Ingen sjokolade! Men masse såpeskum!I går traff jeg Kristin etter skolen. Vi skulle treffes fordi vi nettop gjorde et veddemål... Jeg gjør det ganske ofte. Anyways, dette "veddemålet" jeg ville ikke kalt det for det, det går ut på at vi skal klare og ikke spise godteri, kake eller kjeks som er søte til resten av uka. Hvis vi klarer det skal vi gjøre noe positivt sammen, hvis ikke noe negativt. Hvis en av oss ikke klarer det så skal den gjøre noe negativt mens den som klarte det trenger ikke og gjøre noen ting. Hvis vi taper så må vi kle oss ut som punk-goth folk ta med el-gitar ut gå ned i byen og sette seg et sted hvor alle kan se deg og sitte og synge der. Vi har enda ikke bestemt den positive tingen fordi vi tar det som det kommer. Jeg er ganske stolt for jeg har faktisk klart det så langt, man må bare finne erstatninger og for meg ble det vann melon og jordbær!

Noen hadde helt såpe i fontenen i byen. Det var eid. 

Jeg bruker litt for mye sjampo...

4640369718.jpg

 

Hallo du der opp!

4640407438.jpg

 

Creepster

4639812007.jpgOne string slide guitar?Jeg har egentlig ikke så mye og si nå for tiden, og jeg liker ikke og skrive inlegg uten bilder jeg tviler på at folk gidder og lese det som blir skrevet de fleste ser nok bare på bilder. Jeg har ingen awesome bilder for tiden heller, men jeg skal få skvist ut noe og få oppsumert litt av det som har skjedd videre etter 17 mai. På onsdag var Erik og Anne Julie her og Erik hadde tatt med skole prosjektet sitt som han kalte for 'One string slide guitar' i forrige uke hadde han med et par planker som han mente skulle bli til denne 'gitaren' så derfor skulle han ha den med når den var ferdig. Det morsomste av alt var vel at den faktisk funket, da vi koblet den til forsterkeren min. Ganske bra ide egentlig men han fikk inspirasjon fra Jack White (White stripes) du kan se klippet her: http://www.youtube.com/watch?v=xCFXeChXfcI
Bare at Erik sin var en forbedret versjon.

 

4628797671_d43d9c8609.jpg

 17 MaiSelv om jeg er forkjølet så stoppet det meg ikke fra og feire 17 Mai, vell egentlig så var det Milla siden hun ringte meg. Jeg hadde ikke så mange planer egentlig, skulle treffe noen men det passet liksom ikke med dagen så vi byttet dag. I stedet hang vi litt i byen og så selv om det ikke var så mye og se, så da gikk vi til kinarestauranten som vi ikke fikk gått til sist og denne gangen bestilte vi våruller! Og selvfølgelig fritert banan med is, vi henger der alt for mye det er nesten flaut. Alle arbeiderene kjenner oss igjen. Resten av dagen ble ganske fort kjedelig så vi både kastet og sparket tennisball ute på gata. Jeg drev og filmet litt også men jeg skulle filmet oss spille ball det var eid. Jeg mener det er morsomere og se på hvor elendig man kan være til noe en og se på proffe folk drive med noe... Det er vel det.

Gratulerer med dagen folkens!

 

 

I forrige uke, helt utrolig solnedgang! Jeg trodde ikke kamera ville få med fargene og detaljene. 100% uredigert, borsett fra at jeg har beskjært det.

4617048884.jpgHer og der i byenI dag skulle Milla og jeg gå og spise sushi sammen... Det ble det ikke noe av men, det hindret oss ikke fra å gå litt rundt i byen. Vi tok noen bilder og jeg tenkte jeg skal filme mer av det som skjer i sommer så jeg lagde en ganske så failed introduksjons video... hvis jeg senere gidder og gjøre den ferdig så legger jeg den her.

4590132316.jpgBowling og blått hår?I går bowlet vi med jentegruppa, det var ganske nice. Det som var mest gøy var vel at Priscilla fikk 0 poeng de to første rundene og så til slutt endte hun med og vinne og hun var den eneste som kom over 110. Jeg tapte men jeg var den ENESTE som spilte uten gjerde alle de andre satte det på underveis, så jeg spilte og tapte ærlig. Da vi var ferdig med og bowle hang Priscilla, Marianne og jeg litt rundt på Down Town. Vi var innom sko butikken som hadde noen ganske kule høy hæler med pigger på. Senere gikk jeg til Down Town igjen med Milla og kjøpte skoene og jeg fant et ganske nais antrekk som jeg tok bilde av i prøve rommet men i det siste så har min mobil vært gay, den samarbeider ikke med min PC så det havner nok ikke her nei...

I dag farget jeg håret mitt blått men det ble veldig mørkt så for det meste ser det ut som svart. Det var egentlig det jeg hadde tenkt og ta først men siden jeg har hatt mange rare farger i håret så tenkte jeg at jeg kunne ta mørke blå.

Jeg har begynt og male igjen!

 

 Is + is + is + is!I dag gikk Rosalyn, Marianne, Priscilla og Jeg til butikken i pausen og kjøpte is. Alle sammen kjøpte samme isen det så EPIC ut da vi la det på kassa. Senere jobbet jeg litt med stop-motion filmen min i gjen og så tok jeg en 8km laaang tur så nå har jeg drit vondt i beina.


Takk til Rosalyn // www.IchigoLove.blogg.no for bildene! :)
  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits