Jeg skal være en vampyrIdag er det Halloween, endelig skal jeg få feiret det ordentlig etter år med problemer. Ifjor ble jeg syk. Jeg har halsbetennelse nå men jeg skal ikke la det stoppe meg denne gangen. Liksom det har seriøst failet hvert år de siste årene. 2011: Syk. 2010: Alle var bortreist så jeg var bare på besøk hos kjæresten min (nå eksen min) som ikke hadde interesse for Halloween. 2009: Skulle feire med den fremtidige kjæresten og senere igjen eksen min og en veninne men begge ditchet meg. 2008: Jeg hadde nettop blit skrevet ut av sykehuset etter en opperasjon som ble alvorlig mislykket. Jeg var veldig dårlig men ble med litt uansett. 2007: Fikk jeg faktisk feiret det.

Halloween er favoritt "høytiden" min også er sist gang jeg var med på det 5 år siden. Men i år skal jeg være Erszebet Bathory som vampyr og Håvard skal være Vlad Tepes med meg. Og Daniel tror jeg har planer om å være zombie. Jeg aner ikke hva vi skal gjøre men jeg vil ut og skremme folk.

Jeg testet kostymet mitt igår.

Brunt HårJeg prøvde og farge håret mitt midlertidig sort for Halloween men det ble brunt. Det går bra. Alt som ikke er rødt og mørkere passer.

Slik ble vår første opptredenIgår opptredde Spirit Man and the Medicine Lady for første gang. Vi møtte opp på meierigården ungdomshus 2 timer før hele åpen scene opplegget skulle starte. Da fikk alle deltakerne koble til alt som trengs og teste det.

Jeg fikk et problem siden jeg alltid må bruke ørepropper etter hørsleskaden min så slet jeg med å høre meg selv synge. Mikrofonen til Daniel var også koblet opp til hans effect-pad så han fikk mye skarpere lyd og ulikt volum iforhold til min mikrofon som hadde mye klang. Derfor ble det vansklig og høre meg når vi sang sammen. Den værste som skjedde var under "Lost in my tears" hvor Daniel ved et uhell plugget ut mikrofonen sin og ba meg om å forsette og synge. Men delen hans er for mørk og hvis jeg synger den 1 oktav høyere er den for lys. Jeg forsøkte men det ble falskt og dårlig så jeg stoppet og ventet til han fikk koblet mikrofonen sin til igjen. Så dette var jo klart ganske pinlig men jeg satser på at publikum forstod at noe definitivt gikk galt og det er ganske stressene. Jeg fikk full panikk.

Vi fikk en rekke positive tilbakemeldinger da så jeg antar noen likte det. Den ene scene arbeideren er med i Pagan's Mind og han likte oss veldig, vi fikk mye ros helt på slutten av hele konserten fra ham.

Lost in my tears (Her går det galt)

Sounds fill my heart Live.Jeg fikk en skalle i postenJeg fikk en skalle jeg bestilte i posten for et par dager siden. Den passer inn med hele den selvmalte bruktbutikk kolleksjonen jeg har på hyllen min nå.

 Vi opptrer for første gangImorgen skal Daniel og jeg som (Spirit Man & Medicine Lady) bort på Meierigården for lydsjekk kl. 16.00. Dette er så på sparket at det ikke går ann! De la ut arrangementet på facebook om at de skulle ha åpen scene og at det forsatt var mulig for flere innslag så vi meldte oss på igår. Vi brukte igår på å små øve og bestemme oss hvilke sanger vi skal synge og kom fram til Sounds Fill My Heart og Lost In My Tears.

Konserten starter kl. 18.00 men det er sikkert ikke vi som starter først. Jeg tenker den vil vare rundt 1 - 2 timer avhengig av hva de andre skal gjøre (man trenger ikke opptre med musikk) Den siste tiden har jeg panikk heletiden for at noe skal gå galt, blandt annet hørselen min.HøstbilderIgår var Håvard hos meg og vi tok litt høstbilder. Jeg legger dem ut senere og blogger mer siden jeg egentlig er i hastverk for å gå på malerkurs.Skeleton Girl

Skjelett sminkeHer om dagen prøvde jeg meg på den ganske så populære hodeskalle/skjelett sminken. Til å være en slurvete test for halloween synes jeg det ble utrolig bra. Jeg var ikke nøye i det heletatt. Dessverre er ulempen med denne sminken at hvis du bruker krem sminke så vil det sorte på øynene heletiden samles opp i sprekken av øyelokket og du vil alltid ha hudfargen din rundt øyet som betyr at man stadig trenger "touch up". Det samme med munnen, mye av det svarte forsvinner eller får hvitt på seg fra "tennene" eller at tennene blir sorte. Og fordi jeg tegnet kantene med liquid eyeliner og beveger på ansiktet stadig sprekker den opp når den er tørr. Så dette blir nok ikke halloween kostymet i år men det er greit for bilder.Happy Skeleton Dance

UV Gif

GothicJeg har alltid en halloween følelse/stemning i Oktober. Halloween en av favoritt høytidene mine siden jeg er den typiske creepy ungen som liker død, mytologi og alle andre ting ingen liker. Så nå prøver jeg meg litt rundt på litt mer ekstrem goth inspirert sminke. Jeg har ikke tenkt og sminke meg slik på Halloween. Jeg bare synes at hvit hud og mye mørk og symetrisk påført sminke er veldig fint. Så de siste dagene har jeg prøvd meg på litt forskjellig.


Instagram bilder fra OsloJeg vet de siste innleggene ikke har vært om noe annet en Oslo turen min. Jeg tok alt for mange bilder da jeg var der og jeg gjør heller ingenting spennende for tiden. Jeg går på malerkurs og får besøk av Håvard som vanlig. Jeg overnattet hos Håvard forrige helg. Jeg tror ikke at jeg nevnte det.

Video fra Oslo

Bilder fra Oslo

Ting i OsloHjemme igjenDa har jeg vært i Oslo. Jeg kom hjem sent igår. Jeg kommer til og blogge mer om det senere og legge ut masse masse bilder.Idag skal jeg til OsloIdag reiser jeg til Oslo med Håvard og Daniel. Jeg burde virkelig legge meg for å ikke bli sliten. Kommer antageligvis til å instagramme mye så følg heller med på @IamNorwegian.KitschJeg skal til Oslo med Håvard og Daniel på fredag.

StrikkerNå er det lengesiden jeg har strikket noe som helst. Jeg fikk en bok på strikking av farmor. Jeg har lært og legge opp makser rundt 5 ganger men aldri klart og huske det men nå har jeg faktisk klart det bare ut ifra boken og det er satt seg inn i hjernen min. Før kunne jeg bare strikke vanlig rettstrikk nå prøver jeg meg på glattstrikk og det ser ut som jeg får det til.

Jeg skal på malekurs igjen idag.

Nye kategorierJeg har 2 nye kategorier Hobby og Mat. Jeg har lagt over noen av innleggene fra info/tips/meninger fordi mye av det som lå der var hobbybaserte innlegg. På hobby kategorien er ikke alt leksjoner på hvordan man gjør ting siden men innleggene med (DIY: tittel) forklarer hvordan. Men du kan godt se på de andre fordi jeg forklarer noe hvordan det skal gjøres. Jeg gjør heller ikke alt for kompliserte ting.

Andre innlegget er Mat siden jeg i det siste lager mye mat og har begynt og bake.

For et par dager siden var jeg forresten i Skien med Håvard og Daniel siden jeg dro på bruktbutikk med Daniel. Som til vanlig utforsket vi forlatte steder og steder vi egentig ikke burde gå på.

DIY: Gjør skrot til skattHer er en enkel måte og få seg litt billigere pynt til hjemmet. I det siste har jeg handlet på bruktbutikker og kjøpt 11 ulike gjenstander til 145 kr. Jeg har ikke alle 11 gjenstander i innlegget fordi jeg ikke har malt dem enda. Altså det jeg gjør er og male dem og lakkere dem. Jeg bruker vanlig akrylmaling som er vannbasert. Jeg har 2 typer en som er helt matt og en som er delvis blank så derfor lakerer jeg noen av figurene men de ser bra ut med matt farge også. Jeg prøvde også med svart spraymaling men dette fester seg ikke så alt for bra på blanke flater så jeg vil heller anbefale det på treverk.

Alt du trenger er ramme/figur du kan male med en moderne farge.Bilder fra Håvard sin bursdagVi tok litt bilder på bursdagen til Håvard på Søndag. Han fikk en lommebok (etter eget ønske) med supermario tema og det nye Super Mario Bros 3DS spillet av meg.Modernisere gammelt skrotEt par dager siden var jeg ute med Håvard og Bao på Down Town hvor vi traff Daniel, Atrid og senere Ane Emilie. Før jeg gikk på Down Town gikk jeg til en liten veldedighets sjappe som heter Sudan-Hjelpen. Der har de masse gammelt skrot som folk leverer inn som de selger for å tjene inn penger til Sudan. Jeg liker Fretex best men siden jeg skulle være i Porsgrunn gikk jeg dit istedet. Jeg spurte om de hadde rammer men de rammene de hadde var valige og firkantede. Men da jeg lette litt rundt fant jeg 2 like runde blomste dekorerte rammer. Den ene var ødelagt, den manglet glass og bakside. Jeg fant også en annen med blomste dekor. Jeg fikk disse 3 rammene for 20 kr.

Da jeg kom hjem idag prøvde jeg ut min matte akrylmaling på 2 av dem og sort spraymaling på den andre. Spraymalingen satte seg ikke så godt men det gikk. Planen var og lakkere alle sammen men den ene matte rammen var så fin som den var så jeg lot være og lakkerte bare 2 av dem i stedet. Jeg synes at resultatet ble kjempebra og jeg skal legge ut flere bilder. På mandag skal jeg på Fretex og se etter skrot der. Jeg har nå også forresten UV-lys.

Håvard hadde bursdag igår. Jeg småfeiret den hos ham.Hatter

KarmaSom jeg nevnte i forrige innlegg var jeg på sykehuset i Arendal idag siden jeg får ørebehandling der. Det tar 2 timer for meg og reise ned dit og tror du ikke legetimen bare var 10 minutter lang? for å så dra 2 timer hjem igjen. Siden jeg hadde god tid tok jeg en bitte liten tur innom Arendal som jeg må si er veldig fint, spesielt nå om høsten og selv på den korte tiden merket jeg at alle mennesker er mye hyggeligere der. I hvertfall butikk ansatte.

Jeg kom hjem og var utmattet etter og måtte stå opp tidlig. Egentlig skulle jeg gå på malekurset mitt men jeg sa ifra sist gang at jeg sannsynligvis ikke kommer denne gangen. Håvard inviterte meg ut med masse mennesker og jeg har vært usosial på høyeste nivå i det siste. Jeg savner tiden da jeg bare gikk ut med masse folk. Så i et desperat forsøk på å få meg venner igjen samlet jeg opp krefter og gikk ned på kebabshappa der alle skulle være. Det ble koselig i hvertfall.

Så til tittelen på innlegget. Desirèe hadde kjøpt is og Mido (gutten med brillene)  hadde antageligvis tatt is på henne en eller annen gang så hun skulle hevne seg. Istedet tok Mido en skje med is på hånden hennes. Hun ble sur og ristet hånden med is på og den lille biten med is fløy av og landet rett på nesa til Mido. Det var komisk men Karma sier jeg.Jeg er en modell

Er på sykehusetFordi jeg har en alvorlig øreskade reiser jeg til et sykehus i Arendal ofte for å få en 2 års behandling som mest skal lære meg og leve med denne skaden. Så jah... Jeg hadde ikke stort mer og blogge om. Håvard var her igår og gav meg et gavekort på Panduro med 1000.Kr han er gal men det var veldig snilt og søtt gjort av ham. Nå føler jeg trang til å kjøpe flere bursdags gaver til ham siden han har bursdag neste Søndag.

InstagrfjoidjfigjfdsgInstagram bilder som vanlig. Noen av dem er stjålet fra Håvard.

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits