hits

PartyIgår var jeg på bursdagsfeiringen til Daniel som var mer som en fest. Jeg ante ikke hva jeg skulle kjøpe og siden det var 18 års dagen hans gikk jeg for alkohol. Jeg pakket inn flasken med masse papir for å få den til å se ut som en dildo men det failet dessverre. Vi var ikke så mange det var egentlig bare Daniel, Benjamin, Astrid, Håvard og meg. Bennjamin bakte kjempegode cupcakesJulJeg vet jeg er helt håpløs til alt nå både til å blogge og ta bilder, men sånn er det bare. Jeg satser på at det blir bedre mot sommeren. Seriøst jeg hater snø det ødelegger alt, spesielt i den mengden det kommer.

Denne Jula var jeg hos farmor og farfar. Det er vel ikke så alt for mye å si... Farfaren min som nesten er 90 år hadde en lungebetennelse som forårsaket et lite hjerteinfarkt men det gikk heldigvis bra. Nå har han dårligere pust etter antibiotikaen han fikk og på grunn av problemer med hjerteklaffen. Men han ser ut til å være på bedringenes vei. Farmor lagde ribbe så jeg er glad. Hun lager den beste ribben av alle jeg kjenner. Vi åpnet gaver og Håvard gikk helt amok. Jeg fikk en kjole jeg likte, armbånd, fotokamera smykke, sølvhjerte med små krystaller og øredobber som fulgte med. Det var kjempe søtt, definitivt favoritt julegaven.

Jeg gav farfar et sett med løsbarter i forskjellige former og farger til hver dag i uken.

Idag/igår var jeg hos Håvard på julefeiring med familien hans. Det var koselig. Idag skal jeg i Daniel sin bursdagsfeiring siden han blir 18.

Contraceptional ArtIgår var jeg hjemme hos Daniel som idag har bursdag så gratulerer med dagen til deg horebitch! Jeg er glad i deg og nå kan du kjøpe smirnoff eller øl du også... som enten har enorm mengde sukker og lite alkohol eller moderat mengde alkohol men smaker dritt.

Vi startet på en ny melodi til Spirit Man and the Medicine Lady som er veldig sæd piano. Neida men den er ganske trist fordi vi ikke er noen solskinnsstråler akuratt. Jeg hadde med analog kameraet mitt så vi tok mange bilder med farge filtere på blitsen. Håper de blir bra men det får jeg nok vite etter nyttår, filmrullen er ikke helt tom enda. Vi tok noen med instagram og Daniel sin speilrefleks da. Vi kledde oss ut han som kommunistisk kineser og jeg som ghetto prostituert.

Vi fant ut at vi skal kalle albumet vårt contraceptional art fordi det paroderer conseptual art (legg merke til contraception; prevensjon. conceptual; konseptuell)

Kom på at jorden skulle gå under 2 dager siden. Jeg hadde håpet på det... men helvete skal da vel ingen steder?

ØldJeg gjør ingenting og det er snart jul. yay.

SkelehandsDet er for mørkt ute til å bruke digitalt kamera og få bra bilder.InstaAltJeg tar nesten ingen bilder seriøst... bare med instagram.SolnedgangI går da jeg var ute med Bao, Håvard og Daniel tok jeg bilder på vei ned til byen. Da jeg kom ned i byen så jeg at det var utrolig kult lys ute så jeg gikk heller opp på en ås først for å ta bilder. Det er også kul røyk på vannet i elven nå om kveldene også er vannet veldig stille så det er mye lys refleksjoner i det.

JenterI går var jeg ute med Håvard, Bao og Daniel. Det var lengesiden vi hadde truffet Bao så vi avtalte å treffes igjen.Pepperkake dekoreringIgår dro Håvard og jeg til tanten og fetteren hans for å dekorere pepperkaker. Noe som er en tradisjon i familien hans. Da vi kom dit var hele bøla med familien hans der. Vi dekorerte 3 pepperkaker hver. Det var kjempe koselig at jeg fikk bli med da.

Hårklipp på impuls idéSå fikk jeg ikke sove i natt og fikk en impuls idé om at jeg måtte klippe håret mitt. For et par år siden hadde jeg ganske langt hår og klipte det kort selv. Jeg aner ikke hva jeg gjorde den gangen for å få det rett bakfra men uansett hva det var så gjorde jeg det ikke denne gangen. Nå har jeg den mest ujevne hårklippen og jeg tør ikke be moren min rette på det fordi håret mitt har blitt ganske så kort nå. Ja, Ja jeg har ikke helt stritt hår så det er ikke tydelig at håret er ujevnt.Foto utstyrOver flere år så har jeg samlet opp en rekke kameraer og kamera utstyr. For øyeblikket har jeg 4 fotoapparater som jeg bruker aktivt, pluss iphonen min. Jeg føler meg litt proffesjonell da. Men disse tingene har virkelig bidratt til at jeg tar bedre bilder.

Venstre: Canon EOS 550D. 2 UV-filtere. Tambon Objektiv 70 - 300 m.

Midten: Zenit 122. 4 Fargefiltere til blits (ett hvitt som ikke synes så godt). Blits. Zoome objektiv.

Høyre: Polaroid 300. Film til Polaroid 300.

På bunnen: Kamerastativ.

DawgJeg tok noen få bilder hos farmor og farfar av lillesøster og meg som hopper også hunden til pappa.For en lettelse!I dag hentet jeg lillesøsteren min fra S.F.O med far. Vi dro så til framor og farfar hvor vi spiste fiskekaker i hvitsaus som er lillesøsters favoritt, dessverre langt fra min. Vi fikk også kake som vanlig. Vi tok hoppebilder hvor vi hoppet fra en trapp men de legger jeg ut senere.

Det mest komiske var vel delen der lillesøsteren min spurte meg.

Lillesøster: Er mammaen din også Russisk?

Meg: Ja.

Lillesøster: For en lettelse! Det er min også.

Jeg døde innvendig av latter.
 Satan kommer hit hver dagIgår var jeg hos Håvard. Han hentet meg med bil fordi han kjører... med faren sin i bilen. Det må være gøy og ikke være gammel nok til å få lappen. Enda morsomere er å være gammel nok til å få lappen men ikke en gang ha tatt trafikalt grunnkurs, da snakker jeg så klart om meg selv. Hos Håvard satte vi opp julelys utendørs og lagde pannekaker. Det var ganske koselig.

Jeg tok et skummelt bilde av den feite sorte katten som kommer hit hver dag. Jeg kaller den Satan/Lucifer/Pusifer men helt ærlig synes jeg bestemoren min ga den det beste navnet "Tzygan" som betyr sigøyner på Russisk. I sommer var kattene mine mye ute så moren min satte ut matskålene demmes på trappa utenfor, Satan fant raskt ut at det var gratis mat å få. Siden det varmt så lot hun også utedøren stå åpen og da skålene stod inne fant Satan ut at han like gjerne kunne gå inn i huset vårt for å spise. Etter at han ganske ofte befant seg utenfor huset vårt ble moren min helt overbevist om at katten er hjemløs så nå mater hun den fast. Seriøst jeg hater henne. Hun er dum. Den katta kan snart rulle! Jeg tror Satan her virkelig har sine sigøynerske preg. Jeg er sikker på at han blir matet på flere steder en ett eller til og med to.

LatskapJepp, det er lite bilder å se. Lite interessant og finne her for tiden men sånn er det om vinteren men i år er jeg ekstra sløv. Jeg tar ingen bilder, lager ikke kunst. Jeg er til og med så lat at jeg ikke gidder å sminke meg i det hele tatt. Som er uvanlig meg etter at min daglige rutine de siste årene er og bruke 1 time på å sminke og fikse meg.

Jeg var på Herkules med Håvard og Mari idag. Jeg tror jeg har nevnt Mari før, hun har blått hår og bor i langtvekkistan som har lite butikker så hun kommer til Skien noen ganger for å shoppe.  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY