WilliaaaaamHi William, still want me to blog about u? xD


 How lameHi, eheh... har ikke noe liv atm borsett fra den evig eide og blodige slåsskampen jeg så på kjøpesenteret med Maria for et par dager siden.

Liikeeeeeeer ikke vinter blir stygge bildeerrrrrrrrrrr

Low self-esteem at its best, oh yee!

 Farsdag/BursdagI går hadde jeg bursdag som jeg egentlig hadde tenkt og sove på men familien dro meg ut av sengen og sendte meg av gårde til farmor og farfar. Jeg antar jeg fikk vell noe ut av det, kake og 1 kilo ekstra... ny frisyre fikset av lillesøster, enda en tegning av meg og en enorm hodepine bosett fra det så har jeg nå også blitt rik igjen.10 minutter med faenskapYOU'VE BEEN WARNED...Ingen kinoFra i går til i dag overnattet Maria hos meg, planen var og gå på kino og se trolljegeren men hvafaen!? Vi hadde tenkt og se filmen som går på dagen men alle billettene var utsolgt så vi bestemte oss og se den som går på kvelden men det var så overfullt at mange måtte stå på utsiden så vi blåste i det og stakk hjem igjen og lagde masse helt random videoer på cam... som jeg legger ut her hvis jeg gidder og redigere 13 videoer som er 15 minutter lange hver til en liten film.Farget håret til MariaI går var Daniel, Maria og jeg i byen og Maria snik kjøpte en lilla-aktig hårfarge. Hun fikk egentlig ikke lov til og farge håret så vi løp hjem til meg og jeg lekte frisør å farget håret hennes lilla og blå. Jeg skal ikke ramse opp alle detaljer men jeg ble nødt til og dusje Maria... vi latet som om hun var funksjonshemmet som ikke klarte og vaske håret selv og jeg var hjelpepleier fordi vi er normale indeed. Jeg har desverre ingen bilder men resultatet ble at den ikke ble noe blått i håret men det ble rød/brun/lilla aktig. Det ble kult!

Sånn ut av ingenting siden jeg ikke blogget om det... Det ble på en måte halloween likevell jeg var hos flere folk på samme dag. Fikk ikke kledd meg ut though... Vi har en nesten tradisjon i klassen vår at vi driver og tuller med skjelettet i formgivnings klasserommet og får det til og pose. Forrige uke tror jeg det var kledde vi det ut og jeg klarte og kutte meg veldig bad på det aner ikke hvordan.

Aurora og jeg kledde på skjelettet i klasserommet.

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits