hits

Flying flameJeg tok bilder igjen.Enda mer pus

Morsom pusJeg digger Sweety, hun er sånn seriøst den mest geniale katten man kan ta bilde av. Jeg tror den vet at den blir tatt bilde av noen ganger den gjør alltid et eller annet.

>>Her er andre bilder som beviser poenget mitt.<<

>>Enda fler bilder som beviser poenget mitt.<<

>>Og nok en haug med bilder til.<<Photoshop leksjon: FokusSlik lager du eget bestemt fokus på et bilde i photoshop.

Vanskelighetsgrad: Enkel

EKSEMPEL

1. Åpne det bilde du vil lage fokus på.

2. Du har nå ett lag/layer åpnet i photoshop som er hovedbildet, høyreklikk på det og velg "duplicate layer". Du har nå to identiske lag.

3. Du skal nå klikke på Filter > Blur > Lens Blur. (Dette skal gjøre på layer 2, pass på at det er layer 2 som er valgt)

4. Det vil nå komme opp et nytt vindu  med en hel rekke ting du kan justere på, du velger selv hvor uklart bilde du vil ha. Her er de instillingene jeg brukte f.eks. (Når du har valgt klikker du OK)

5. Bildet vil da bli seende ca. slik:

6. Så skal du viskle vekk der du vil ha skarpt fokus. Da må du velge viskelet Eraser Tool (Markert med rød sirkel på elsempel bildet) Jeg anbefaler og bruke en av soft brushene altså de uten skarp kant (Markert med rød firkant på eksempel bildet) du velger den størrelsen du mener passer, dersom alle er for små kan du forstørre dem der jeg har markert med rosa firkant.

7. Så er det bare og viskle det du vil ha klart.

Ferdig resultat:

Originalen:Det blir høstJeg vet ikke hvorfor men jeg er ikke så superglad i sommer, det er fint med varme og fint vær men jeg er mer høst person og jeg kan ikke fordra vinter! Usj. Det er tydelig at det begynner og bli høst, jeg gleder meg til alle bladene skifter farge. Igår var jeg ute med Håvard og Daniel.

Jeg utvider øret mitt igjen, etter å ha hatt 12 mm så ville jeg se om det gror igjen og det grodde ned til 3 mm utrolig nok. Nå utvider jeg det til 5 eller 6 jeg er usikker så får jeg se om jeg gidder å ha det noe større en det.ØhmyJeg er stolt over å ha gjort skole greier uten å ha vært på skolen som regel gjør jeg aldri det.

(Trykk ting)Dette er noe jeg hadde på skolen igjor, art nouveau.

(Vannfarger)Høst fargerEtter å ha løpt rundt i alle butikker den siste uken ser jeg mange farger gjentar seg i alle kles butikker og siden jeg kjedet meg og måtte svi av 5 min så lagde jeg en kjapp STYGG høstfarge tegning. Håvard kom hit og jeg lærte ham og tegne et øye.PianoDum, ja fordi jeg ikke gadd og fullføre antibiotikakuren min. Og nå antar jeg masse bakterier har angrepet meg så jeg gikk tilbake på antibiotikaen igjen selv om jeg kun har igjen nok piller til 2 dager. Jeg kan alltids ta den andre antibiotikaen jeg har liggende igjen etter urinveis infeksjonen men jeg vil helst ikke siden jeg tviler på at mange får urinveis infeksjon i øre, nese og hals... Håhåhå så morsom jeg er...   Jeg dør jeg får halsbrann anfall og det nytter ikke med vann og jeg har helt sikkert fått magesår nå.

Wooh jeg spiller piano amg som jeg ikke har gjort siden dinosaurene levde lixm.StjernehimmelJeg surret litt med kamerainstillingene og kom fram til enkelte instillinger som gjør det lettere for fotografi av stjerner og det var en enorm stjernehimmel idag så jeg følte jeg måtte få til noe.Bringebær turHåvard var hos meg og vi plukket bringebær i hagen min, så gikk vi litt rundt med Daniel og spiste pizza for å feire 3 månedene. Det var koselig.

DSC02687

DSC02689

DSC02690

DSC02686

DSC026913 månederIdag har Håvard og jeg vært sammen i 3 måneder! Jeg synes det går fort.

Oh jeg bare satt og tegna random katte ting.Trykk og fotoJa jeg har blitt helt sløv på og blogge, det kan ha noe med at jeg startet på skolen og blir døv så jeg går ikke ut lenger. Jeg startet da altså på skolen den 17, etter skolen kom Håvard.

Den 18 var jeg på skolen igjen, Håvard kom til meg etter skolen men måtte dra på trening og Daniel kom tilbake til Norge så jeg gikk rundt i byen med ham helt til sent på kvelden.

Den 19 var jeg på skolen, godt nytt er at jeg fikk Trykk og Foto som valgfag og favoritt/kontakt læreren min har faget. Etter skolen var jeg ute med Håvard og Daniel og så satt vi hjemme hos meg til sent på kvelden.

Idag kom Håvard hit og vi sov, ja det er rart men jeg sovner lettere med ham. Og det går helt tilbake til den jeg blir døv delen, jeg blir faktisk ikke døv jeg får bare forbanna høy tinnitus som gjør at jeg sover med TV på som distrahering som egentlig ikke hjelper på noen måte.

Siden kameraene mine for øyeblikket samler opp støv skal jeg bare poffe på med fotografier som jeg vet jeg ikke har blogget.Blått hårIdag var Håvard hos meg og jeg farget tuppene på håret hans blå med super dårlig men eneste tilgjengelige blåfarge i området. Jeg trodde det kom til å faile men det funket egentlig veldig bra! Også skulle jeg lage french toast men smørret jeg brukte sugde skikkelig så brøskivene brant fast fort.

Siste ferie dag, jeg kan helt ærlig si jeg har savnet skolen en del.RealisticJeg prøvde og tegne realistisk på photoshop uten å bruke noe forhånds skisser eller noe vel jeg er delvis fornøyd.Havfrue nøkkEtter å ha tegnet masse igår kveld og mesteparten av idag er jeg ferdig med min havfrue og nøkk inspirerte tegning. Du kan se større versjon på min >>deviantart<< her.

Håvard var hos meg idag også.CreepJeg har ikke tegnet digitalt nå på 100 år og i såfall ikke fullført noen av tegningene mine. Nå er jeg i gang igjen, denne føler jeg at jeg må fullføre siden jeg har brukt evigheter på og få den så detaljert og mer skal den bli. Det er noe havfrue/nøkk inspirert.

Snik titt.SøtesteIdag kom Håvard på døra mi med roser, sjokolade og yndlings isen min! Det var kjempe søtt, ingen har gjort det før mens jeg har vært syk. Jeg har ikke ord! Jeg elsker ham utrolig mye, den aller beste kjæresten noensinne. Det fikk tiden til å gå litt i hvert fall også.Antibiotika 2Ja innlegget heter antibiotika 2 fordi for ca. 2 uker siden var jeg på en kort antibiotika kur på grunn av urinveis infeksjon. Nå er jeg det igjen på grunn av ørebetennelse og denne gangen er jeg virkelig bekymret. Det er nemlig slik at jeg har lidd av tinnitus også kjent som øresus siden jeg var rundt 10 år gammel. Det vil si at jeg konstant hører en fantomlyd (lyd som ikke finnes) som ligner på piping eller susing.

For ikke så mange dager ble øresusen min høyere og den ble det med dagene som gikk, og nå er den såpass høy at ingen andre lyder rundt meg vil overdøve den. Jeg fikk legetime til neste tirsdag men det ble så ille at jeg ikke orket mer så jeg fikk skaffet meg time idag. Antagelig vis har jeg ørebetennelse etter å ha badet og har nå fått antibiotika. Min største bekyrming er at lyden skal bli igjen på dette nivået etter at jeg er kurert.BamseAww! Tusen takk for den utrolige fine bamsen Håvard! Den er kjempe søt! Jeg elsker deg.Korn åkerJeg liker ikke søndager det er ganske kjedelige og jeg skal ingenting idag. Jeg tok et bilde som jeg likte veldig godt igår etter å nesten ha død av å gå hele veien med Håvard fra Herkules kjøpesenter opp til Gulset. Oppe på Gulset er det masse kornåkere og siden vi gikk på kvelden var det solnedgang på en måte. Og det var med det lille sugne digital kameraet mitt.Masse menneskerIdag var jeg med kjempe masse folk igjen, skal vi se om jeg klarer å ramse opp alle navnene uten og glemme noen. Håvard, Marie, Karina, Bao, Aleksander, John robert, Magnus, Markus, Madelen, Iselinn, Eliza, Nikolai, Ayla og 2 ukjente personer. Jeg føler jeg har glemt noen. Vi løp rundt her og der på Herkules både delt opp og i en svær gjeng og jeg og Håvard gikk ifra folkene til tider siden jeg handlet klær.

Jeg tok veldig lite bilder så om jeg gidder legger jeg dem ut.TVJeg ser vanligvis ikke på TV men idag satt jeg med Håvard og så på det. Jeg satte lyden av og dubbet random serier på min egenmåte og antagelig vis ifølge Håvard skal det ha vært ganske så bra selv om jeg personlig syntes jeg sugde fordi jeg måtte improvisere.Nok en søvnløs nattÅh, jeg elsker virkelig dette her... Enda en natt og nå er det såpass ille at jeg ligger og blogger om at jeg ikke får sove via min iPhone.
Jeg gidder ikke å lese dette om igjen så hvis et random upassende ord er i teksten kan du jo alltids le av autokorrekt.

Vennelig hilsen fra en sinna og irritert Lindq.BadeJeg badet for første gang på stranda siden 2009 sammen med Håvard. Det var varmt kaldt vann samtidig det var veldig rart. Det var på en måte ikke kaldt men det var kaldt likevell. Etter at vi hadde badet plukket vi skjell, jeg hadde desverre ikke med kamera så jeg må få mast på Håvard etter mobil bildene hans.

Etter på dro vi hjem til meg og spiste taco!Singstar videoVideo fra singstar kvelden igår.Singstar kveldJeg var på singstar kveld hos Synne med Håvard, Mido, Thomas og Bao, vi eide skikkelig hardt! Synne har verdens kuleste hund Arild. Det var utrolig hyggelig!

Før det var jeg hos Håvard og bleket håret hans som jeg har nevnt på tidligere idag.Bleke hårDa er jeg hos Håvard og surrer rundt på pcen hans mens jeg venter på at han skal vaske ut masse blekemiddel siden jeg bleket håret hans. Han skal farge tuppene blå yay!Downs TownIdag var jeg på Downs Town som vi kaller det nå med Håvard, Bao, Mark, Thomas, Jenny, Helene, Magnus, Sandra, Jonas, Dina og Sindre. Ja jævla masse folk men jeg tør ikke og utelukke noen. Vi løp rundt her og der og jeg har ENDELIG fått meg ROSA BUKSER!! ELSK.Søte menneskerIdag var jeg ute med masse skjønne mennesker som Håvard, Synne, Bao, Thomas, Mark,  Aleksander, Marie og Gunn. Vi var i skien og løpte rundt her og der i mega varme nok en gang. Jeg spiste masse is.

Wææhh jeg liker ikke at det blir mindre og mindre igjen av ferien.

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY