hits

Bedringens veiJeg begynner å bli bedre. Men jeg klarer meg ikke uten pillene og tablettene mine, hvis ikke kjennes det ut som om huet mitt kommer til å eksplodere. Det er så urettferdig! Imorgen er det Halloween og jeg kan ikke delta noe særlig! Kan liksom bare litt, for noe crap. Heldigvis tenker jeg at jeg skal på skolen på mandag, hvis jeg klarer meg uten tabletter inntil da. 2 uker fri (har hatt det gøy!) egentlig ikke... Jeg lå nesten en uke på skien sykehus og gjorde ingenting bortsett fra å få sprøyter. Og andre uka bare ligget å sett på TV, spydd og tatt tabletter hele tiden. 

SNØ I OKTOBER!? WTSHIT?Misslykket operasjon!Kopierer bare fra det jeg skrev på nettby.
Har operert... og det hele gikk feil så jeg måtte operere to ganger i løpet av en dag (det vil si ikke bra, narkose er ikke bra). Lå på sykehuset i skien i 5 dager og har ikke spist en eneste ting bare drukket! Orker ikke å skrive det detaljert skal gjøre det når jeg blir bedre og ikke har helt hjene sperre. Fikk blødning i munn så jeg spydde 1 liter blod eller noe. Det ble vurdert om jeg skulle ha blod overføring men valgte og heller gi vann og næring intravenøst (gjennom armen). Etter det har jeg kastet opp som vanlig utrolig mange ganger. Fått 3 forskjellige sprøyter hver 4 time. Blod prøver morgen og kveld osv... For og si det sånn, jeg har det jævlig og jeg råder til å aldri ta operasjoner i munn! Det er ikke no gøy og sitte hjemme å svelge bruse tabbeletter hver 3 time. Ville heller faktisk ha vært frisk og på skolen.

En glad og ruset Linda før operasjonen. Jeg fikk seriøst noe dop greier som fikk meg til å le uten grunn og stopp. Virkelig en lykkens dag... 2 narkoser (sikkert annet ord for narkotika) + dop eller rød vin... det lignet i hvertfall.
bilde078


Ny sveis?Nå er det gamle håret vekk! Altså jeg synes det er stress med langt hår så hver gang håret mitt blir lengre tar det vanligvis ikke lang tid før det er vekk igjen. Det ser litt mongo ut for tiden men det gjør det hver gang det er ny klipt om en uke eller to så vil det se mer normalt ut. Og håret mitt vokser ganske fort så jeg klipper meg nesten hver 3-4 måned. Så det passa i og med at jeg skal operere og da blir jeg hjemme 2-3 uker så håret mitt vil se normalt ut. 

Se og le


Kjedelige dager...Har hatt det helt på trynet og kjedet baken av meg, og det mener jeg! Jeg sitter på Blogg! Noe jeg aldri ville gjort hvis jeg ikke kjedet meg. Værre blir det, skal operere på mandag. Da får jeg fri fra skolen i cirka 2-3 uker JIPPI =D men jeg kommer ikke til å kunne gjøre mye... =( skal operere i halsen så stemmen min vil sikkert være gone en stund. Jeg kommer sikkert til å føle meg jævlig... å ha problemer med å spise. Og jeg kommer det kommer til og bli enda mer kjedelig. Så jeg kommer sikkert til å sitte her på blogg å klage over hvor kjedelig det er å måtte operere.KlassebildeFikk klassebilde i posten igår. Klasse 9c, Aww! Vi er søte. Jeg er på midterste rad nr.3 fra venstre. 

Klikk på det for og forstørre.


Mitt aller første innlegg!Endelig er det høst!

Jeg vet at den egentlig startet en måned siden men det føltes ikke sånn. Jeg skal ha operasjon neste uke, og fjerne mandlene både gleder å gruer meg. Det verste er vell narkosen (Har hørt før at det er sjangs for og ikke våkne) men det har vell sine grunner. Jeg tror det kommer til å gå strålende. Har hengt rundt med gutta, og jeg hang med Milla igår. Og idag er jeg forkjølet :( sugent... Jeg er ikke helt dreven på blogg enda har akkuratt lagd den for noen dager siden så jeg har egentlig ikke noe å blogge om. Prøver å plapre i vei om noe slik at jeg skal ha noe å skrive om. Men jeg setter pris på at du leste alt plapret mitt. Og legg gjerne igjenn en kommentar eller to. Det hadde vært hyggelig :) Siste som har skjedd:


Det siste som har skjedd innen en måned... Ja en del.
- 4 Familie bursdager på rad.
- 3 venners bursdager.
- Teater øvelser til forestillingen 8 desember.
 
Bildene er fra feiring av farfar og pappas bursdag. Lillesøsteren min og meg.

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY