Strange + very strange = insaneMin nye skole venn Maria ble med meg hjem etter skolen. I dag lærte jeg at jeg faktisk ikke er den eneste super sære personen i verden, vi har mye identiske sprøe greier felles. Eneste forskjellen er at jeg kommer i en litt mer usosial versjon, det kommer muligens på grunn av min manne stemme og "munn dysleksi" hvor jeg har veldig store problemer med og uttale ting riktig. Min munn nekter og si de riktige bokstavene, det er både komisk, tragisk og de som ikke vet om det tror jeg har seriøse problemer. Så jeg foretrekker og ikke snakke... i det heletatt for og unngå situasjoner hvor jeg skal til PlyFlassen, Bor i Borge eller skal spise Kylla Grilling.

Vi snakket om hvordan ting man snakker om kan oppfattes feil når man ikke ser hva som skjer.
Her er noen eksempler på samtaler vi hadde idag.

Linda: Pass på, den lekker.
Maria: Ærsj, jeg har liksom ikke tenkt og ta på den.
(Maria og Linda snakkende om en mini lavalampe)

Linda: Jeg lo av bananen hans...
Maria: Hahahah
(Linda snakker om en fyr på TV med bilde banan på genseren sin)Jeg liker ikke...Jeg kjeder meg og jeg har ikke noe nyere og si en at vi fikk crap pcer på skolen, den nye musikk videoen til Bring me the horizon er crap og jeg tokk mitt 5 hull i øret... Og siden jeg synes så mye er crap så skal jeg ta og skrive ned noen ting jeg ikke liker eller hater...

Lekser, Slemme folk, Godteri, når det ikke er noe spennende og se på TV, kø, disney, snille folk som dør, gale svaner, vennene mine når de ødelegger tingene mine, dumme folk som ender opp med og skade seg, bmth's musikk video til it never ends, påske, naboer, søndager, samvittigheten min, politikere, når jeg ikke klarer og si nei til ting, tyver, snø, folk som roper emo på gata, tråkke på insekter, øresus, brunkrem, moren min, bursdags selvskaper, boy band, blondt hår, å være syk, når det er for varmt eller kaldt, gå og legge meg, våkne, paradise hotel, steder med masse folk, populær musikk som justin bieber osv... reklamer, jenter, fotball, glemme viktige ting, norge, røyk og potet stappe.
Legg gjerne igjen en kommentar og fortell hva du ikke liker...
Jeg klarte endelig og lage den animasjonen jeg snakket om for en stund siden... også har jeg bare ett ekstra bilde.

 

 

 Syyyk og mer kunst greierAkuratt nå er jeg kjempe sur! Jeg måtte bli syk andre uka da selvfølgelig... Vell uansett hva så skal jeg på skolen imorgen til og med om jeg står i fare for og dø. Også har jeg tannlege time imorgen og må stikke fra skolen de siste to timene og neste uke skal jeg til psykolog, det virker veldig skulk. Jeg har ikke dokumentasjon på at jeg skal til tannlegen, fikk ikke noen lapp sist jeg ble bare satt opp på den dagen. Jeg har heller ingen dokumentasjon på at jeg skal til psykolog, hun skriver bare en dato og tid på papir... geez.

Her er mer kunst greier...
Jeg har tegnet veldig mye i det siste.Endelig på videregåendeEtter 10 lange år med barneskole og ungdomsskole kan jeg endelig si at jeg ikke går i ett trinn mellom 1 - 10 lenger. Jeg går første året på videregående (Studiespesialiserende med formgiving) som blir enten den siste skolen før jeg går inn i det voksne arbeidslivet eller den nest siste skolen og døren videre til en høyere utdanning på ett universitet eller høyskole. Det jeg prøver og komme frem til er at videregående ikke kan sammenlignes med de forrige skolene. Det er ikke det kjedelige kaotiske useriøse stedet man kommer til hver dag kun fordi man må det. For noen er den kanskje det slike folk kommer mest sannsynelig til og faile i livet og slike folk har ingen grunn til og lure på hva som gikk galt i livet dems.

Første dagen
Det var helt awesome, de hadde verdens beste welcoming party! Det var kjempe masse folk i auditoriumet og det var helt fult faktisk folk måtte sitte på gulvet over alt. Det har aldri vært så mange elever i første trinn på denne skolen, det er 428 elever som startet i år. Anywayz, da jeg kom spilte de masse 70 talls musikk helt til vi gikk gjennom en hel del kjedelig informasjon fra rektorene for de ulike avdelingene. Så kom den kul gammel fyr som lignet på jesus ut og snakket om at vi alle er familie nå og begynte og synge "we are family" og danse. Han dro også med noen av elevene ut på scenen, det var eid.

Jeg er veldig fornøyd med klassen min, det virker som alle er hyggelige mennesker. Vi har bare 2 gutter i klassen men det synes jeg er greit, da slipper jeg alle de irriterende gjengene med de som skal tøffe seg.

Noen random cartoon aktige bilder siden jeg ikke har noen andre... litt av hvert. Inspirert av monstre, tegneserier og I'm not Okay - My chemical romance.

 RooosaFor 2 dager siden kom Kristin på besøk, jeg har ikke sett henne siden mai tror jeg. Vi var i byen og tokk bilder og senere dro jeg til henne og overnattet der. Dagen etter tokk vi enda flere bilder som ble ganske morsome, jeg hadde tenkt og lage animasjon ut av dem men den pcen som har de riktige programmene har ikke noe mer minne igjen lol.

 

Skjell :DBye bye gamle design!Nå har jeg endelig fått farget håret mitt slik jeg vil og jeg har endelig byttet design. Egentlig er jeg ikke så fornøyd med bildene jeg valgte ut til headeren min men jeg kommer til og bytte dem ut senere etter som jeg har fått noen bedre bilder som jeg kan putte inn. Jeg har masse bilder fra igår men jeg tror jeg legger dem ut i et eget innlegg etter på. Jeg tokk over 500 bilder, ut av dem skal jeg redigere 20 stykker og så må jeg velge ca 5 av dem som jeg legger ut her...HårfargeI dag blekte jeg håret mitt, det er så rart og se seg selv blond igjen. Jeg måtte bleke det fordi jeg skal farge håret rosa... men så kommer moren min og nekter meg og farge det rosa! Hva faen var vitsen med og la meg bleke det da!? Ikke faen om jeg går skal komme første dag på videregående med oransje blondt gulskjær hår! Da får jeg farge det rosa imorgen når hun ikke er hjemme... fordi gjort er gjort. Jeg driter i om jeg får kjeft og straff og hva nå faen så lenge det ikke lenger er blondt. Snakk om og være gledesdreper, jeg gir ikke opp et halvt års planlegging kun fordi hun sier nei.Tyskland skrotJeg dro til Tyskland sånn helt plutselig uten og si noe om det. Først hadde jeg absolutt ikke lyst men så tenkte jeg at jeg fortsatt har litt igjen av ferien som jeg kan bruke og at jeg ikke har vært ute av Norge i ferien så jeg gikk med på det. Jeg dro fra Oslo til Kiel med Colorline's Magic Promenade, det var et awesome cruise skip.

I Kiel gjorde jeg det jeg gjør alle andre steder jeg drar... handler. Fy søren de hadde Claire's der! Jeg tror jeg nesten sprengte av glede, det meste jeg kjøpte var derfra. Jeg brukte noe med 71 euro kun i den ene butikken, det er cirka 570 kr.
Jeg snakket også om og farge håret rosa og at hårfargen min ikke var kommet i posten... Vell jeg gjorde noe av det smarteste jeg ever har gjort. Jeg gikk til en frisørsalong og kjøpte rosa og turkis hårfarge der. Damen der sa at jeg burde kjøpe blekemiddel, noe jeg visste men aldri ville giddet og bestille på nett så jeg kjøpte det også der. Da blir det rosa hår da! Og senere en gang turkis.

Inception (Film)
Dagen før jeg dro gikk jeg og Marianne (www.lillesnoopy.blogg.no) på kino og så Inception. Jeg ville ikke sagt filmen var dårlig men den var litt forvirrende, spesielt slutten! Den likte jeg absolutt ikke jeg vet ikke om Cobb (Duden Leonardo spilte) ever våknet. Hvis jeg skulle gitt den terningkast ville jeg gitt den noe mellom 4 - 5. Ideen om at man kan gå inn i andres drømmer virker ganske kult.


 

 

 

 KunstEh, jeg liker ikke og legge ut tegninger eller malerier på bloggen min... men jeg får greie meg denne gangen.

4865896942_f63e0e051b.jpg

 

4865741315_c018942f1e.jpgAugust!Åh, alt går så fort! Sommeren er nesten over og det er bare 2 uker til skole start. Men denne gangen blir det jo selvfølgelig anneledes i og med at jeg starter på videregående. Det kan muligens hende jeg skal på en 2 dagers tur til Tyskland før skolen starter, det hadde vært nice siden jeg har en del euro liggende. Utenom det så skal jeg og Marianne (www.lillesnoopy.blogg.no) se Inception på kino til lørdag, kanskje med Priscilla... jeg vet ikke, har ikke fått svar fra Marianne enda. xD

Jeg kom på at jeg ikke nevnte hvordan det gikk da jeg skulle møte vennen min... Vell han kom aldri og forsvant helt, fikk ikke tak i ham på mobil eller på pcen. Først ble jeg drit sur men så tilgav jeg ham, jeg har alt for lite venner for tiden til og kunne være sint på dem. Og det er åpenbart at han angret... jeg fikk masse brev etter på, haha.

Jeg har veldig lyst til og bytte blogg design men det er ikke ferdig, jeg lagde et lite eksempel jeg har lyst på et 'cupcake monster' tema. Men jeg kan ikke bytte enda, jeg vil ha en annen header og jeg lager ikke en før jeg har farget håret rosa og svart.

Siden jeg måtte lage designet på den gamle pcen min fant jeg en hel del filmer! Før lagde jeg masse tegne filmer, og så lagde jeg en veldig pro en om meg selv. Den ble aldri ferdig men jeg skal se om jeg kan få publisert den og noen andre filmer på bloggen en gang. Men denne gangen legger jeg bare ut ett bilde fra den...

Klikk for og se større...
blogsample

Bilder fra tegne filmen min
Tegnefilm
  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits