hits

Mai

Blue skies Høst 17 September

Round

 Autumn mood

Summer


April

Joda

OrkDenne bloggen...ÆsjJeg vet ikke hvor i livet mitt jeg er lenger eller hva livet mitt er.

Her er forresten et skremmende stort bilde av halve ansiktet mitt, som ikke passer med dette innlegget på noen som helst måte.

DyrHåvard og jeg har vært på besøk hos familien min. Håvard overnattet hos meg til i dag. Vi fant ut at vi skulle jogge elleve om kvelden i går.

Vi så på dyr sammen med søsteren min. Jeg tror sau er favorittdyret mitt nå.


 HesterI går skulle Håvard og jeg gå på tur til Mule Varde men istedet gikk vi bare til Eidanger og hjem igjen via Stridsklev istedetfor å snu. Det ble nesten 10 km det. Etter en sånn tur var det godt med ordentlig middag så jeg lagde ovnsbakt kyllingfilet med grønnsaker. 

Forgårs var jeg med lillesøsteren min på rideskolen og så på da hun red hest. Så dro vi til Pizzakompaniet for å spise Pizza sammen. I morgen skal jeg hjem til henne og faren min, da skal vi grille et eller annet sted ute, det kommer an på været. Men hvis været er dårlig så griller vi på verandaen til faren min.
 KaninPå Søndag var jeg hjemme hos faren min og søsteren min. Jeg fikk hilse på Tomas, kaninen til lillesøsteren min. Det var fint vær igjen så vi gikk en tur til sjøfartsmuseet siden de har bygd et nytt et der også.Bilder fra Stavern og annet.
 Ikke mer tumblrHelt ærlig begynner jeg å bli lei av å være på nettet. Idag slettet jeg min tumblr som het iamnorwegian (ingen vits å linke den siden den ikke finnes lenger). Jeg brukte for mye tid på tumblr. Jeg angrer litt da jeg hadde 196 følgere også bare slettet jeg den. Ja, ja. Jeg vil egentlig trekke meg en god del vekk fra nettet. Jeg har også vurdert å kvitte meg med facebook men fordi det er en så grei måte å få tak i folk på så har jeg endret min avgjørelse angående det. Jeg har på en måte lyst til å bli litt mer gammeldags. Jeg har ikke tenkt å kutte vekk internett for godt men jeg vil slutte med unødvendige sosiale nettverk og andre sider.Farger

ØldJeg gjør ingenting og det er snart jul. yay.

SkelehandsDet er for mørkt ute til å bruke digitalt kamera og få bra bilder.DawgJeg tok noen få bilder hos farmor og farfar av lillesøster og meg som hopper også hunden til pappa.For en lettelse!I dag hentet jeg lillesøsteren min fra S.F.O med far. Vi dro så til framor og farfar hvor vi spiste fiskekaker i hvitsaus som er lillesøsters favoritt, dessverre langt fra min. Vi fikk også kake som vanlig. Vi tok hoppebilder hvor vi hoppet fra en trapp men de legger jeg ut senere.

Det mest komiske var vel delen der lillesøsteren min spurte meg.

Lillesøster: Er mammaen din også Russisk?

Meg: Ja.

Lillesøster: For en lettelse! Det er min også.

Jeg døde innvendig av latter.
 RandømJeg underviser 2 unger i piano. Så jeg skal på "jobb" nå.

Fant dette upubliserte innlegget fra oktober. Gamle instagram bilder.Mini bursdagIdag feirer jeg bursdagen min med Håvard, Farmor og Farfar.

Spørsmålsrunde: Spør i vei!Jeg er fullt klar over at ingen bryr seg i det hele tatt eller lurer på noe som helst. Derfor spiller det ingen rolle hva du spør og om du kjenner meg eller ikke. Om du havnet på denne bloggen tilfeldig eller visste om den. Jeg kjeder meg og er en selvoptatt person. (Spørsmålene trenger så klart ikke å være om meg, du kan for all del teste kunnskapen min om du måtte ønske...) Så sett i gang, spør hva du vil anonymt eller ikke jeg svarer uansett.Instagram bilder fra OsloJeg vet de siste innleggene ikke har vært om noe annet en Oslo turen min. Jeg tok alt for mange bilder da jeg var der og jeg gjør heller ingenting spennende for tiden. Jeg går på malerkurs og får besøk av Håvard som vanlig. Jeg overnattet hos Håvard forrige helg. Jeg tror ikke at jeg nevnte det.

InstagrfjoidjfigjfdsgInstagram bilder som vanlig. Noen av dem er stjålet fra Håvard.89 årI går var Håvard og jeg hos Farmor og Farfar fordi han nylig fylte 89 år. Tante og pappa var der også.

Her har vi alle ring i nesa. Farfar ville passe inn.

NorsktHos farmor og farfar er alt ting norskt.Mean girlsTvilling

Lil sisHer er bilder fra igår.Følg meg på instagramJeg heter IamNorwegian på instagram.

http://www.statigr.am/iamnorwegian
SovepillerJeg hadde håpet på å se en stor minskning i natt bloggingen min etter at jeg fikk sovepiller skrevet ut av legen min... Jeg tok pillen min klokken åtte. Sovepillen skal tas 2 timer før du har tenkt og legge deg nå er det 5 timer siden jeg tok pillen og 3 timer siden jeg skulle ha sovet. Jeg har vasket hele rommet mitt og malt noe som har gjort meg utmattet og jeg var kjempe trøtt allerede 1 time etter at jeg tok pillen så jeg la meg. Siden lå jeg 2 timer i seng uten hell med å falle i søvn.

På instagramJeg heter IamNorwegian på instagram, følg meg.SommerDet var 30 grader ute et par dager siden. Jeg håper helt ærlig det blir litt kjøligere til sommeren. Jeg personlig mener 30 grader blir litt for mye.SykehusJeg får ikke sove og om noen timer skal jeg til et sykehus i Arendal med rundt 2 timers kjøretur. Jeg mister dager jeg kunne brukt på ufornuftige ting som å se på TV bare for å dra på et sykehus.PassbildeJeg fikk passet mitt i posten idag. Bildet mitt ser ut som et mugshot, oh my god... Jeg ser ut som en forbryter spesielt med alle piercingene og shit. Jeg trodde ikke det var lov med sånt på passbilder men det er ingen tvil om at det er tillat.omgfuckingcoolwithahatBilder fra igår da jeg var ute og hadde på meg hatt og var med Daniel og Bao.

Morder sko! De drepte hælene mine igår.

YAY! For gammel dame på sykkel i bakgrunn når jeg gjør min American Black girl greie.Oppdatering på septumJeg skal få besøk av Håvard idag (overraskende jeg vet!)

Jeg har ingenting å blogge om så jeg fant ut jeg kan si hvordan det går med Septum piercingen min. Jeg har hatt den i 6 dager nå. Den er forsatt sår og den gror enda. Den er ikke vond å har, jeg merker den ikke men så fort jeg renser den eller skomper borti så gjør det litt vondt. Men vi snakker minimal smerte, men det er et tegn på at den ikke er ferdig grodd. Det kommer nok til å ta 2  - 4 uker før mesteparten er grodd igjen.

Instagram!

Jeg sover ikkeJeg er trøtt men hvis jeg legger meg nå så blir døgnrytmen min like mye på trynet som den allrede er.

Har ingen ting å gjøre. Tar ekle æsje bilder av meg selv.Spørsmålsrunde på video!HVIS jeg får over 10 spørsmål så skal jeg svare dem på video så da er det bare å sette i gang og være kreativ. Still gjerne anonyme spørsmål og SPØR MEG HVA SOM HELST.

Still også så mange spørsmål du vil.

Jeg håper noen, hvem som helst tar seg bryet til å spørre noe fordi dette er en sjelden mulighet. Jeg gidder omtrent aldri å lage videoer, spesielt ikke noen hvor jeg svarer på spørsmål.Burde jeg ta septum?Jeg har satt meg opp på septum time imorgen og nå tviler jeg virkelig om jeg burde ta det.

Grunner til å ta det.

- Jeg ville ha det veldig før.
- Hvis jeg hadde tenkt over septum da jeg tok den i leppa ville jeg tatt septum istedet.
- Den kan gjemmes.
- Ingen synlige arr.
- Jeg synes septumringer er fint.

Grunner til og ikke ta det.

- Det er dyrt.
- Moren min vet ikke at jeg skal ta det. Selv om jeg er gammel nok til det så kan det bety trøbbel når hun finner det ut. Jeg aner ikke hva slags trøbbel.
- Kommer sikkert ikke til å kle det.
- Mange liker ikke septum eller folk som har det. 
- Mange synes det ser "trashy" ut.

Et eksempel jeg lagde før i tiden spesielt da jeg hadde veldig lyst på det. Ignorer angel bite greiene, jeg har bare 1 leppe piercing på venstre side.Stick-oJeg gikk ut med Håvard og vi møtte Daniel som hang med oss imens han ventet på at Nora skulle bli ferdig med sangtimene sine. Imens gikk vi til asiamat som ikke var så langt unna og kjøpte stick-o. De hadde ny smak med lilla på stengene men det smakte det samme som de grønne, kokos. Skuffende.JapaneseKirsebærtrær og sushi virker ganske så japansk ifølge meg. Jeg hadde det koselig ute med Håvard i Skien.TapeseringVel jeg er lei av rommet mitt og jeg synes jeg har stygg farge på veggen. Jeg løste problemet den enkle måten ved å ta gamle magasiner og blader fra moren min å klippe ut offensive, forstyrrende og negative ting. Også noe positivt og sånt som jeg liker og selv skrev ut. I så fall tapserte jeg veggen min med det.EkkeeeeeltADVARSEL: BILDE AV ÅPENT SÅR LENGRE NEDE.

Neste gang blir det gnagsårplaster uansett hva når jeg skal gå med de skoene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stakkars hælen min.Gyøeuh

Fishtail braidJeg gjorde mitt første forsøk på en fishtail flette. Jeg føler meg stolt nå den så faktisk ikke helt fucka ut.Polaroid bilderEt par bilder fra polaroid kameraet mitt.GlowJeg har en rar fetish på lys og alt som lyser generelt lysfenomener. Naturligvis har jeg en hel haug med glowsticks. Jeg klipte opp en og tømte væsken oppi en mini flaske. Og nei... det er ikke dødelig giftig slik folk prøver å fremstille det.Mine vennerButtonsJeg omorganiserte litt på rommet mitt og fant boksen med alle buttonsene mine. Dette er veldig random egentlig... Jeg savner speilrefleks kameraet mitt veldig akuratt nå. Jeg merker det er borte. Jeg burde ta med et par tusen lapper og se om jeg kan kjøpe enda et objektiv.Blogg appJeg lastet nettop ned blogg.no appen til iPhone. Dette et bare et test innlegg.SøndagerEr kjedelige og teite, bæsj.Hjemmelagde makaronerJeg lagde makaroner igår, de ble rare. Jeg var også hos Farmor og Farfar med Håvard, det var koselig. I dag skal Håvard overnatte hos meg.

Jeg fikk modell jobb i LONDON!NEI....

Srsly, Håvard bare fucka up håret mitt så jeg lekte retard og vi spiste smash.Tumblr anyone?Jeg lurer egentlig bare på hvem av dere som har tumblr. Jeg har alt for få bekjente der, ikke bekjente duger også egentlig. Jeg suger til og finne folk jeg kan stalke der. Om noen av dere vil stalke meg i så fall så har jeg ny tumblr.

iamnorwegian.tumblr.comInstagram bilderSiden jeg ikke kan gjøre stort annet nå for tiden en og ha hodet mitt bøyd mot venstre etter at jeg fikk kink i nakken laster jeg opp hisptagram bilder. Instagram altså... Bildene har egentlig ingen spesiell sammenheng. Det er alt slags skrap jeg har igjen på iphonen min. Jeg kommer til og bruke instagram mer aktivt etter at min iphone plutselig på magisk vis reparerte seg selv etter og ha vært ødelagt med en ubrukelig "vannskadet" mikrofon siden 2009. Den var også operatørlåst og jeg byttet opperatør, men siden den har gått ut av avtaletiden har jeg klart og låse den opp. Så nå er den fult brukbar.

Det overrasker meg at det her faktisk er et iphone bilde, det virker mye mer HQ:Hest


VI MATCHER! YEAH!JuleshoppingIgår var jeg ute med Håvard og lillesøsteren hans som skulle handle julegaver. Det ble ikke en lang tur dessuten ble jeg blakk etter at Clas Ohlson lurte meg med prisen på skriver blekk. 558 kr gikk rett i dass, det stod at den ene kostet 109 og da antok jeg den andre som var XL skulle koste 149 men det var vist 209 og 349. 

Vi dro hjem til Håvard etter på med gratis buss yaay omfg! De burde ha flere gratis buss dager.Bitch jeg skal ha piercing*Forrige måned*

"Hei, Mamma. Håvard og jeg skal ta piercing når han får av reguleringen nede. Jeg skal ta septum og han leppe ring."

- Ja det er helt greit men da får du betale selv.

*En eller annen gang senere*

"Jeg tror jeg tar septum etter nyttår."

- NEI! DU FÅR IKKE LOV! JEG ER HELT IMOT AT DU TAR PIERCING I NESA.

"Vel det driter jeg i, jeg er gammel nok til å ta det uten din tillatelse."

- Da saksøker jeg piercingstudioet.

" *Ler* Jeg tror ikke du har rettigheter til det..."

- Da saksøker jeg deg!

" *Ler seg ihjel* "

HVA FAEN ER PROBLEMET HENNES? Monroe piercing som har synlig hull, ja det gikk hun med på å skrive under på da jeg var 15. Jeg gikk og tok 4 hull i øret uten tillatelse, helt greit. Navle piercing er helt lov å ta. Utvider var hun litt litt skeptisk på , hun mener jeg har ødelagt øret mitt da... men jo det er helt greit.

Septum, ikke greit enda den kan gjemmes og om man tar den ut er det skjeldent folk er så retard at de ser oppi nesa på deg, ingen kommer til å se noen arr. Hun kan bare dra til helvete jeg vurderer å ta en ekstra piercing bare for å irritere henne enda mer. Så kan hun "saksøke" meg for å gjøre ting mot MIN egen kropp. Hvorfor saksøkte hun meg ikke da jeg drev og kuttet meg overalt...Jelly Beans

MustachePink

RandomnessJeg jobber på det nye designet jeg skal ha om ikke så alt for lenge.

Det kommer til å bli veldig jentete, stygt, hipster med vondt i øynene farger osv... og definitivt ikke meg eller min stil. Men jeg har merket at galakser, rosa og andre smertefulle farger og tilfeldighet tilfredstiller dere.

Dette blir bakgrunnen min (Ikke leoparden, den er TILFELDIG delen...) Det er et bilde jeg tok av bitte lille Porsgrunn som ble fint men jeg har gjort det finere med hipster stjerner og enhjørning spy. Jeg kan i hvert fall assosiere meg til bildet siden det er hjembyen min... ellers er det null og niks mening i det.Jeg blir gammelDet er ca. 2 dager til bursdagen min... Jeg liker ikke at jeg begynner og bli voksen, jeg sitter fast i en 14 - 15 års tid så 17 virker som et stort tall for meg. Alle andre 17 åringer før var liksom så voksne mens jeg er bare asdjkl. Om 3 år er jeg bare dum tilfeldig voksen og ingenting er imponerende lenger.SykJeg er syk igjen... Det burde ha slått meg at jeg begynte å bli det med all kvalmen og utmattelsen. Jeg har allerede nesten sovet et helt døgn 2 ganger. Men da har jeg i hvert fall fått det oppklart, jeg tror jeg er noe forkjølet blandet med omgangsyke. YAAAY! Jeg blir nok sengeliggende i et par dager fremover.SøvnigYaay jeg la meg klokken 1 om natten idag og våknet nå for litt siden. Selv når jeg leger meg mer normalt sover jeg helt til langt ut på dagen. Det er veldig irriterende.NovemberOg da var det November... om 13 dager blir jeg 17, yay. Jeg synes det alltid er rart og se 1 år tilbake hver måned og hvor mye ting har forandret seg. Jeg fant webkamerabilder som faktisk er fra nøyaktig 1 år tilbake, 1. Novemeber 2010.Spørsmålsrunde!Fordi jeg er mega upopulær antar jeg at jeg får 0 spørsmål siden jeg har prøvd dette her før uten noen suksess. Jeg er skikkelig taper... Jeg har ikke noe annet og blogge om siden livet mitt failer atm.

Spør om ALT anonymt eller ikke, spør så mange spørsmål du vil.HeieieieiHei! Jeg har vært ute med Håvard og spist pizza! Håvard er søøøøt uten regulering på nå. :3


Vi liker å være show off på våre regulerings frie tenner, jeg hadde regulering slev en gang i tiden.
BlåsebobblerJeg overnattet hos Håvard og vi blåste bobbler, det var moro. IkonerJeg var på besøk hos Håvard idag igjen. Vi så masse på TV og sang og jeg irriterte katten hans.

Jeg roter rundt på en minnepenn og fant sånn seriøst 100 år gamle ikoner jeg lagde. Det er 2007 eller noe sånt.

  

  MapleIdag var jeg hos Håvard og vi dro ut til Herkules, på bussen traff vi Alina og en dude til som vi gikk rundt med der. Vi kjøpte cheeseburgere wooh!PentJeg var ute med Håvard og vi var ved park ting hvor solen begynte å gå ned, det var pent.BicycleIdag kom Håvard hjem til meg og jeg sminket eyeliner på ham så monget jeg med sykkelen som jeg fikk av farmor.Photoshop ManipulationNoen ganger kjeder jeg meg litt for mye... så her er det meste jeg har av fotomanipulasjon jeg har lagd siden 2010.Photo boothJeg skulle rydde på rommet mitt men så endte jeg opp med og sitte forran photo booth i en halvtime.

Me-meme

SøvnløsEnda en søvnløs natt, jeg liker det ikke jeg skal på sykehuset imorgen så jeg må stå opp tidligere.Høst tiderJeg liker høst, det er pent også skjer det mye koselig på denne tiden. Jeg gleder meg til alle bladene kommer igjen, jeg får se og komme meg ut døra masse da. Jeg savner også ifjor høst, det var en fin tid.SenileGotta love those times when you get fucked by your own brain...

Jeg elsker når jeg failer og gjør ting ubevisst.

Idag lagde jeg nemlig te uten te, jeg husket kokt vann, sukker og blande det med litt kjøligere vann. Det eneste jeg ikke husket var og ha i te-posen.

Ifjor var det vel håndsåpe på tannbørsten.

Jeg har også spist yoghurt og kastet skjeen i søppla og beholdt den tomme yoghurt kopp tingen.

Jeg har lett etter fjernkontrollen i kjøleskapet.

Jeg har kastet en ansiktsklut i do.HoeyøeTVJeg ser vanligvis ikke på TV men idag satt jeg med Håvard og så på det. Jeg satte lyden av og dubbet random serier på min egenmåte og antagelig vis ifølge Håvard skal det ha vært ganske så bra selv om jeg personlig syntes jeg sugde fordi jeg måtte improvisere.Nok en søvnløs nattÅh, jeg elsker virkelig dette her... Enda en natt og nå er det såpass ille at jeg ligger og blogger om at jeg ikke får sove via min iPhone.
Jeg gidder ikke å lese dette om igjen så hvis et random upassende ord er i teksten kan du jo alltids le av autokorrekt.

Vennelig hilsen fra en sinna og irritert Lindq.Downs TownIdag var jeg på Downs Town som vi kaller det nå med Håvard, Bao, Mark, Thomas, Jenny, Helene, Magnus, Sandra, Jonas, Dina og Sindre. Ja jævla masse folk men jeg tør ikke og utelukke noen. Vi løp rundt her og der og jeg har ENDELIG fått meg ROSA BUKSER!! ELSK.Håvards bloggSterkt anbefalt, Håvard er flink til å blogge: www.hornychildhihi.blogg.no.HornIdag var jeg nok en gang hos/med Håvard. Søndager er ikke særlig spennende... Jeg satt og facerapet Håvard og msn rapet ham ved å spamme random jenter med at han elsker dem og lure Daniel til å tro at han skulle slå opp med meg og be om råd siden Daniel er min BFF. Jeg er ond. Så spiste vi horn og sov.

Hadde ingen bilder, random bilder fra en annen dag.

Brillene til Håvard! <3

SupermodellIdag fikk jeg endelig bruk for alle kjolene mine som jeg aldri bruker. Siden Håvard er så siltynn passet kjolene mine på ham og han lekte supermodell. Jeg døde da jeg så igjennom bildene.CamIdag var Håvard hjemme hos meg og vi sang barnehage og matsanger. Og siden NOEN kom veeeldig tidlig hit så fikk jeg ikke utført min daglige plastiske ansikts kirurgi på badet.RosaJeg tok meg enda en natt fri for søvn, jeg hater det. Jeg får bare ikke sove... Sånn rundt klokken 5, 6 var det utrolig awesome rosa himmel. Jeg snek med meg kameraet ut i stuen og tok ett bilde, skal legge det ut senere. Sånn ellers har jeg sitti og jobbet med designet hele natta.

Gamle bilder usj...HåvardIdag var jeg med Håvard som fikk 6 på muntlig eksamenen sin. Jeg er kjempe stolt, rene McGyver jo! (En veldig lame inside joke sånn i tilfelle du er helt WTF!? nå...) Masse fail mobil bilder.PedoSpeilrefleks kameraer er stress å dra meg seg siden de er store, små digitale kameraer er stress på grunn av strøm. Jeg hadde med det lille kameraet som døde omtrent med en gang. Vel jeg hadde en ganske merkelig skole dag hvor vi så på film, hadde 2 timer fri, så på film igjen pg siste timene fri. Egentlig ganske meningsløs skoledag, etter det gikk jeg og Daniel til byen og så kom Håvard litt senere. Vi lekte pedomenn på lekeplassen.Dødelig varmtIdag var det så varmt at jeg ikke gadd og sminke meg! Med andre ord det var UTROLIG varmt. Jeg trodde jeg kom til å dø, antagelig gjorde Håvard det også. Jeg så en hippie! Når jeg var ute i det dødelige med Håvard, DEN VAR AWESOME!

Ja jeg er ond Håvard, hat meg.

Lalala late som om det ikke er noen som helst bak meg...PuterJeg har vært hos Håvard! Her om dagen snakket vi om hva vi skal gi hverandre til bursdagene våres enda det er et halvt år igjen. Og nå vet jeg nøyaktig hva jeg skal gi Håvard, en pute! Jeg lærte at han ikke liker å sove med puter.

Du er en syk unge Håvard! Alle sover med puter! Whææææ! Kriminell!

Jeg har desverre vært veldig uflink til å ta masse bilder som jeg pleier å gjøre til vanlig men da jeg bladde gjennom bilder på mobilen min fra forrige uke måtte jeg nesten le.

Fatbooth er for tapere froskeperspektiv FTWVarme ørerHåvard og jeg skulle på kino men vi droppet det for å snakke, spise påske egg og se på gamle film ting sammen istedet.

Dagens: Varme ører. Linda som legger seg med hodet på fanget til Håvard, "Nå ble jeg varm på øret". Så lagde vi masse jokes med det senere som "Hey, skal vi gå å varme ørene våre?"

Håvard har verdens fineste hår!

 

<3

Gjesping FTWHuffIdag hadde jeg skriftlig engelsk eksamen, jeg tror det gikk greit. Jeg satser på at jeg får 4 og hvis jeg er heldig får jeg 5. Siden jeg er sånn kjempe syk nå for øyeblikket og har kjempe rennende nese gadd jeg ikke å sminke meg, også var det jo eksamen da så satt bare for meg selv.

Av en eller annen grunn tok jeg masse bilder av meg selv uten sminke... Og jeg skulle sånn seriøst tatt betaling for å legge dem ut! Etter min mening ser jeg ut som en dude. Jeg kan late som jeg ser bra ut uten sminke ikke det at jeg synes jeg ser bra ut med sminke heller men hemmeligheten er morgen lys.EkkeltEtter skolen gikk jeg til byen for å treffe Håvard. Vi satt på en benk inne på kjøpesenteret og forran var det en rulletrapp. Plutselig kom det en Bao rullende opp trappa og da han spotta oss lagde han et priceless ansiktsutrykk. Bao dukker opp overalt og i det siste har han ikke gjort det men vi er vel tilbake på rett spor igjen, verden er normal.

Vi spiste mat på bergbys og Bao puttet alle matrester i det lille av cola han hadde igjen. Det ble cola blandet med grillkrydder, pepper, ketchup, sennep, pomme frit fett og sikker noe mer. Etter på filmet han alle smake det, jeg brukte evigheter på å klare å smake. Det luktet helt helvete, og det smakte sånn også. Vi gikk rundt å lette etter folk vi kjente for å lure dem med "Åh jeg orker ikke mer cola vil du ha?". Desverre var plutselig ingen bekjente tilstede idag... Også prøvde Bao kjole på H&M idag.

Etter at Bao dro ble Håvard  med meg hjem rawwwrrrr.

EKKELT!Så var det slik da...At jeg ville sove i hele dag men jeg hadde avtalt å henge med Daniel, Ashley og Håvard. Da jeg våknet så jeg at jeg hadde fått melding fra Håvard som hadde glemt han skulle på Kung-fu greier, teite unge. Jeg kom meg så vidt ut av senga og var daff mesteparten av tiden hjemme så jeg kom sånn cirka 1 time senere en det jeg egentlig skulle.

På byen var Daniel, Ashley og jente person jeg ikke fikk med meg navnet på. Vi monget rundt på asiamat helt til vi gikk ut og navnløs person begynte å rope/brøle ut kjønns organer offentlig og non-stop og det ble awkward så Daniel og jeg løp til slutt vekk fra dem. Etter å ha lekt sisten i byen stakk jeg hjem på grunn av utmattelse.

Vi traff Miriam, nå får jeg sikkert enda et blåmerke...

Regn er diggJeg elsker når det pøsregner og hagler.
FilmVi ser på boring film jeg har sett før i norsken... Igår hadde jeg på brune linser fordi jeg ikke fant nye vanlige linser.


Fritids SkillzDet er ikke sånn at jeg kjedet meg big time før Håvard og Daniel kom hjem til meg og så på skjermspareren min, så hadde vi trekant med klær på. Jeg har så talentfulle øyne...Gay DinosaurNoen av Daniel og Malene sine bilder for et par dager siden.

Dette er meg som en homofil dinosaur midt på gata.

Jeg skal bliTil sommeren skal jeg bli hippie med folka mine, vi skal ligge oppå hverandre med orgy stillinger i parken med gitar og synge hippie sanger. Kose med trær, døgne på socialvibe og gå på kjøpesenteret med "free hugs" skilt. Jeg selv skal røyke meg ihjel og bli høy på dospray. Det blir nice!

Jeg hang med Daniel, Håvard og Bao. Vi stod forran et securitykamera og gjorde fucked up ting.In UrAnusVi blir tvunget til å lage en dum surrealistisk inspirert stop-motion film på skolen. Daniel og jeg jobber på gruppe og vi prøver alt for å tøye grensene så nå lagde vi storyboard. Tittelen er "In UrAnus" og det skal være barbie dukker med bilder av 3 surrealist kunstneres ansikter teipet på. Kunstneren Frida skal rape Dali og han legger et egg som blir knust av en klokke... dette blir definitivt 6er oh yeah!

Sånn ellers hang jeg med Mark, Daniel og Håvard og så senere masse andre folk. Mark og Daniel beit meg, paaiiin! D:

Bendover.UglyAlt for damete rød lipstick<3<3ApplesJeg kjøpte helt randomly eple formet solbriller. Egentlig ville jeg ha hjerte formet men de hadde ikke i rød og de passet ikke med nesa mi. Eple brillene ser veldig dumme ut og folk kommer sååååå ikke til og le som betyr at de er helt PERFEKTE. Da ler folk i hvert fall av solbrillene og ikke meg, jeg liker epler.

ALIENSOMG!Jeg hater når alarmklokker ikke ringer! Alt som er MAC KAN DRA TIL HELVETE! Pc-en min er kjempe teit og ikke MINST min IPHONE! Den gjorde sånn at jeg ikke kom på skolen idag fordi den plutselig bestemte seg for å bli helt "Heh heh nå skal jeg ikke ringe sånn at Linda får enda en fraværsdag Moahahaha!" FUCK DEN!

Jeg stikker av med Maria til tyskland på søndag så kan vi finne en som kan vie oss. Lindas hår har blitt langt bare sånn POFF på en dag. Æsj jeg ser så voknet-nettop-var-ikke-på-skolen-restesminke-ut.Jeg sover aldriDet er sant! Jeg sover aldri borsett fra på skoledager... hehe. Jeg suger til å sove. Damn it! Idag kom det masse rødt hår i posten xD og nå fant jeg ut at jeg tror jeg vil ha sånt hår som på bilde og uten det svarte i panneluggen. Vell jeg får satse på å få det sånn til sommeren også er dette faktisk et bilde og jeg ser helt fucked up ut i virkeligheten så jeg vet ikke. Alt blir bra på bilder... Jeg vil ha flere piercinger.Åh såh poetiskIdag skrev jeg et dikt i norsktimen, jeg bestemte meg for å kalle det for "Liv" og her er det:

Liv
Jeg har det ikke...

Gi meg credit da plz.

Jeg var på byen med Daniel og Eliza. Vi satt på en benk og så på alle folka som gikk forbi og stirret ekstremt rart på oss, spesielt barn. Jeg tror det hadde noe med Elizas og min rød-aktige hårfarge, eller kanskje vi bare så ekstremt rare ut. Det var ihvertfall mer gøy en jeg hadde forventet, jeg bytter gjerne pc tid med å stirre tilbake på folk som stirrer på deg. JEG HAR PURPLE BUKSER NÅ!

Jeg lekte vampyr-alv-goth-demon idag og for en gangs skyld skal jeg legge ut bilder som aldri gikk gjennom photoshop, jeg er avhengig seriøst. Jeg synes det er gøy og sitte timesvis forran det ene programmet.

Æsj det er torsdag, en av de mest kjipeste dagene som er... de er æsj både på skolen og etter. Torsdag er min mandag siden mange klager så på mandager, jeg synes ikke de er så ille. Jeg husker ikke hva jeg gjorde rett etter skolen som vanligvis betyr jeg ikke gjorde noe som helst. Imorgen skal jeg til en eller annen lege... jeg dør.CurlzIgår brukte jeg krølltatatatatang fordi jeg trodde Maria og jeg skulle ut og ta bilder sammen men vi ble alt for opphengt i å kjøpe skole saker til maskene vi lager og peppes pizza. Another time maybe...SmileHai, jeg har rødt hår og ser dum ut når jeg smiler...

 LOLCATIdag tok jeg bilder av min katt som er veldig spesiell... NormaltIdag var en helt alminnelig og super kjedelig dag som jeg tilbrakte hjemme etter skolen. Jeg skrev med Maria, Daniel, Mark og Miriam... Ikke noe uvanlig, her er noen eksempler på en typisk helt normal samtale.

Forresten takk til Mailin (www.minnie94.blogg.no) som plugget inn pc kabelen min (og ut) i naturfagstimen på betingelse for at jeg blogger det.INTO DA FUTURESi meg hvorfor går jeg på skole egentlig? Med den innstillingen og motivasjonen jeg har for skole og de karakterene jeg får er det usannsynlig at  jeg kommer til å  ta videreutdanning. Jeg vet sånn cirka hvordan fremtiden min blir men man vet aldri, derfor har jeg laget en hel liste med forskjellige planer...

 

Plan A: Blodmaleri

Jeg liker kanyler, jeg liker spesielt at hvis du bare snitter huden med dem syl blør man uten å kjent noen ting. Her om dagen hadde jeg det litt for gøy med dem. Jeg gjorde et par forsøk å lærte to nye ting om blod.

1) Blod funker ikke bra som leppestift, det blir oransje å det smaker æsj.

2) Det går an å male med det!

Mitt mål i fremtiden er å bli kjent på en eller annen måte sånn at jeg kan selge blodmalerier for masse penger, selv om jeg sikkert da ville hatt mye nok fra før hvis jeg hadde vært kjent.

 

Plan B: NASA

Min plan B er å jobbe på NASA som vaskedame, hvis noen skulle spørre hva jeg gjør der så kan jeg alltids si "Det kan jeg ikke si, det er topphemmelig".

 

Plan C: Skolebilde fotograf

Vell skal vi tenke litt mer realistisk så tror jeg at jeg kan skvise meg inn som skolebilde fotograf. Det blir sikkert gøy å reise rundt på lokale skoler å ta bilde av urolige småbarn eller bitchete ungdommer...

 

Plan D: Piercer

Hvis jeg finner ut hvor og hvordan jeg kan bli det og et sted hvor de har ledig stilling så hadde ikke det vært så verst. Alltids gøy å stikke hull på nervøse tenåringer.

 

Plan E: Hore

For å ikke være helt arbeidsløs kan jo det også ansees som en jobb.

 

Plan F: Arbeidsløs, bor hos Maria

Jeg kjøper masse greier til Maria for tiden og vi er begge urolige for fremtiden vår. Hun har sagt det selv "Når du blir uteligger skal du bo hos meg ass!" Det er forsatt håp for meg!

 

Plan G: Uteligger med Maria og Daniel

Dersom Maria også feiler like mye som meg og Daniel skal vi tre bli uteliggere sammen å hjelpe hverandre. Vi har allerede begynt å planlegge hvordan vi skal klare oss. Om sommeren skal Maria klatre opp i epletreet ved tog stasjonen og plukke epler til oss, vi skal bade på Olavsberget eller i elven og sove under en veranda ting vi fant i byen. Om vinteren skal vi leve på smaksprøver i matbutikker, vi skal snike oss inn i treningshaller for å stjele dusjene der og sove enten på varmestua eller ventilasjonsanlegget ved kinoen som slipper ut varme.WilliaaaaamHi William, still want me to blog about u? xD


 GamerJeg er forkjølet... I ferien, som ikke ble noen overraskelse egentlig. Vi hadde utegym og jeg kan generelt sett ikke løpe ute fordi da blåser det kald vind mot meg som jeg puster inn så blir jeg alltid forkjølet med mindre ikke jeg løper når det er veldig veldig varmt ute og det var det absolutt ikke... så teit gym har teit skyld i at jeg må bruke flere dager av ferien min på å game sims 3. Nå må jeg bleke håret snart og farge på nytt, skal se om jeg får dratt det som er igjen av den syke kroppen min til butikken og få kjøpt hårfarge dingser som mangler.Hatte dagI går var Elise, Kristin, Tobias, Christoffer og jeg på byen eller på kjøpesenteret. Vi gikk rundt på alle kles butikkene i ulike avdelinger og prøvde merkelige hatter, vi gikk også på barne avdelingen på Lindex og prøvde en blå strikke genser for barn med ugle på og en samme en i rosa med sånn bambi ting på. Det var ganske gøy, etterhvert gikk vi og spilte billiard som jeg suger veldig på men jeg fikk ned 3 kuler.

Jeg har desverre ingen bilder, jeg vurderte og ha med kamera men det tokk jeg ikke med. Jeg har bilder på mobil da men jeg tror verken Elise eller Kristin vil tillate meg og laste opp bilder av dem i barneklær.

Ønskeliste


Svart støvel
Finnes i eurosko butikker
www.eurosko.no

Lilla hatt
Finnes i accessorize butikker
www.moonsoon.co.uk

T-Skjorte
www.Iheartdropdead.com

Manic Panic
www.dragenshule.no
www.hottopic.com
www.manicpanic.com

Pumps sko
www.darklands.no

Skelanimal Kit
www.dragenshule.no
www.skelanimals.com

Rosa Twirl
www.superkul.no

Aqua lipstick
www.limecrimemakeup.comPhotoshopMin kjempe snille skole som jeg ikke var på de to siste dagene fordi jeg er forkjølet har gitt meg Photoshop CS3. Jeg har bare vært borti photoshop en gang før i april da jeg lastet ned en trial versjon av CS4 men som jeg bare brukte 5 ganger i løpet av alle de 31 dagene jeg hadde. Men det er klart jeg forstår litt det er ikke alt for vanskelig og nå er jo jeg en datanerd som tar opp ting veldig fort. I motsetning til andre så er jeg heller ikke redd for og trykke på alle mulige funksjoner også har jeg vært borti andre lignende programmer.

I dag nå snart så skal jeg ut i byen og treffe Kristin og slik som jeg fikk det med meg kommer også Tobias (En dude med kul bukse som jeg ble kjent med på hadelstevnet) Og så skal visst en eller annen dude fra skolen min og hans venn komme og kanskje Elise også kommer. Jeg mener det ikke er så lurt for meg og gå da men Kristin snakket meg inn i det, jeg avslo første gangen.
Mine photoshop skillz...Ingen sjokolade! Men masse såpeskum!I går traff jeg Kristin etter skolen. Vi skulle treffes fordi vi nettop gjorde et veddemål... Jeg gjør det ganske ofte. Anyways, dette "veddemålet" jeg ville ikke kalt det for det, det går ut på at vi skal klare og ikke spise godteri, kake eller kjeks som er søte til resten av uka. Hvis vi klarer det skal vi gjøre noe positivt sammen, hvis ikke noe negativt. Hvis en av oss ikke klarer det så skal den gjøre noe negativt mens den som klarte det trenger ikke og gjøre noen ting. Hvis vi taper så må vi kle oss ut som punk-goth folk ta med el-gitar ut gå ned i byen og sette seg et sted hvor alle kan se deg og sitte og synge der. Vi har enda ikke bestemt den positive tingen fordi vi tar det som det kommer. Jeg er ganske stolt for jeg har faktisk klart det så langt, man må bare finne erstatninger og for meg ble det vann melon og jordbær!

Noen hadde helt såpe i fontenen i byen. Det var eid. 

Jeg bruker litt for mye sjampo...

4640369718.jpg

 

Hallo du der opp!

4640407438.jpg

 

Creepster

4639812007.jpgOne string slide guitar?Jeg har egentlig ikke så mye og si nå for tiden, og jeg liker ikke og skrive inlegg uten bilder jeg tviler på at folk gidder og lese det som blir skrevet de fleste ser nok bare på bilder. Jeg har ingen awesome bilder for tiden heller, men jeg skal få skvist ut noe og få oppsumert litt av det som har skjedd videre etter 17 mai. På onsdag var Erik og Anne Julie her og Erik hadde tatt med skole prosjektet sitt som han kalte for 'One string slide guitar' i forrige uke hadde han med et par planker som han mente skulle bli til denne 'gitaren' så derfor skulle han ha den med når den var ferdig. Det morsomste av alt var vel at den faktisk funket, da vi koblet den til forsterkeren min. Ganske bra ide egentlig men han fikk inspirasjon fra Jack White (White stripes) du kan se klippet her: http://www.youtube.com/watch?v=xCFXeChXfcI
Bare at Erik sin var en forbedret versjon.

 

4628797671_d43d9c8609.jpg

 Her og der i byenI dag skulle Milla og jeg gå og spise sushi sammen... Det ble det ikke noe av men, det hindret oss ikke fra å gå litt rundt i byen. Vi tok noen bilder og jeg tenkte jeg skal filme mer av det som skjer i sommer så jeg lagde en ganske så failed introduksjons video... hvis jeg senere gidder og gjøre den ferdig så legger jeg den her.

4590132316.jpgIs + is + is + is!I dag gikk Rosalyn, Marianne, Priscilla og Jeg til butikken i pausen og kjøpte is. Alle sammen kjøpte samme isen det så EPIC ut da vi la det på kassa. Senere jobbet jeg litt med stop-motion filmen min i gjen og så tok jeg en 8km laaang tur så nå har jeg drit vondt i beina.


Takk til Rosalyn // www.IchigoLove.blogg.no for bildene! :)


Slutten av ukaI det forrige inlegget mitt nevnte jeg at jeg kom til å ha muntlig eksamen og at jeg var nervøs for å komme opp i matte. Jeg skrev aldri hvordan det gikk, så jeg kom opp i naturfag! Og temaet var vann, det gikk greit. Jeg var ganske nervøs men jeg klarte å få 4 og jeg var bare litt fra å få 5 fordi jeg ikke hadde skrevet ned noen ting som jeg visste. Og jeg som hadde ventet på 3. Ja ja... jeg er slik jeg tror alltid jeg får dårligere en det jeg gjør.

På lørdag kom Milla og overnattet. Vi var litt i Skien som var ganske greit bare det var litt kaldt =/


2009Nå er vi på de siste dagene i 2009 og jeg tror dette blir mitt siste innlegg i år. Jeg mener at neste år blir litt mer spesielt fordi da går vi faktisk inn i ett nytt tiår. Jeg lurer på om folk i fremtiden kommer til og se tiden sånn som vi gjør nå når vi tenker 30 eller 70-tallet liksom. Vi tenker kanskje ikke over det men de som har levd ifra 1900-tallet (Da snakker jeg folk som f.eks var født på 80-tallet) er egentlig veldig unike mennesker fordi vi har fått feiret ett nytt årtusen fra 1999 til 2000.

Det har egentlig bare skjedd 1 gang før og det kommer ikke til og skje igjenn før det blir år 3000. Jeg tviler på at jeg kommer til og leve lenge nokk til og få feiret ett nytt århundre men jeg er stolt over og ha fått opplevd en ny 1000-års feiring. Og nå skal jeg få feire det første 10 året i 2000.

Ihvertfall, Godt Nyttår alle sammen!

4982492041_82e69f7185.jpgTilbake!Oi oi oi... Jeg glemte bloggen min totalt og mens jeg husket den hadde jeg svineinfluensa så det var ikke så mye å blogge om. Jeg bare informerer alle de som sitter å tisser på seg av redsel for å få denne influensa og har skrivd seg opp på liste for å ødelegge seg selv med tamiflu.. ikke gjør det. Svine influensa er ikke stort skumlere en vanlig influensa. I følge min mening... Men men nå er jeg frisk som meg selv igjen! Og det har jeg vært en stund også.

4879718213_65d704c869.jpg

Jo da vi var klare til rød nese dagen allerede to uker før men så fikk jeg swine flu dagen etter.

I'm a zombie?Hai! I dag var jeg hos tannlegen og fikk vite at jeg skal ta av reguleringen i mars - mai jippi! =) det er nesten 3 år O_O

Vi har film prosjekt på skolen hvor jeg er zombie ghost girl eller noe sånt. Jeg blir i hvertfall drept og hjemsøker skolen og dreper elever. haha! Så sminket jeg meg skummelt og tok på crazy linser. Jentene på gruppa syntes det var scørey, mens gutta syntes det var kult haha!

Skulle henge med gutta men mwah friends ditched me! I was sooo bored! =(

Hi! I'm smaøurt!
bilde 1551

pffzzziiingah!
bilde 1545

Snapshot
bilde 1546

Må på do?
bilde 1591

Nøø!
bilde 1568

That's life when u r bored! Lagde også animasjon.


Helg!Milla var her og vi gjorde som vanlig optimistiske retard greier...

Party


Hai


Bored
Linse forsøk 2!Jeg skulle starte med linser men sist gang da jeg var hos optikeren klarte jeg ikke og ta dem på. Denne gangen fikk jeg det til! For å være ærlig trodde jeg aldri at jeg kom til å klare det! 

Jeg så på danserene til rybak med skolen, de var gode. Også var det noe foredrag greier med han newton program leder fyren som ikke har fingre... Det var også ganske awesome! Han hadde vært kjempe kul og ha som lærer.
Katten min fanget nesten denne lille karen, stakkars.
p9144451


Kontakt linserJeg tror jeg alt nevnte ordet "optiker" alt i det forrige innlegget mitt... Ja jeg gjorde det, jeg vet jeg gjorde! Back to the point. Jeg har ingenting imot optikere, jeg har løpt fram og tilbake til optikeren fordi jeg kun ser 5% av alt det som er rundt meg. Alt som er forbi armlengde er uklart. Heh heh... det er ganske hardt. Jeg har briller, de fleste som har sett dem syntes de er kule inkludert meg. Men det er ikke derfor jeg ikke har lyst til å bruke dem, det er fordi jeg ikke klarer å vende meg til dem. Det er akkuratt som meg og vesker. (Jeg liker ikke å gå med veske så glemmer jeg den hele tiden og den er irriterende) Har ikke vendt meg til det før nå og likevell er jeg livredd for å miste den. Eller som lip gloss, jeg kan ikke bruke lip gloss... det er fuckings irriterende. Det er kanskje ikke slik det er med briller men jeg føler at de ikke gir meg samme syn som det ville vært hvis jeg ikke var nærsynt. Jeg legger også veldig godt merke til rammen. 

Kontakt linser
Jeg bestemte meg starte med linser! Det var ikke så ille da optiker dama tokk dem på, det var ikke ille i det hele tatt og ha dem på! Det var utrolig og faktisk kunne se verden slik den er! haha! Det ble litt værre når optikeren skulle ta dem av. Fordi greia var at jeg skulle ta dem av selv som jeg selvfølgelig ikke fikk til. Tok hun dem av for meg skulle og jeg prøve og ta dem på selv istedet. Som jeg heller ikke fikk til... Hver gang jeg stappet linsen i øyet vrengte den seg på fingeren eller krøllet seg sammen og datt ut. Hvis jeg aldri klarer og ta dem på meg selv er det fortsatt håp. Når jeg blir voksen kan jeg alltids gifte meg med en optiker som kan ta dem av og på for meg... my future. Vell egentlig blir jeg nokk bare nødt til å sitte og irritere meg over brillene mine eller forsette og ikke se noen ting som jeg har gjort de siste 4 årene.

Ingen nye bilder nå heller... bare noe fancy gamle greier.

3530627435_3c0f0ef6ce.jpg

 

3539716440_3618429142.jpg

 

3532006246_045218f6c0.jpgSnart høstEtter skole start gikk vi rett på sak og startet med undervisning. I engelsken fikk vi vite at dagen etter skal vi ha engelsk framføring hvor vi ikke får lov til å bruke ark og må kunne alt utenatt. 4 månder på teater var ikke nokk en gang! Vi startet med ny forestilling i april som skulle fremføres forrige semester men det ble slik at vi skal fortsette med den og framføre den i oktober og det er et lite stykke veldig lite... Jeg har elendig hukomelse det nevner jeg i omtrent alle innleggene mine, det er derfor jeg har blogg. For å huske hva jeg har gjort når og tro meg den har kommet til nytte!

Jeg øvde og øvde og det siste jeg sa på framføringen var: I don't remember the rest of it... I'm done! Det var sikkert ganske dumt av meg og si men jeg prøvde og tenke sånn at jeg kunne improvisere videre men når jeg er så stresset klarer jeg ikke og komme på noe så for at den skulle vare 2 sek lengre så sa jeg det...  Men! Jeg klager ikke jeg fikk mellom 4 - 5 så haha!
Det er snart høst O_O HAALLLLOOOOWEEENNN <3! Jeg skal kle meg ut som en vampyr dame med glidelås under øyet sånn at man liksom kan se det under huden! store planer... Men jeg bare digger halloween fordi det er den eneste dagen jeg kan gå sånn uten å bli sett på som en psyko.
Har ingen nye bilder... noen random bilder fra sommeren.
Danmark... ingen fjell

3694496787_7ff3f914fe.jpg

 

3694568567_1a33e3b3f8.jpg

 

3669656710_7c5d6af26d.jpgUkas hendelserJeg kommer fortsatt til å klage på at det har vært mye regn men idag ble det faktisk sol! Vi får se hvor lenge det kommer til å vare, jeg har en følelse over at det kommer til å ta av senere på dagen. Milla overnattet fra 4 til 5 hvis jeg husker riktig... Og så kom Mamma hjem fra London. Etter det har det ikke skjedd stort mer, jeg har vært sofa potet resten av uka.

Coke blow job
bilde 1063
bilde 1160

bilde 1115
Piu Piu :)

3799534300_311e772f07.jpgLatelyBlæ ikke så mye har skjedd. Jeg rydder hele rommet mitt fordi jeg skal få besøk fra england. 

Her maler jeg ijoza (Rosa i tilfelle du er brain dead -_-') Hvor var jeg? Jo rosa bakrunn til et scenery.
p5312933


Punk?I dag klarte jeg og stå opp klokken 8. Noe jeg trodde var umulig for meg på en lørdag. Så gikk jeg på down town med Milla og kjøpte hårfarge. Så satt vi ved benkene på kulturskolen og bablet. Og jeg har funnet ut at jeg kler punk.

Jeg er glemskJeg er veldig glemsk, jeg glemte bloggen min totalt. Sånn seriøst hver gang jeg skal logge in vet jeg ikke vilken epost adresse jeg må logge inn med, når den er fornavnet og etternavnet mitt! Men det jeg som regel glemmer er om det er hotmail eller gmail etter. 

Jeg har vært syk og egentlig fortsatt er syk. Nesa mi er tottalt tett og det var jo litt trist fordi jeg skulle til å synge men det funker ikke. Svineinfluensa... usannsynelig, uansett jeg har egentlig ikke vært i mexico. I motsetning til å frike ut som mange av vennene mine gjør bare chiller jeg. Dæver man så dæver man, det ville uansett skje man slipper ikke unna, og dø er sikkert ikke så ille det heller. Jeg følte meg litt bedre så jeg trodde jeg nesten var frisk og stakk ut, som ikke var så lurt.

På skog tur! Nei da... faktisk er det bare ett tre ved der jeg går på theater.
Image and video hosting by TinyPic 

Jeg ender ofte opp i trær 
Image and video hosting by TinyPic 

Holy crap! Det betyr hellige bærsj for dere som ikke viste det. ^^ Image and video hosting by TinyPic 

Meee 
Image and video hosting by TinyPic


Ny nettbyJeg har en ny nettby som nå heter Prawn... Jeg skal forklare. Jeg syntes at det forrige brukernavnet mitt var langdt og teit og alt mulig negativt. Så jeg bestemte meg for å lage ny også en som ikke inneholdt navnet mitt. Jeg fikk inspirasjon da jeg var i London, jeg spiste en rekesanwich (Altså brød ikke iskrem ærsj!) Så oppdaget jeg det mest geniale ordet i verden er Prawn. Det er kort engelskt og betyr reke, så der har du reka.

Ehehehehe...
p4152250

p4152265
  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY