hits

SwagIdag var jeg ute med Håvard, Mark, Marianne, Joakim og Bao. Jeg fant ut at jeg har swag forresten.Lite att göra

Ok, Sure

Gifs

Fabelaktig bitchDen ene dagen jeg er fabelaktig og faktisk gidder å gå med høye hæler så tar jeg minimalt med bilder. Ja, ja, da får jeg være fabelaktig en dag ekstra.Super hairDa er tegningen jeg har holdt på med ferdig. Du kan se den i størrre versjon på min deviantart so du finner i lenker her på bloggen.Screw it!Vil bare informere om at den dietten jeg startet på... Scew it! Den er tydelig ikke sammensatt av en profesjonell, det er å gå helt ned på ekstremt anorektisk nivå. 500 kalorier som det maksimale daglige inntaket og resten av de fleste dagene ligger på rundt 100 - 300 kalorier. Man må være anorektisk for å kunne forholde seg til en slik diett så normale folk vil før eller senere overspise som er helt ubrukelig når man har sunket forbrenningen i flere dager før ved å underspise. Jeg avslutter den og går heller over på  1000 - 1200 kalorier daglig som burde få meg på 50 kilo om 5 uker hvis jeg klarer og holde meg til det osv. Det er en mye sunnere måte å gjøre det på og jeg kan få plassert et ordentlig måltid imellom og ikke fordele 4 rett i koppen supper og pulverisert kaffe utover dagen. Slik jeg måtte med den andre dietten fordi det er ingen normal mat med så lavt kalori tall.

De få dagene jeg klarte og holde meg til denne ekstremdietten følte jeg meg bare døende bokstaveligtalt. Jeg var svimmel, kvalm og følte meg syk. Jeg har endelig hatt en lang periode uten å være syk nå samtidig følt meg veldig bra. Det siste jeg trenger er å ødelegge det for meg selv bare for å bli litt tynnere. Jeg er ikke overvektig så jeg har ingen grunn til å fokusere alt for mye på vekten min.DanielIdag var jeg ute med Daniel. Vi hang på vårt favorittsted, kirkegården. Det er faktisk ganske spennende og lese på gravsteiner og finne nye navn og folk som ble 103 år gamle. Hvis jeg husker var det noen som het Boldius eller noe sånt. Vi snakket om musikk til Spirit man and the Medicine lady, vi må komme igang igjen snart.

Dør!Idag har jeg bare drukket en kopp dårlig pulverisert kaffe og spist 1 nutrilett bar og dette er alt jeg skal få i meg for resten av dagen. I tilleg til det har jeg ikke sovet noe som helst. Jeg føler meg syk, svak, svimmel, kvalm og jeg begynner å lure på om hele denne diett greia kanskje var en dårlig ide. Men så tror jeg mangelen på søvn spiller en stor rolle nå så jeg skal legge meg litt lengre utover dagen og sove til imorgen. Da blir jeg ikke sulten i samme slengen.

Imorgen kan jeg spise 400 kalorier. Yaaay! Mye i forhold til hva jeg får lov til å spise de andre dagene.DiettSom jeg sa et par dager siden så skal jeg prøve ana boot camp dietten og jeg skal blogge om det for og gjøre det mer ydmykende å faile som da vil øke motivasjonen. Jeg kommer til og farge bakgrunnen på dagene for og vise hvordan det gikk.

Grønn: Vellykket.

Gul: Usikkert kalori inntak.

Rød: Mislykket. Overskriding av kalorier.

Jeg la ut dette skjemaet med kalori-inntaket jeg må forholde meg til daglig. Det startet med mandag men jeg har endret ukedagene så fredag er starten på uka fordi jeg gidder ikke og vente til mandag.

Så slik ble resultatet fra igår.Møt katten minJeg har lagt ut noen bilder av katten min før men ellers har jeg nevnt den ganske lite så jeg skal dedikere et innlegg til den.

Navn: Sweety

Født: Mellom 17 - 19. April 2005.

Alder: 7 år.

Gitt til meg: 30. Juni 2005.

Rase: Ingen spesifik. Innenlandsk korthåret.

Farger: Svart og hvit.

Personlighet: For det meste er Sweety en skikkelig surpomp, sta og egoistisk men dette er ikke konstant. Men spesielt om sommeren fordi da vil hun ikke stort annet en ut. Om vinteren vil hun ikke ut og antageligvis blir det kjedelig for henne og sitte inne heletiden så hun blir veldig pratsom og irriterende. Hun forfølger alle i huset og "skravler" konstant og er helt fast bestemt på at hun skal ha kos så setter man seg ned på sofaen så får du henne med på kjøpet i fanget. Sweety kan også være irriterende om nettene året rundt, av en eller annen grunn er hun i kose humør om kveldene og skal ligge på deg. Sweety er også kjempe klønete til å være katt og har gitt meg noen av de mest komiske øyeblikkene i livet mitt.

Et godt eksempel på kosehumør om kvelden. Dette er igår kveld.

Nok er nokJeg er så dritt lei av at vekten min går opp og ned. Først klarer jeg og komme meg ned på 53 kilo og neste uke er jeg 56 og slik hopper det opp og ned med 3 kilo. Jeg vil ned til 50 kilo. Før eller senere kommer jeg til og legge på meg igjen uansett. Nå skal jeg gjøre det enkelt og greit for meg selv. Jeg skal blogge om vekttapet mitt som vil gjøre det mye mer ydmykene om jeg ikke klarer det.

Dette er rutinen jeg skal følge. Dette Ana Boot Camp dietten den skal visst være effektiv. Listen viser antall kalorier man skal spise daglig. Det vil si jeg må klare og spise veldig kontrollert i 2 måneder. Jeg kommer til å legge ut skjemaet hver dag og farge bakgrunnen på dagene jeg klarer og spise riktig på grønn. Dagene hvor jeg overskrider grensen rød og dagene jeg er usikker på kalori intaket gule.Snart blir det høst

Gamle hjemmet mittFor et par dager siden var Håvard her og vi har da altså vært sammen i 1 år og 3 måneder. Følte bare for å nevne det. Vi gikk på den lengste turen i år. Jeg ville se det andre huset jeg bodde i før og skolen jeg gikk på i ett år da jeg bodde der. Jeg har ikke vært der siden 2002 og det var nesten traumatiserende og komme dit igjen. Ingen ting var slik som jeg husket det og jeg hater når jeg er for lenge borte og kommer til samme sted. Det roter til hukommelsen min.

 AsiaUgh, jeg liker ikke scanneren min den gjør en slags "forbedrings" effekt som jeg ikke kan fjerne når den scanner som bare gjør alt værre. Jeg lagde en tegning som startet med en inspirasjon av Asia og ble mer og mer Kina så jeg vet ikke om jeg skal si at dette er en Asia eller Kina inspirert tegning. Kommer nok til å si Kina siden de fleste elementene i den er kinesiske.Long exposureJeg hadde det veldig gøy med lang og kort lukker tid på kamera igår.Jeg snakker EngelskGenerelt fordi jeg har en greie hvor jeg lager Engelske videoer uten grunn.Tvilling

KonditørJeg liker å bake og lage ulike desserter. Jeg kjøpte mye konditør ting da jeg var i Portugal og Tyskland som de ikke har her. Det er ny hobby jeg har. Jeg har egentlig ikke prøvd ut så mye av det jeg har kjøpt men jeg har bakt en del. Desverre har jeg ikke tatt så masse bilder heller.

Regnbue muffins. Anbefaler Wilton konditorfarger som du kan kjøpe på Jernia men de er litt dyre. Du trenger bare en liten dråpe fordi fargene blir ganske intense. Jeg har bare rosa og lilla i Wilton men fra egenerfaring så ville jeg erstattet standard gul, rød og grønn konditorfarge (Den de har i matbutikker som er flytende) med Wilton siden de får dårligst resultat. Den vanlige blå virker fint. Wilton er mer gele-aktig.

Gelebolle. Hvis du har en rundt kopp heller du geleen i den mens den er varm og setter den til å kjøle seg ned. For å få den perfekt ut av koppen poker du geleen på kanten hele veien rundt koppen før du snur den for å løsne den. Så snur du koppen og presser på geleen innover ved kanten på et tilfeldig sted sted slik at den "sklir" ut. Video i ParisJeg satte sammen det jeg filmet da jeg var i Paris. Ikke særlig spennende egentlig.DystertJeg gleder meg virkelig til høsten men det blir alltid litt mer dystert. Jeg liker sommer ganske godt også men jeg gruer meg mest til vinter. UpopulærJeg har merket at det siste halvåret så har bloggen min blitt veldig upopulær. Jeg hadde vel høydepunktet mitt høsten 2011, siden har det bare gått ned. Jeg har prøvd å tenke meg fram til hva som har forandret seg og jeg ser klart jeg er mindre aktiv på kunst delen. Jeg startet på en ny tegning nå men det stoppet fort opp pga mangel på ideer videre. Men det kan jeg ta senere.

Annet jeg har merket er at jeg er mer "Jeg er her og der med den personen, gjorde ditt og datt" før var jeg mer om leserene. Jeg la ut mange tips, tutorials og koder for bloggdesign. Generelt var jeg litt sprøere og kledde meg litt mer merkelig, brukte mye rar sminke og var mer materialistisk. Så slik jeg har forstått det så er det dette folk intresserte seg mest for.

Om du er en fast leser kan du godt komme med enkelte ting du savner å se her. Eller hva jeg kanskje burde starte og blogge om som jeg kanskje ikke har blogget noe særlig om. Eller eventuelt om du er enig eller uenig i min oppfattning av situasjonen.FilmkveldIgår var Håvard hos meg. Vi bakte regnbuecupcakes det var koselig. Idag skal vi ha filmkveld! yaay!

90-talletJeg hadde et innlegg med vannrette bilder fra da jeg var barn. Så her er resten med loddrette bilder.

Jul 2005.

Storebror og meg

Barnehagebilde 1997

Barnehagebilde 1999.

Meg utkledd som klovn.

En venninne og meg (på venstre side i rødt). Vi likte og kle oss ut. 2002

2001.

En venninne av moren min som setter på en falsk hestehale. 2003

Halloween 2004.

1997

Passbilde. 1999PerfektIgår var jeg i Skien med Håvard. Vi traff på Ane Emilie, Bao, Magnus, Emil og noen mennesker jeg ikke vet hvem er. Det var koselig å prate med dem. Det var skikkelig sommer vær, slik har det ikke vært årene før i august. Vi gikk ned til bryggen og tok bilder. Det var forresten noen random folk der hvor en dude hoppet uti vannet med klær for 20 kr. Smart trekk.BarndomJeg har fått scanneren min til å virke så kan jeg dele masse barnebilder. Jeg starter med alle vannrette bilder.

Noen venner og med (I midten) hvis jeg husker riktig hadde vi et skuespill til et dikt om en gammel kone og mann som hadde en høne.

Storebror og meg. 2003Jul 96.

Farmor og meg.Jul 97 eller 98 tenker jeg.17 mai 1996.

2002Bursdag, 2001.

Jul 2005.Bilder fra Cruise/Tyskland

Lil sisHer er bilder fra igår.MeteorregnIdag kom Håvard og jeg hjem fra cruise turen vår til Tyskland. Vi dro på et veldig passende tidspunkt siden det er meteorregn periode nå. Vi gikk ut midt på natta på cruiset, helt til kanten. Skygget for lyset og så den mest fantastiske stjernehimmelen noen sinne. Jeg hater meg selv for å ikke ha tatt med meg speilrefleksen min. Det var nemlig galakse spiralamer på himmelen igjen. I tillegg til det så var det jo meteorregn periode og plutselig så vi et svært stjerneskudd som lyste skikkelig klart. Det varte veldig kort men det var drit kult å se. Har på en måte aldri hatt så panorama utsikt til et stjerneskudd før.

WingIdag om veldig få timer setter Håvard og jeg meg på toget til Oslo og så på cruise til Kiel i Tyskland. Blir nok mindre blogging da så hadebra! Igjen!

Her er en forbedret versjon av tattoveringen jeg la ut tidligere. Jeg scannet den.TattoveringJeg designet en vinge til Håvard siden han ville ha det. Vi reiser til Tyskland om noen timer. Blogger via mobil fordi jeg ikke får sove.

Hadebra!Reiser imorgenIgår var jeg ute med Håvard, Daniel, Mido og en person jeg egentlig ikke kjenner men hun het Veronica. Vi traff også Bao et par ganger og slo oss sammen litt her og der.

Imorgen reiser jeg til Kiel i Tyskland med Håvard med crusie. Jeg blir bare borte i 3 dager så det vil ikke bli som da jeg dro til Portugal i 3 uker. Jeg har blogg app da men som regel minner jeg leserene mine på at jeg er mest aktiv på instagram når jeg ikke har noen PC i nærheten.

Det er bare å følge meg på instagram, jeg følger som regel tilbake.

Min instagram

Bao, Håvard og meg som leker tog.

Mido.

GuavaFisheye PortugalDaniel har tydeligvis fått tilbake fisheye bildene sine fra Portugal og Paris. Jeg mener å huske at det var flere bilder men jeg vet ikke. Jeg liker at bildene alltid blir bra på det kameraet uansett.

Moren min får besøk av noen folk jeg ikke kjenner så godt. Skummelt.
PolaroiderIgår var Håvard her. Vi skulle treffe Bao men han kom ikke likevel. Håvard og jeg tok noen polaroid bilder men jeg skal legge dem ut i dette innlegget litt senere. Ellers var vi hjemme hos meg og så lagde jeg mat.

Jeg tok med noen ekstra bilder. Disse bildene er i virkeligheten bare like store som et bank kort og det er MED den tykke hvite kanten. Så derfor er det vansklig og få god kvalitet å dem. Jeg fikk scanneren min til å virke nå så det ble enda bedre enn og ta bilde av bilder.

Lost in my tears (Demo musikkvideo)En eller annen gang i mai filmet vi prøve klipp til en musikkvideo vi skulle lage til sangen lost in my tears, da vi fremdeles var Sir Real. Som jeg nevnte i et tidligere innlegg skiftet vi navn til Spirit man and the Medicine lady. Tenkte jeg kunne dele musikkvideoen den likevel.

Vi filmet ikke noe til bridgen derfor er det et tilfeldig klipp der. Dere som følger bloggen min vet at vi filmet musikkvideo til en annen sang istedet. Du kan høre flere av sangene vi har laget og se videoer på kategorien Musikk. <- Eller klikk der.

Jeg skal ut med Håvard og Bao idag.Sjølvspæm

Ikke mer Sir RealJeg må bare informere om at musikk duoen jeg er med i ikke lenger heter Sir Real. Vi byttet navn til Spirit man and the Medicine Lady. Vi har også endret vår facebook side.

facebook.com/SpiritManAndMedicineLadyBilulykkeIgår var jeg ute med Håvard. Underveis traff vi på foreldrene hans som gikk tur med hunden demmes. Vi bestemte oss for å slå oss sammen med dem og tok en is.

Senere samme dag skulle vi møte Bao. Da vi kom bort satt han på en benk utenfor en Kiwibutikk og hørte på en dame som jeg ville sagt var i 60 årene. Først virket dette normalt siden Bao er en person som lett kan starte samtaler med hvem som helst. Etter å ha hørt på kvinnen i et kvarter bare klage over livet sitt begynte jeg og bli redd for at vi måtte sitte der resten av dagen og høre på henne. Jeg begynte å planlegge en måte vi kunne komme oss vekk på. Jeg så tydelig at Bao var lei av henne. Han hadde tross alt vært der dobbelt så lenge som oss.

Bao tok mobilen sin satte på en ringetone og latet som han tok telefon. Han tok telefonen vekk fra øret og sa til kvinnen "D... det har vært en bilulykke." Kvinnen bare "Nei!?" mens Bao forsatte "Moren min har vært i en bilulykke! Jeg beklager. J... jeg må gå." Kvinnen svarte med "Nei, Jøss! Ja! Jeg skjønner!" Så løp Håvard, Bao og jeg vekk og holdt på skulderen til Bao for å få det til å se ut som vi trøstet ham mens vi egentlig lo oss ihjel da vi løp vekk. Kvinnen var tydeligvis beruset.Color splashLengesiden jeg har lagt ut noe kunstrelatert på bloggen min nå. Dette er skuffende til meg å være... men det får dere nesten leve med. Idag skal jeg ut med Håvard, Bao kommer kanskje. Jeg skal forresten til Tyskland med Håvard på fredag.CupcakesJeg lagde cupcakes i går med Håvard. De ble kjempe gode, og rosa! haha. Dagen før det var jeg også med Daniel og bakte sjokolademuffins som ble stygge med gode. Vi så flere timer på 80-talls musikk TV og slo musikken av og satte på dårlig nåtids musikk og lo når deler passet sammen.


Knæsj rødt hårSå kommer den tiden hvor jeg går lei av håret mitt og føler jeg må ha en forandring. Nå har jeg hatt ginger rødt hår i ett år og 3 måneder. Det må være den lengste tiden jeg har klart og forholde meg til en hårfarge borsett fra håret jeg ble født med og perioden før jeg startet og farge det. Forrige rekorden var rosa hår som jeg klarte og holde i rundt 5 måneder.

Nå har jeg klipt håret kortere. Mest fordi tuppene mine er rester av hår som før har vært bleket og de er ødelagte og tynne. Jeg har også farget håret knæsj rødt siden jeg hadde en flaske stående og fordi jeg visste det ville virke på oransje hår uten og måtte bleke det.Jeg er ganske fornøyd med resultatet men jeg tror nok at jeg kommer til å få mitt ginger røde hår tilbake når fargen går ut. Henna fargen jeg brukte for å få det ginger setter seg annerledes og mye dypere så når andre hårfarger fader går det tilbake til helt vanlig ginger farge. Jeg har jo hatt rosa hårtupper i en lang stund, de gikk ut til vanlig farge uten at jeg gjorde noe som helst.

 


AugustDa går det mot slutten av sommeren og enda en sommer er snart over. Dette blir det første året jeg ikke går på skole siden før jeg faktisk startet skolen i 1 klasse. Det blir rart. Jeg skal prøve å få meg en jobb.Håvard er hundIgår var jeg hos Håvard og jeg fikk endelig sitte på mens han kjørte bil. Han er flink til å kjøre bil fant jeg ut, siden han alltid bare klager på at han ikke er det.

Håvard var hund.  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY