No more, no more



I dag hadde vi avspasering på skolen fordi vi måtte på teater sent på kvelden dagen før. Jeg stakk innom mat butikken og tok en annen vei hjem og på veien så jeg en emo dude med gitar som sikkert skulle på kulturskolen og spille gitar. Mitt syn uten linser eller briller mindfucked me again! D= da jeg kom nærmere var det Kristin! Og ikke emo dude og hun hadde ingen gitar heller. Sure beats den gangen jeg gikk i byen så hørte jeg en melodi fra crystal castles som jeg trodde ble spilt  inne i butikken langs gata så sa jeg at jeg hadde det som ringe tone og gikk videre... til at jeg skjønte at det var mobilen min som hadde ringt... welcome to my world. Jeg er rar på alle måter.

Tilbake til tittelen. Why? What? Where? No more? No more?
No more camera... mitt kamera er ødelagt i seriously like seriously cried! Mitt kamera er mitt liv, det blir ikke noen HQ pics for a while. Rett før satans Halloween også, den ene dagen jeg gleder meg til.
Kommer sikkert til og svi i lommeboka for å få det fikset også. Jeg har allerede levert det til undersøkelse som koster 500 kr. Så for å få det reparert blir nokk noen tusenlapper. Jeg tror jeg må bytte hele linse systemet. My poor poor camera!

4059357006879477108a



I'm a zombie?



Hai! I dag var jeg hos tannlegen og fikk vite at jeg skal ta av reguleringen i mars - mai jippi! =) det er nesten 3 år O_O

Vi har film prosjekt på skolen hvor jeg er zombie ghost girl eller noe sånt. Jeg blir i hvertfall drept og hjemsøker skolen og dreper elever. haha! Så sminket jeg meg skummelt og tok på crazy linser. Jentene på gruppa syntes det var scørey, mens gutta syntes det var kult haha!

Skulle henge med gutta men mwah friends ditched me! I was sooo bored! =(

Hi! I'm smaøurt!
bilde 1551

pffzzziiingah!
bilde 1545

Snapshot
bilde 1546

Må på do?
bilde 1591

Nøø!
bilde 1568

That's life when u r bored! Lagde også animasjon.


Helg!



Milla var her og vi gjorde som vanlig optimistiske retard greier...

Party


Hai


Bored




Purple!



I dag farget jeg håret mitt.... *drumroll* PURPLE! Ja purple, lilla, fiolett whatever you call it! Jeg er ganske fornøyd selv. Er lei av å gå fram å tilbake på samme fargene nå, neste på lista var en ikke naturlig farge.









Kris og Lin



Igår kom Kris og overnattet, vi var litt i skien også var vi hjemme hos meg og hadde fritids as usual.
bilde 1321

bilde 1334

bilde 1354



Tsjekkia



Nå har jeg utrolig masse og blogge om! Men jeg skal gjøre det kort. Har ikke vært hjemme i høstferien. Dro hjemme fra på fredag og kom hjem søndag uken etter. 

Fredag, 2 okt.
Dro jeg til Kristin fordi jeg skulle dra til Tsjekkia med henne og jeg måtte overnatte for å kunne rekke fergen til neste morgen.

Lørdag, 3 okt.
Sto opp tidlig for å dra på fergen. Så kjørte vi mange timer i Danmark til vi kom til Tyskland og sov der en natt.

Søndag, 4 okt.
Opp tidlig igjen og dro så kom vi til Cesky Krumlov i Tsjekkia på kvelden. Vi gikk ut på en internet cafe på kvelden men internettet dems funket visst ikke.

Mandag, 5 okt.
Vi gikk rundt i byen og kjøpte litt små ting som var ganske billig. Så spiste vi verdens beste iskrem på en restaurant!

Tirsdag, 6 okt.
Stor dag! Utrolig stor dag! Kristin spiste pizza med hendene sine for første gang! OMG! Jeg klipte meg hos frisør og farget håret. Vi gikk litt rundt på butikker igjen så gikk vi opp til slottet på kvelden men det var stengt. Vi var også på tesco, awesome mat butikk! Kjøpte en svær bunke med sjokolade som bare kostet 2 nok per stk!

Onsdag, 7 okt.
Vi gikk til slottet igjen tidligere på dagen og da var det åpent det var ganske fint der!

Torsdag, 8 okt.
Gjorde ikke stort mer enn å gå på butikker, vi gikk på restaurant på kvelden og snakket med turister som var en hel gjeng med gamle folk fra usa. De var snille, de ga oss tannlege klistremerker! yaaay! :)

Fredag, 9 okt.
Dro vi på vei hjem. Vi stoppet i Tyskland på et nice hotel hvor vi endelig fikk internett!

Lørdag, 10 okt.
Kjørte vi til Danmark og overnattet på en kro hvor de igjen hadde internett. Og en lekeplass LAWL :)

Søndag, 11 okt.
Dro vi tidlig til fergen og så kom jeg hjem :) klasse bilde mitt hadde kommet og linsene mine! 
Vlog nederst i innlegget.

Idag - Mandag, 12 okt.
Første dag på skolen igjen etter ferien. Litt stress, siden jeg kom hjem igår. Vi driver og jobber med film i kunst og håndverk timene hvor jeg skal spille gjenferd person, så jeg har bestilt hvite linser som jeg også sikkert kommer til å ha nytte av på halloween! :D





















Klassebilde









  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits