FestEn venninne hadde bursdagsfest i helgen, og jeg har blandede følelser angående denne festen. I begynnelsen var stemningen god. Det var drikkeleker, dansing og generelt mye moro, og alle var med på absolutt alt. Etterhvert krysset noen av gjestene noen grenser. Ikke bare jeg synes at enkelte individer oppførte seg upassende. Det var blant annet en godt voksen kvinne der, sammen med kjæresten sin. Hun ble veldig amorøs og tok på andre jenter og meg. Kjæresten hennes syntes ikke noe om dette så han dro fra henne. Egentlig syntes ingen noe om dette.

På denne festen var det en gutt som jeg gikk på skole med før. Vi snakket litt sammen siden vi ikke var totalt fremmed for hverandre, og et eller annet sted må han ha misforstått. Han ble veldig klengete. Jeg gjorde flere forsøk på å komme meg vekk fra ham, men han fulgte etter. Et øyeblikk prøvde han til og med å blokkere veien for meg slik at jeg ikke kunne gå ut i stuen hvor de andre satt, etter å ha hentet vann på kjøkkenet. Han la stadig armen sin på skulderen min og sluttet ikke til tross for at jeg konstant fjernet den. Venninnene mine la merke til dette og prøvde å bidra på en diskret måte. De stilte spørsmål om kjæresten min for å gi denne gutten et åpenbart hint, men det tok han ikke.

Broren til venninnen som hadde bursdag var bekymret fordi jeg skulle gå hjem alene, og det skulle denne gutten også. Det endte med at en annen venninne tilstede sendte meg melding på telefon om at jeg kunne sitte på med henne. Vi gjorde det på denne måten slik at han ikke fikk vite det.

Da jeg kom hjem trodde jeg dette var over, men denne gutten hadde sendt meg en rekke upassende facebook-meldinger. Jeg ble tilslutt nødt til å være ganske direkte, og han beklaget seg tilslutt. I tillegg til alt dette viste det seg at jeg også hadde fanget oppmerksomheten til annen gutt. Han var relativt stille på festen, men sendte meg melding hvor han "måtte innrømme at jeg var meget vakker". Det var smigrende. Heldigvis ikke like slitsomt.

Bursdagsbarnet forsvant fordi samboeren hennes ble dårlig og hun måtte passe på ham. Det ble altså ikke den mest vellykkede endingen på en fest.
  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits