Jelly Beans

SkøyterHaaai, idag så stod Håvard og jeg på skøyter. Jeg er bare helt jævla pro!Leopard bootsEtter 100 år med venting kom endelig de røde leopard bootsene mine i posten. Jeg liker dem og så kom jeg på at jeg hadde en topp fra darksideclothing.com som hadde akuratt samme fargen og mønsteret.Speed drawing 2Jeg gjør pop-art comic book aktig ting... idk det er egentlig en skole oppgave. Jeg er sånn 99% sikker på at jeg gjør den feil men ikke faen om jeg gidder å starte på noe nytt nå dette her er egentlig 47 minutter med film. I følge minnet jeg hadde igjen på kameraet skal det være det. Beklager at den stopper brått, jeg gikk tom for minne.

Jeg beklager også for at det ikke er helt fra starten, det slo meg ikke at jeg kunne filme med en gang.En vanlig samtale med Håvard

MustacheCrack headHåvard er hos meg, vi har vært i byen og kjøpt julegaver igjen. Senere gikk vi til Kiwi for og kjøpe julemarsipan og godteri og mat. Det var veeldig morsomt ahahahaha hehehehehe hihihihihi hohohohoho høhøhøhøhø yeah så moro var deeeeeeeeeet ehe. DETTE ER IKKE HÅVARD SOM BLOGGER...JulegaverJeg er kul jeg har nesten kjøpt alle julegavene jeg trenger og det er november. Jeg er stolt nå.Yay...Idag var jeg i byen med Håvard og Daniel og endte opp med og støte på det rasshølet av en eks jeg har. Senere endte det med at på vei ut satt han på busstoppen med den nye dama si. Sånn FYI er han sånn ekkel 22-åring som er helt følelsesløs og blir sammen med alt som har fitte mellom beina og er mellom 15 - 17 år. Ettersom at ting ikke går slik han ønsker eller han går lei av dem kaster han dem vekk. Han har prøvd seg på flere bekjente og klarer ikke og holde seg til en jente. Jeg synes utrolig synd på den nye jenta, hun vet ikke hva hun roter seg oppi.

Håvard gikk faktisk bort og begynte og snakke med ham og så frekk som han er latet han som om han ikke visste hvem Håvard var og hva han snakket om. Og hver gang Håvard dro opp noe så avbrøt han ham med "Hvem er du? Hva snakker du om? Fine briller" helt usaklige ting. Håvard spurte ham hvorfor han holder på sånn og han spilte igjen som om han ikke vet noe om det. Og da de kom innpå tema eks kjærester så påstod han han kun har hatt en eks som er litt ironisk ettersom at han stadig pleide og treffe hans eks da vi var venner, før vi ble sammen. Han har også stadig snakket om at han "nesten" har blitt sammen med den og den. Isåfall så begynte jenta hans og lure og han kom faktisk fram ved å si at "eksen min, dama hans *rettet mot Håvard*" som vissnok avslører at han vet hvem Håvard er.

Senere gikk Daniel, Håvard og jeg hjem til meg og på vei er det et tattoveringsstudio og FOR EN OVERRASKELSE! Han var der inne og av ren reflkes bare av og ha sett trynet hans i få sekunder sto jeg der og viste fingeren og gjett hva? Det føltes jævla godt.Pop art

ForandringNå har jeg rota til designet så mye at ingenting er som standard blogg.no mal lenger. Jeg er nesten glad jeg lagret en word kopi av det forrige designet fordi da jeg gikk på deisgn arkivet har jeg lagret så mange ganger da jeg bygde det nye designet at det forrige ikke kom opp i listen.CSS Koder: Stillestående sidemeny/bakgrunnStillestående bakgrunn.

Limes inn under bakgrunssbildet koden. Bakgrunnen skal være under "Body".

Koden:

background-attachment:fixed;

 

Stillestående sidemeny

(Dersom du  har lang sidemeny med kategorier, akriv osv... anbefaler jeg at du får det fjernet eller flyttet til egen boks. Hvis ikke blir det umulig og scrolle ned.)

Koden limes inn inder "Side"

Koden:

position: fixed;BlurIdag feiret Håvard og jeg på en måte at vi har vært sammen i et halvt år. Vi gikk ut og spiste kake, det var kjempekoselig! :3TurquoiseHele den turkise sminke greia mi var vel egentlig mest inspirert av den blå kåpen og pels tinge tangen jeg kjøpte for ikke så lengesiden.I'm blue

100 sider 2 dagerJeg drukner i lekser nå... Jeg må lese 100 sider. Det går helt greit, problemet er at jeg må kunne alt jeg leser inni hodet mitt ganske godt etterpå. Også har jeg en rapport jeg må skrive og jeg må male noe shit og lage noe pop art shit men det driter jeg i tar det neste uke.Et halvt år sidenFor et halvt år siden ble jeg sammen med Håvard! Tiden har gått veldig fort.

Jeg elsker deg pusen min!TåkeIdag var jeg hos Håvard og vi gikk tur med Runa. Det var kjempe tåkete ute!

Jeg er kul retard.Mah god!Igår var jeg ute med Håvard og Daniel i byen og fortsatte men julehandel. Daniel kjøpte mat idag OMFG...

Oh, jeg glemte og nevne at jeg tok en MR-scan for 2 dager siden (Sånn trangt rør man ligger inni som bruker 100 år på å ta bilder.) Det bråket noe jævlig enda jeg hadde ørepropper og alt yay... SokkerJeg var hos min farmor og farfar med Håvard igår. Som regel legger alle folka i familien min igjen alt av jule eller bursdags gaver igjen der. Jeg fikk masse sokker, wooh. Jeg fikk også skumle ting fra tanta mi som en mini fontene og giga rosa kjetting halskjede.Hårfarge: Oransje og LillaJeg kjøpte oransje hårfarge. Men jeg har veldig lyst på rosa hår også men det blir litt dumt nå da siden jeg har ganske oransje aktig hår fra før. Jeg har fremdeles den mørke lilla hårfargen som failer veldig mye og blir rosa.

Veldig mørk lilla liksom, det eneste som ble mørke lilla er der jeg hadde svart hår. Håret mitt var heler ikke noe særlig lyst før jeg farget det med den.Vintage høstJeg ligger 100 år etter i alt på skolen. Trykk og foto greier...

(Siden det ble så lite kan det forstørres ved å klikke på det.)Pink

InsekterJeg var på juleshopping med Håvard igår og kjøpte masse skrot spesielt til meg selv. Jeg kjøpte insekter.LipstickJeg skal begynne og hamstre leppestifter med skumle farger man ikke ville satset på å bruke hver dag. Jeg kjøpte en skikkelig knæsj 80-talls rosa lepestift fra make up store igår. Nå trenger jeg oransje og lilla. Hvis jeg er heldig selger de lime grønn og blå på nettet.SeventeenJeg fått meldinger og blitt oppringt helt siden klokken 7 om morgen og facebook veggen min er veldig skummel akuratt nå. Jeg er 17 nå, yay.HundJeg har bursdag idag på en måte. Håvard skal komme hit :DValpefjesJeg var hos Håvard som har fått hund, Runa. Den var veldig liten og søt men også veldig hyper skummel og dum. Vi lekte masse med den så spiste vi kebab og hamburger woooh! Søndager er teite... Som minner meg på at jeg har  bursdag imorgen.Jeg er slemJeg klarte å slå kneet mitt i ansiktet til Håvard ved et uhell igår da han var her. Leppen hans sprakk opp. Jeg hater meg selv nå...RandomnessJeg jobber på det nye designet jeg skal ha om ikke så alt for lenge.

Det kommer til å bli veldig jentete, stygt, hipster med vondt i øynene farger osv... og definitivt ikke meg eller min stil. Men jeg har merket at galakser, rosa og andre smertefulle farger og tilfeldighet tilfredstiller dere.

Dette blir bakgrunnen min (Ikke leoparden, den er TILFELDIG delen...) Det er et bilde jeg tok av bitte lille Porsgrunn som ble fint men jeg har gjort det finere med hipster stjerner og enhjørning spy. Jeg kan i hvert fall assosiere meg til bildet siden det er hjembyen min... ellers er det null og niks mening i det.Jeg blir gammelDet er ca. 2 dager til bursdagen min... Jeg liker ikke at jeg begynner og bli voksen, jeg sitter fast i en 14 - 15 års tid så 17 virker som et stort tall for meg. Alle andre 17 åringer før var liksom så voksne mens jeg er bare asdjkl. Om 3 år er jeg bare dum tilfeldig voksen og ingenting er imponerende lenger.Kjøpe kjøpeEttersom at jeg sjeldent kjøper noe når jeg ute på butikker siden alt er kjedelig så ender jeg ofte opp med å kjøpe ting på nett.

Akkurat nå venter jeg på ekstensionsene mine. Jeg er veldig usikker på hvilken farge de har, det er nesten umulig og finne ginger extensions så jeg m å som regel søke etter røde men som egentlig er litt mer oransje. De jeg fant var ifølge bildet ganske så oransje men jeg vet ikke. Jeg er ikke for bekymret... de kan farges og det samme kan håret mitt.

Sko :DCrazy cat 2For sånn rundt 2 år siden tegnet jeg "Crazy cat" så jeg tok litt inspirasjon utifra den og forbedret den.

Jeg HATER hvor mye dårligere tegningene blir med fotokamera, men scanneren min er enda mer shit.

2009 versjonen.Sugar skullJeg hadde veldig lyst til å kle meg ut som en Meksikansk Sugar Skull ting på Halloween men så hadde jeg allerede planlagt et kostyme jeg ikke ville endre også ble jeg syk da. Så sist jeg egentlig fikk feiret Halloween var i 2008, det irriterer meg. De to årene før det ble jeg bare dumpet av vennene mine.

Anyway... jeg tegnet noe sånt istedet. I tillegg passer det innenfor den nye "tattoo" tegne stilen jeg prøver ut.Ed HardyJeg hadde ikke noe å gjøre i natt så jeg valgte å tegne men jeg ante ikke hva jeg skulle tegne. Men så fikk jeg øye på Ed Hardy ryggsekken min og tenke jeg kunne tegne noe lignende eller samme stil-akitg. Det ser ut som Lady Gaga...FUCK MY LIFEJeg er visst enda sykere en jeg hadde trodd... Jeg liker virkelig ikke dette her, jeg er fremdeles like syk som jeg var for 3 dager siden og jeg har sjeldent opplevd og ikke bli noe bedre innen 3 dager.

Takket verre dette jævla viruset kommer hele Østfolds familien min til å få julegavene sine etter Jul... Bursdagen min går i dass siden jeg antageligvis ikke kommer til å være helt frisk likevel og jeg har ikke fått planlagt noe. Jeg kommer til å stryke i Geografi og jeg kommer til å få veldig dårlige karakterer nå fordi jeg ikke får levert veldig masse. Jeg kommer til å måtte avlyse MR-scannen min fordi jeg ikke fikk tatt blodprøven jeg måtte ta på forhånd. Og en hel del andre avtaler må avlyses.

Alle glemmer meg...OMFG!Jeg sovner liksom 10 ganger og hver gang jeg våkner føles det som om det har gått timer og at det snart er morgen men istedet er klokka bare kvart over ett liksom... Jeg døøøøøør. Jeg føler meg heller ikke bedre og det jeg hater mest med hele denne greia er at jeg kaldsvetter noe jævlig. Jeg våkner opp med en iskald t-skjorte som er gjennomvåt og helt klistret fast til kroppen min. Dette er den 3 t-skjorta mi nå...

Og enda bedre er at jeg er kjempekvalm og jeg kan nesten ikke spise fordi det gjør så vondt å svelge maten.

Random bilder fra en eller annen dag nylig som jeg ikke husker når.

En av plugsene jeg kjøpte, jeg ville ha den med skorpion inni men desverre var den for 14mm og jeg gidder ikke utvide mer.SykJeg er syk igjen... Det burde ha slått meg at jeg begynte å bli det med all kvalmen og utmattelsen. Jeg har allerede nesten sovet et helt døgn 2 ganger. Men da har jeg i hvert fall fått det oppklart, jeg tror jeg er noe forkjølet blandet med omgangsyke. YAAAY! Jeg blir nok sengeliggende i et par dager fremover.SøvnigYaay jeg la meg klokken 1 om natten idag og våknet nå for litt siden. Selv når jeg leger meg mer normalt sover jeg helt til langt ut på dagen. Det er veldig irriterende.Drag queenIdag/igår... før klokken 00. Var jeg ute med Daniel, vi tok noen få bilder og jeg prøvde 80-talls drag queen klær haha. Jeg var også hjemme hos Daniel og spilte inn litt på en sang vi lager sammen.Lukkertid/BlenderJeg gjør trykk og foto oppgaver som jeg skulle ha gjort for 100 år siden.

Skrive feil: fokuserer man på noe*

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits