HAPPY NEW YEAR!GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN! 2010 har vært en av de beste årene jeg har hatt og jeg håper på at 2011 blir enda bedre! Takk til alle awesome folk jeg har blitt kjent med i år og dere som faktisk gidder å lese min veldig randome blogg. Jeg har ikke stort mye å si for øyeblikket, jeg har vært hos folk og jeg skal til folk idag. Kanskje vil jeg en eller annen dag til neste år gå inn å redigere dette inlegget og putte opp et eller annet fancy bilde!

Men so far... once again HAPPY NEW YEAR!

2011 BILDERRRChangeJeg gjorde om på hele driten igjen fordi jeg var veldig misfornøyd med hvordan alt var. Ikke at det er så mye bedre nå men jeg er mer fornøyd en jeg var. Nå vet jeg at det ikke kommer til å funke som det skal hos alle fordi jeg bruker PNG format på headeren... det er meningen at det skal være gjennomsiktig bakgrunn men hos mange av dere kommer den sikkert til å være helt svart. Too bad, I give up.

Forrige designetLeker med lysIdag eller igår... før det ble midnatt, lekte jeg med lys man gjør nemlig det når man er like nolife som meg. Jeg får alltid sprøe ideer til bilder og jeg liker å prøve dem ut. Jeg synes lys er fascinerende og iblant eksperimenterer jeg med det fordi det blir som regel awesome på bilder. Vell før jeg lekte med lys gjorde jeg andre ting...

Jeg var i byen med Maria og Mark så traff vi masse nye folk, eller jeg gjorde ihvertfall det. Maria visste hvem folka var anyways det er alltids hyggelig å bli kjent med nye mennesker selv om jeg er elendig til å bli kjent med folk. Maria, Mark og jeg gikk rundt i sikkert en time på down town å lette etter et sted å spise men alt var fullt siden det er etterjuls salg og masse mennesker her og der. Vi endte opp med å spise på en ikke så populær kinesisk restaurant men det var faktisk ikke så ille, vi tok barnemeny FTW!nolifeNå lider jeg av ingenting-å-gjøre syndrom. Jeg går helt randomly inn på badet å gjør improvisert teatersminke så tar jeg bilder... å fucker dem litt ekstra opp på photoshop. Noen som vil finne på noe å gjøre? Før jeg starter med plastisk kirurgi på ansiktet mitt.

 JULOMGSånn for dere som ikke visste det så hadde jeg en kjempe kjedelig jul, med masse gamle folk og grandtanter. :] Og de hadde kake men jeg har ikke matlyst lenger, anoreksi omg. Nå har jeg 7 håndsåper og et badehånkle, hah!UteIdag var jeg faktisk ute, det er kjempe lenge siden jeg har vært det nå! Jeg ble lei av å være syk så jeg gikk ut og latet som om jeg ikke var det... så gikk jeg og gjorde en siste julehandel.syk syk sykJeg er ikke helt død, enda... jeg fikk skummelt dop av legen min. Hvis du noen gang skulle få corsylan vil jeg sterkt anbefale og ikke ta det, du blir absolutt ikke noe mer frisk av det. Siden jeg bare har vært hjemme å syk og ikke tatt noen nye bilder får jeg kjøre enda en runde med gamle bilder fra min minnepenn. Jeg så veldig morsom ut før...

2007 LindaINTO DA FUTURESi meg hvorfor går jeg på skole egentlig? Med den innstillingen og motivasjonen jeg har for skole og de karakterene jeg får er det usannsynlig at  jeg kommer til å  ta videreutdanning. Jeg vet sånn cirka hvordan fremtiden min blir men man vet aldri, derfor har jeg laget en hel liste med forskjellige planer...

 

Plan A: Blodmaleri

Jeg liker kanyler, jeg liker spesielt at hvis du bare snitter huden med dem syl blør man uten å kjent noen ting. Her om dagen hadde jeg det litt for gøy med dem. Jeg gjorde et par forsøk å lærte to nye ting om blod.

1) Blod funker ikke bra som leppestift, det blir oransje å det smaker æsj.

2) Det går an å male med det!

Mitt mål i fremtiden er å bli kjent på en eller annen måte sånn at jeg kan selge blodmalerier for masse penger, selv om jeg sikkert da ville hatt mye nok fra før hvis jeg hadde vært kjent.

 

Plan B: NASA

Min plan B er å jobbe på NASA som vaskedame, hvis noen skulle spørre hva jeg gjør der så kan jeg alltids si "Det kan jeg ikke si, det er topphemmelig".

 

Plan C: Skolebilde fotograf

Vell skal vi tenke litt mer realistisk så tror jeg at jeg kan skvise meg inn som skolebilde fotograf. Det blir sikkert gøy å reise rundt på lokale skoler å ta bilde av urolige småbarn eller bitchete ungdommer...

 

Plan D: Piercer

Hvis jeg finner ut hvor og hvordan jeg kan bli det og et sted hvor de har ledig stilling så hadde ikke det vært så verst. Alltids gøy å stikke hull på nervøse tenåringer.

 

Plan E: Hore

For å ikke være helt arbeidsløs kan jo det også ansees som en jobb.

 

Plan F: Arbeidsløs, bor hos Maria

Jeg kjøper masse greier til Maria for tiden og vi er begge urolige for fremtiden vår. Hun har sagt det selv "Når du blir uteligger skal du bo hos meg ass!" Det er forsatt håp for meg!

 

Plan G: Uteligger med Maria og Daniel

Dersom Maria også feiler like mye som meg og Daniel skal vi tre bli uteliggere sammen å hjelpe hverandre. Vi har allerede begynt å planlegge hvordan vi skal klare oss. Om sommeren skal Maria klatre opp i epletreet ved tog stasjonen og plukke epler til oss, vi skal bade på Olavsberget eller i elven og sove under en veranda ting vi fant i byen. Om vinteren skal vi leve på smaksprøver i matbutikker, vi skal snike oss inn i treningshaller for å stjele dusjene der og sove enten på varmestua eller ventilasjonsanlegget ved kinoen som slipper ut varme.Electric lavaJeg var med Maria, Mark og Daniel på kjøpesenteret idag som var ganske hyggelig. Helt til vi bestemte oss får å gå til et annet kjøpesenter på andre siden av elva, det var så kjedelig at vi kollapset på en benk der og nesten sovnet alle sammen. I tillegg er det torsdag som er den ene dagen hvor vi har alle fag bortsett fra formgivning som er ironisk nok også det eneste faget vi ikke bruker bøker i. Så yay for en hel dag i byen med tung sekk, jeg lover den skolen skal så betale for ryggen og skuldrene mine!

Jeg har farget håret mitt slik som jeg beskrev det i mitt forrige innlegg. Rosa og oransje på hver side, det ble litt rødere enn jeg hadde trodd men det er ikke så ille. Manic panic electric lava FTW!OrangeNå har jeg ødelagt håret mitt enda mer med blekemiddel fordi jeg venter desperat på å få den oransje hårfargen i posten. Jeg skal har rosa/oransj svart hår. I dag var jeg hos legen og da jeg var ferdig å gikk forbi venterommet satt det en ikke fult så frisk Maria! Det var en overraskelse ante ikke at vi hadde samme sykehus lege sted ting...

Overse mine ikke så imponerende photoshop skillz men håret mitt kommer til å se sånn cirka sånn her ut...Count gay unicornEn gang for lengesiden tegne/malte jeg Grev homse enhjørning... men så glemte jeg og være show off.

 CuteJeg har vært hos William.På skolenAkuratt nå sitter jeg på skolen og kjeder meg til døde og vi jobber med prosjektet vårt. Vi lager hva nå en det på bilde er... søpple-uro.

Hadde gamle bilder fra skolestart på skole kameraet.GlitterGjett hva jeg gjorde ikke for så lenge siden? Tviler på du hadde gjettet det, i hvertfall ikke uten tittelen. Jeg tok bilder av glitter fordi jeg bare fikk en random ide.Nytt designJeg har fått nytt design sånn btw... fordi jeg misbruker timene på skolen til å nørde på photoshop. Jeg synes ikke det ble fint i det heletatt men what da hell gjøre om = stress.

Forrige designet

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits