BilderJeg så gjennom en minne penn med bilder fra rett før jeg startet bloggen så de er fra sommer 2008.2009Nå er vi på de siste dagene i 2009 og jeg tror dette blir mitt siste innlegg i år. Jeg mener at neste år blir litt mer spesielt fordi da går vi faktisk inn i ett nytt tiår. Jeg lurer på om folk i fremtiden kommer til og se tiden sånn som vi gjør nå når vi tenker 30 eller 70-tallet liksom. Vi tenker kanskje ikke over det men de som har levd ifra 1900-tallet (Da snakker jeg folk som f.eks var født på 80-tallet) er egentlig veldig unike mennesker fordi vi har fått feiret ett nytt årtusen fra 1999 til 2000.

Det har egentlig bare skjedd 1 gang før og det kommer ikke til og skje igjenn før det blir år 3000. Jeg tviler på at jeg kommer til og leve lenge nokk til og få feiret ett nytt århundre men jeg er stolt over og ha fått opplevd en ny 1000-års feiring. Og nå skal jeg få feire det første 10 året i 2000.

Ihvertfall, Godt Nyttår alle sammen!

4982492041_82e69f7185.jpgJulEndelig ferie! Snart jul å greier.. gleder meg ikke no særlig har ingen store planer om å feire det så voldsomt. Det var liksom før da jeg var liten at det var stas... men ikke nå lenger.

Siste bildene mine
Bake pepperkakeEndelig! En dag igjen på skolen... og vi skal ikke en gang på skolen imorgen vi skal til kirken. Høres ikke noe ut som et 'endelig!' kanskje men ved kirke så betyr det at vi bare kommer til å være der i en time så er vi ferdig. Vi fikk karakter kortene i dag.. men si meg er det mulig å få 5 i ett fag alle år på rad og så plutselig gå ned på 3!? O_o

Bakte pepperkaker på jente gruppa. Sluttet der egentlig lenge siden fordi det krasjet med teater, men teater var ferdig i forrige uke så Linda (Ikke meg) leder for jente gruppa ville at jeg skulle bli med på avslutningen før jul siden jeg egentlig hadde vært med siden 8 klasse og oppover.
Tilbake!Oi oi oi... Jeg glemte bloggen min totalt og mens jeg husket den hadde jeg svineinfluensa så det var ikke så mye å blogge om. Jeg bare informerer alle de som sitter å tisser på seg av redsel for å få denne influensa og har skrivd seg opp på liste for å ødelegge seg selv med tamiflu.. ikke gjør det. Svine influensa er ikke stort skumlere en vanlig influensa. I følge min mening... Men men nå er jeg frisk som meg selv igjen! Og det har jeg vært en stund også.

4879718213_65d704c869.jpg

Jo da vi var klare til rød nese dagen allerede to uker før men så fikk jeg swine flu dagen etter.  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits