Blodig dagHvis du ikke tåler og høre om blodige greier foreslår jeg at du ikke leser...
I dag var jeg på skolen, vi hadde naturfag i første time så vi måtte løpe opp trappen for å måle hvor "effektive" vi er. Så hadde vi fransk og så ferdig en fransk film som het 'ensemble, c'est tout' på norsk 'sammen er vi alt'. 

Siste time var gym som er der det ble blodig. Alt gikk greit helt til vi skulle heade en sånn hard gummi ball til hverandre. Jeg klaget på at jeg fikk vondt i hodet av det så endte jeg opp med på få den smacket på nesa. Det gjorde ikke noe spesielt vondt jeg bare holdt meg for nesen å sa au men da jeg tokk vekk hånda var den dekt med blod. Jeg fikk litt panikk fordi det rant noe voldsomt i starten og jeg fikk ikke stoppet det. Jeg løpte ned til garderoben og da jeg fikk sett i speilet var det enda mer en jeg trodde. Men det gikk bra til slutt da, jeg tror faktisk det er første gangen jeg har blødd neseblod i hele mitt liv. Hvis ikke så er det første gangen siden 90 tallet, tror det muligens kan ha skjedd i barnehagen. I såfall tokk jeg det ikke så ille, det har skjedd værre greier.

Vi skal ta klassebilde imorgen med portretter, det var jo passende og bli skadet i ansiktet dagen før.

Peace'n love'n stuff i don't know....


Cake! Mwoahaha!Jeg var hos Kristin i går... Igjen. Surprise surprise! Vi gjorde ikke stort mer enn å ha øynene klistret fast til data skjermen. Og så dro jeg til farmor for å spise kake! haha! I dag slapp vi de siste 2 timene på skolen jeg er ikke helt sikker på hvorfor. Men why care? Slapp dem at least!

Normale 


Baconkylling!I går overnattet kristin hos meg. Og jeg må bare si jeg tror det var den mest awesome dagen på en god stund! Vi hadde avtale med en internet stranger om at vi skulle møte ham which we did. Jeg gidder ikke å gå veldig inn på det, men det var ganske gøy selv om vi ikke gjorde noe særlig spesielt gøye ting. Antagelig hadde vi alle tre hjerne feil og vi hadde litt problemer med å forstå ting. Vi snakket om bacon, svine influensa, fugle influensa og vanlig influensa. Og på grunn av hjerne feilen fikk vi ikke med oss helt hvem av dem vi snakket om så kom kommentaren "Bacon er er ikke lagd av fugl!" etter det ble jeg inspirert med baconkylling og nå klarer jeg ikke å slutte å si det fordi det høres så dumt ut. BACONKYLLING!

Men det var ikke det beste! Det viste seg at skjebnen hadde flere awesome planer for oss. Jeg kjenner ikke naboene mine men jeg vet at det er en gutt på 16 - 19 år. Han hadde fest på kvelden, så hørte vi dem uten for da Kristin og jeg skulle lage en sang. Så vi åpnet vinduet og ropte hallo så svarte de hallo men så stakk de. En kort stund etter kom de tilbake og da hørte vi dem si hei pusen, fordi katta mi var ute. Så jeg gikk til vinduet og begynte å mjaue... Og da kom de bort og banket på veggen og ropte.
- Hei! Vi har fest vil dere være med! Vi er naboene dine liksom!
- Jeg er bare på besøk her jeg er en alien fra et annet sted som ikke er her! Ropte Kristin.
- Loser! Sa en av dem.
Men så kom de stadig og banket på veggen og ropte til oss at vi skulle bli med og vinket og sånt men det var ganske sent og morra mi var i andre etasje som er en egen leilighet vi kunne liksom ikke bare stikke og bli borte 2 på natta. Så vi gadd ikke. De banket på veggen på morran idag også, men vis sov, det var litt gøy.Retard


Pro flickr accountJeg fikk meg pro flickr konto idag, jeg ble lei av den måndes grensa på å laste opp bilder. Jeg synes flickr er en veldig bra side, egentlig har jeg 3 kontoer... Jeg har en main konto og en som jeg laster opp redigerte bilder og sånt som jeg ikke vil ha på hovet kontoen. Den tredje bruker jeg nesten ikke men noen ganger laster jeg opp bilder til blogg der.
www.flickr.com/lindehLinse forsøk 2!Jeg skulle starte med linser men sist gang da jeg var hos optikeren klarte jeg ikke og ta dem på. Denne gangen fikk jeg det til! For å være ærlig trodde jeg aldri at jeg kom til å klare det! 

Jeg så på danserene til rybak med skolen, de var gode. Også var det noe foredrag greier med han newton program leder fyren som ikke har fingre... Det var også ganske awesome! Han hadde vært kjempe kul og ha som lærer.
Katten min fanget nesten denne lille karen, stakkars.
p9144451


Vlog!Jeg var hos Kristin, vi satt på stickam og så lagde vi Vlog videoer.
29 Juli 2010
(Vlog videoene er ikke her lenger fordi de har blitt slettet)


Kontakt linserJeg tror jeg alt nevnte ordet "optiker" alt i det forrige innlegget mitt... Ja jeg gjorde det, jeg vet jeg gjorde! Back to the point. Jeg har ingenting imot optikere, jeg har løpt fram og tilbake til optikeren fordi jeg kun ser 5% av alt det som er rundt meg. Alt som er forbi armlengde er uklart. Heh heh... det er ganske hardt. Jeg har briller, de fleste som har sett dem syntes de er kule inkludert meg. Men det er ikke derfor jeg ikke har lyst til å bruke dem, det er fordi jeg ikke klarer å vende meg til dem. Det er akkuratt som meg og vesker. (Jeg liker ikke å gå med veske så glemmer jeg den hele tiden og den er irriterende) Har ikke vendt meg til det før nå og likevell er jeg livredd for å miste den. Eller som lip gloss, jeg kan ikke bruke lip gloss... det er fuckings irriterende. Det er kanskje ikke slik det er med briller men jeg føler at de ikke gir meg samme syn som det ville vært hvis jeg ikke var nærsynt. Jeg legger også veldig godt merke til rammen. 

Kontakt linser
Jeg bestemte meg starte med linser! Det var ikke så ille da optiker dama tokk dem på, det var ikke ille i det hele tatt og ha dem på! Det var utrolig og faktisk kunne se verden slik den er! haha! Det ble litt værre når optikeren skulle ta dem av. Fordi greia var at jeg skulle ta dem av selv som jeg selvfølgelig ikke fikk til. Tok hun dem av for meg skulle og jeg prøve og ta dem på selv istedet. Som jeg heller ikke fikk til... Hver gang jeg stappet linsen i øyet vrengte den seg på fingeren eller krøllet seg sammen og datt ut. Hvis jeg aldri klarer og ta dem på meg selv er det fortsatt håp. Når jeg blir voksen kan jeg alltids gifte meg med en optiker som kan ta dem av og på for meg... my future. Vell egentlig blir jeg nokk bare nødt til å sitte og irritere meg over brillene mine eller forsette og ikke se noen ting som jeg har gjort de siste 4 årene.

Ingen nye bilder nå heller... bare noe fancy gamle greier.

3530627435_3c0f0ef6ce.jpg

 

3539716440_3618429142.jpg

 

3532006246_045218f6c0.jpg

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits