Alle ditcher meg!Er det mulig? Blir jeg nødt til og skippe halloween to år på rad? Det var så vidt jeg kunne gå på halloween for 3 årsiden fordi det var rett etter operasjonen min men jeg gikk for det. Forrige år ditchet folk meg, i år avtalte jeg med Maria men hun blir tvangssendt på hytte tur, så reiser morra mi til utlandet, ikke at jeg hadde feiret halloween med henne men alle drar fra meg!

 Tegne meg?I dag fant jeg ut at jeg har 6 pcer... er det normalt?

I går tegnet vi masse på den tusj tavle tingen husker ikke hva det heter.. White board tenker jeg i formgivnings timen. Vi tegnet meg med Elises herp derp face og meg som en herp derp baguette fordi det gir mening. Det er visst populært og tegne meg. Jeg tok et bildet av tavlen men det var med mobil så jeg laster det opp senere.

Elises tegning av meg med herp derp face

 

Marias tegning av megUte med MariaI dag var Maria, Daniel og jeg i byen kjempe lenge i flere timer som er ganske uvanlig for oss og vi droppet og spise på subway! Sånt skjer bare ikke, kjempe strange dag! Vi traff kjempe mange vi kjenner, av folk som jeg vet hvem er var det rundt 10 stykker. Etter og ha vært på det lille kjøpesenteret i cirka 4 timer så ble Maria med meg hjem hvor vi gjorde grusom fransk lekse og monget. Vi lekte at vi var cp barn fordi det er sånt alle normale folk gjør...

Maria er kjempe pen og hun er teit når hun sier hun ikke er det.OvernattingFra i går til i dag så overnattet jeg hos Maria det var awesome. Vi lagde taco og spiste masse godteri! Så tok vi kjempe maaaassse bilder. Vi gamet guitar hero i evigheter helt til midt på natta da jeg tekstet en venn i nærheten om at jeg var i nærheten og vi begynte og vurdere og treffes. Så fikk vi ham til og komme men siden vi risikerte og bli tatt av Marias mor som ikke var hjemme atm så ble det knapt 5 minutter og jeg endte opp med og bare stå og klemme ham det var litt søtt haha. Nå har jeg farget håret mitt knærsj rosa igjen... altså etter disse bildene ble tatt.2/3I dag stod jeg tidlig opp... oi oi. Bare for og farge det svarte greiene på håret mitt svart på nytt hehe. Så nå er 2/3 deler av håret mitt ferdig så farger jeg det rosa på søndag fordi slike hårfarger varer så fuckings kort. Yaaay! I morgen skal jeg overnatte hos Maria fjes. Det var veldig pent ute i dag sånn by the way...Jeg er så noobJeg er så noob! Haha! Nå har jeg fått tatt mine første høst bilder og jeg må si det var ikke mye anstrengelse for å få gjort det... Det var nærmere to skritt ut døren i pysjamas og ta tre bilder av en busk utenfor døra. Noen ganger er jeg en veldig lat fotograf, jeg må ta en tur ned i byen i morgen eller snart og ta bilde av de store fine lønne trærene i alle parkene før det blir alt for sent.

I går blekte jeg håret mitt eller omtrent bare etterveksten min yaay! Så nå ser det helt likt ut bare uten masse ettervekst. Skal få farget det knærsj rosa i løpet av de neste dagene.

Jeg føler at jeg begynner og bli litt bedre på photoshop.Leke blekeNå skal jeg snart bleke håret mitt og da kommer det til og se sånn som på bilde aktig ut. Egentlig ikke, jeg skal ikke bleke hele håret bare ved røttene fordi jeg har ettervekst og semi-permanent hårfarge setter seg absolutt ikke på ufarget hår. Jeg våger ikke og bleke hele håret mitt sist jeg gjorde det nå i sommer ble det helt sånn gummi aktig på noen steder og jeg kunne rett og slett dra det rett av og hvis jeg krøllet det sammen ble det nesten tyggis det var ikke hår lenger. Det var kjempe skummelt! Min plan er og farge rosa igjen men nå vurderer jeg også grønn da fullfører jeg min "Jeg har hatt alle hårfarger borsett fra grønn" ting...

Nå blir det definitivt rosa igjen siden jeg har en hel farge igjen selv om jeg også har hatt en turkis liggende i evigheter. Men hjelp meg folkens! Det er så mange som er helt "Åh ærsj, grønt hår! OMFG emo busedama... oppmerksomhetsyk much? Liker du grønn?! AMAGAD". Det var mange nok som syntes rosa hår var ille så jeg føler jeg sitter i saksa. Ja til grønt?GamerJeg er forkjølet... I ferien, som ikke ble noen overraskelse egentlig. Vi hadde utegym og jeg kan generelt sett ikke løpe ute fordi da blåser det kald vind mot meg som jeg puster inn så blir jeg alltid forkjølet med mindre ikke jeg løper når det er veldig veldig varmt ute og det var det absolutt ikke... så teit gym har teit skyld i at jeg må bruke flere dager av ferien min på å game sims 3. Nå må jeg bleke håret snart og farge på nytt, skal se om jeg får dratt det som er igjen av den syke kroppen min til butikken og få kjøpt hårfarge dingser som mangler.Høstfeeerie!Da blir det en uke fri, de neste to årene fremover kommer jeg nok til og lengte etter ferier mye mer en noen gang før. Det er faktisk bare fordi vi slutter kvart over tre på skolen, jeg klarer ikke og vende meg til det! Jeg føler at jeg ikke lenger har så mye fritid fordi som regel så kommer jeg hjem halv fire så slapper jeg av, gjør lekser og etter det så er klokken mellom seks og syv som jeg mener er for sent til og gidde og starte på noe.

Det er høst og jeg har ikke et eneste høstbilde som også er skolen sin skyld, det blir for mørkt ute til og ta bilder av ting. Men så har det også vert dårlig vær og veldig tåkete som gjør at blidene blir veldig hvite så jeg får håpe det blir fint vær til uka. Forresten noen som vil finne på noe i ferien? Det er drop dead boring når man ikke har noen planer i ferien...

Jeg savner sommeren!Jeg fikk et stol i fjesen minI dag så var det veldig kjedelig fordi det er tirsdag. Jeg kan ikke fordra tirsdager, onsdager, torsdager og søndager... men tirsdager hater jeg sånn halfway (I dag hater jeg tirsdag), så jeg liker like mange dager i uken som jeg hater.

På skolen i dag fremførte vi ett reklame photoshop prosjekt, min gruppes reklame sugde men vi snakket oss ut av det værste så det gikk ikke så ille likevell. Vi hadde om kontaktlinser og forrige uke jobbet Elise og Maria med bildet mens jeg satt med min PC og lagde min versjon som het "Prinsesselinser". Som vi ikke brukte på presantasjonen men vi brukte prinsesse ideen.

Så hadde vi matte som jeg åpenbart ikke gjorde... Herregud! Jeg fikk 1 på matteprøvden nå sist, jeg klarte bare første oppgave A og B. Istedet satt jeg og snakket gjennom hele mattetimen med Daniel og fant ut at vi skal starte et band som heter We Suck, og vår første sang skal hete At math... sånn at det blir We Suck - At math.

Og så til selve grunnen til at dette inlegget heter "Jeg fikk et stol i fjesen". I forrige uke gikk jeg med Elise og vi tenkte vi skulle sette oss ned, vi har en ganske merkelig humor mellom btw... Anyways, vi lette etter hvor vi skulle sette oss så gikk vi forbi masse stoler så sa Elise "Se det er en stol!" og måten hun sa det på bare virket som om hun prøvde og forklare meg hva det var så jeg svarte "Hva er et stol?" så forsatte vi vår joke derfra og dro den opp igjen i dag men masse nye fraser som "Vi er på skolet og spiset et kake mens vi satt på et stol. Jeg hadde en eple i fjesen min fordi glemte og ta på sokket og skoet mitt". Jeg vet ikke jeg... strange ja men det er gøy du bør prøvet det. 

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits