Same NameEndelig har jeg klart å fullføre en sang som jeg begynte å lage i starten av April. Jeg likte starten på den så jeg ville gjøre den ferdig og derfor har jeg ikke tatt meg bryet til å gjøre slutten ordentlig. Jeg hadde heller ikke så mange ideer så av en eller annen grunn fant jeg ut at jeg skulle leke operasangerinne på refrenget.Ny sangJeg la ut forhåndsvisning av samme sangen i dag men nå er jeg ferdig med den. Nå kommer det til å plage meg at forhåndsvisningen fikk 3 likes og masse avspillinger. Jeg forventet det virkelig ikke så jeg får håpe den ferdige versjonen får like mye eller mer. Sangen heter Your Paradise og den passer nok inn i indietronica sjangeren. Jeg har vært inspirert av Grimes, Beach House og Lykke Li. Jeg liker å lage sanger som høres dårlig kvalitets 80-talls synth ut. Bare for å understreke det.

Fint å få meninger på den.Your ParadiseDet er kjempe lengesiden jeg lagde en egen sang, spesielt en egen sang uten noe gitar eller rett og slett en gitar sang. Jeg har vært for lat til å komme i gang med noe som helst. Jeg er ikke helt ferdig med slutten vokalene på slutten av sangen så jeg legger ut en forhåndsvisning uten slutten. Jeg vil tro dette er indietronica sjanger aktig sang men den er veldig ambient. Jeg merker at jeg kanskje har hørt litt for mye på Beach House og Grimes i det siste.

Your Paradise.

Håvard og jeg overnattet hos Daniel i helgen og vi hadde en slags 3 manns fest. Daniel og jeg jobbet også med litt musikk til Spirit Man and the Medicine Lady. Vi la en mer konkret plan for oss nå og hvordan vi skal være. Alt har bare vært tilfeldig musikklaging og rett fram så det er ikke likhet mellom noe av det vi har lagd.

Calm the policeI helgen overnattet Håvard og jeg hod Daniel. Vi hadde som vanlig våres 2 - 3 mans party. Av en eller annen grunn så virker det som om jo færre vi er jo bedre blir alt. Daniel og jeg hadde på forhånd vært på vinmonopolet og kjøpt in ulike typer alkohol. Jeg kjøpte Malibu. Jeg var dum og drakk veldig mye av alt, ublandet på en gang og på tom mage som endte med at jeg hadde rare sterke smerter som jeg aldri har hatt før. Der og da var jeg også overbevist om at jeg var døende. Det hjalp heldigvis og spise.

Daniel og jeg jobbet også med musikk siden jeg hadde med gitaren min. Musikken ble en helt tilfeldig improvisert bråkete punk ting uten tekst hvor vi bare uler. Ikke noe som vi mener er noe særlig seriøst. Klagde vi oss gjennom hele paranormal activity 3. Skal det liksom være på 80-tallet? Fordi jeg ser ingenting som er 80-talls i hele filmen borsett fra en VHS og generelt ingenting virker særlig gjennomtenkt. Noe sier meg at den sluttet så brått midt i fordi ingen gadd å finne på en slutt. Det var mye som var feil.

Som sagt ikke ta det alt for seriøst.Ny sang!For noen dager siden ble vi ferdige med den nye versjonen av Lost in my tears. Denne versjonen har kun våre stemmer som instrumenter og alt. Day DreamSamme dagen som jeg drakk meg full tenkte jeg at siden jeg klarte å synge bra på første forsøk full imotsetning til alle andre ganger vi tar opp noe og jeg spiller inn 100 ganger. Så spilte jeg inn en sang da jeg kom hjem. Jeg var for lat til å lage noe selv eller spille inn instrumental så egentlig er det et gammelt cover av en smashing pumpkins sang jeg gjorde men jeg sang shit på originalen. Så jeg re-recorda vokalene på den og synes det ble bedre sånn som det er nå.

Sangen heter Daydream og jeg brukte ikke album versjonen men Day dream (old house demo) versjonen hvor Billy synger og ikke D'arcy. Jeg vet ikke hvorfor men jeg synes Billy sin versjon er bedre enda jeg vil tro alle andre som hadde hørt begge versjonene hadde vært uenige med meg.


LæreriktI dag var jeg ute med Daniel. Vi kjøpte battery energidrikke fordi planen var å blande det med vodka. Da vi kom hjem til Daniel gjorde vi det men vi gikk fort tomme for battery og det endte med at vi hadde en halvfull vodkaflaske og ingenting å blande med. I dag ble en lærerik dag. Jeg fant ut at jeg er Russisk nok til å drikke ren vodka uten noe problem og vel, jeg har merket at jeg er litt for glad i sprit når det gjelder alkohol. Vi ble ikke akkurat dritings men stemingen lettet, veldig. Vi spiste også godteri og jeg fikk kanskje min verste ide noensinne. Jeg bestemte meg for å spinne rundt. Jeg var klar over at jeg kom til å bli kvalm. Jeg trodde bare ikke jeg kom til å ende opp med å være det i 40 minutter, så jeg ble liggende på gulvet for å ikke gjøre meg selv mer kvalm. Mens jeg lå på gulvet så vi på RuPaul's Drag Race (Litt som Top Models bare for drag queens).

Etter at jeg ikke var på kanten til å spy spurte Daniel om vi skulle lage musikk og jeg spøkte med at jeg burde spille inn andre verset på en sang vi jobber med fordi det sikkert kom til å bli bedre. Vi bestemte oss for å gjøre det. Selvfølgelig eide jeg meg selv 10 ganger mer en til vanlig, det mener jeg. Jeg hører på opptaket nå og det er garantert bedre en til vanlig. Alle tonene er rene og jeg har liksom både kraft og følelser i stemmen. Basically, så er jeg en bedre sangerinne etter å ha drukket.

Jeg vet at jeg høres ut som en alkoholiker eller fjortis men livet mitt er virkelig tragisk. Og dette her ble et positivt minne for meg, vi hadde det gøy... sett vekk fra spinningen.

Andre verset og bridgen på a capella versjonen av Lost in my tears. Verset har hovedvokaler med romklang og bakgrunnsvokaler som er to stemte. Bridgen er Daniel og med samtidig med romklang.Før Spirit man and the Medicine ladyJeg lagde også musikk før jeg ble med/startet i Spirit Man and the Medicine Lady. Musikken jeg lagde før er veldig annerledes fra SMML. Sånn blir det når man er 2 mennesker med helt forskjellig musikksmak som skal sammen lage noe begge er fornøyde med. Det jeg lagde før inneholdt mest piano og gitar/el-gitar og litt ekstrahjelp fra falske instrumenter på garageband. Jeg hadde ikke top utstyr heller imotsetning til Daniel som har ganske bra utstyr.

Jeg pleide å lage alt selv og ta det opp, dessvere syntes jeg ikke jeg var noe flink så alt ble bare halvferdig. Jeg synes fremdeles det jeg lagde før er dårlig men jeg har en sang som etter min mening er Ok nok til at jeg kan la andre høre på den.

Jeg gidder kanskje å legge ut andre sanger senere helt etter hva slags tilbakemeldinger jeg får om jeg i det hele tatt får det.

Jeg lagde den tidlig på høsten 2011 og dette er den siste sangen jeg lagde på egenhånd.Contraceptional ArtIgår var jeg hjemme hos Daniel som idag har bursdag så gratulerer med dagen til deg horebitch! Jeg er glad i deg og nå kan du kjøpe smirnoff eller øl du også... som enten har enorm mengde sukker og lite alkohol eller moderat mengde alkohol men smaker dritt.

Vi startet på en ny melodi til Spirit Man and the Medicine Lady som er veldig sæd piano. Neida men den er ganske trist fordi vi ikke er noen solskinnsstråler akuratt. Jeg hadde med analog kameraet mitt så vi tok mange bilder med farge filtere på blitsen. Håper de blir bra men det får jeg nok vite etter nyttår, filmrullen er ikke helt tom enda. Vi tok noen med instagram og Daniel sin speilrefleks da. Vi kledde oss ut han som kommunistisk kineser og jeg som ghetto prostituert.

Vi fant ut at vi skal kalle albumet vårt contraceptional art fordi det paroderer conseptual art (legg merke til contraception; prevensjon. conceptual; konseptuell)

Kom på at jorden skulle gå under 2 dager siden. Jeg hadde håpet på det... men helvete skal da vel ingen steder?

Slik ble vår første opptredenIgår opptredde Spirit Man and the Medicine Lady for første gang. Vi møtte opp på meierigården ungdomshus 2 timer før hele åpen scene opplegget skulle starte. Da fikk alle deltakerne koble til alt som trengs og teste det.

Jeg fikk et problem siden jeg alltid må bruke ørepropper etter hørsleskaden min så slet jeg med å høre meg selv synge. Mikrofonen til Daniel var også koblet opp til hans effect-pad så han fikk mye skarpere lyd og ulikt volum iforhold til min mikrofon som hadde mye klang. Derfor ble det vansklig og høre meg når vi sang sammen. Den værste som skjedde var under "Lost in my tears" hvor Daniel ved et uhell plugget ut mikrofonen sin og ba meg om å forsette og synge. Men delen hans er for mørk og hvis jeg synger den 1 oktav høyere er den for lys. Jeg forsøkte men det ble falskt og dårlig så jeg stoppet og ventet til han fikk koblet mikrofonen sin til igjen. Så dette var jo klart ganske pinlig men jeg satser på at publikum forstod at noe definitivt gikk galt og det er ganske stressene. Jeg fikk full panikk.

Vi fikk en rekke positive tilbakemeldinger da så jeg antar noen likte det. Den ene scene arbeideren er med i Pagan's Mind og han likte oss veldig, vi fikk mye ros helt på slutten av hele konserten fra ham.

Lost in my tears (Her går det galt)

Sounds fill my heart Live.Vi opptrer for første gangImorgen skal Daniel og jeg som (Spirit Man & Medicine Lady) bort på Meierigården for lydsjekk kl. 16.00. Dette er så på sparket at det ikke går ann! De la ut arrangementet på facebook om at de skulle ha åpen scene og at det forsatt var mulig for flere innslag så vi meldte oss på igår. Vi brukte igår på å små øve og bestemme oss hvilke sanger vi skal synge og kom fram til Sounds Fill My Heart og Lost In My Tears.

Konserten starter kl. 18.00 men det er sikkert ikke vi som starter først. Jeg tenker den vil vare rundt 1 - 2 timer avhengig av hva de andre skal gjøre (man trenger ikke opptre med musikk) Den siste tiden har jeg panikk heletiden for at noe skal gå galt, blandt annet hørselen min.Not Our CallSpirit Man and the Medicine Lady har en ny sang som heter Not Our Call. Jeg vet ikke om jeg har nevnt at siden vi byttet navn fra Sir Real til Spirit Man and the Medicine Lady så måtte vi endre soundcloud url. Derfor finner du oss nå under /spiritmanmedicinelady på soundcloud. Vi har også fått en tumblr side for å ha en slags webside og ikke bare facebook side. På tumblr siden vil alt stå på engelsk siden vi har gjørt det litt vansklig for andre land of forstå så mye av hva som foregår på vår facebook når alle status oppdateringer kommer på Norsk. Men sjekk den ut også her smml.tumblr.com

Her er i hvert fall sangen.GhostsIdag jobbet jeg med en melodi men jeg tenker at hvis den blir bra når den er ferdig så kan jeg "donere" den til Spirit man og Medicine Lady. Den er ikke ferdig men det er nå det jeg har så langt. Vi liker generelt å være gammeldakse med en 80-talls techno feel til musikken vår så jeg tenker denne vil passe.Lost in my tears (Demo musikkvideo)En eller annen gang i mai filmet vi prøve klipp til en musikkvideo vi skulle lage til sangen lost in my tears, da vi fremdeles var Sir Real. Som jeg nevnte i et tidligere innlegg skiftet vi navn til Spirit man and the Medicine lady. Tenkte jeg kunne dele musikkvideoen den likevel.

Vi filmet ikke noe til bridgen derfor er det et tilfeldig klipp der. Dere som følger bloggen min vet at vi filmet musikkvideo til en annen sang istedet. Du kan høre flere av sangene vi har laget og se videoer på kategorien Musikk. <- Eller klikk der.

Jeg skal ut med Håvard og Bao idag.Ikke mer Sir RealJeg må bare informere om at musikk duoen jeg er med i ikke lenger heter Sir Real. Vi byttet navn til Spirit man and the Medicine Lady. Vi har også endret vår facebook side.

facebook.com/SpiritManAndMedicineLadySmileIdag var jeg hos Daniel og vi ble ferdige med sangen vi startet å spille vokaler inn til 1 dag før vi dro til Portugal og var borte i 3 uker. Det er egentlig litt sånn hysj, hysj siden vi ikke vil dele den på vår facebook side. Vi skal lage et nett album som kan lastes ned og da kan vi ikke la folk få høre alle sangene på forhånd. Men de fleste som liker Sir Real verken vet eller bryr seg om bloggen min så det burde gå greit.

Vi var også ute å spiste sushi på lille Phuong.

Sangen heter Never GoneMusikkvideo: Sounds fill my heartDa er Sir Reals musikkvideo til Sounds fill my heart endelig ferdig!

Jeg har merket at hos meg så er lyden litt usynkronisert på youtube videoen. Nå har jeg lastet den opp 4 ganger for å prøve og fikse det. Det tar 2 timer hver så jeg har brukt 8 timer på å laste den opp og jeg har ikke sovet i natt en gang på grunn av det så du våger ikke å peke det ut. Feilen ligger i youtube, videoen har helt perfekt timing på alle pcene jeg har lagt videofilen inn på. Jeg tror det har noe med at jeg laster opp i HD. Men om jeg klarer å fikse det så bytter jeg video.Filmet til musikkvideoIgår var jeg ute i skogen med Daniel og filmet til Sir Reals musikkvideo. Jeg tenker den blir ferdig til helgen, rett før vi reiser til portugal.Liten smugtittSom jeg nevnte i det forrige innlegget mitt så spiller vi inn musikk video til Sir Real. Vi må bare filme noen deler til så skal den nok rett ut på bloggen og alt som er. Jeg skal være litt snill og gi en liten forhåndskikk på hva du kan vente deg å se i videoen.Vi er i gang igjenSir Real har jobbet med videre med de 2 melodiene og har fullført den ene. Nå mangler bare sangtekst og vokaler så i løpet av neste uke vil den nok være ferdig.GraffitiSir Real har en veldig rar og dårlig måte og promotere seg på...

Jeg gadd ikke å ta bilder så jeg har liksom ikke noe bilde av dem som ble bra. Vil lagde 5 stykker tror jeg.MusikkvideoVi spilte inn litt til en musikkvideo for Sir Real men det var mer en demo video derfor legger jeg den ikke ut.  Vi manlger også noen deler som vi må filme. Jeg har den privat på youtube for å sjekke kvaliteten.Sounds fill my heartDa har Sir Real en ny sang igjen! Denne gangen ikke så dyster som til vanlig. Dette er en av mine favoritter.PursueDaniel og jeg jobbet på ny sang nå som er ferdig. Den heter Pursuing og er ikke særlig lang men who gives a fuck om musikken vår anygay.IlluminatiSir Real har ny sang igjen.Bilder fra idagEttersom at jeg la ut en ny sang i det forrige innlegget så har jeg jo åpenbart spilt den inn. Det gjorde vi idag. Håvard, Daniel og jeg var også ute i byen litt.Lost in my tearsSir Real har  nå fullført sin 2 sang. Den heter Lost in my tears og handler vel mest om å lengte til bedre tider.Sang 2 på veiIdag var Håvard og jeg hos Daniel. Der lagde Daniel og jeg en ny sang eller melodien til den lynkjapt. På The balck sea brukte vi to dager for å tenkte ut hele melodien mens denne gikk lett under 1 time. Å lage musikk er på kort tid er lett men bra musikk er ikke like lett. Derfor liker jeg å bruke mer tid men denne gikk fort unna og den høres faktisk bedre ut enn The balck sea. Som du kan høre på musikk kategorien min her på blogg. Som sagt denne band greia ser ut til å virke, man må bare komme i gang med sin første sang.

Vi trenger bare sangtekst nå. Hvis du synes dette er spennende så kan du følge opp Sir Real (Band/duoen vår) på facebook siden dens her:

facebook.com/sirrealnorway

Her er en liten forhåndsvisning.Innspilling av The black sea

The black seaSå her er den ferdige sangen til Sir Real. Den heter The black sea.Melodien til sangen vårJa ok jeg klarte ikke å la være. Her er melodien til det som skal bli sangen vår. Vi jobber fremdels med sangteksten og det ser ut til at vi kommer til å bruke litt tid på den for å få den mer grundigere.

Det er jo fremdeles ikke det ferdige produktet. Introen er litt lang men så fort du hører rytmer er det uti der sangen skal være.

 Slik går det for Sir RealEndelig har vi kommet i gang med en seriøs sang. Vi har melodien ferdig, den får kanskje litt til finpussing men ellers har vi hele greia. Jeg gir en liten smakebit men jeg vil ikke avsløre for mye.

Jeg har også prøvd å lage band initialer og en bestemt skrivemåte men det er forsatt ikke bestemt at dette skal være den fremtidige greia. Har også prøvd på litt mer artsy stuff.

Hvis du er interessert kan du følge opp facebook gruppen vår. Jeg har ikke vært særlig flink til å promotere men det var fordi vi var så useriøse. Jeg føler vi har brutt oss gjennom veggen og når vi først får til 1 sang så klarer vi flere utover.

>GRUPPEN<

 

  Slik går det som regelDe fleste gangene vi lager musikk går meste parten av tiden på å ikke lage det eller til veldig useriøs musikk.

Et godt eksempel.Jump out the window

Sir RealVel nå heter bandet/duoen jeg er med i verken Bæsj, Fab, F.A.B, Fucking Amazing Band eller Fabæsj. Siden det er ganske nytt har vi spekulert litt på navnet men vi heter da altså Sir Real som en slags pun. Siden Surreal og Sir Real uttales pretty much likt på Engelsk. Surrealisme er typisk en kunstsjanger og betyr eggentlig ikke realistisk.

Vi har spilt inn litt ditt og datt.Jeg er med i et band nåJeg er med i et band igjen. Et mye mer realistisk band denne gangen. De andre forsøkene jeg har gjort et par årsiden har feilet ganske så mye. Denne gangen ser det ut til å virke... det ser ut til at vi faktisk lager musikk. Jeg er litt usikker på om vi er et band eller en duo ettersom at vi kun består av meg og min bestevenn Daniel.

Uansett, vi kommer til å bli awesome! Bandet vårt het først Bæsj. Ideen var at det skulle være delvis morsomt og tiltrekke oppmerksomhet samtidig som utrykket "bæsjemusikk" ville passe med bandnavnet. 

Vi omkalte bandet vårt til Fab ettersom at vi ville jobbe med mer seriøs musikk selv om musikken vi har lagd så langt ikke er så veldig seriøs. Jeg mener Jump out the window, Fabulous, Death will shave us (som faktisk heter Death will save us og egentlig er en veldig seriøs og dramatisk sang.) Bandnavnet "Fab" er kort for ordet Fabulous altså Fabelaktig. På grunn av den voldsomme gay og drag queen faktoren navnet får lagde vi også et akronym for F.A.B som vil si bandet nå heter "Fucking Amazing Band!"

Dere vil elske oss!

Vind er utrolig digg...Igår hos DanielHåvard og jeg var hos Daniel igår vi jobbet litt med det som skal bli den EGENTLIGE versjonen av sangen fabulous.I'm so fabulous!Seriøst, aldri skriv sangtekster med din fabelaktige bestevenn når dere er i et bitchy humør og står i kulden på busstoppen og venter på bussen i 20 min. Når du er hjemme og kjeder deg aldri spill in sangen du lagde i det tidligere nevnte tilfellet, EVUR! Og for ALL del ikke la den være inspirert av Bee Gees-ish 70-talls disco musikk. Og enda en PÅ INGEN MÅTE NOEN SINNE ta dette her seriøst...

Ja jeg speedet den opp. Hvis ikke hadde alle tatt den enda mer seriøst og den er retarda... jo fortere den går jo fortere over.

Resulting this:Death will save us remixDaniel og jeg spilte inn en sang en stund siden og sånn randomly så lagde han remix/mashup av sangen vår og en annen sang han har. Starten er ikke så spess, den blir bedre rundt midten.MelodiJeg kjeder meg og spiller på gitar... Jeg burde lage en sang elns ut av det.Prøver igjenJeg har allerede lagd denne videoen før på en måte men jeg har kommet litt lengre siden ingen gidder å legge ut tabs.PianoDum, ja fordi jeg ikke gadd og fullføre antibiotikakuren min. Og nå antar jeg masse bakterier har angrepet meg så jeg gikk tilbake på antibiotikaen igjen selv om jeg kun har igjen nok piller til 2 dager. Jeg kan alltids ta den andre antibiotikaen jeg har liggende igjen etter urinveis infeksjonen men jeg vil helst ikke siden jeg tviler på at mange får urinveis infeksjon i øre, nese og hals... Håhåhå så morsom jeg er...   Jeg dør jeg får halsbrann anfall og det nytter ikke med vann og jeg har helt sikkert fått magesår nå.

Wooh jeg spiller piano amg som jeg ikke har gjort siden dinosaurene levde lixm.Singstar videoVideo fra singstar kvelden igår.Singstar kveldJeg var på singstar kveld hos Synne med Håvard, Mido, Thomas og Bao, vi eide skikkelig hardt! Synne har verdens kuleste hund Arild. Det var utrolig hyggelig!

Før det var jeg hos Håvard og bleket håret hans som jeg har nevnt på tidligere idag.Janis JoplinIgår hadde jeg ikke så mye å gjøre mens jeg ventet på Håvard så jeg filmet meg selv spille introen til Little girl blue av Janis Joplin min favoritt sangerinne. Skikkelig ustemt gitar, beklager. Det var egentlig meningen at jeg bare skulle ha videoen for meg selv for å se hvordan det så ut når jeg spilte den.

JanisElektrisk gitarNå har min elektriske gitar vært ødelagt siden november og jeg har ikke fått spilt på elektrisk siden. Idag kjøpte jeg meg endelig en ny en med forsterker, den er awesome! Også er den ikke sånn dum billig gitar som den forrige, det er en morgan.NYAN- Hei, Linda! Kjeder du deg?

- Ja.

- Hvor mye kjeder du deg?

- Såpass mye:GitaristHåvard kom til meg og vi gikk ut for å spise kebab siden det er søndag og det ikke finnes stort andre spisesteder. Da vi kom hjem til meg lærte jeg ham å spille litt gitar og han lærte veldig fort. Håvard fikk også hørt meg synge som er noe jeg omtrent aldri gjør og det måtte tårer til for å få det frem. (Jeg har utrolige dårlige minner med synging forran bekjente, spesielt folk som står meg nær.) Etter det så vi på gamle tegnefilmer jeg hadde lagt for noen år siden.

Dette er meg og pus.

Bilde fra gårsdagens "gatemusikanter".Musikk videoLekser
I det siste har jeg ikke hatt noe tid til å blogge!
Jeg måtte gjøre en del lekser og jeg hadde en del andre planer.
Vi hadde innlevering i RLE, som jeg ble dritt lei av og skrive,
Som du kanskje ser i bildet som jeg tok.


Så nå til helgen overnattet Milla. Vi var i byen på restaurant og spiste Sushi eller Tempura Maki som de kalte det. Til desert bestilte vi inbakt banan, sist gang jeg spiste det var jeg 5 år. I dag lagde vi en random komedie video/musikk video.

Bilder tatt fra videoen.
Her lager vi en kjapp melodi...Jeg overnattet hos Kristin. Det var awesome! Vi bestemte oss for å lage en sang men før vi fikk gjort det trengte vi en melodi så vi satte i gang på piano og gitar. Vi lagde hele greiene ganske fort så vi failet en del ganger xD

Jeg er stolt av meg selv. Nå klarer jeg endelig og spille første riffet til en 70 talls rock'n roll melodi på gitaren min. Jeg tror jeg nesten knuste gitaren min to dager siden fordi jeg var så sint på meg selv da jeg sugde til å spille den xD Jaja... jeg tar det tilbake nå og jeg er glad for at jeg heldigvis ikke knuste gitaren min da... haha.
Dette er ikke 70 talls sangen... dette er melodien Kristin og jeg lagde som også failet... Heldigvis knuste jeg ikke hennes gitar. 

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits