Jeg har blitt fjortis!Huff da, denne gangen bommet jeg virkelig på når jeg skulle ha lagt inn dette inlegget. 19 november her er der snakk om 14 november som også er kjent som min bursdag, Fjortis meh nu. Dumbassene overnattet i to netter og morra mi var vekk så yay! Home alone! 

Var på kino idag med klassen... vi så "mannen som elsket yngve" altså jeg har ikke så sterk interesse for gay filmer men det var værre med de andre. Litt komisk når det kom til kysset. I kino salen kunne man liksom høre mange skrike "Ikke gjør det! Ikke gjør det!" "NEEEII!" "JAAA" "Så søte!" Og andre satt med kamera telefoner og gjorde seg klare til å fyre av. 

Igår fikk jeg nye briller. Jeg har egentlig trengt briller siden jeg var sirka 11, men den gangen hadde jeg noen stygge runde blåe harry potter briller så hell no! De gikk jeg ikke med. Bedre og gå nermere for å se eller be noen om å lese ting for deg en å se ut som.. Gud vet hva. De nye er mye bedre alle vil prøve dem og synes de er ganske tøffe :). Skal på theater nå snart. Faan! Tentamen i norsk imorgen og nynorsk tentamen etter det på fredag. Å! Å! Imorgen skal jeg stå på skøyter og kanskje bade i skien fritidspark. Au revoir! 

bilde 437
Bilde: Meh, bursdag 14 november 2008


Gutta og jenteneSom jeg har sagt før. Jeg er ikke god til å skrive ting på bloggen min samme dag men for to dager siden hadde jeg besøk av gutta, og igår av jentene. Og alle falt stups forelsket i photo booth på maccen min. Jeg var også på teater og vi øvde og forestillingen til 8 desember som blir i februar (fordi alle suger og kan ikke replikkene inkludert meg)

Gøy med photo booth.

bilde 34

bilde 181

bilde 241

bilde 299

bilde 297

bilde 282Litt crazyJeg er ikke så veldig god til å blogge ting samme dagen de skjer. Men jeg er god til å blogge dem dagen etter (eller en uke etter) Vell... jeg var med Milla i skien da vi på merkelig vis endte opp i 5 årings kles avdelingen (ikke min ide) men a like vell var det kanskje ikke så dumt. Vi fant katte øre hårbøyler som vi kjøpte og gikk med resten av dagen rundt. Og folk lo og så på oss som idioter. Men det kan jeg leve med for idiot er jo gresk for idiotes som betyr "et menneske uten interesse for politikk" (Og det er meg 101%) for å være ærlig er jeg ikke en gang sikker på hva politikk er. Senere stakk vi hjem til meg og hadde det gøy på den nye mac pc'n min på photo booth.

bilde 319

bilde 311

bilde 378

bilde 91

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits