hits

FamilienIgår var jeg i bursdagen til farmor. Hele familien min var der, fra alle kanter. Det er skjeldent alle har mulighet til å komme. Til og med Håvard ble invitert så han ble med. Det ble definitivt en av de koseligste gangene jeg har vært der. Håvard og jeg løp rundt med små ungene og jeg ble også overrasket at Håvard ble tatt så godt inn av alle i familien min. Jeg var litt sløv på å ta bilder. Fikk ikke med hele familien.

Familien min er kulere en din!

Selveste bursdagsbarnet, farmor.

Storebror som presser ansiktet sitt mot et vindu...

 

Strikket kake.


 CupcakesJeg skal i bursdag til farmora mi med Håvard idag. Blir jo kjempe moro når man ikke har fått noe søvn i det heletatt og det kommer til å være masse små unger som liker og dra deg i alle retninger. Kos... GLEDER MEG ASS!

Tror jeg glemte å nevne at jeg var hos Daniel med Håvard for et par dager siden og vi bakte cupcakes.WavesImorgen skal Håvard og jeg til farmora mi for å feire 80-års dagen hennes. Hele familien kommer til å være der. Kommer til å dø.SummertimeTing er ikke alltid bare flott på bilder. Dette er antageligvis en av mine favoritt videoer når det gjeler egne. Vi skulle bruke klippene til sangen vår Lost in my tears. Dette er den 2 musikkvideoen vi starter på til den sangen. Men siden det egentlig bare var helt random filming av livet vårt generelt så ble det nei til dette også. Jeg syntes likevel klippene er fine og jeg har hatt denne ene Led Zeppelin sangen i hodet den siste uka og den gir meg veldig sommer følelse. Så jeg satte det sammen likevel.RuinerSom nevnt i det forrige innlegget. Vi var i ruinene til en tidligere fabrikk i skien.Nedlagt fabrikkJeg var ute i Skien med masse folk her og der. Har helt ærlig ikke styr på alle som var der. Det var i hvertfall Håvard, Daniel, Mark, Magnus, Oter og noen flere. Etter at alle hadde stukket av mot kvelden gikk vi til nedlagte fabrikken ved Union. Det er litt skummelt der. Det er liksom 3 etasjer som er en hel haug med ruiner og den øverste etasjen er veldig mørk og det virker som gulvet kan rase ned. Men ellers var stedet drit tøft.Daniel sine instagram bilder.

Byggmester LindaIgår skulle jeg sette opp en hylle til rommet mitt uten hjelp. Jeg tror jeg har fått muskler nå. Håvard kom hjem på besøk så han hjalp meg likevel. Overraskende nok gikk alt helt fint og frustrasjons nivået ble lavt. Hvis jeg skulle sammenligne med andre ganger jeg har satt sammen møbler. Alle delene var der, ingen feil deler og alt passet.

Idag skal jeg ut med Daniel og Mark. Jeg tror Håvard også kommer.Unicorns and shitIgår var jeg ute i byen med Håvard og Daniel. Jeg gikk innom barneavdelingen på Lindex og de hadde en enhjørnings genser. Den var fabelaktig så jeg kjøpte den. Tingene i barneavdelingen går opp til folk som er 1.70 så det passer jo meg.SmileIdag var jeg hos Daniel og vi ble ferdige med sangen vi startet å spille vokaler inn til 1 dag før vi dro til Portugal og var borte i 3 uker. Det er egentlig litt sånn hysj, hysj siden vi ikke vil dele den på vår facebook side. Vi skal lage et nett album som kan lastes ned og da kan vi ikke la folk få høre alle sangene på forhånd. Men de fleste som liker Sir Real verken vet eller bryr seg om bloggen min så det burde gå greit.

Vi var også ute å spiste sushi på lille Phuong.

Sangen heter Never GoneMichel Seylmagers husIgår var Håvard og jeg ute og spiste på Michel Seylmagers Hus. Vi gikk forbi der noen dager siden og jeg ble litt nyskjerrig. Jeg er lei av å spise på Peppes så kom jeg fram med en dårlig grunn til å spise der. Igår var det nemlig 14 måneder siden vi ble sammen. Det er ganske koselig og spise ute med Håvard men jeg må si det blir nok lenge før neste gang vi spiser der igjen. Maten var kjempe god men for oss som ikke har noen fast økonomi svir det litt i lommeboka og spise på sånne steder.

Idag skal jeg antageligvis til Daniel.
Det er masse fabelaktige benker ute i byen nå som er laget av dem som går design og håndverk på vgs. Jeg tror den "Stygg" delen ikke ble laget av samme gruppe som lagde hele benken.GangstaJeg har vært ute med Håvard, Bao, Mark og Magnus på Herkules kjøpesenter. Det må jeg si var en opptur. Jeg har ikke hengt med Mark siden februar nå og før var jeg mye ute med Mark. Jeg har også hatt lite kontakt med Bao i det siste. Så å dra opp kontakten igjen er alltid hyggelig.

I'm young, black, rich and famous. I got 10 dollars hanging from my anus.

Vaffel failIgår var Håvard hos meg. Vi lagde vaffler og de ble ganske ok. Vi har gammelt vaffelhjern og det er bare tyngde på en av siden så vaffelene ble nesten svidd på den ene siden mens den andre fremdeles var deig. Men ellers ble de bra. Vi var også ute og gikk tur.

Nå skal jeg snart ut igjen i Skien og antageligvis henge med masse folk.VafflerIdag kom Håvard pus hjem til meg og vi gikk på Down Town siden det er salg overalt. Jeg har ikke vært på Down Town på over 3 uker nå så det var mye mer spennende når alt i butikkene var helt nytt. Jeg kjøpte ingen ting da borsett fra mat med hjem.

Nå skal vi lage vaffler!Ny personJeg tror det er evigheter siden jeg ble kjent med en ny person og jeg føler at jeg nesten vet hvem aller lokalt er. I hvertfall alle som jeg burde vite hvem er. Håvard skulle møte en fb venn som han ikke har møtt i virkeligheten og han inviterte meg med også. Jeg tenkte det var like så greit siden jeg ikke har blitt kjent med noen at all på sikkert over ett år nå.

Hun var ikke en lokal person da hun kom med tog fra Bø område. Vi var på Herkules og så på ting, spesielt siden det antageligvis ikke er noen klesbutikker nesten i Bø. Jeg føler jeg gjorde en elendig jobb med å sosialisere. Jeg har ikke hatt en eneste jentevenn på over 1 år nå. Jeg har liksom totalt glemt hvordan man snakker med jenter og hvordan det er å henge med en.

Jeg endte opp med å kjøpe 2 nye iphone covere. Jeg har 6 stykker nå. Jeg må virkelig slutte å samle det.

Nye personen hadde blått hår. Jeg failet på å sosialisere så jeg turte ikke å spørre om jeg kunne ta bilde derfor tok jeg snik bilde istedet.

Enda et snik bilde.Annet fra instagram

Innkjøp fra PortugalJeg kjøpte en hel rekke ting i Portugal og Paris. Jeg gidder ikke å legge ut alt siden jeg allerede har lagt ting her og der. Jeg vet dette blir ganske materialistisk som er uvanlig min blogg men blir alltid materialist når jeg er i utlandet.

For det meste har jeg shoppet på Claire's som er en av mine favorittbutikker. (De selger smykker/tilbehør) Jeg tror jeg nesten har kjøpt opp hele butikken. Jeg var der 3 ganger da vi var i Portugal og brukte 70 euro alle gangene.

Jeg har også kjøpt mye sjøting siden Portugal er langs kysten og de driver mye med sjøfart der. Kjøpte også veldig mange CDer siden de var billigere.Jeg fikk melkeveien på bilde!Etter 3 dager med kjøring er jeg endelig hjemme i Norge. Hele veien fra Portugal har vært en ren pine og jeg har ikke følelse i ræva lenger.

Siste dagen før vi dro fra Portugal teltet Daniel og jeg men ikke egentlig. Vi satt i et telt i hagen et par timer og da vi gikk ut var det den stjerne himmelen. Jeg hentet kamera men det var drit kaldt ute så Daniel ville gå inn. Jeg ville ta flere bilder så jeg ble ute og det angrer jeg ikke på fordi da jeg gikk opp på verandaen demmes innså jeg at jeg fikk med en spiralarm fra melkeveien på bildene.

Jeg legger bare ut et bilde for øyeblikket men kommer med fler senere. Dette er liksom stort for meg siden det har vært en slags "må gjøre før du dør" ting for meg.Jeg leverJeg har ikke blogget i det siste. Mest fordi vi har mobilnett som vi stadig må fylle på og da må vi ned i byen. Og fordi jeg ikke har tatt så mye bilder eller gjort noe alt for spesielt. For det meste har vi vært på den baren hvor alle servitørene er care med å spørre hvor gamle vi er. Så vi har prøvd ulike drinker.

Daniel var på en konsert festival og så på M.I.A og andre folk. Lana Del Rey var der også men det var visst grusomt. Jeg gikk ikke på konserten jeg dro ut med moren hans og spiste fancy sjømat. Skjell og sånt, det var fabelaktig og servicen var veldig bra der.

For et par dager siden var vi i Sesimbra. Jeg gikk inn i en random matbutikk og kjøpte en stor flaske med Baileys helt problemfritt. Folk bryr seg ikke med å sjekke ID eller noe sånt her at all. Og det er 18 års aldersgrense.

Har kun instagram bilder for øyeblikket.

PipipIdag fant moren til Daniel en liten fugl i hagen. Vi har allerede funnet 2 slike som var døde. De faller antageligvis ned fra taket. Vi puttet den i en sko eske å matet den fordi det er katter ute.

Vi dro senere til et sted som het Belem i Lisboa nær der presidenten bor. Vi spiste noen småkaker som skal ha blitt oppfunnet der og de var visst kjempe populære. Spisestedet var ENORMT og FULLT! Og kakene var ikke så gode en gang. Det var liksom nesten som en veldig tørr skolebolle i annen form.BadeVi dro og badet i en lagune. Vannet der var varmere en på stranda men fremdeles ganske kaldt. Det var ikke særlig dypt der og det så ekkelt ut og det var mye strøm så vi ble trukket i en retning heletiden. Også var det mange folk som vindsurfet der og det var irriterende. Derfor badet vi ikke så mye, vi gikk heller til en restautant ved stranda og spiste der.LaguneIdag skal vi til en eller annen lagune og bade siden vannet der skal være varmere en på strendene. Vannet på stranda her er iskaldt, det virker kaldere en i Norge. Jeg sjekket hav temperaturen og den er faktisk like varm som i Norge om sommeren men fordi den generelle temperaturen her er mye høyere tror jeg det er derfor vannet virker mye kaldere.

Jeg aner ikke hva lagunen heter eller hvor vi helt ærlig skal. Imorgen er planene å dra til Parque das Nacoes eller bare Lisboa generelt. Vi prøver også og komme oss til et sted som heter Sintra. Portugal er ganske ok men i det siste har jeg hatt mye hjemlengsel. Men ja, ja tiden her går fort. Det er 10 dager siden vi dro. Idag er det nøyaktig 1 uke siden vi ankom Portugal og neste onsdag er siste dagen vi er her. Så jeg har 8 dager igjen her og det er 11 til jeg er hjemme, det tror jeg skal gå fint.StarbucksIdag dro vi til et annet kjøpesenter med søsteren til Daniel. Vi gikk på starbucks der. Jeg kjøpte awesome zebra negl ting og mye rart på claire's som definitivt er en av mine favoritt butikker. Jeg bruker opp mye penger der hver gang. Jeg kjøpte også fab klistre på eyeliner ting.

Vi dro også til Sesimbra og badet for første gang. Vannet var kjempe kaldt så vi badet lite også gikk vi på en bar vi var på forrige uke og denne gangen kjøte vi bailey's blandet med banan og tequila blandet med frukt.

Vi dro hjem med buss etter at vi ikke fikk ringt foreldrene til Daniel som var i byen. Da vi kom hjem fant vi ut at Daniel ikke hadde nøkkel så vi var ute i en halvtime og satte fyr på en avis.Cabo EspichelIgår dro vi til Cabo Espichel som er et tidligere munke kloster aktig sted hvis jeg husker riktig for over 100 år siden. Det er står plassert på noen klipper ut mot atlanterhavet og ganske nærme er det dinosaurfotspor. Vi gikk dit også. Det var en liten butikk der med sjø ting og jeg gikk helt amok der. Jeg kjøpte en utstoppet kulefisk.

Det var ekstrem vind der! Har aldri opplevd så mye vind i hele mitt liv før, den dyttet meg bokstavelig talt.

Dinosaurfotspor, gropene til høyre for menneskene.Portugal og ParisHer er instagram bildene fra Paris og Portugal. Noen av dem i hvert fall. Jeg bruker instagram mye siden det er lettere og poste ting så hvis du vil følge med på hva jeg driver med her nede og være mer oppdatert så er det bare å følge meg (iamnorwegian) eller sjekke innom min statigram. Du kan klikke linken under eller finne den senere i lenker på menyen min over det øverste innlegget på bloggen min.

Min statigram:

statigr.am/iamnorwegian

Sesimbra om kveldenDaniel og jeg kjørte ned til Sesimbra med familien hans siden det var en eller annen slags fest eller høytid. Vi spiste is på en is restaurant lignende ting.

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY