). Det gikk bra første og andre gang men tredje trynet jeg veldig ille. Jeg var sikker på at jeg klarte å ødelegge hjertet mitt på en eller annen måte fordi jeg falt rett på brystet og plutselig hadde jeg vondt inni hjertet. Jeg kom meg likevel opp og kjørte videre ned så skulle en liten unge som jeg vil tro var 6 år ta 0 hensyn til de andre rundt (altså meg). Det virket nesten som ungen prøvde å kjøre på meg med vilje så jeg endte opp med og tryne igjen og da hadde jeg fått nok.

Andre dag tok jeg stolheisen helt til toppen og tok andre lange løyper som tok 15 - 20 min. Jeg likte dem mye bedre og det gikk bedre der fordi det var ikke masse små unger overalt.

I dag var vi og badet der oppe men det var ikke særlig gøy så da vi var ferdig etter 2 timer dro vi hjem igjen.Sør-LandetJeg var i Arendal på sykehuset der  igår, slik som jeg vanligvis er en gang i blandt på behandlings kontroll. Det er litt kjipt og dra så langt men jeg har ikke stort valg. Jeg liker vegen dit, det er masse innsjøer som er fine og gårder. Det var spesielt fint da jeg dro om høsten. Jeg hadde en koselig lege der som jeg alltid endte opp med og ha samtaler med om helt andre ting men han skal visst overflyttes der ifra.

Sånn ellers så har jeg vært og spist sushi med Håvard og Daniel. Jeg lover jeg skal bli flinkere og bruke speilrefleksen til våren og gjøre kulere ting. Jeg tror Daniel skal kjøpe ny PC og musikkprogram så vi vil også bli bedre med musikk igjen.Bilder fra Oslo

Idag skal jeg til OsloIdag reiser jeg til Oslo med Håvard og Daniel. Jeg burde virkelig legge meg for å ikke bli sliten. Kommer antageligvis til å instagramme mye så følg heller med på @IamNorwegian.Bilder fra Cruise/Tyskland

MeteorregnIdag kom Håvard og jeg hjem fra cruise turen vår til Tyskland. Vi dro på et veldig passende tidspunkt siden det er meteorregn periode nå. Vi gikk ut midt på natta på cruiset, helt til kanten. Skygget for lyset og så den mest fantastiske stjernehimmelen noen sinne. Jeg hater meg selv for å ikke ha tatt med meg speilrefleksen min. Det var nemlig galakse spiralamer på himmelen igjen. I tillegg til det så var det jo meteorregn periode og plutselig så vi et svært stjerneskudd som lyste skikkelig klart. Det varte veldig kort men det var drit kult å se. Har på en måte aldri hatt så panorama utsikt til et stjerneskudd før.

PipipIdag fant moren til Daniel en liten fugl i hagen. Vi har allerede funnet 2 slike som var døde. De faller antageligvis ned fra taket. Vi puttet den i en sko eske å matet den fordi det er katter ute.

Vi dro senere til et sted som het Belem i Lisboa nær der presidenten bor. Vi spiste noen småkaker som skal ha blitt oppfunnet der og de var visst kjempe populære. Spisestedet var ENORMT og FULLT! Og kakene var ikke så gode en gang. Det var liksom nesten som en veldig tørr skolebolle i annen form.Cabo EspichelIgår dro vi til Cabo Espichel som er et tidligere munke kloster aktig sted hvis jeg husker riktig for over 100 år siden. Det er står plassert på noen klipper ut mot atlanterhavet og ganske nærme er det dinosaurfotspor. Vi gikk dit også. Det var en liten butikk der med sjø ting og jeg gikk helt amok der. Jeg kjøpte en utstoppet kulefisk.

Det var ekstrem vind der! Har aldri opplevd så mye vind i hele mitt liv før, den dyttet meg bokstavelig talt.

Dinosaurfotspor, gropene til høyre for menneskene.Portugal og ParisHer er instagram bildene fra Paris og Portugal. Noen av dem i hvert fall. Jeg bruker instagram mye siden det er lettere og poste ting så hvis du vil følge med på hva jeg driver med her nede og være mer oppdatert så er det bare å følge meg (iamnorwegian) eller sjekke innom min statigram. Du kan klikke linken under eller finne den senere i lenker på menyen min over det øverste innlegget på bloggen min.

Min statigram:

statigr.am/iamnorwegian

SesimbraIgår dro vi opp til et slott i nærheten av Sesimbra, i Portugal. Vi var også i sentrum av byen Sesimbra. Der gikk vi på en bar og ba om 2 drikker med alkohol enda det er 18-års aldersgrense men de gadd ikke sjekke IDene våres. Daniel gikk også på en kiosk og kjøpte røyk som også har 18-års aldersgrense men ingen tok seg bryet til å sjekke der også. Vi var tidligere på et kjøpesenter og shoppet masse suuuuufff og Daniel kjøpte internett yay.TriumfbuenVi var ved Champs-Elysees i Paris på tirsdag tror jeg det var og ved triumfbuen. Nå er vi i Portugal. Vi har ikke hatt nett i et par dager nå men Daniel kjøpte internett haha. Vi er så desperate.Mer av ParisIdag går vi ut i Paris litt igjen så skal vi reise videre til Spania.

Her er flere bilder fra hele turen ned hit.EiffeltårnetIgår gikk jeg å Daniel til eiffel tårnet. Jeg kjøpte små eiffeltårn suvernir tinger, de var søte.Da reiser jeg da!Idag reiser jeg avgårde. Jeg skal gi helt detaljert informasjon om hvor og hvordan jeg reiser siden jeg har bare nevnt litt her og der i ulike innlegg. Dersom du faktisk er leser av bloggen min så har du nok fått det med deg.

Idag rundt klokken 15:15 blir jeg hentet av Daniel og faren hans. Vi skal kjøre til Larvik for å ta en båt til Hirtshals i Danmark. Båten kommer til å bruke litt under 4 timer. Vi skal så kjøre igjennom hele Danmark uten noen stopper annet en de nødvendige som mat og toalett. Først var planen å ta en natt ett eller annet sted i Tyskland men det ser ut til at de planene er endret og vi reiser direkte til Paris. Det vil si vi kjører gjennom Tyskland og så Belgia og helt fram til Paris.

Vi har allerede bestilt et hotell som skal være rundt 15 min (med bil) utenfor sentrum av Paris. Vi vil nok ankomme der imorgen på ettermiddagen men kommer nok ikke til å gå ut i Paris før dagen etter for å få hvilt ut. Jeg vet helt ærlig ikke hvor lenge vi blir i Paris om vi drar samme dag som vi går rundt der eller mot kvelden eller noe sånt. Men jeg tror det lengste vi blir er fram til morgenen etter det igjen.

Da vil vi kjøre videre til Spania hvor jeg ikke tror vi kommer til å sove, vi kommer bare til å kjøre rett igjennom og direkte til Sesimbra i Portugal (hvor Daniel og familien hans har hus.) Vi skulle da ifølge tidligere planer ankomme om kvelden men siden jeg ikke vet hvor lenge vi blir i Paris og om vi tar en natt i Spania så er ikke dette sikkert.

Turen vil sannsynelig vis ta rundt 3 dager.

Jeg kommer mest sannsyneligvis til å blogge lite under ferien fordi jeg kommer til å ha dårlig med nett.

MEN! Jeg kommer en gang i blandt til å poste bilder på instagram med mobilnett! Så bare følg meg: iamnorwegian.

 

Jeg har blogget dette før men dette er reisen jeg tar:ParisOm 2 dager reiser jeg fra Norge til Danmark og Tyskland med Daniel. Om 3 er jeg sannsynligvis i Paris allerede. Jeg gleder meg.

Her er et  bilde fra sist gang vi var i Paris.(Oh wait, jeg har aldri vært i Paris før.)Planene for sommerenDette er planen min for sommeren så langt. Jeg skal til Portugal med Daniel. Vi skal kjøre og vi blir der nede i 2 uker men med kjøringen ned og tilbake går 1 uke tilsammen bort på det. Jeg gleder meg! Vi skal nok stoppe innom Paris og helt ærlig jeg trodde aldri jeg kom til å dra til Paris.LondonHer om dagen var jeg nesten helt sikker på at sist gang jeg var i London var i 2010. Men senere kom jeg fram til at dette ikke stemte det var faktisk 2009. Tiden går så fort. Første gangen jeg var der var våren 2008. Det er allerede 4 år siden. Så har jeg vært der 2 ganger til altså 3 ganger i alt. Jeg må helt ærlig si jeg savner storbyen, det er en av mine favoritt steder. Det er litt vrient for meg og komme meg dit nå som jeg ikke kan ta fly lenger med hørselen min. Jeg tåler ikke trykket, det gjør øresusen min permantent mye værre.

Jeg viste dette allerede fra de 2 forrige gangene jeg tok fly før det. Den gangen i 2009 valgte jeg virkelig og satse og da jeg kom tilbake var det en lang periode med depresjon. Jeg fikk noe greier at det knaser hver gang jeg gjesper eller svelger etter den turen som jeg har fremdeles.

Klassen min var der nå nylig. Jeg fikk tilbud om å være med men måtte desverre takke nei. Båt er en mulighet men det er veldig, veldig få båter som går fra Norge til England i det hele tatt. Og jeg drar ikke til Bergen eller noe slikt for å ta båt til Newcastle. Det er mulig fra Danmark men jeg skal si det koster!

Jeg fant det gamleste SD-kortet mitt som har bildene fra da jeg var der første gang. Jeg hadde ikke bloggen min på den tiden så jeg har aldri fått brukt bildene.

Våren 2008.LarvikHåvard og jeg kom hjem fra Larvik etter at vi var på McDonalds der. Vel, faktisk var vi på et kjøpesenter. Jeg ville bare få det til og se ut som om vi dro hele veien dit bare for en cheeseburger enda vi har McDonalds i Skien. Vi kjøpte ikke noe spesielt vi bare gikk rundt å så på ting. Så satt vi på hipstagram.ArendalJeg var på et sykehus i Arendal for å ta masse hørselsprøver. Jeg føler meg veldig torturert siden jeg er overfølsom med alt som angår ørene mine. De stappet trykk målere i øret mitt og en annen ting som skulle måle aktiviteten til de sansehårene inne i det indre øret. Den måleren lagde en non-stop høy klikke lyd. Så måtte jeg ta en prøve på lyd terskelse hvor jeg måtte høre på en lyd helt til jeg ikke klarte mer fordi den ble så høy. Jeg føler at ørene mine ble drept der.

Da jeg kom hjem etter den lange turen kom Håvard hit og vi sovnet. Da vi våknet igjen gamet vi Mario Kart 7 med masse slemme unger fra overalt i verden og vi spiste kald taco pai. Altså en helt vanlig dag.

MuseumVi var på et zoologisk museum i Kiel.KielJeg kom tilbake til lille Porsgrunn idag etter å ha vært i tyskland noen dager med Maria. Jeg vet ikke jeg... har nesten ikke kjøpt noe annet en piercing greier. Maria piercet øret og jeg skulle pierce nesa mi, de tok frem utstyr og sånt så måtte jeg selvfølgelig få en lapp hvor jeg måtte skrive personlige detaljer som fødtselsdato... så viste det seg at man måtte være 18. Så jævla fail! Jeg er gammel nok her i norge gawd jeg ble forbanna.GermanyHai, jeg og Maria er i tyskland og sløser penger samtidig som vi feiter oss opp. Sorry internett her suger og pc-en som jeg har med også. Klarte bare å laste opp 1 bilde av oss på toget på 1 time... fail much?Tyskland skrotJeg dro til Tyskland sånn helt plutselig uten og si noe om det. Først hadde jeg absolutt ikke lyst men så tenkte jeg at jeg fortsatt har litt igjen av ferien som jeg kan bruke og at jeg ikke har vært ute av Norge i ferien så jeg gikk med på det. Jeg dro fra Oslo til Kiel med Colorline's Magic Promenade, det var et awesome cruise skip.

I Kiel gjorde jeg det jeg gjør alle andre steder jeg drar... handler. Fy søren de hadde Claire's der! Jeg tror jeg nesten sprengte av glede, det meste jeg kjøpte var derfra. Jeg brukte noe med 71 euro kun i den ene butikken, det er cirka 570 kr.
Jeg snakket også om og farge håret rosa og at hårfargen min ikke var kommet i posten... Vell jeg gjorde noe av det smarteste jeg ever har gjort. Jeg gikk til en frisørsalong og kjøpte rosa og turkis hårfarge der. Damen der sa at jeg burde kjøpe blekemiddel, noe jeg visste men aldri ville giddet og bestille på nett så jeg kjøpte det også der. Da blir det rosa hår da! Og senere en gang turkis.

Inception (Film)
Dagen før jeg dro gikk jeg og Marianne (www.lillesnoopy.blogg.no) på kino og så Inception. Jeg ville ikke sagt filmen var dårlig men den var litt forvirrende, spesielt slutten! Den likte jeg absolutt ikke jeg vet ikke om Cobb (Duden Leonardo spilte) ever våknet. Hvis jeg skulle gitt den terningkast ville jeg gitt den noe mellom 4 - 5. Ideen om at man kan gå inn i andres drømmer virker ganske kult.


 

 

 

 Siste dagI dag er den siste hele dagen jeg har her i Måløy, jeg reiser imorgen. Skal si deg jeg gleder meg til og komme hjem! Men jeg gleder meg ikke til og ta samme lange turen tilbake igjenn... Den skal som sagt bare ta 15 timer men på veien hit ble det langt over 24, så jeg får håpe det blir bedre denne gangen. Jeg har kjøpt en del skrot her (naturligvis) typisk meg, men jeg har ikke tenkt og bable om hva jeg har kjøpt i og med at det er det alle gjør på blogg og det er ikke noe spesielt spennende men jeg kan skryte av at jeg kjøpte piggbelte og en Ed Hardy ryggsekk.

Speil kan være ganske gøy når man kjeder seg!


Peace!


Mini fetter nr 2 var visst litt nyskjerrig :)


Utsikt :)MåløyNå er jeg i Måløy (Vågsøy) som er kjent for 'Kannesteinen' og ligger i Sogn og Fjordane hos noen familie medlemmer. Jeg har egentlig ikke så mye og si borsett fra at jeg er veldig skuffet over norsk transport, spesielt NSB! Turen hit skulle ta rundt 15 timer og endte opp med og vare mer en 24 timer!

Jeg tok toget til Drammen som tok sirka 2 timer derfra måtte jeg på en buss i 1 time og 30 min (som var forsinket) så jeg trodde jeg ville miste det neste toget men det var NSB så det var også forsinket og da mistet jeg ikke det. Derfra skulle jeg være på toget i sirka 7 timer så jeg hadde bestilt kupe men etter bare 5 timer begynner togføreren eller noen og bable om at et tog forran oss hadde revet ned kabelen så det ble buss til en annen stasjon og tog videre derfra. Toget stoppet et eller annet sted som jeg ikke husker, vesiden av stod et annet tog. Alle stod i morgen kulden og ventet en time på en buss som aldri kom og det viste seg at vi skulle på det andre toget... men ingen hadde sagt i fra før om en time. Så vi tok toget videre, så enda en buss og tilbake på tog igjen til Bergen, både bussene og togene var forsinket. 
                                Da jeg endelig var i Bergen hadde båten min til Måløy gått for 30 minutter siden og toget mitt skulle vært framme for 3 timer siden. Jeg bestillte tog som kommer tidlig fordi NSB er kjent for alle forsinkelsene sine men til og med 3 timer var ikke nokk! Da gikk jeg til havnen og neste båt gikk ikke før om 8 timer, så jeg gikk rundt i Bergen og handlet litt greier og ble kjent. Det er jo tross alt Norges nest største by og mye viktig som skjer der også. De siste 3 timene før båten kom satt jeg i båt terminalen og jeg tror jeg holdt på og dø sånn seriøst, jeg hadde ikke spist en enste drit fra dagen før og jeg satt på en veldig ukomfortabel stol og holdt på og sovne sittende, jeg ble til og med båtsyk... på land! Da den ventetiden var over tok jeg endelig båten som skulle bruke 5 timer til Måløy men likevell tok 6. That's it! NORSK TRANSPORT FUCK YOU!!

Noen bilder, her har du Kannesteinen
The famous Kannesteinen

Kannesteinen

KannesteinenRunning through the fields

Jumping


Oslo tur!I dag dro jeg på klasse tur til Oslo. Jeg har aldri vært glad i Oslo, faktisk så har jeg mislikt det veldig. Men etter i dag så mener jeg det ikke er så ille likevell. Vi kjørte litt rundt forbi kjente steder så dro vi til Frognerparken, Teknisk museum, etter det fikk vi 3 timer til å gå fritt rundt i sentrum og Priscilla, Rosalyn og jeg gikk til Oslo-City som vi slet litt med og finne fram til, vi shoppet litt der og så på konge slottet. Til sist møtte vi opp med klassen på aker brygge og spiste pizza på peppes. På veien hjem tok vi en tur forbi det nye opera huset. Kort oppsumert en ganske fin dag som mest sannsynelig er det første jeg kommer til og tenke på når jeg tenker tilbake på dette skole året.

Hele gjengen jo!

4661383724_1e2a550b22.jpg


Rosalyn og Meg

4661330804_69f90b1b14.jpg


Vi spurte politimannen om vi kunne ta bilde med ham

4661430976_925a815e65.jpg


Slotts vakt

4661386912_300b77d467.jpg


Vi var visst ikke så høye som vi trodde...

4660819497_6b6318f9b2.jpg


Priscilla, Marianne og Rosalyn

4663500148_55c16e17c4.jpg


På teknisk museum

4663561160.jpgTsjekkiaNå har jeg utrolig masse og blogge om! Men jeg skal gjøre det kort. Har ikke vært hjemme i høstferien. Dro hjemme fra på fredag og kom hjem søndag uken etter. 

Fredag, 2 okt.
Dro jeg til Kristin fordi jeg skulle dra til Tsjekkia med henne og jeg måtte overnatte for å kunne rekke fergen til neste morgen.

Lørdag, 3 okt.
Sto opp tidlig for å dra på fergen. Så kjørte vi mange timer i Danmark til vi kom til Tyskland og sov der en natt.

Søndag, 4 okt.
Opp tidlig igjen og dro så kom vi til Cesky Krumlov i Tsjekkia på kvelden. Vi gikk ut på en internet cafe på kvelden men internettet dems funket visst ikke.

Mandag, 5 okt.
Vi gikk rundt i byen og kjøpte litt små ting som var ganske billig. Så spiste vi verdens beste iskrem på en restaurant!

Tirsdag, 6 okt.
Stor dag! Utrolig stor dag! Kristin spiste pizza med hendene sine for første gang! OMG! Jeg klipte meg hos frisør og farget håret. Vi gikk litt rundt på butikker igjen så gikk vi opp til slottet på kvelden men det var stengt. Vi var også på tesco, awesome mat butikk! Kjøpte en svær bunke med sjokolade som bare kostet 2 nok per stk!

Onsdag, 7 okt.
Vi gikk til slottet igjen tidligere på dagen og da var det åpent det var ganske fint der!

Torsdag, 8 okt.
Gjorde ikke stort mer enn å gå på butikker, vi gikk på restaurant på kvelden og snakket med turister som var en hel gjeng med gamle folk fra usa. De var snille, de ga oss tannlege klistremerker! yaaay! :)

Fredag, 9 okt.
Dro vi på vei hjem. Vi stoppet i Tyskland på et nice hotel hvor vi endelig fikk internett!

Lørdag, 10 okt.
Kjørte vi til Danmark og overnattet på en kro hvor de igjen hadde internett. Og en lekeplass LAWL :)

Søndag, 11 okt.
Dro vi tidlig til fergen og så kom jeg hjem :) klasse bilde mitt hadde kommet og linsene mine! 
Vlog nederst i innlegget.

Idag - Mandag, 12 okt.
Første dag på skolen igjen etter ferien. Litt stress, siden jeg kom hjem igår. Vi driver og jobber med film i kunst og håndverk timene hvor jeg skal spille gjenferd person, så jeg har bestilt hvite linser som jeg også sikkert kommer til å ha nytte av på halloween! :D

KlassebildeDanmarkJeg vet ikke om denne blogg posten kommer opp fordi jeg sitter og fanger opp et ubeskyttet nettverk i nærheten. Jeg er i Danmark, I blokhus (sted) ikke blokkhus. Jeg dro den 1 og kommer tilbake 6. Det er ok her, fin natur. Vi bor på sånn privat hus leie ting hvor folk gir ut deler av sitt eget hus som man kan bo i. Og nå er det fult her! masse folk. 

Han som eier stedet har en hund, den heter Sally og er ganske morsom og vant til mennesker. Jeg gikk med henne til stranden igår. Og når jeg snakker om strand, den er helt awesome her! Ligner ingenting på de strendene jeg vet om i Norge, det er akkuratt som å være i syden bare at vannet er litt kaldere. Jeg var i Aalborg og kjøpte noen driiit kule marc jacobs sko! 

3901327310_d80b3d03b8.jpg

 

Anne Justs botaniske hage

 

Botanisk hage

3695401220_8f28b1cdba.jpg

 

Straaand!

 

De hadde gitar der! Yaay!

3901178270_648fdea812.jpg

 

Fårup

3928801731_c0f7530027.jpgBorte bra hjemme bestJeg var i London... det er rart og tenke at tidligere idag var jeg i London i England :S tid å sted forvirrer meg. Førtst er man der og så ikke, det føles ut som om jeg aldri var der. Du skjønner sikkert hva jeg mener... Ja hva skal jeg si jeg handlet og var ikke på noen spesielle steder eller atraksjoner denne gangen. Jeg var bare på en del butikker inkludert Harrods og noen restauranger.

På Harrods. Hadde jeg hatt sånn vegg på rommet mitt hadde jeg ikke trengdt noen ting der inne. (bortsett fra pc XD) Legg merke til at hunder flyr.

4841826102_e78ab0a141.jpg


Ute på gata


Katten til veninna mi i London

 

 

På Stansted flyplass fant jeg en av de mest råeste pcene jeg har sett! Den er designet av Vivienne Tam. Hadde desverre brukt opp alle pengene mine D:< kunne ikke kjøpe den. Men neste gang SKAL JEG!
viviennetamhpdigitalclutch


LondonJeg reiser til London... Idag om noen timer. Jeg kommer nokk ikke til å skrive så mye om det nå men etter. Det er egentlig ikke så spess jeg har vert der et par ganger før. Men det er bedre der en vesle lille porsgrunn og det er en god følelse å vite at i den byen er det flere folk en i hele norge. London er sirka norge ganger 3. Og hele england er langt over 10 ganger norge.

 


  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY