BarnasdagBarnasdag... kan dra til helvete!

Lameass kjedelig fail deprimerende dag på byen med Håvard, Daniel, Ashley og Astrid. Woooh!Varme ørerHåvard og jeg skulle på kino men vi droppet det for å snakke, spise påske egg og se på gamle film ting sammen istedet.

Dagens: Varme ører. Linda som legger seg med hodet på fanget til Håvard, "Nå ble jeg varm på øret". Så lagde vi masse jokes med det senere som "Hey, skal vi gå å varme ørene våre?"

Håvard har verdens fineste hår!

 

<3

Gjesping FTWAIDSNå har jeg Janis Joplin stemme... som er awesome men ganske dumt når jeg mister synge evnen min av å være forkjølet. Jeg er seriøst dritt lei av å bli syk! Noen ganger har jeg seriøst trodd jeg har AIDS eller HIV siden mitt imunforsvar er helt ubrukelig. Håvard kom hjem til meg idag da! Får håpe jeg ikke smittet ham eheheh...HuffIdag hadde jeg skriftlig engelsk eksamen, jeg tror det gikk greit. Jeg satser på at jeg får 4 og hvis jeg er heldig får jeg 5. Siden jeg er sånn kjempe syk nå for øyeblikket og har kjempe rennende nese gadd jeg ikke å sminke meg, også var det jo eksamen da så satt bare for meg selv.

Av en eller annen grunn tok jeg masse bilder av meg selv uten sminke... Og jeg skulle sånn seriøst tatt betaling for å legge dem ut! Etter min mening ser jeg ut som en dude. Jeg kan late som jeg ser bra ut uten sminke ikke det at jeg synes jeg ser bra ut med sminke heller men hemmeligheten er morgen lys.The truthSimpelthen fordi jeg kjeder meg og har awesome kul hjerne og har hatt engelsk eksamen.

ContrastDet er morsomt at igår hadde en av mine værste dager i hele mitt liv med Håvard, ikke på grunn av ham men han var med meg da.

Idag hadde jeg en av de beste dagene i mitt liv med Håvard, vi er nemlig sammen nå. Jeg bare synes det er litt av en kontrast.Random ting jeg startet å tegne i photoshop på skolen fordi jeg kjedet meg.Mer 17. maiSå her er noen flere 17. mai bilder altså de som jeg har stjelt fra andre, egentlig bare Malene.

Yay for skien med Daniel og Håvard!

EkkeltEtter skolen gikk jeg til byen for å treffe Håvard. Vi satt på en benk inne på kjøpesenteret og forran var det en rulletrapp. Plutselig kom det en Bao rullende opp trappa og da han spotta oss lagde han et priceless ansiktsutrykk. Bao dukker opp overalt og i det siste har han ikke gjort det men vi er vel tilbake på rett spor igjen, verden er normal.

Vi spiste mat på bergbys og Bao puttet alle matrester i det lille av cola han hadde igjen. Det ble cola blandet med grillkrydder, pepper, ketchup, sennep, pomme frit fett og sikker noe mer. Etter på filmet han alle smake det, jeg brukte evigheter på å klare å smake. Det luktet helt helvete, og det smakte sånn også. Vi gikk rundt å lette etter folk vi kjente for å lure dem med "Åh jeg orker ikke mer cola vil du ha?". Desverre var plutselig ingen bekjente tilstede idag... Også prøvde Bao kjole på H&M idag.

Etter at Bao dro ble Håvard  med meg hjem rawwwrrrr.

EKKELT!Sexy beastsNeida jeg er ikke død likevell, men jeg ble nesten det etter at jeg fant ut at jeg skulle gå i kjole på 17 mai. Men  med mine super awesome gode venner fikk jeg tankene lett vekk fra det. Idag var vi overalt i Skien og traff alle folk på jord. Sånn sett var det Håvard, Daniel og meg mens andre folk kom og gikk.

Daniel er flink fotograf ja...Hadet14.11.1994 - 17.05.2011 ✝Så var det slik da...At jeg ville sove i hele dag men jeg hadde avtalt å henge med Daniel, Ashley og Håvard. Da jeg våknet så jeg at jeg hadde fått melding fra Håvard som hadde glemt han skulle på Kung-fu greier, teite unge. Jeg kom meg så vidt ut av senga og var daff mesteparten av tiden hjemme så jeg kom sånn cirka 1 time senere en det jeg egentlig skulle.

På byen var Daniel, Ashley og jente person jeg ikke fikk med meg navnet på. Vi monget rundt på asiamat helt til vi gikk ut og navnløs person begynte å rope/brøle ut kjønns organer offentlig og non-stop og det ble awkward så Daniel og jeg løp til slutt vekk fra dem. Etter å ha lekt sisten i byen stakk jeg hjem på grunn av utmattelse.

Vi traff Miriam, nå får jeg sikkert enda et blåmerke...

GulsetIdag tok jeg sjangsen på å ta buss og muligens havne i ingenmannsland. Jeg skulle nemlig hjem til Håvard som bor på Gulset og der hadde jeg ikke satt min fot siden 2002 inntil nå. Heldigvis kom jeg fram akuratt dit jeg skulle.

Hjemme hos ham mobbet vi katten hans helt til Bao ringte og vi gikk og hentet ham. Vi tok en tur til sånn kebab grill ting for å låse opp doen der mens det var noen i den siden det gikk an å vri opp låsen fra utsiden, moro. Etter på gikk vi tilbake til Håvard og gamet guitar hero og jeg ble nesten spist opp av en menstruerende ADHD dalmatiner hund.

Også så vi på ku porno da...

Håvard er kreativ.GingerJeg har ikke sjel lenger... jeg har nytt hår igjen. Normal farge ikke emo sveis hår.

Jeg var ute i byen med Håvard og Mido sånn, sett vekk fra alle andre folk vi traff og var med som fløy fram og tilbake.

Jeg har sett tidenes kuleste tomater!Regn er diggJeg elsker når det pøsregner og hagler.
Klippe klippeDa jeg stod opp idag gikk jeg på badet og så på håret mitt i speilet og tenkte "Æsj jeg hater det! Og jeg har ikke vært hos frisør siden oktober 2009. Og jeg SKAL klippe det". Så jeg tok saksa og satte i gang, uten å rette det eller noen ting så det kommer sikkert til å bli helt skeivt når jeg retter det og ikke har sånn hår som jeg ikke pleier å ha til vanlig. Jeg tror ikke det ser så anneledes ut egentlig jeg var med folk idag de sa ingenting.

Hvor hadde livet mitt vært nå uten alle impuls ideene mine...


WooohSå azm lizzm...Kjedelig skoleJeg har formgivning som er kjempe kjedelig så jeg gjør andre kunst greier, jeg tegner random greier med min touchpad... stress men mer gøy en å følge med på "skandinavisk design".HejDet har nesten blitt sånn for meg at dersom jeg ikke har noen bilder ser jeg ingen grunn til å skrive noe her. Jeg fikk det for meg at folk ikke gidder og lese det jeg skriver og kikker heller på bilder. Selv om i det siste fant jeg faktisk ut at vennene mine leser bloggen min. Og egentlig lagde jeg den sånn sett for meg selv siden jeg er senil så det står skjeldent noe sånt superspennende.

Idag var jeg hos min farmor og farfar og tok bilder av alt mulig borsett fra meg selv fordi jeg ikke utførte 3 timers kirugi inne på badet slik jeg pleier å gjøre hver dag til vanlig.

Sånn for et par dager siden var jeg ute i verden med Daniel og Håvard igjen også var vi hjemme hos meg og hadde enda en trekant med klær på. Vi så også på Daniel sitt dukkeshow med kosedyrene mine "Gay polarbear and cat". Awesome folk! Igår var jeg hos William og sovna der fordi det er sånn man gjør når man er på besøk man sover...

Jeg tok kjempe masse bilder men jeg likte ingen av dem blæh...Håvard sitt serious faceHåvard som failer litt på å være serious face.

Bildeeeer som jeg har stjålet!HerkulesHerkules med masse kule folk er digg!

BTW nå finnes det en "fan page" for meg på facebook og jeg oppfordrer alle vennene mine til å IKKE LIKE den! Og istedet like min Håvard fan page.

Dette er ikke meg! Det er Håvard!

Det var ganske spennede og snoke rundt på andres mobiltelefoner og finne ut at det var masse bilder av meg der! :3FilmVi ser på boring film jeg har sett før i norsken... Igår hadde jeg på brune linser fordi jeg ikke fant nye vanlige linser.
  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits