Slimete



Jeg har jobbet med noen tegninger. Legger ikke ut alle enda. Men her er to av favorittene mine.

 





Midtsommer



Håvard, familien hans og jeg feiret Sankthans på bakkestranda i Skien hvor de tente et stort bål.





Ingen dessert



I dag ble jeg med Håvard og familien hans til Jonas B. Gundersen for å småfeire bursdagen til søsteren hans. Vi hadde spist mat og moren til Håvard var helt bestemt på at vi skulle ha dessert. Av en eller annen grunn var det mye som manglet på restauranten. Håvard og jeg skulle egentlig ha lasagne men det hadde de visst ikke og de hadde heller ingen dessert på grunn av noen problemer med fryseren. Vi gikk rundt i hele Porsgrunn innom steder å sjekket dessertene der helt til vi kom fram til Jimmys som hadde kaker og is. Da ble det dessert likevel. Jeg måtte le litt over hvor langt det gikk for at vi skulle få is. Koselig var det alikevel.













Hatt













81



Farmor fylte 81 år for tre dager siden så jeg dro på besøk til henne. Hun føler seg ikke så bra for tiden så hun ønsket ikke noe stort selvskap men både Pappa og søsteren min var der og. Jeg tok med lille søsteren min ned til et hotell/badepark hvor de har dyr utenfor. De hadde høner, kaniner og marsvin. Vi merket at den ene kaninen hadde svært hull midt på øret som blødde og var skittent så jeg gikk inn på resepsjonen og fikk sagt ifra. Den kaninen blir definitivt nødt til å amputere halve øret.







Skogen



I går gikk Håvard og jeg tur i skogen. Vi var også innom Ark fordi Håvard skulle se etter en bok til lillesøsteren sin.






Teaterfestival



Hvert år en gang i Juni har Porsgrunn en teaterfestival som varer cirka en uke. Den kalles Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival. Det kommer mennesker hit fra alle verdens kanter og opptrer med ulike typer unnerholdning. Noen ganger på spesielle lokaler innendørs og mange ute på gata. Noen ting er gratis mens andre krever billett. Uansett, synes jeg dette er en flott ting siden det ikke skjer så mye her til vanlig. Det er alltid forskjellige ting hvert år som gjør det mer spennende. Åpningen er den som er størst stas da er en scene satt opp ved rådhuset amfiet og en del andre ting skjer her og der også. Rundt kl. 24.00 skyter de opp fyrverkeri. Arrangeringen a denne eaterfestivalen startet rundt 20 år siden og jeg håper virkelig de ikke slutter med den. De forrige årene har vært litt stursligere men det virker som det har skjerpet seg nå.

Jeg var ute med Håvard, Bao og Marie noen timer før festivalen startet. Vi matet svanene i byen. Jeg synes det er gøy, folk er så overdrevent redde for dem. Jeg går rett bort til dem og av og til mater jeg dem direkte fra hånden. Det gjelder bare å følge med på at den ikke viser at den føler seg truet og passe på at du selv ikke viser truende kroppspråk. Marie måtte hjem så hun ble ikke med oss på festivalen men det var greit Lars slo følge med oss etterpå.






Inferno og Tusen Strålende Soler



Jeg leste Inferno den nye boken til Dan Brown en uke siden og nå har jeg akkurat blitt ferdig med Tusen Strålende Soler av Khaled Hosseini. Jeg startet også på Den store Gatsby men jeg syntes boken virket utrolig kjedelig så jeg la den bort.

Inferno var ikke så veldig bra til Dan Brown å være. Det jeg mener er at jeg synes alle bøkene hans er bra men av Langdon serien så er Inferno den jeg liker minst. Alle som har lest en av bøkene om Robert Langdon vet at Dan Brown liker å vise frem sin kunnskap om historie og spesielt kunsthistorie. Han setter også ganske mye fokus på arkitektur, men denne gangen synes jeg at to tredeler av boken kun er beskriving av arkitektur eller historie som ikke blir relevant senere i boken. Det er bare veldig detaljerte beskrivelser over hvor karakterene befinner seg. Det synes jeg er unødvendig fordi det er kjedelig og lese et helt kapittel om hvordan et rom ser ut. Det forklarer også kanskje hvorfor boken er på litt under 500 sider.

En ting jeg likte veldig godt ved denne boken er at Dan Brown klarte virkelig å surre historien godt inn. Alt du har lest viser seg og være helt annerledes mot slutten av boken. Veldig Agatha Christie aktig stil hvor man nesten er overbevist om at en person er moderen men det viser seg å være en helt annen karakter. Så som sagt det er boken jeg likte minst men den var slettes ikke dårlig.

 

Tusen Strålende Soler er nå en av mine nye favorittbøker. Jeg kan ikke sette ord på hva som får meg til å like den så godt. Den er fiksjon men den virker veldig overbevisende. Her om dagen var jeg ute og tenkte "når jeg kommer hjem må jeg se ferdig filmen" denne historien ble så levende inni hodet mitt at jeg i et øyeblikk glemte at det var en bok jeg leste. Hovedkarakterene er to kvinner, forfatteren har klart å skrive veldig realistisk fra en kvinnes synspunkt. Han har rett og slett klart å tenke som en kvinne. Det er skremmende hvordan jeg kjenner meg igjen i tankegangen til karakterene eller ser at jeg hadde følt det samme eller reagert på samme måte som kvinnene i boken gjør til de ulike situasjonene de opplever.

Nå har jeg startet å lese Anne Franks Dagbok.



Hva i helvete!



Jeg er så forbanna nå at det ikke går an! For nesten 2 måneder siden bestilte jeg noe på nettet. Jeg har bestilt på nett mange ganger før og fra alle verdens kanter men denne gangen var det innenlands. Jeg betalte for pakken og frakt med en gang via PayPal. Det gikk en måned før jeg fikk den med et forbanna postoppkrav hvor jeg måtte betale hele summen på nytt. Dette var så klart feil siden jeg hadde betalt den over nettet så jeg gikk til posten for å finne ut av om det var en feil der men de visste ikke noe og sa jeg måtte betale.

Jeg sendte en e-post til selgeren hvor jeg forklarte situasjonen. Samme uken jeg sendte e-posten tenkte jeg at jeg skulle finne ut av så mye som mulig mens jeg ventet på svar så jeg kontaktet banken og PayPal. Begge kunne med 100% sikkerhet si at pengene hadde kommet frem til selgeren. Etter at det hadde gått en uke og jeg ikke hadde fått noe svar tok jeg kontakt med selgeren via telefon som ba meg ringe opp senere. Jeg drev og ringte gjentatte ganger men da var ikke selgeren mulig å få tak i.

Jeg måtte innom posten og be dem holde igjen pakken mens jeg forsøkte å ordne opp med selgeren. I følge posten var det helt greit. Jeg ble forbanna da jeg ikke fikk tak i selgeren og tenkte meg at dette her var svindel så jeg begynte å sende meldinger til selgeren midt på natta og fikk overraskende nok svar neste morgen. Vi gjorde en avtale hvor selgeren overførte beløpet tilbake på kontoen min slik at jeg kunne betale postoppkravet for å unngå og betale 2 ganger. Da jeg kom til posten i dag hadde de visst oversett at det stod pakken skulle holdes igjen i noen dager til. De hadde returnert den likevel...



Forfølger



I dag dro Håvard og jeg til Brevik for å spise is på et lite søtt isbar-aktig sted. Etter å ha spist is skulle jeg vise ham en strand som jeg pleide å bade mye på før men de ble det ikke noe av. På vei til stranden kom en hund løpende ut fra hagen sin og mot oss i full glede. Vi små klappet den og bestemte oss for å gå videre men denne hunden fant ut at den skulle bli med. Så det endte med at vi gikk tur med en hund som ikke var vår og som vi ikke kjente eieren til.

Vi blåste i stranda, istedet prøvde vi å jage hunden hjem eller riste den av oss. En kort stund klarte vi det men så fikk jeg øye på at hunden løp inn i Brevik sentrum hvor det var masse mennesker og en del trafikk. Jeg fikk panikk og tenkte vi måtte gjøre noe så vi fulgte etter. Da hadde hunden funnet masse mennesker på en benk som drev og klappet den. Håvard og jeg ventet litt og det virket som hunden var på vei hjem til slutt. Vi ble lettet og forsatte å vandre rundt i Brevik. Litt senere så vi at den fremdeles var borte ved benkene og ble klappet av nye mennesker. Jeg tenkte vi ble nødt til å få den hjem og ringe på hos dem som eier den. Jeg gikk bort og forsikret meg om at ikke det var eierene på benken. Hunden var helt med på å følge etter oss hjemover. Vi kom ikke fram til huset før en bil stoppet og en fyr åpnet døren og vi skjønte med en gang det var eieren så vi leverte hunden til ham.





Sove over



Jeg kom hjem i går etter å ha overnattet hos Håvard siden han har fri hele uken. Håvard hadde bakt brownies som ble gode det er en stor greie som jeg må skryte av fordi vanligvis så brenner Håvard ned et helt kjøkken når han skal lage mat. Det gikk ikke så bra da han skulle steke hamburgere da endte det med at brannalarmen måtte tas ned.











Same Name



Endelig har jeg klart å fullføre en sang som jeg begynte å lage i starten av April. Jeg likte starten på den så jeg ville gjøre den ferdig og derfor har jeg ikke tatt meg bryet til å gjøre slutten ordentlig. Jeg hadde heller ikke så mange ideer så av en eller annen grunn fant jeg ut at jeg skulle leke operasangerinne på refrenget.



Filmkveld



Igår var Håvard og jeg hjemme hos Mido fordi han inviterte oss med på filmkveld. Han inviterte ogås Desirèe, Arne og Veronica. Sammen så vi på en alt for pervers parodi av Twilight. Da den var ferdig gikk alle borsett fra Håvard, Mido og jeg til matbutikken så mens de andre handlet mat begynte vi randomly å se på noen episoder av Charmed. Da hele jengen kom tilbake igjen var alle usikkre på hva vi skulle se på. Bare for å tulle sa jeg "Anastasia" fordi Mido og jeg hadde snakket om den og hadde egentlig planer om å se den. Pluselig var alle enige så det ble Anastasia.

Vi skulle startet og se på Phineas og Ferb; 2 dimensjoner men det begynte og bli sent så Håvard ble med hjem til meg hvor han sov over. Før vi la osse begynte vi å se på serien Halvbroren. Jeg kan ikke huske sist gang jeg så på så mange filmer/serier på rad.













  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits