NYAN- Hei, Linda! Kjeder du deg?

- Ja.

- Hvor mye kjeder du deg?

- Såpass mye:Enda et døgnJeg må visst døgne enda en natt siden jeg forsatt ikke er trøtt, hvis det forsetter sånn er jeg død snart.

Imens tegner jeg UTEN tegnebrett og med touchpad fordi jeg fant ut det er helt ubrukelig for meg.TegnebrettIdag var jeg hos min farmor og farfar. Jeg trodde søsteren min skulle være der men hun var visst i utlandet. Tanta og faren min var her i hvertfall da og det viste seg at Pappa hadde et tegnebrett liggende som han aldri kom til å bruke uansett så jeg fikk det.

Nå sitter jeg her alene, kjeder meg og føler meg som en 3 åring igjen fordi det er drit vansklig og tegne med det. Også er det så lite i forhold til de tegnebrettene jeg har brukt før.Forever AloneJeg var med Håvard igår nok en gang, bare at denne gangen er på en måte den siste. Jeg kommer ikke til å se ham igjen før om litt over 1 uke. Han skal være leirskole leder aktig ting så jeg ga ham masse lapper og brev og kosedyr slik at han ikke dør der. Daniel er i Portugal og blir der nesten hele sommerferien og jeg er ikke akuratt førstevalget til å bli invitert med på ting av andre folk. Jeg føler meg som en outsider for øyeblikket, jeg passer ikke inn med gamle folka lenger.

Med andre ord dette blir virkelig en morsom uke, jeg tror jeg skal bruke mesteparten av tiden på soving. Det er jeg ikke så flink til nå for øyeblikket siden jeg blogger klokken halv fem om morgen. Døgnrytmen min er helt på bærtur så jeg fikser den ved og ikke sove! Også skal jeg la lillesøsteren min drepe meg idag og jeg skal bli feit hos farmor og farfar.

Jeg har ingen bilder så jeg skal være EKSTREMT RANDOM. Dette er meg med blondt hår, fjortis ansikt, mer sminke en til vanlig, brune linser og vanlig grå øyne.EnhjørningIdag/igår... geez igjen, var jeg å spiste pizza i byen med Håvard og senere hang vi litt med Helene og så på klær.

Jeg bestemte meg for å digitalt tegne den enhjørnings tingen.UferdigJeg tenkte på å tegne litt idag men så fikk en enorm avskys følelse igjen. Etter å ha gått ett år på formgiving tåler jeg nesten ikke tanken på å tegne og det er trist, jeg føler bare ikke for det på noen måte. Jeg savner på en måte å ville det men med en gang jeg tar en blyant i hånden eller åpner photoshop orker jeg ikke. Alt gikk så greit i starten og etterhvert begynte jeg å slutte å fullføre tegninger og nå tegner jeg ikke i det hele tatt bare i ekstreme tilfeller av kjedsomhet på skolen.

Her er noen av de uferdige tegningene jeg fant her og der, de kommer nok aldri til å bli ferdige heller.P.I.TIdag/Igår... huff tid. Var Håvard på besøk hos meg og vi gikk ut for å spise, på veien traff vi Mark, Ayla og 2 personer jeg ikke husker navnet på. Dessverre ditchet vi dem etterhvert og gikk hjem igjen. Hjemme hos meg lakkerte vi neglene hans.

Siden det er Porsgrunn Internasjonal Teaterfestival og søsteren hans var i byen inviterte hun oss med ut for å treffe folk. Vi fant ut at Mark hadde mistet sin siste buss og måtte bli kjørt av Håvard sin søster men hun skulle kjøre flere folk og da var det ikke plass i bilen så  vi måtte bli igjen hos meg mens vi ventet på at hun skulle komme tilbake.

Jeg tror alle folk jeg kjenner har poppet opp fra alle kanter, har definitivt slått min nye rekord til nå jeg så sånn seriøst alle jeg vet om i verden.

Dagens er: Magefjert... trenger jeg å si mer?1 månedNå har Håvard og jeg vært sammen i 1 måned.

Om ikke jeg hadde vært så surrete til å begynne med kunne det har vært 2 månder. Men det spiller ingen rolle, jeg er utrolig glad for at ting er slik de er nå og jeg ville ikke endret det. Og jeg føler meg veldig heldig som har den mest spesielle, snilleste og søteste personen som finnes. Jeg elsker deg!PhotoshootDaniel, Håvard og jeg gjorde en liten "Photoshoot".PlankingIdag var jeg ute med Mark,Bao, Daniel, Ayla og Håvard. Vi gikk rundt på byen og det var et ganske irriterende sykkelres ting i gatene så vi måtte gå masse omveier. Vi tok sånn drit masse bilder idag.Fri fri friEndelig er det sommerferie, jeg er så vant til skolen at jeg forsatt føler jeg må på skolen etter helgen. Det er rart første året på VGS gikk fort. Det har vært  en hel del oppturer samt mange nedturer men slik er livet. Idag skulle jeg til skien men ble dårlig da jeg kom fram, selv om jeg visste jeg var syk. Håvard som hadde vært hos frisøren der var snill nok til å bli med meg hjem til Porsgrunn. Håvard var min modell idag. xD

Etter at vi hadde kjørt ham hjem ble jeg kjørt gjennom storgata der jeg så masse folk jeg kjenner så jeg ble igjen og små pratet med dem.HåvardIdag var jeg med Håvard som fikk 6 på muntlig eksamenen sin. Jeg er kjempe stolt, rene McGyver jo! (En veldig lame inside joke sånn i tilfelle du er helt WTF!? nå...) Masse fail mobil bilder.GitaristHåvard kom til meg og vi gikk ut for å spise kebab siden det er søndag og det ikke finnes stort andre spisesteder. Da vi kom hjem til meg lærte jeg ham å spille litt gitar og han lærte veldig fort. Håvard fikk også hørt meg synge som er noe jeg omtrent aldri gjør og det måtte tårer til for å få det frem. (Jeg har utrolige dårlige minner med synging forran bekjente, spesielt folk som står meg nær.) Etter det så vi på gamle tegnefilmer jeg hadde lagt for noen år siden.

Dette er meg og pus.

Bilde fra gårsdagens "gatemusikanter".GatemusikanterHer er alt jeg filmet fra igår. Folka som synger på gata og tjente 22 kr, en helt vanldig dag med Håvard i sitt normale humør. Dere får også ikke se meg slå hodet i videoen. Nå venter jeg bare på at Håvard skal komme hit idag.SummertimeIdag dro jeg til Håvard, vi gikk lang vei fra Gulset til Skien by. Vi skulle treffe folk der, jeg gikk for å kjøpe drikke siden jeg antok ingen hadde kommet enda. I det vi gikk bort til butikken så vi Bao, Guro, Thomas og ukjent person, samtidig kom Daniel inn inngangen. Det var litt morsomt at alle kom samme sted uplanlagt.

Bao og folka hans lekte gate musikanter og prøvde å samle inn penger de tjente de rundt 20 kr. Vi gikk videre til et annet Herkules for å sspise og møte Iselinn, da vi ble mette gikk Daniel, Håvard, Iselinn og jeg ut og lekte pedo så var vi på en liten strand hvor Daniel og Iselinn ble klissvåte. Jeg tokk masse masse bilder!HiiiihiiIdag var jeg med Håvard, vi var her og der på byen og så på ting. Det var ganske hyggelig og fin dag også spiste vi sushi og awesome is.PedoSpeilrefleks kameraer er stress å dra meg seg siden de er store, små digitale kameraer er stress på grunn av strøm. Jeg hadde med det lille kameraet som døde omtrent med en gang. Vel jeg hadde en ganske merkelig skole dag hvor vi så på film, hadde 2 timer fri, så på film igjen pg siste timene fri. Egentlig ganske meningsløs skoledag, etter det gikk jeg og Daniel til byen og så kom Håvard litt senere. Vi lekte pedomenn på lekeplassen.SkolzVent, hvorfor er jeg på skolen egentlig? I det siste har vi avspaseringer og fri i mange a timene så nå sitter jeg i kantina med Daniel og kjeder meg og pausen hart ikke startet en gang. Yaay for å se ut som en retard.RomJeg misliker formgiving utrolig mye for øyeblikket, de tvinger meg til ting jeg ikke gidder så nå har jeg tegnet et møblert rom og slik jeg ser alle kristne folk. Jeg skal henge med Håvard, glad barn.


HunderIdag varen supersøt dag med mine søteste folk. Og jeg hadde på kjole igjen omfg + lite sminke, hva er sannsynligheten for det? Jeg var i så fall med Håvard og Bao og vi så søt valp som hoppet på oss og senere så vi en liten chihuahua valp som hadde løpt vekk hjemme ifra og gikk alene.Dødelig varmtIdag var det så varmt at jeg ikke gadd og sminke meg! Med andre ord det var UTROLIG varmt. Jeg trodde jeg kom til å dø, antagelig gjorde Håvard det også. Jeg så en hippie! Når jeg var ute i det dødelige med Håvard, DEN VAR AWESOME!

Ja jeg er ond Håvard, hat meg.

Lalala late som om det ikke er noen som helst bak meg...PanoramaJeg var hos Håvard igjen og vi hang rundt med Bao på kebabshappa og ute ved "panoramaen". Sommervær og masse sol er elsk!PuterJeg har vært hos Håvard! Her om dagen snakket vi om hva vi skal gi hverandre til bursdagene våres enda det er et halvt år igjen. Og nå vet jeg nøyaktig hva jeg skal gi Håvard, en pute! Jeg lærte at han ikke liker å sove med puter.

Du er en syk unge Håvard! Alle sover med puter! Whææææ! Kriminell!

Jeg har desverre vært veldig uflink til å ta masse bilder som jeg pleier å gjøre til vanlig men da jeg bladde gjennom bilder på mobilen min fra forrige uke måtte jeg nesten le.

Fatbooth er for tapere froskeperspektiv FTW

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits