Dobbel bursdag med meitemarkI dag gravde vi etter meitemark på skolen. Kjempe gøy! Vi fikk ikke handsker heller, hadde det ikke vært for Maria som fant ut at vi kunne bruke pinner som spisepinner og plukke marken opp med dem så tror jeg det hadde vært en langt mer ekkel dag.

I går var jeg i bursdag til farfar, det er ikke stort mer og si... Broren og søsteren min var der.

I forrigårs var jeg i bursdag til Elise, men hun hadde sånn spleise bursdag med Kristin som ikke hadde feiret sin bursdag. Vi var sånn cirka 18 stykker og det er veldig uvant for meg. Jeg som i det siste har droppet og feire bursdagene mine men nå frister det veldig og feire i år fordi nå kjenner jeg så masse awesome folk!

Bursdagsbarn EliseFritids much?Jeg er en veldig merkelig person, i hvert fall inni hodet mitt... det er mye sprøtt jeg holder skjult inni der men det er greiere og ha det for seg selv. Som regel tenker jeg foto, tegninger, maleri, kunst, musikk, film bare at jeg får veldig merkelige ideer.

Jeg planlegger det meste men det er dette med og faktisk gidde og gjøre noe, som regel ignorerer jeg ideene mine. Men for ikke så lengesiden tenkte jeg foto og at det snart er halloween så jeg gravde frem en grønn lampe og gjorde noen forsøk med kamera instillingene slik at alt blir riktig så fant jeg frem et sært laken som jeg brukte og det ble faktisk mye tøft.Hatte dagI går var Elise, Kristin, Tobias, Christoffer og jeg på byen eller på kjøpesenteret. Vi gikk rundt på alle kles butikkene i ulike avdelinger og prøvde merkelige hatter, vi gikk også på barne avdelingen på Lindex og prøvde en blå strikke genser for barn med ugle på og en samme en i rosa med sånn bambi ting på. Det var ganske gøy, etterhvert gikk vi og spilte billiard som jeg suger veldig på men jeg fikk ned 3 kuler.

Jeg har desverre ingen bilder, jeg vurderte og ha med kamera men det tokk jeg ikke med. Jeg har bilder på mobil da men jeg tror verken Elise eller Kristin vil tillate meg og laste opp bilder av dem i barneklær.

Ønskeliste


Svart støvel
Finnes i eurosko butikker
www.eurosko.no

Lilla hatt
Finnes i accessorize butikker
www.moonsoon.co.uk

T-Skjorte
www.Iheartdropdead.com

Manic Panic
www.dragenshule.no
www.hottopic.com
www.manicpanic.com

Pumps sko
www.darklands.no

Skelanimal Kit
www.dragenshule.no
www.skelanimals.com

Rosa Twirl
www.superkul.no

Aqua lipstick
www.limecrimemakeup.comPhotoshopMin kjempe snille skole som jeg ikke var på de to siste dagene fordi jeg er forkjølet har gitt meg Photoshop CS3. Jeg har bare vært borti photoshop en gang før i april da jeg lastet ned en trial versjon av CS4 men som jeg bare brukte 5 ganger i løpet av alle de 31 dagene jeg hadde. Men det er klart jeg forstår litt det er ikke alt for vanskelig og nå er jo jeg en datanerd som tar opp ting veldig fort. I motsetning til andre så er jeg heller ikke redd for og trykke på alle mulige funksjoner også har jeg vært borti andre lignende programmer.

I dag nå snart så skal jeg ut i byen og treffe Kristin og slik som jeg fikk det med meg kommer også Tobias (En dude med kul bukse som jeg ble kjent med på hadelstevnet) Og så skal visst en eller annen dude fra skolen min og hans venn komme og kanskje Elise også kommer. Jeg mener det ikke er så lurt for meg og gå da men Kristin snakket meg inn i det, jeg avslo første gangen.
Mine photoshop skillz...Stygg babyIgår fikk vi installert photoshop på de dårlige PCene som vi fikk fra skolen men vi måtte la dem stå til idag. Jeg har forsatt ikke hentet min, sekken min var alt for tung til at jeg gadd og ta den med hjem idag. Jeg henter den imorgen, så jeg får bare kjede meg intil da.

Igår gikk Elise, Kristin, Esther, Daniel og jeg til Subway på Kjøpesentere og spiste sandwich. Yaay, desverre måtte Elise og Kristin noobfaces stikke fra oss rett etter at vi hadde spist fordi de skulle rekke bussen hjem, men Daniel og Esther ble igjen med meg for og henge på butikkene litt til. Jeg fant ut at jeg var en veldig stygg baby... ifølge Daniel, fordi navnet mitt Linda betyr pen på portugisisk og det var visst ment ironisk da jeg ble født. Men nå er jeg ikke en stygg baby lenger nå bare lukter jeg stygg baby... hahah det var en veldig merkelig lang samtale og jeg har ikke ledd så mye at jeg har fått "latter sit-ups" på veldig lenge (Når man ler så mye at det kjennes ut som man har overtrent magen).
Kjeeedelig

 HandelstevnetIgår var jeg på handelstevnet med masse awesome folk fra skolen min. Dette er første gang jeg har vært der uten og ta en eneste karusell men det var vell hele poenget. Jeg hadde ingen planer om og ta dem, jeg tåler det rett og slett ikke. Gal Maria tok booster mens lille Kristin, Elise og meg tokk ingenting.

Vi ble også kjent med noen nye folk fra langesund, det var en fyr med veldig awesome blå zebra bukse der så sa jeg til de andre at han hadde awesome bukse og Maria (Gal som vanlig) dro meg i armen og gikk rett bort til ham. xD
Masse peeeeneee folk
One big happy family xD
Ole Brumm Klubben
Maria and the Pinks
Lady gaga attacks
Blåå tunge!
Fooolk

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits