hits

PentJeg var ute med Håvard og vi var ved park ting hvor solen begynte å gå ned, det var pent.TEGNE, MALE, TEGNE, MALENå har jeg tegnet og malt i evigheter men det dumme tegning maleriet mitt blir aldri ferdig. Jeg jobber med det 3 dagen nå. Jeg skal IKKE bruke A3 ark igjen!BicycleIdag kom Håvard hjem til meg og jeg sminket eyeliner på ham så monget jeg med sykkelen som jeg fikk av farmor.Photoshop ManipulationNoen ganger kjeder jeg meg litt for mye... så her er det meste jeg har av fotomanipulasjon jeg har lagd siden 2010.Øye i øretIdag kom øye utviderene mine i posten!Photo boothJeg skulle rydde på rommet mitt men så endte jeg opp med og sitte forran photo booth i en halvtime.

Familie bursdagIdag hadde min Farfar bursdag og vi feiret faren min i samme slengen siden de har bursdag veldig likt. Jeg hadde lite tid idag så jeg glemte mobilen,  SD kortet til kameraet og da jeg kom hjem kom jeg på at jeg hadde med nintendo dsen min som har et SD kort. Den ene dagen jeg hadde på kjole også faen... Så hvis jeg gidder å legge in iphone (Den mobilen min som er ødelagt og ikke kan ringes med) bildene så blir det ikke mer en det.

GaddarInfo: Hårfarge (Henna)Jeg opplever ofte at venner spør meg et eller annet om hårfargen min spesielt hvilken hårfarge jeg bruker og siden de følger bloggen min kan jeg bare ta og inforemere med en gang.

Hva slags hårfarge bruker du?

- Jeg bruker faktisk ikke tradisjonell hårfarge, jeg bruker noe som heter Henna og er et arabisk plantepulver. Det jeg bruker er egnet til hår, jeg kjøper en Henna hårfarge pakke på en asiamat butikk jeg har her. Lokalt så har de bare oransje, brun og fiolett (brukes for og farge svart). Jeg bruker det fordi det er mindre skadelig for håret etter og ha hatt alle mulige hårfarger. Noen henna produsenter inneholder kjemikalier men det er likevell mindre skadelig.

Pulveret skal blandes med lunkent vann til det blir grøt-aktig så påfører man det på håret. Henna har ingen fast holde tid annet en at hvor lenge du holder den avgjør hvor sterk fargen blir. Jeg holder det som regel i 1 eller 2 timer. Håret kan bli litt tørt etter på så jeg bruker balsam eller hårolje når jeg vasker det ut.

For og ikke miste intensiteten på hårfargen bruker jeg Revlon nutri color creme som er en balsam med hårfarge. Jeg vasker håret så tørker jeg det og påfører den og holder den i 3 minutter og skylder ut.

Hvor ofte farger du håret?

- Sånn rundt hver 3 måned.Me-meme

Alene (Film)Nok en gang innså jeg at jeg aldri publiserte 10 klasse film prosjektet mitt her på bloggen. Vi lagde en skrekkfilm/komedie som het Alene. Filmen skulle også være inspirert av Edvard Munks maleri skrik, så vi fikk i oppgave at filmen skulle slutte med noen på en bro som skriker.Info: PiercingerFolk spør meg stadig om de ulike piercingene mine så jeg tenkte jeg like så godt kunne lage et innlegg om det. Samtidig slik at folk som har mer spørsmål får sjangsen til og spørre.

Leppe piercingen (Madonna/Monroe piercing) min:

Gjør det vondt og ta den?

- Jeg kjente absolutt ingenting da jeg tok den, jeg skjønnte ikke at han pierceren hadde tatt den enda med en gang. Han sa han var ferdig, jeg trodde han mente han var ferdig med og forberede den holde-tang aktige tingen men så så jeg at han plukket opp stud piercingen og begynte og sette den inn.

Det ble litt ømt utover dagen men det var ikke smerte, det var mer som når man klasker seg på armen eller noe sånt så er det sånn litt varmt der etterpå. Jeg kjente ingenting dagen etter der igjen.

Renser du den?

- Ikke nå lenger siden jeg har hatt den over et helt år og den har grodd.  Du vil sannsyneligvis få instrukser på det hos pierceren din men jeg renset piercingen på innsiden av munnen med Corsylan og på utsiden Klorhexidin som man kan kjøpe på apoteket i cirka 4 månder minst 2 ganger daglig.

Er den ubehagelig og ha?

- Til tider har den vært det. Når man først tar den vil man som regel få en lengre stang i tilfelle det hovner opp. Den pleide og små skrape på tannkjøttet som var litt irriterende men jeg fikk ingen sår eller noe sånt av det og det var ikke vondt.

Annen info om den:

Jeg går aldri mer enn 1 dag uten piercingen i, det krymper og gror mye fortere en jeg hadde forventet. Det gjør ikke vondt og ta den ut eller og bytte piercing. Du burde passe på at kulen alltid er skrudd riktig og godt på fordi den kan falle av, det har hendt litt for mange ganger med meg.

Øre utvideren min:

Hvordan tar man det?

- Du må først og fremst ha vanlig hull i øret, så starter du med en 2 mm utvider (anbefaler ikke større en det til og begynne med). Du tar den inn i øret og det vil stoppe på et punkt siden hullet i øret ikke er større så må du bare prøve og dra bitte litt til. På små utvidere kan du utvide samme dag men på større burde du utvide litt og litt.

Gjør det vondt?

- Det avgjør du virkelig selv, hvis du vil utvide f.eks fra 8 mm til 10 på en dag gjør det selvfølgelig mer vondt en og ta det gradvis over flere dager. (Du bør ikke utvide med mer en 3 mm om gangen)

Renser du den?

- JA! Hvis ikke samler det seg opp masse puss som lukter dritt. Jeg tar som regel bare ut utvideren og vasker den med såpe og øret et par ganger i uka.

Hvor mange mm har du?

- Jeg har 12 mm.

(Bare så det er klart så har jeg lånt utvidere av venner og ødelagt noen så dette er ikke rekkefølgen jeg har gått. Jeg har også hatt en 2 mm og en 6 mm.)

Gror den tilbake til normalt?

- Jeg prøvde og ta den ut og la den gro og på en og en halv måned gikk den ned fra 12 mm til rundt 3 - 4 mm men det virket som det stoppet der så ville ikke anbefale å utvide til mer en 10 mm hvis du vil ha det tilbake til normalt igjen.

Kan man bruke øredobber?

- Joda, men jo større utvider du har jo værre blir det men det går siden hullet er mindre når utvideren ikke er satt i. Jeg klarer det med 12 mm men jeg kan ikke bruke sånne veldig små øredobber også må jeg ha sånn stor lås med plastikk sirkel rundt på baksiden. Noen ganger sitter øredobben feil. Henge øredobber pleier jeg og bare tre igjennom en tunnel utvider.

Annet:

Dersom du bruker plastikk eller akryl tunnel og den sitter fast kan du prøve og skru den av med gummi eller latex handsker for og få bedre tak på den.

 

Hull i øret:

Jeg bare tar den i samme slengen for dem som ikke har hull i øret og vurderer og få det.

Gjør det vondt?

- Vel du kjenner noe smerte men det er ikke sånn veldig vondt. Det er som og klype seg selv, du kjenner det men du tåler det. Det blir som regel litt ømt samme dagen og øret føles varmt.

Renser du hullene?

- Bare i starten da jeg tok dem i ca en måned med klorhexidin.

Hvor mange hull har du?

- Jeg har tatt hull i øret 7 ganger men har for øyeblikket 5 hull (6 med utvideren som en gang var hull i øret).

Septum

Gjør det vondt å ta den?

- Ja og Nei. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det men jeg skal gjøre mitt beste. Det svir mer en det er vondt men svie er jo en slags smerte. Jeg tror jeg reagerte mer på hvor mye annerledes det føltes en det jeg forventet. Så jeg fikk litt panikk og var ikke sikker på hvordan jeg skulle reagere. Pierceren min sa jeg skulle puste godt, noe jeg prøvde men for meg var det mye bedre og holde pusten så jeg gjorde det istedet. Så vet dere det, hvis dere blir foralt om og puste og du føler mer trang for å holde den så gjør det. Så for å si det sånn du kommer nok til å kjenne det, men det er ikke verdens undergang. Du har ikke noe særlig vondt etter at den er tatt, smertene blir borte der og da.

Det er klart i dagene etterpå vil den være sår og hvis du skomper borti vil du nok kjenne det. Men ellers når den er urørt merker du den ikke.

Renser du den?

- Ja med Klorhexidin. Jeg tar Klorhexidin på en q-tip til den blir ganske våt og renser forsiktig rundt hullet og på piercingen. Jeg flytter også septumen opp og ned når jeg gjør det men ikke til sidene. Dette er så klart når den er helt ny, når du har hatt den et par uker kan du helt sikker flytte den sidelengs.

Er den ubehagelig å ha?

- Nei. Jeg merker den ikke.

Påvirker den hvordan du puster gjennom nesa?

- Nei jeg merker ingen forskjell.

Hvilken størrelse har du?

- Ringen min er 8 mm i diameter. Og stangen har 1,6 mm tykkelse. Altså 8 x 1,6 mm.

Er det sant at det er pes å ha det under forkjølelser eller om vinteren?

- Jeg har ikke hatt noe problemer med den om vinteren. Jeg vet helt ærlig ikke hva folk har ment med at den er stress om vinteren. Rennende neste om vinteren er like ille og irriterende med septum som uten.

Jeg ble forkjølet uken etter jeg tok septumen min og jeg synes ikke jeg hadde noe problemer med den annet en at når nesa mi var rennende så ledet piercingen snørret (ja ekkelt) mot midten av nesa istedet for at det renner ut på 2 steder. Og der kan være greit og rense smykket stadig om du har veldig rennende nese, du vil nok ikke ha størknet snørr på den. Nysing og sånt har vært problemfritt.Hoppe

CyborgIdag har Håvard og jeg vært sammen i 4 måneder! Ikke lenge til det er et halvt år. Vi skulle egentlig ut og feire men jeg endte opp med og rote meg opp i Daniel, Mark, Nora, Emma og en Lotte person som hang rundt på Downs Town. Det dukket bare opp fler og fler bekjente men etterhvert gikk Håvard, Daniel og jeg ut til den stro narko-parken (vi har en liten en også) og lekte.

Flere bilder er på vei...Winter queen

Leopard neglerVel jeg har gjort uendelig masse med neglene mine alt fra negl tattoveringer, tegne motiver og påliming av mye rart. Jeg skal vise et eksempel på et middels vanskelig mønster siden så mange likte det da jeg lagde det en gang tidligere. (Som regel bruker jeg samme fargen på alle neglene men denne gangen skal jeg bare demonstrere i ulike farger).

DU TRENGER:
En ikke mørk og ikke lys farget neglakk.
En med samme farge som den over men enten lysere eller mørkere.
En svart neglakk.
En liten tynn pensel (Husk og rense den med neglakk fjerner)

1. Jeg startet helt vanlig med og ta ulike farger (helst lyse) på neglene.

2. Så lagde jeg flekker med enda et sett med neglakk som har samme fargene men enten lysere eller mørkere. (Derfor anbefaler jeg og bruke samme fargen på alle neglene med mindre ikke du er som meg og har alle farger i alle toner).

3. Det er nå du får bruk for den svarte neglakken og den lille penselen, du skal nå lage leopard mønsteret. Du dypper den ned i den svarte neglakken og lager halvbuer over flekkene så kan du lage noen få linjer og små prikker også.

4. Når du er ferdig skal de cirka slik ut:Flickrhttp://www.flickr.com/Lindeh

Dette er bare noen få bilder...

Grainfield Crystal ball 2008 The end Vintage girl White cat Girl Living easy Crime scene Fall I like you Maria Autumn Fall Lindeh // October October Viola tricolor Crow sitting on a branch Norwegian beach in Sogn og Fjordane Sunset Enjoy the nature The famous Kannesteinen Spring Running through the fields The green light again Green light Red lightball Sweety Light girl Let's be confusing... Glass pyramid Long exposure at night The awesomest :D Together :D Mrs. Hairflip and Mr. Emo Daniel Bestfriends Håvard Cold water Cherry blossom Sweety The summer is here Green Flower Pigeon Ginger Close up Glitter Rawr! Zoom Glitter Bubbles Flowers I <3 bright colors Buttons Starving xD Guitar No you're weird Chinese restaurant Round sunglasses This is very random Daniel Untitled Anne Just's botanic gardenDrømmeland (Film)I 10 klasse hadde jeg et prosjekt hvor jeg lagde en stop-motion film, jeg aner ikke hvorfor jeg aldri lastet den opp. Jeg brukte veldig mye tid på den i starten men mot slutten måtte jeg kjappe meg utrolig mye fordi jeg ikke hadde gjort noe frem til dagen før innleverings fristen.Biff stroganoffFra igår til idag overnattet jeg hos Håvard. Vi lagde biff stroganoff som failet på en måte og samtidig ikke. Så spiste vi godteri og konkurerte på super mario bros på nintendo DS. Og jeg så på Håvard breakdanse og synge, han er kjempe flink!

Bildet av Håvard måtte sensureres av enkelte grunner.

Aww søte Gulla.Hårfarge failIdag skal jeg natte hos Håvard og vi skal leke proffe kokker og brenne ned huset hans.

Jeg kjøpte sånn hårfarge "forsterker" men de hadde ikke min farge lenger men en annen som lignet. Den skulle da være rød-oransje og på flasken ser den rød-oransje ut men da jeg åpnet flasken for og se på fargen så det bokstavelig talt ut som om noen hadde helt knæsj rød manic panic oppi.

Men jeg tenkte "Oh okay, men siden det er bare sånn farge balsam og den bare skal være i håret i 3 minutter så blir det helt sikkert mer oransje." Så jeg fulgte instruksene men fant ut at den nesten er umulig og spre utover håret det ble mer samlet hår og bare det ytterste ble farget. Så nå ser det ut som jeg har stripet håret mitt med sjokk-rød farge. Jeg antar det går greit men jeg er litt veldig mye skuffet nå og jeg liker det ikke noe særlig.

Synes ikke noe særlig på bilde, anyways jeg må forberede meg og pakke ting.Night lightUte på natta med Håvard og Daniel. Jeg prøvde og få til sånne bil striper med lang lukkertid men hadde ikke noe og sette kameraet på så perspektivet failet litt mye.NzumIdag var Håvard på besøk og vi hang sammen med Mark, Ayla, Tobias og en Niiww dude som jeg ble kjent med. Så spurte daniel om og henge sammen så vi gikk ut sent på kvelden og hang sammen skummelt gøy.

Imorgen skal jeg natte hos Håvard og vi skal prøve oss på matlaging, gleder meg.Håvard med min t-skjorte, genser og Tobias sine bukser. Ikke spør...

SøvnløsEnda en søvnløs natt, jeg liker det ikke jeg skal på sykehuset imorgen så jeg må stå opp tidligere.Tre designJeg hater sånn seriøst det jeg har gjort med bloggen min men jeg måtte det nesten. Det forrige designet mitt var veldig sommer. Jeg slet utrolig mye med og finne ut av hva jeg skulle gjøre men jeg kom fram til noe minimialistisk/tre design.

Siden det er høst og jeg antageligvis kommer til og ta masse høst bilder med brune farger så kommer bloggen til og passe litt mer med bildene. Jeg tror jeg kommer til og bytte header så snart jeg finner ut av hva jeg kan gjøre med den, den irriterer meg mest.

Siste designet:RainDet regner mye i det siste, jeg kjedet meg tegnet random ting.Høst tiderJeg liker høst, det er pent også skjer det mye koselig på denne tiden. Jeg gleder meg til alle bladene kommer igjen, jeg får se og komme meg ut døra masse da. Jeg savner også ifjor høst, det var en fin tid.Skygge/Glow rundt bloggen (CSS kode)Her er CSS koden for og få skygge på bloggen, du velger selv hvor du vil ha den. Jeg bruker den rundt innleggs tittelene (Koden virker ikke på alle pcer så hvis du ikke ser det på min blogg vil det sannsyneligvis ikke virke hos deg). 

Koden skal limes inn på Stilsett (CSS)

Den kan limes inn under disse feltene: Entry, H2, Wrapper, Side.

-webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;

-moz-box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;

box-shadow: 0px 0px 20px #5c5c5c;

-moz-border-radius: 15px;

 

Kode for skygge på tekst

text-shadow: #CC6633 1px 2px 3px;SushiJeg spiste sushi med Håvard idag og så var jeg hjemme hos ham.

Håvard er søt med midtskill.I'm backJeg har ikke gjort noe som helst på 100 år nå, ikke vært ute, ikke rørt fotokameraet mitt, ikke rørt sminke på 1 måned. Så som Daniel sa for litt siden "så rør det'"... her har du bilder og mer å lese Daniel.Photoshop er ikke juksJeg er dritt lei folk som undervurderer bildene mine fordi de er redigerte, så jeg skal enkelt og greit forklare hele situasjonen. Jeg ler mest av folk som ikke har noen erfaring med photoshop som rett og slett tror det bare er og vifte litt med en tryllestav og alt blir perfekt... så lett er det ikke. Jeg har i hvertfall ikke de photoshop ferdighetene.

Jeg skal gjøre det enklere ved å besvare alt punktvis.

1. JA! JA jeg redigerer bildene mine. Av meg, natur, venner, annet.

2. Tenk deg du tar et bilde som du ser ble fint men fordi det er for mørkt er det nesten bortkastet. Eller du tar sommer bilder men det er overskyet ute så alle bildene blir for lyse og blå tonede.

3. Da vil man selvfølgelig justere bildet lysere eller mørkere om det trengs og gi det en varmere gul-oransje sommer tone.

4. DET er det jeg bruker photoshop til, eller selvfølgelig hvis en venn av meg har en gigantisk kvise på nesa så retusjerer jeg den vekk. Det er ikke akuratt meningen at jeg skal skjemme ut personen.

5. Jeg omformer ingenting på noen som helst.

Her har du et eksempel på det forklart ovenfor.

Det eneste som ble brukt her var på Adjustments instillingene: Shadow/Highlight > Brightness/Contrast > Levels > Curves.

Jeg håper dette har deg litt mer innblikk på hvordan dette fungerer.Game overJeg finnes ikke lenger...ForsvaretJeg fikk et dumt lite brev i posten fra forsvaret som gjorde meg sinna. Jeg kan ikke i noe dumt forsvar eller millitære eller hva faen. Brevet var helt gjennomspammet med "DU MÅ DU MÅ DU MÅ DU MÅ DU MÅ" Jeg er syk, jeg er kronisk syk og ingen lege har skrevet dokumentasjon på det... enda woh. FML.

Tjene Norge... jeg tror at alle som kjenner meg godt nok kan sette en finger på at mine meninger om dette landet ikke er svært positive.SenileGotta love those times when you get fucked by your own brain...

Jeg elsker når jeg failer og gjør ting ubevisst.

Idag lagde jeg nemlig te uten te, jeg husket kokt vann, sukker og blande det med litt kjøligere vann. Det eneste jeg ikke husket var og ha i te-posen.

Ifjor var det vel håndsåpe på tannbørsten.

Jeg har også spist yoghurt og kastet skjeen i søppla og beholdt den tomme yoghurt kopp tingen.

Jeg har lett etter fjernkontrollen i kjøleskapet.

Jeg har kastet en ansiktsklut i do.HandelstevnetJeg tenkte jeg kunne ta en tur ut dit likevel, jeg hadde ikke forventet at jeg skulle det men det var ganske greit.HoeyøeBig bangOMFG! JEG ER SINNA NÅ! TVEN MIN SER SÅNN UT!

Jeg sitter og ser big bang!

Fun fact: Noe viss prosent av den hvite "snøen" (husker ikke hvor mye prosent) er kosmisk mikrobølgebakgrunnsstråling etter big bang. Denne strålingen etter big bang er rundt os heletiden og dersom TVen eller Radioen ikke står på en bestemt kanal vil den fange opp denne strålingen som enten lyd eller bilde.

Av alle ganger! Da det endelig gikk en bra film... midt i filmen og det har vært slik i timesvis nå! Det går aldri noen bra filmer på TV, sist jeg så en bra film på TV var liksom på jentekveld med min venn Tyrranosaurus rex under big bang... Jeg er skuffet, men siden jeg er fotofrik fikk jeg noe ut av det da.

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY