Jeg har ødelagt mitt fotokameraIdag dro jeg til badeparken. så skulle jeg og Milla ta noen bilder. Heldig vis tok jeg det biligste fotokameraet jeg hadde. Men det jeg ikke tenkte over var at det er det kameraet som har best film kvalitet. Etter og ha hoppet ut og inn i vannet og tatt masse bilder sluknet det. Men så funket det mange ganger etterpå men problemet er at det har kommet dugg på den indre linsen så jeg kan ikke fjerne det. Og til slutt så sluttet det og funke. Jeg fikk satt minnebrikken fra kameraet i printeren for å få lagt in bildene på pcen.

3704749800_0d3d263021.jpg

 

På vei til badeparken

3943761189_83a6ddb678.jpgMichael Jackson død?Milla overnattet fra 25. Vi gjorde vell ikke stort mer en å ta tulle bilder på cam eller lage tulle videoer osv... Og så hang vi ute på natta fordi morra mi dro til Gardemoen flyplass for og hente bestemora mi men ble mange timer forsinket.

Michael Jackson død? I begynnelsen trodde jeg at det var bare ment som en spøk men det er vel sant. Jeg kan inrømme at jeg ikke er noe særlig fan men jeg er ingen hater. Musikken hans er kjempe bra.
R.I.P Michael Jackson.

bilde 952

bilde 965

bilde 981
Endelig sommerferie!Endelig er det sommer ferie, gjennomsnittet mitt var ikke langt fra 4! 3.9 haha. Vell nå er det ikke mer skole på en stund! 

Idag var jeg her og der med Milla. Vi var på kjøpesenteret, jeg kjøpte enda en pakke hårfarge som jeg sikkert ikke kommer til og bruke nå har jeg 2... Haha. Vi tokk masse bilder, hoppe bilder!  

 

i286582036_1699.jpg

 Awesome søndag!Som regel pleier jeg og hate søndager fordi de er så kjedelige men idag var den fantastisk. Masse awesome bilder! =D

XD Milla som skal til å slå meg ned med stol.Naw!Krangler om gitaren XDHva? Stol?Hehe=DHoppe!


Barnas dag!Jeg var i byen med Marianne og Priscilla og hennes lille bror siden det var barnas dag idag!

Det var dårlig med karusell utvalg men jeg var fast innstillt på at jeg skulle ta 1. Dette ble Priscillas første gang. 

Naw!

3896328084_82d52cfbec.jpgI 'Break' through my nose...I dag var jeg på skolen vi hadde en engelsk kartleggings test på data. Jeg gjorde det så bra helt til jeg kom til den delen hvor det var setninger som "meow said the [..] med en liste med ord som ligner som eks cat, hat, car, cake. Så hos meg var setningen. " I [..] through my nose " og ordene var breath, break, brake. bath. noe sånt. Og jeg skulle ta breath men med et uhell klikket jeg på break. så der har vi det jeg brekker gjennom nesa mi. Vi slapp 45 minutter tidligere yay! Har besøk av en fra London for tiden :)

4833525115_67f479db6f.jpg

 

Øye!

3611109784_de41b222e5.jpgTentamen resultatVar på skolen. Nå har jeg et katte øye, initialer, blomster og reinbuer tattovert på hånda mi. Med andre ord norsk er kjedelig. Jeg fikk tilbake NYNORSK TENTAMEN!!!! Og jeg fikk 4- YAY! jeg fikk også tilbake matte tentamen.... haha 2+ er det mulig? Hjernen min var ikke lagd for slikt. I 8 fikk jeg en gang 5 på en matte innføring jeg var sikker på at læreren hadde sett feil eller at det først ikke var min bok eller noe. Til vanlig ligger matte på 3. Men sånn er det hver gang, på høst tentamen blir det alltid 3, på sommer tentamen blir 2+. 

Etter det ble jeg nødt til å stikke fra siste time fordi jeg skulle opp til skien sykehus får å få tatt et audiogram av hørselen min pga øresus. Anyway... Må gå snart, Anne Julie og Erik kommmer og jeg skal på teater.
Hang med Milla for et par dager siden på byen, og jeg har klipt meg.

LatelyBlæ ikke så mye har skjedd. Jeg rydder hele rommet mitt fordi jeg skal få besøk fra england. 

Her maler jeg ijoza (Rosa i tilfelle du er brain dead -_-') Hvor var jeg? Jo rosa bakrunn til et scenery.
p5312933
  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits