hits

89 årI går var Håvard og jeg hos Farmor og Farfar fordi han nylig fylte 89 år. Tante og pappa var der også.

Her har vi alle ring i nesa. Farfar ville passe inn.

BlomsterJeg tok bilder rundt i Porsgrunn med Håvard igår.Alt snurrer rundtJeg var ute med Håvard igår og vi tok noen bilder. Jeg fikk en veldig plutselig ide til en slags mini "kunst film" antar jeg man kan kalle det. Det er ikke noe med en bestemt handling men heller fritt til og tolkes av den som ser på. Den er i HD så hvis du vil se den i full kvalitet er det bare og slå på HD.

Jeg skal til farmor og farfar med Håvard idag fordi farfar fylte 89 år.NorsktHos farmor og farfar er alt ting norskt.HypnoseJeg tviler på at så mange av dere henger her men hvis dere gjør meg følg meg på gifyo.Alle har bursdagJeg vet ikke hvorfor men jeg har merket at alle nære bekjente har bursdag om høsten eller vinteren. Om høsten har Pappa, Farfar, Broren min, Håvard, Bao og Jeg. Om vinteren har Daniel og Mamma. Og det er omtrent alle menneskene jeg kan si jeg kjenner godt og bryr meg om. Så for et par dager siden var jeg ute med Håvard og handlet bursdags gave til ham. Det høres kanskje rart ut og handle gave til noen med personen men jeg fikk ham til å gå litt rundt alene mens jeg kjøpte gaven. Vi traff på Daniel og Astrid så vi slo oss sammen med dem.

Jeg liker å bruke mine dårlige effekter når jeg tar dårlige bilder.MalerkursJeg har startet på et malekurs som vil vare i noen uker på onsdager. Mest fordi jeg kjenner han som underviser kurset og fikk tilbud av ham til å starte så jeg tenkte hvorfor ikke. Jeg gjør jo ikke noe annet med livet mitt for tiden. Det var første gang igår og jeg synes det var greit. Vi startet og male allerede vi har fokus på lys og perspektiv i landskap og sånt som jeg har lært mye om før men aldri fått noen brae fremgangsmåter. Så jeg vil si jeg får noe ut av dette kurset. Det er også mange hyggelige voksne mennesker der. Det er liksom ikke det samme som å sitte på skolen og heletiden ha panikk over hva folk synes om deg.

Har desverre ingen bilder av det vi har startet på å male. Men jeg jeg lagden en skjelett arm hjemme igår kveld ut av modeleringsleire og det tok meg 3 timer tilsammen. Jeg ødela fingeren min ved å klippeover og bøye stenger som skulle festes inn i leddene.

Andre bilder.

AlienJeg bruker den blå leppestiften min for lite så jeg tenkte jeg kunne gjøre det idag. Så tumblr... Jeg var også ute med Håvard, Bao og Mark tidligere idag.Not Our CallSpirit Man and the Medicine Lady har en ny sang som heter Not Our Call. Jeg vet ikke om jeg har nevnt at siden vi byttet navn fra Sir Real til Spirit Man and the Medicine Lady så måtte vi endre soundcloud url. Derfor finner du oss nå under /spiritmanmedicinelady på soundcloud. Vi har også fått en tumblr side for å ha en slags webside og ikke bare facebook side. På tumblr siden vil alt stå på engelsk siden vi har gjørt det litt vansklig for andre land of forstå så mye av hva som foregår på vår facebook når alle status oppdateringer kommer på Norsk. Men sjekk den ut også her smml.tumblr.com

Her er i hvert fall sangen.MalingJeg malte nylig et bilde men jeg la det aldri ut.Tilbake til musikkIdag var jeg hos Daniel og Spirit Man and the Medicine Lady er ferdig med enda en sang. Denne gangen er den skrevet og laget av Daniel og jeg synger bare vokalene på refrenget. Jeg legger den ut senere, her er noen bilder fra overnattingen hos Håvard og annet.

Håvard er søt om morgen.
Ute på åkerenJeg har overnattet hos Håvard fra fredag til søndag ettersom at foreldrene hans er i Afrika nå. Det var koselig. Vi bakte pizza helt fra bunn og cookies med søsterene hans. Pizzaen ble kjempe bra men cookiesene ende med å spre seg i langpanna og ble en gigantisk kake. På søndag dro vi med mormoren hans, søsteren hans, tanta og fetteren på en kinesisk restaurant. Det var også kjempe koselig, jeg føler meg ganske velkommen i familien til Håvard. Vi var ute og tok bilder i åkeren ved Gulset.

Nugatti i håretIgår var jeg hos Håvard. Vi spiste brødskiver med nugatti da jeg begynte og disset Harry Potter så Håvard ble sur og truet med å smøre nugatti i anskitet mitt. Det endte med at han jagde meg rundt på kjøkkenet og jeg skrviste ansiktet mitt inn i hjørnet mellom 2 vegger for at han ikke skulle kunne smøre nugatti i det. Da jeg stod i hjørnet kom jeg på at jeg stod med en nugatti skive i hendene mine selv så jeg scoopet masse nugatti på fingeren min og i det Håvard gikk vekk smørte jeg det bak på hodet hans.

Han merket det ikke en gang at jeg gjorde det så jeg ba ham snu seg mot søsteren sin og la henne fortelle ham hva han hadde i håret. Det endte med at han måtte gå å dusje og da han kom ut av dusjen smørte jeg nugatti på armene og magen hans igjen for å være ekstra slem.

Photoshop leksjon: Redigere på mobilDu kan faktisk ha photoshop på iphone og appen er gratis! Borsett fra at du får veldig begrensede muligheter i gratis versjonen. Uansett så skal jeg vise litt hva man kan gjøre uten å betale for appen og dem som kjenner til bloggen min eller instagrammen min har nok fått meg seg speil bildene jeg stadig legger ut. Det kule er at jeg gjør dette direkte på mobilen, ingen overføring til pc eller motsatt.

Eksempler på speil bilder som jeg har lagt ut på instagram:

  

1. Last ned photoshop appen til din Iphone. Den heter PS Express og er gratis og laste ned men da kan du ikke ha alle effekter og muligheter. Så laster du ned InstaFrame, som også er gratis hvis du ikke velger fulle versjonen og du trenger absolutt ikke fulle versjonen til dette (Jeg har betalt for fulle appen så ikonet mitt kan se annerledes ut en det på gratisversjonen). Du trenger ikke instagram for å ha instaframe. Disse appene finner du i app store.2. Start med og åpne PS Express. Det vil da se slik ut og du skal velge Select Photo.3. Da er det bare og velge bildet du vil redigere eller gjøre speilvendt. (Ja, jeg har invertert kamera rullen min for at du skal ha fokusen på leksjonen og ikke de andre bildene mine.)

4. Du trykker da på den tydelig markerte blyaneten. Dette betyr at du skal redigere det valgte bildet.5. Her ser du mye av det du kan gjøre med gratis photoshop, det er bare og prøve seg frem slik du vil. Jeg skal endre fargen på hele fuglen men jeg anbefaler at du forsetter og følge leksjonen for å lære og bruke mobil photoshop. Så jeg velger å gå på Color.6. Dette kan være den litt forvirrende delen fordi når du først har valg hva du vil justere kommer det ikke opp noe som helst. Du må slide på bildet for å se hva og hvordan du redigerer. Så her ser du hvordan jeg har slidet for å få farge forsterkingen og endringen.7. Så må du godkjenne justeringene dine.8. Når du lager speil bilder er det viktig at du har 2 versjoner av samme bildet, ett som er speilvendt og ett som er den riktige veien. Derfor lagrer vi bildet en gang nå mens det er riktig vei. Det gjør det ved å trykke som følgende. (My justeringer kan gjøre at lagretiden på bildet blir litt lang så bare vent, mobilen din har ikke klikket.)9. Nå er vi på flippingen for å gjøre bildet speilvendt. Dette finner du her.10.  Du flipper ved og dra kjapt over bildet. Så er det bare og lagre bildet igjen.11. Så åpner du instaframe og velger denne rammen.12. Du vil da ha ramme filen åpen og du klipper på ramme nederst og justerer den slik som dette. Hvis ikke vil du få kanter rundt.13. Klikk på den ene siden av rammen og velg det ene bildet du lagret. Tenk litt på om du vil at gjenstanden skal mot hverandre eller fra hverandre. Du kan zome inn på bildet ved å slide tommelen og pekefingeren fra hverandre og flytte rundt på bildet slik at det er plassert der du ønsker det.14. Dermed åpner du det andre bildet på den andre siden.15. Så trykker du bare på del nederst og lagre til kamerarull. Da har du det lagret i den iphone mappen hvor kamera bildene dine er. Du ser også hvor du har muligheten til å dele bildet så det er opp til deg om du vil bare lagre det eller legge det ut med en gang.OG VOILA!Animasjoner/GifsJeg henger mye på gifyo. Jeg er visst populær der etter som at jeg fikk over 100 følgere etter å ha joinet i 3 dager.Photoshop leksjon: 3D effektVanskelighetsgrad: Lett.

Det er faktisk overaskende enkelt å lage 3D effekt i photoshop.

1. Åpne bildet du vil ha 3D effekt på. Det er viktig at du gjør alle andre justeringer ferdig før du legger på 3D effekt ettersom at det blir vanskligere å fikse bildet når effekten er lagt på.

2. Gå på Filter > Distort > Lens Correction.

3. Det vil da dukke opp et slikt vindu.

4. Du skal justere på Chromatic Aberration. Det du skal gjøre her er å dra de 2 ulike fargene fra hverandre. Du kan gjøre slik som jeg har gjort i bildet eller motsatt at den øverste er -100 og nederste er 100. Begge muligheter vil gi en 3D effekt men med små forskjeller så prøv begge veier til du finner den du synes passer best med bildet ditt.

5. Disse effektene kan gjøre slik at bildet trekker seg litt innover og får gjennomsiktig eller hvit ramme. For å fikse dette velger du "edge extension" nederst i listen under Transform feltet. Dette vil strekke ut kantene og fylle inn kantene.

6. Så har du ditt ferdige 3D bilde.BrotorvetIgår var jeg på brotorvet med Håvard. Vi valgte å ta turen dit siden de har pusset opp hele stedet og åpnet et helt dryss med nye butikker og vi er virkelig leie av å henge på Herkules og Down Town hver dag.

Ikke at brotorvet var store forskjellen men da fikk vi i hvert fall bekreftet hva som var der. De har en dyrebutikk der som har fått rotter og de kostet bare 150. kr jeg har vil ha rotte! Det va kjempe søte. Men ifølge moren min så har vi gitt vekk buret som vi hadde etter hamsteren min. Så det blir nok ikke noe rotte på meg.

Vanskelig og ikke få med seg helsprø dager.Vi ble truet!Nå er det lengesiden jeg har tatt skikkelige bilder.

Igår var jeg ute med Daniel og Håvard. Vi var i en tunnel og tok bilder av grimaser da en arabisk mann i 30-årene gikk forbi og hørte oss le (av bildene vi hadde tatt). Han snudde, kom bort til oss og truet med å banke oss opp hvis det var han vi lo av. Vi forklarte at vi ikke lo av ham men av bildene vi tok som burde vært åpenbart ettersom at jeg stod med et stort kamera i hendene mine. Han var helt fast bestemt på at det var han vi lo av så han truet videre med å sloss. Så sa Daniel at han drev og truet oss og at det er ulovlig og hvis han ikke sluttet ville vi ringe politiet, da gikk han.

For en idiot! Jeg er sikker på at han bare gikk rundt å så en bra mulighet til å lage faenskap fordi han så 3 unger alene i en tunnel hvor ingen mennesker er rundt. I tillegg var han 20 meter unna oss da han gikk forbi og vi lo ikke av bildene vi hadde tatt før et godt halvt minutt etter hans passering. Plutselig snur han og kommer bort og stiller det mest idiotiske spørsmålet "Er det meg du ler av?"GhostsIdag jobbet jeg med en melodi men jeg tenker at hvis den blir bra når den er ferdig så kan jeg "donere" den til Spirit man og Medicine Lady. Den er ikke ferdig men det er nå det jeg har så langt. Vi liker generelt å være gammeldakse med en 80-talls techno feel til musikken vår så jeg tenker denne vil passe.Gikk ut på dato i 2002Idag var jeg ute med Bao, Mark og Håvard. Vi var på McDonalds hvor jeg gjorde det "få en gratis McWrap" greiene og fikk en gratis Chicken & Bacon McWrap. Jeg synes den var Ok, ikke noe jeg kunne tenkt meg og spise for ofte.

Da jeg kom hjem ryddet jeg kjøkkenet. Jeg føler meg kvalm nå. Jeg fant bakepulver som gikk ut på dato i 2002 og et annet ett som gikk ut i 2004. Jeg fant muggen mat i kjøleskapet. Og mat som gikk ut i 2011 eller Januar i år. Jeg tok og vasket hele kjøleskapet fordi det antageligvis var proppet med bakterier. For sikkerhets skyld vasket jeg ovnen også siden den var full av ekkel olje overalt. Jeg har prøvd og komme med noen regler til moren min nå. Blir spennende om hun klarer og forholde seg til dem.Mean girlsTrekantNå er det lengesiden vi 3 har vært så kawaii sammen på bilder. Vi tok ikke flere bilder en det her men det er for 2 dager siden.Merida (Modig) som rockerDet går for tiden mange bilder på nett av disney prinsesser med litt mer kropps modifisert still. Jeg fant ingen som hadde gjort dette med disney's nyeste prinsesse Marida så jeg tok like så greit sjangsen. Dette var bare en for moroskyld ting.

Hva synes du?

iamnorwegian:
Merida.

Nytt designDa har jeg endret design igjen. Siden det går mot høst og vinter så mente jeg at jeg måtte ha noe litt mørkere. Det er ikke så veldig annerledes annet en at det nesten er en mer negativ versjon av det forrige designet og headeren er ny.

Si ifra om du oppdager feil i designet.

Gamle designet.Starter september med gifs 

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY