hits

Scannede tegningerHai! Ikke mye som har skjedd i det siste. Har vært syk D= så da fikk jeg en del tid til å scan tegne. Og ta bilder av ting =D

 

 

 MobilbilderJeg fikk ikke feiret noe særlig bursdag men det var egentlig meningen. Jeg fikk reist til farmor og farfar med søsteren min idag. Mobil bilder! =)

 

 BursdagDa er den her da jeg er ett år eldre nå. Gjorde ingen ting i dag hadde ingen planer om å ha fest jeg orker rett og slett ikke. Jeg fikk endelig en helg for meg selv på en måte... ikke helt for meg selv, men nærme nokk.Fredag 13Haha liker å nevne det fredag 13 xD Ærlig tror jeg ikke noe på at det er ulykkes dag. Vi sluttet to timer tidligere på skolen hvordan kan det være ulykke? Jeg har bursdag imorgen! Jeg skal ikke gjøre en eneste drit. Skal sove leeeeengeeeee =) Har forsatt ikke fått tilbake kamera =( men atleast... har jeg fått den nye hårfargen min =D Rosa og Purple! Men jeg vurderer å klippe meg først.

bilde 222

I'm still smøurt you know..
bilde 450

If I was super hero or something... Random, maske fra Italia fordi de har sånne greier der.
bilde 522


Gamle bilderJeg rotet rundt i rommet mitt og fant en gammel minne penn med masse bilder fra 2005 og oppover (disse bildene er ikke fra 2005). 

 

 

 

4864391526_da3ba1465c.jpg

 

 

 

4864701908_a6c2e47675.jpg

 Inbrudd på skolen!Det var inbrudd på skolen i løpet av natta og de hadde de ødelagt en elekrisk tavle eller noe sånt og drikki øl. Og i gangen hadde vi en pante boks så hadde noen driti oppi den! Hahahaha..
Livets ironi...Bare vent til jeg forteller deg hva som skjedde i dag. Det kunne godt ha vært et udrag fra en film eller blitt til en...
 
Vi hadde frist i dag for å levere en viktig innlevering i norsk, men det var ikke noe problem for jeg hadde blitt ferdig uken før og skrivd den ut. Men da jeg så i sekken min var den ikke der! Jeg så igjennom flere ganger men niks. Men nå vell... jeg hadde jo lagt den inn på fronter så jeg kunne laste den ned derfra og skrive ut. Jeg gikk for å gjøre det, den var der den men da jeg åpnet den viste det seg å være en ikke ferdig versjon og den var ikke over halvparten ferdig en gang.
Så jeg tenkte jeg kunne dra hjem i pausen. Jeg ringer moren min å spør om hun kan hente meg og plutselig av alle dager hvor hun er hjemme i skole tiden var hun ikke i dag. 

Jeg løp hjem og fant den på pcen og skulle skrive ut men så surret printeren min med arket selv om det ikke var noe galt med det. Jeg skrev jeg ut på nytt og så midt i utskrivningen stopper den og bare blir, så jeg måtte avbryte og skrive ut på nytt igjen. Denne gangen ble det ordentlig papir kræsj! Jeg trodde seriøst jeg måtte få noen til å fikse printeren det var så vidt jeg fikk rivd ut arket. Så skulle jeg skrive ut igjen!..... Og da kom det bare ut en side med 4 linjer på. Og fy faen og jeg ble forbanna! Siste gangen fikk jeg det til. Jeg løpe tilbake og gjett hva?! På veien begynner og snø og regne! Jeg tok ikke med sekk eller noe så arket ble vått. Da jeg kom på skolen måtte jeg lete etter læreren min også. 

Eheheheheehe ulykke og lykke dager er true stuff. Var en gang jeg hadde hatt masse prøver og i alle tre fagene vi hadde hatt den dagen fik jeg to 6ere og en 5er. Lucky day. Så fikk jeg penger også.

Har jobbet med filmen. Den er nice! 
bilde 2

bilde 1

bilde 4

bilde 16I miss my camera!Jeg føler at noe mangler i livet mitt! O_O Og det gjør det. Helt siden kameraet mitt ble tatt fra meg har jeg ikke hatt noe å gjøre og plutselig får jeg en ide! Jeg kan ta bilder! Men så kommer jeg på at jeg ikke har kameraet mitt her! Det skjer liksom hvert tiende minutt. No fun! Aner ikke om det blir reparert og hvor mye det kommer til å koste og når jeg får det tilbake. Jeg blogget aldri om halloween men det ble det ikke noe av heller. Minner meg om at jeg snart har bursdag... but I don't give a shit! Har ikke lyst til å feire den... har bare hatt party magnet venner som lager uventede fester for meg. Men i år skal prøve og holde meg unna folk den dagen. Hopefully... kan ikke garantere noe heheh! Ble også ferdig med skrekk film prosjektet på skolen! yaay! skal redigere filmen i løpet av uken! ^_^ Noe å gjøre mens foto kamera er borte.

Det er som regel her jeg ville hatt bildene fra det siste i løpet av uken. Men, since no cam no new pics jeg nekter å bruke det gamle kameraet mitt! Men du får nøye deg med noen av bildene jeg tokk i løpet av våren. Du kan også sjekke ut flere av bildene mine på min flickr, hvis du går på flickr.com/lindeh.  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY