Hundebæsj med kokainIdag var jeg ute å handlet maling til rommet mitt siden det er stygt og jeg vil ha det hvitt. Jeg valgte den gul-oransje fargen da jeg var 10 år og jeg er lei av den. Rommet mitt ser ut som en barnehage

Håvard var innom idag siden han hadde et jobb intervju i byen. Etter at han dro ringte jeg Daniel siden vi som Sir Real ikke har lagd noen ny musikk på evigheter. Vi startet på 2 nye melodier men vi fokuserer mest på den ene for øyeblikket. Vi har bare lagd melodien til refrenget så langt. Vi lagde også cupcakes bokstavlig talt, kake i en kopp. Den så ut som hundebæsj da vi tok den ut av koppen og fordi vi hadde for lite sukker i deigen strødde vi kokain JEG MENER MELIS! På kaken. Så det vi egentlig lagde var coke in a cake.Photoshop tegningJeg har ikke tegnet i photoshop på kjempe lenge. Jeg tror sist jeg gjorde det var på høsten i fjor. Det var i hvert fall sist gang jeg lagde en ordentlig detaljert tegning som jeg brukte tid på. Men nå er jeg i gang igjen, kan ikke love at denne blir ferdig... det er drit kjedelig og tegne med touchpad siden tegnebrettet mitt er noe drit.Rosaaa

CSS koder: Rund tynn scrollbarDersom bloggen min ikke har en slik scrollbar på pcen din så vil den mest sannsynelig ikke virke på din blogg.

Virker på:

Chrome (Win)

Virker ikke på:

Mozilla Firefox (Win/Mac)

Internet Explorer

Safari

Husk det kan være unntak så jeg anbefaler å prøve.

 

Her er koden, den kan limes inn hvor som helst i på Stilsett CSS.

 

::-webkit-scrollbar {

margin-right: 5px;

background-color: #ddd;

width: 12px;

}

::-webkit-scrollbar-track {

-webit-box-shadow: 0 0 2px #ccc;

box-shadow: 0 0 2px #ccc;

}

::-webkit-scrollbar-thumb {

border: 1px #ff4499 solid;

border-radius: 12px;

background: #ff4499;

-webit-box-shadow: 0 0 8px #ff99cc inset;

box-shadow: 0 0 8px #ff4499 inset;

-webit-transition: all .3s ease-out;

transition: all .3s ease-out;

}

::-webkit-scrollbar-thumb:window-inactive {

background: #bbb;

box-shadow: 0 0 8px #999 inset;

}

::-webkit-scrollbar-thumb:hover { background: #ff4499

}På instagramJeg heter IamNorwegian på instagram, følg meg.MusikkvideoVi spilte inn litt til en musikkvideo for Sir Real men det var mer en demo video derfor legger jeg den ikke ut.  Vi manlger også noen deler som vi må filme. Jeg har den privat på youtube for å sjekke kvaliteten.SommerDet var 30 grader ute et par dager siden. Jeg håper helt ærlig det blir litt kjøligere til sommeren. Jeg personlig mener 30 grader blir litt for mye.Pareeeey!Håvard og jeg overnattet hos Daniel fra igår til idag. Vi startet å filme litt på musikk videoen til en av sangene fra Sir Real men for øyeblikket har vi på en måte kun en demo video.Regnbue septumIdag kom den nye septumringen som jeg bestilte i posten. Den er sånn som har masse forskjeligge farger som skifter fra ulike vinkler. Jeg liker den. Idag er også den første gangen jeg tar ut septumen min etter at jeg tok den for litt over 2 uker siden. Det gjorde ikke vondt og det var ikke så vansklig som jeg trodde det kom til å bli.FisheyeDaniel har et fisheye kamera. Det tar perfekte bilder omg!

Etter ArendalJeg var på hørselsavdelingen i Arendal. Jeg var der for å møte 4 forskjellige øreleger og hadde et helt dags opplegg. Det var ikke noe særlig spesielt spennende som skjedde for å være helt ærlig.

Da jeg kom hjem ringte jeg Daniel og vi tok en tur ut.Planene for sommerenDette er planen min for sommeren så langt. Jeg skal til Portugal med Daniel. Vi skal kjøre og vi blir der nede i 2 uker men med kjøringen ned og tilbake går 1 uke tilsammen bort på det. Jeg gleder meg! Vi skal nok stoppe innom Paris og helt ærlig jeg trodde aldri jeg kom til å dra til Paris.SykehusJeg får ikke sove og om noen timer skal jeg til et sykehus i Arendal med rundt 2 timers kjøretur. Jeg mister dager jeg kunne brukt på ufornuftige ting som å se på TV bare for å dra på et sykehus.Rosa Dip DyeJeg dip fager håret mitt på nytt siden det nesten er borte. Denne gangen brukte jeg pretty flamingo fra painbox istedet for rester av rapsberry beret som EGENTLIG skulle vært mørkelilla men definitivt blir rosa. Så jeg har brukt den som rosa helt siden den gigantiske tabben min for ett år siden da jeg skulle ha mørkelilla hår og det ble sjokk rosa. Jeg har en mistanke om at denne kommer til å bli rød på håret mitt siden den er ganske rødrosa og håret mitt er oransje men samma får det være.

Så dette er det jeg håper på nå.PassbildeJeg fikk passet mitt i posten idag. Bildet mitt ser ut som et mugshot, oh my god... Jeg ser ut som en forbryter spesielt med alle piercingene og shit. Jeg trodde ikke det var lov med sånt på passbilder men det er ingen tvil om at det er tillat.Lag

omgfuckingcoolwithahatBilder fra igår da jeg var ute og hadde på meg hatt og var med Daniel og Bao.

Morder sko! De drepte hælene mine igår.

YAY! For gammel dame på sykkel i bakgrunn når jeg gjør min American Black girl greie.Rosa og såntJeg likte ikke det forrige designet og spesielt ikke den gjennomsiktige bakgrunnen så jeg endret det.

Som vanlig er det veldig fint om dere melder ifra feil i designet!

Og slik så det ut før...SokkelestenIdag tidlig dro jeg ut for å se på et kamera stativ jeg fant i en reklame avis her om dagen. Jeg trenger virkelig et stativ hvis Sir Reals musikk video skal spilles inn i Portugal så må alt være perfekt og profesjonelt. Et urolig kamera er et stort nei, nei og ikke minst andre feil som ikke kan rettes på når vi er i Norge igjen.

Håvard kom innom med et stort bilde av kasetter og tilgode kvitering på uv-filteret som jeg fikk siden det var feil størrelse. Det var koselig at han kom innom siden han egentlig ikke hadde tid.

Jeg gikk ut med Bao og Daniel senere. Jeg tok på de sorte creepers skoene mine som jeg har gått med før problemfritt. Jeg tok også på gnagsårplaster og fylte tuppene i skoene med papir sånn at de satt strammere og tror du ikke at de idag bestemte seg for å gi meg gnagesår? Til og med over gnagsårplasteret. Jeg kjøpte sokker siden de andre gangene hadde jeg på sokker men nei det var til ingen nytte. Jeg gikk ute i sokkelesten til jeg fikk ringt moren min og bedt henne komme bort med et par andre sko.Vinter photoshop manipulasjonJeg vet jeg allerede har en rekke lignende bilder med vinter tema men denne gangen bruker jeg det til en trykk og foto oppgave så jeg starter på nytt igjen.1 år!Idag har jeg og Håvard vært sammen i 1 år. Som regel sier folk tiden har gått fort men for meg føles det ut som jeg har tilbrakt år med pus. Kanskje fordi jeg virkelig setter pris på minnene mine med pus. Håvard kom med et kjempesøtt brev, tegning av oss, mine favoritt jellybeans og han kjøpte til og med uv-filter til kamera noe jeg aldri har fått rompa mi opp av sofaen på og fått kjøpt. Det var kjempe koselig idag. Jeg lagde Taco til oss også var vi ute i det fine været også tegnet vi litt sammen.

Jeg elsker deg Håvard!Dårligste tidspunkt og bli syk påImorgen har Håvard og jeg vært sammen i 1 helt år nøyaktig! Og jeg er selvfølgelig syk. Vel det får så være jeg skal ikke la en dritt forkjølelse ødelegge dagen min så jeg skal uansett opp til pus og grille.

Jeg skal også nevne at jeg får meg en skikkelig Europa tur neste måned. Jeg skal til Portugal med bil så vi reiser gjennom Danmark, Tyskland, Belgia, Frankrike og vi stopper i Paris så videre gjennom Spania fram til Portugal. Så skal jeg være i et sted som heter Sesimbra som er litt utenfor Lisboa, jeg blir der i ca 2 uker og hele turen kommer til å ta 3 siden det tar rundt 3 dager å kjøre ned dit og tilbake.PassIdag skal jeg ned på politistasjonen for å få nytt pass og på NAV for å få Europeisk helsetrygtkort siden jeg reiser til Portugal i sommer. Akkurat nå er den største bekymringen min at de vil kreve at jeg tar ut piercingene mine SPESIELT septumen siden jeg bare har hatt den i 1 uke. Men da driter jeg i det. Da dropper jeg planene mine for sommeren. Den jævla piercingen kostet 650. Kr og jeg nekter og la det gå i søpla pga et forbanna passbilde.

Jeg har undersøkt og I TEORIEN skal det være fullt lovlig å ha piercinger så lenge de ikke er store og utydeliggjør ansiktet noe jeg ikke mener mine gjør. Leppe piercingen min er jo mer synlig en septumen min på de fleste bildene. Jeg spurte også damen som jobbet i på politistasjonen siden jeg var der forrige uke og hun sa hun tror det er greit selv om hun ikke var sikker siden ikke det var hun som tok bildene.

Her er forresten bilder av meg etter at jeg skiftet for å matche gutta på 17.maiFancy FuckersIgår som var 17.mai (åpenbart) fikk jeg besøk av Håvard. Vi gikk ut men det var helt ærlig ingenting å gjøre så vi inviterte Daniel med ut så da var vi 3 stykker som ikke hadde noe å gjøre.

Beste øyeblikket er nok meg som tilfeldig ropte ut "Det er 17 Mai!" og det startet å pøsregne bokstaveligtalt 1 sekund etter at jeg sa det. Så som Daniel sa rett etterpå "Jepp, det er definitivt 17. Mai idag." Og da gikk vi hjem til meg siden det var nærmest. Hos meg lagde jeg enda en Norsk hipster video om Vucam cliiiners eller dust suckers, altså støvsugere. Jeg vet ikke om den er bra skal se om jeg gidder å legge den ut.

Vi gikk også på Rio pizza hvor jeg ikke har vært på flere år men det er aldri fult der så det var vårt beste alternativ.Da er det 17. MaiJeg venter egentlig bare på at Håvard skal komme hit. Ellers har jeg ingen superstore planer for idag.Oppdatering på septumJeg skal få besøk av Håvard idag (overraskende jeg vet!)

Jeg har ingenting å blogge om så jeg fant ut jeg kan si hvordan det går med Septum piercingen min. Jeg har hatt den i 6 dager nå. Den er forsatt sår og den gror enda. Den er ikke vond å har, jeg merker den ikke men så fort jeg renser den eller skomper borti så gjør det litt vondt. Men vi snakker minimal smerte, men det er et tegn på at den ikke er ferdig grodd. Det kommer nok til å ta 2  - 4 uker før mesteparten er grodd igjen.

Instagram!

Sounds fill my heartDa har Sir Real en ny sang igjen! Denne gangen ikke så dyster som til vanlig. Dette er en av mine favoritter.Holy cat!Når jeg kjeder meg lager jeg rare photoshop kollasjer.Jeg sover ikkeJeg er trøtt men hvis jeg legger meg nå så blir døgnrytmen min like mye på trynet som den allrede er.

Har ingen ting å gjøre. Tar ekle æsje bilder av meg selv.Grunge Polaroid Bilder

Gale barnIdag var jeg ute med Daniel, Nora og Astrid men Astrid måtte dra hjem. Så kom Håvard, vi traff også Bao og Mark og folk på down town. Vi gikk hjem til Daniel og var rare tapere og monget med musikk på hans nye dingseboms.Instagram effekter i photoshopDet finnes en rekke ulike photoshop Actions som skal etterligne instagram filtere som kan nedlastes på nett. Du kan laste ned instagram filtrene jeg brukte >HER<. Du laster da ned en zippet mappe som du må åpne og da er det bare å klikke på adobe filen som du finner der og filtrene vil automatisk installeres i photoshop. Jeg vet ikke om det virker på alle photoshop versjoner, jeg har heller ikke lagd disse filtrene selv.

Vanskelighetsgrad: Lett.

Hva er Actions?

Actions er "handlinger" som er en photoshop funksjon som virker slik at du kan "ta opp" handlingene dine i photoshop slik at hvis du skal bruke samme handlingene på flere bilder så har du dem lagret og trenger ikke å gjøre dem igjen. Du trenger bare å velge handlingen i listen over Actions og trykke play og photoshop vil automatisk gjøre alt som har blit tatt opp tidligere.

1. Du kan starte med å laste ned handlingene i zippet mappe jeg la ut eller andre om du ønsker. (Du har med noen få inkluderte handlinger i photoshop men det er ikke særlig fascinerende ting, det er treramme på bildet ditt og sånt.) Når du har lastet ned handlingene og pakket ut filene så klikker du på photoshop dokumente eller dokumentet burde alt installeres, som jeg tror ikke skal ta lang tid.

2. Du åpner bildet du vil bruke dem på. Det kan være greit å starte med å bare prøve litt.

Dette er bildet jeg kommer til å bruke.

3. Slik finner du Actions i photoshop:

4. Du vil da få opp et lignende vindu:

Deafult Actions er den dårlige driten som er inkludert i photoshop som jeg anbefaler sterkt å ignorere og ikke kaste tiden bort på.

Du kan klikke på trekanten som peker mot instagram-actions eller hva du nå en lastet ned.

5. Da vil alle handlingene komme opp. Handlingene jeg lastet ned har navn etter instagram filtre og skal immitere dem.

For å velge en handling så trykker du på play knappen som jeg har markert med rød firkant. Du vil da se alle handlingene rett etter hverandre fort.

Det er bare å prøve seg frem.

LEGG MERKE TIL: Hvis du har valgt en effekt og vil prøve en annen må du angre alt hvis ikke påfører du begge to.

6. Det blir virkelig ikke mer spennende en dette... Det er for å slippe gjentatt redigering.

7. Ferdig filtrert bilde:

Før:Slik ser septum utJeg har ikke lagt ut noen hele bilder av ansiktet mitt med septum så her er noen bilder. Jeg har heller ikke på sminke som er et sjeldent syn så da har vi 2 fluer i en smekk allerede.Jeg tok septum!Ja, enda jeg skulle avlyse timen min igår så forflyttet jeg den heller til idag og tok septum. Jeg har fått både positive og negative tilbakemeldinger. Jeg burde kanskje se på de negative som en positiv ting siden jeg blir mer frastøtende for idioter. Har ingen bruk for folk som er "ÆSJ!" på den uansett.

JEG HAR OPPDATERT PIERCING INNLEGGET MITT. Som du finner >HER< Så får du mer detaljer på smerte og slikt. Jeg kommer til å oppdatere infoen om Septum enda mer over tid når jeg får større innblikk på hvordan det er å ha det.

Gjorde det vondt?

- Ja. Men det var ikke verdens undergang.

Jeg ser ut som faenskap for øyeblikket så jeg legger ikke ut noen fulle bilder av meg selv. Jeg kommer uansett til å ha den fremover så dere får se den.8 x 1,6. (Bare en reminder for meg selv på hvilken størrelse jeg har på ringen.)Ginger Attitude

Video: Svar på spørsmål

Spørsmålsrunde på video!HVIS jeg får over 10 spørsmål så skal jeg svare dem på video så da er det bare å sette i gang og være kreativ. Still gjerne anonyme spørsmål og SPØR MEG HVA SOM HELST.

Still også så mange spørsmål du vil.

Jeg håper noen, hvem som helst tar seg bryet til å spørre noe fordi dette er en sjelden mulighet. Jeg gidder omtrent aldri å lage videoer, spesielt ikke noen hvor jeg svarer på spørsmål.Burde jeg ta septum?Jeg har satt meg opp på septum time imorgen og nå tviler jeg virkelig om jeg burde ta det.

Grunner til å ta det.

- Jeg ville ha det veldig før.
- Hvis jeg hadde tenkt over septum da jeg tok den i leppa ville jeg tatt septum istedet.
- Den kan gjemmes.
- Ingen synlige arr.
- Jeg synes septumringer er fint.

Grunner til og ikke ta det.

- Det er dyrt.
- Moren min vet ikke at jeg skal ta det. Selv om jeg er gammel nok til det så kan det bety trøbbel når hun finner det ut. Jeg aner ikke hva slags trøbbel.
- Kommer sikkert ikke til å kle det.
- Mange liker ikke septum eller folk som har det. 
- Mange synes det ser "trashy" ut.

Et eksempel jeg lagde før i tiden spesielt da jeg hadde veldig lyst på det. Ignorer angel bite greiene, jeg har bare 1 leppe piercing på venstre side.På GulsetJeg har vært hos Håvard på Gulset. Det var koselig vi gikk litt rundt og tok bilder.Stick-oJeg gikk ut med Håvard og vi møtte Daniel som hang med oss imens han ventet på at Nora skulle bli ferdig med sangtimene sine. Imens gikk vi til asiamat som ikke var så langt unna og kjøpte stick-o. De hadde ny smak med lilla på stengene men det smakte det samme som de grønne, kokos. Skuffende.Just another girl

Endringer i designJeg var ikke helt fornøyd med designet så nå har jeg skiftet bakgrunn og farger men jeg holder meg forsatt til sommer temaet så forskjellen er ikke stor. Nå er det litt mer rosa her og der.

Slik så det ut før:JapaneseKirsebærtrær og sushi virker ganske så japansk ifølge meg. Jeg hadde det koselig ute med Håvard i Skien.SeptumIdag hadde jeg antageligvis en av de værste impuls idéen noen sinne. Jeg skulle bare innom et piercing studio for å få vite hvor mye en septum ring kostet så satte jeg meg opp på time. Dette er så ikke gjennomtenkt. Det er sånn sett greit for meg men jeg har hatt en krangel med moren min om dette før så hun kommer til å rage på meg. Men samma det, jeg tar det når det kommer. Jeg var ute med Håvard i Skien og vi spiste sushiiiii.

 

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits