hits

KaféI går var jeg på kafé med Helene. Dette var første gangen vi møttes uten at Håvard var med. Vi hadde snakket sammen en gang tidligere om å møtes sånn for oss selv uten mannfolket. Jeg fikk i hvert fall utfordret de ikke eksisterende sosiale evnene mine nok en gang. Jeg synes det gikk ganske bra. Det er lettere å bli kjent med noen når man er alene med personen.CityscapeHer er noen av de siste tegningene jeg har laget.PiknikHåvard og jeg fikk endelig hatt en Piknik sammen. Det har vært en av planene våre i over et år nå. Vi hadde pikniken i hagen min så kan vi ha det et annet sted en annen gang.

Grusomme megI går var jeg på kino med Håvard, søsteren hans, Mido og nevøen hans. Da det ble snakk om at Grusomme Meg 2 skulle komme på kino fant jeg ut at jeg ville se den så nevnte Håvard det til Mido og vi ble enige om å se den. Da søsteren til Håvard fant ut at vi skulle se den ville hun også bli med. Jeg pleier veldig sjeldent å gå på kino. Den siste filmen jeg så var The Dictator og før det var det Inception. Hvorfor jeg ville se akkuratt denne vet jeg ikke. Den så ikke dårlig ut. Men jeg skal helt ærlig si jeg så for meg at den kom til å bli bedre enn den var. Nå har vi tenkt å se Monster Universitetet en eller annen gang. Monsterfabrikken var favoritt filmen min da jeg var 7 år gammel så det blir nesten feil og ikke se denne.VarmtI går var jeg hos Håvard. Vi spilte Little big planet igjen. Jeg tror jeg gjorde det bedre denne gang. I dag skal vi til Bao på filmkveld.

Jeg pleier vanligvis ikke å klage over fint vær men det kunne godt bli et par grader kaldere. Jeg er ikke alt for glad i å gå med skjørt eller shorts.SoloppgangSmugJeg fremkalte disse bildene for lenge siden og enda lengre er det siden jeg tok dem. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke la dem ut. De ble tatt rundt fra Mars - April. Jeg bruker som alltid mitt Zenit 122 kamera.MarkjordbærBesteforeldrene mine inviterte meg opp fordi tanten min skulle være på besøk men hun kom ikke alene. Datteren til min fetter, på 3 år var der også. Hun er en av de skjønneste ungene jeg har sett. Hun hadde gledet seg veldig fordi hun skulle få lov til å gå alene med meg og se på sauene som ikke er så  langt unna der besteforeldrene mine bor. Dessverre var hun veldig syk og til slutt bestemte tante seg for å kjøre henne hjem selv om den turen tok flere timer.

Jeg gikk og hilste på de ulike dyrene på egenhånd. Jeg fant også ut at hele hagen hos besteforeldrene mine er full av markjordbær.


 OlavsbergetI dag ble invitert med til olavsberget for å grille. Jeg ble kjent med nye mennesker. Jeg hadde allerede møtt Julie, Sandra og Jørgen før men uten å snakke med dem noe særlig. Det var Sandra og Jørgen som hentet meg og Håvard. Jeg ble også kjent med to nye personer idag, Annette og Kent.

Vi grillet midt ute på plassen selv om det ikke er lov men det var ikke så mange mennesker der og de som var der så ikke ut til å bry seg. Jeg synes det er lenge siden jeg har møtt nye mennesker eller blitt bedre kjent med noen så det var koselig.

I går var jeg hos Håvard og spilte Little big planet med ham på hans nye PS3. Jeg sugde så mye at jeg lo meg i hjel.

Sommer og solI dag gikk til kjøpesenteret for å treffe Mido. Mens jeg ventet på at Mido skulle komme så jeg at ark hadde fått den nye boken And The Mountains Echoed av Khaled Hosseini på Ark. Den var på salg fordi den var på engelsk. For meg spiller det ingen rolle om bøker er på norsk eller engelsk, så det ble den boken likevel. Da Mido kom gikk vi på bergbys mens vi ventet på at Håvard og Desirèe skulle komme, men før noen av dem kom dukket Julie opp. Jeg møtte henne første gang i dag, ellers hadde jeg bare hørt andre nevne henne.

Vi satt nede ved vannet og snakket sammen siden det var så fint vær.

Håvard og jeg lo så vi gråt da vi så bildene jeg tok på dette stedet fordi han har en tendens til og derpe på bilder.

DyrHåvard og jeg har vært på besøk hos familien min. Håvard overnattet hos meg til i dag. Vi fant ut at vi skulle jogge elleve om kvelden i går.

Vi så på dyr sammen med søsteren min. Jeg tror sau er favorittdyret mitt nå.


 JenteteJeg fikk lyst på et skikkelig pastel/blomste design så jeg satte sammen et ganske kjapt nå. Jeg synes at det forrige designet var litt tomt. Endringene er ikke så store annet en bakgrunn og header.

Slik så bloggen ut før.

Grusomme SkoJeg kjøpte noen grusomme sko i dag. Jeffrey Campbell T-Strap aktige greier bare fra Roots i stedet. Jeg synes de er kjempe fine men jeg kaller dem grusomme fordi jeg vet ikke om jeg noensinne kommer til å ha nok selvtillit til å gå med dem offentlig. Jeg skylder på Håvard. Han pleier aldri å bry seg om det jeg ser på men plutselig begynte han og små presse meg til å kjøpe dem. Så får det være sko jeg har på hjemme for hans skyld siden han så inderlig ville at jeg skulle ha dem. Siden jeg ikke er en shopping blogger legger jeg ikke ut noe bilde men om jeg har dem på en dag jeg tar bilder skal jeg nevne at det er dem.

Som du sikker skjønte så har jeg være ute i dag. På Down Town som vanlig, med Bao, Håvard og Marie. Håvard og jeg trakk oss litt unna et par ganger for å snakke med Mido. Etter å ha vært ute hele dagen inviterte Bao oss med hjem til seg på filmkveld og overnatting. Jeg hadde gjerne blitt med men jeg har planer med familien min i morgen så vi skal se om det blir ny filmkveld neste helg.

I går gikk jeg tur med Pappa og Gaddar (Hunden hans). Pappa viste meg en utrolig fin park som omtrent ingen vet om. Jeg visste om stedet men jeg hadde ingen anelse over hvor flott det var der. Håvard og jeg var der i dag og tok litt bilder. Når været blir stabilt i en uke så skal Håvard og jeg ha piknik der. Vi planla en piknik i fjor men været ble dårlig den dagen og jeg dro til Portugal i 3 uker dagen etterpå. Da jeg kom tilbake var det nok ikke noen prioritet lenger.  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY