Brannalarm på tentamenJeg hadde forkjølelse i 1 uke som jeg egentlig fortsatt har så var jeg hos legen og skal jeg dit igjen imorgen.

Jeg hadde matte tentamen idag og brann alarmen gikk. Det var gøy!!! Av alle dager det er mulig på så ble det akkuratt den. Jeg kommer til og suge og få 2. Gjenomsnittet mitt i matte ligger på 3 men desverre på forrige tentamen var jeg uheldig og fikk 2+ XD Selv om jeg tror jeg får 3 eller 3 - denne gangen. Aner ikke hvor jeg har det fra alle i familien har eid matte lett!

Igår var Anne Julie og hennes bror her. Mens Anne Julie spilte piano så fikk jeg meg en god latter da Erik skulle demonstrere mitt fjernstyrte helikopter. Og da Erik spilte så hadde Anne Julie og jeg det gøy med webkamera, senere gikk vi to på theater. Vi skulle jobbe med sceneografien men istedet endte vi opp med og snakke og hot topicen var homofile gutter. Jeg ble bare sittende og lytte på hvor sært tema som hadde dukket opp mitt i det vi skulle øve. Det er bare 2 gutter på theater og nå er vi delt opp i 2 grupper og hver av dem er på ulik gruppe... Jeg synes så synd på han på gruppa mi som måtte sitte der og høre på hvor søtt de syntes det var at homofile har samleie.

Her ber jeg om at anne julie klarer og spille guitar hero spillet mitt. Som hun gjør på bildet.
bilde 658

bilde 638

bilde 639

LOL!!! Anne Julie har skinnet seg!!!!
bilde 641

Fjollisser
bilde 618


17 mai og litt merHer har jeg masse å blogge om fordi jeg ikke kan gjøre det med en gang. Vell faktisk så har jeg hatt to forskjellige veninner som har overnattet rett etter hverandre. 

15 mai, fredag.
- Milla kom, hun skulle overnatte. Vi lagde film. Satt litt på stickam og vi ble populære over 135 inne på en gang... det var sprøtt! Det mest morsomste var at vi snakket med noen fyrer som var helt elendige i engelsk. Så sa jeg til henne "Milla jeg tror de er russiske" så hørte jeg at han ene snakket russisk. Så jeg sa "snakker du russisk?" (på russisk) og da lo de og var sjokkert men det var ganske gøy.

16 mai, lørdag.
- Milla stakk, Kristin kom. Vi stakk fort ned til down town men kjøpte ikke stort. Vi så litt på plate kompaniet og så gikk vi til matbutikken for å kjøpe godteri men vi endte opp med og kjøpe urge intense med salat blanding og ifa drops, som ikke var så ille. Da vi kom til bake satt vi også på stickam men vi var lite populære maksimalt tror jeg det var 5 stykker innom. Så så vi på eurovision og faen ta Rybak! Men det blir gøy at det blir eurovision i Norge da til neste år. Og forresten vi satt litt på brygga og jeg sverger det var en evil svane som forfulgte oss den skulle rive ut involdene mine!

17 mai, søndag.
- Jeg ble vekt opp på morran på grunn av musikk korpset. Jeg bor rett vesidenav øvings lokalet demmes D: det er ganske irriterende. Jeg kan faktisk høre dem når de øver inne også. Kristing og jeg så ikke noe annet valg en og ståd opp. Jeg hoppet oppi bunaden min, så gikk vi ned i byen. Det var ikke stort og se der så vi satt under brua ved down town i en halv time og tokk bilder, filmet, og bablet helt til vi stakk hjem igjenn etter å ha kjøpt en pølse i brød og is. Og senere dro Kristin hjem.

18 mai, mandag.
- Det kommer ikke til å skje stort i dag nei... Jeg voknet opp med en super sterk forkjølelse. Jeg fikk panikk da jeg ikke fant nese sprayen min men heldig vis gjorde jeg det. Jeg kunne liksom så vidt puste igjennom munn og nesa var totalt tett! Jeg er litt bedre nå. Får tvinge meg selv til og komme på skolen imorgen fordi vi har norsk tentamen og jeg burde ikke miste den. Så lenge jeg ikke blir kvalt av nesa mi eller halsen min så går det sikker greit. Jeg kommer sikkert til og freake alle på skolen ut nå som alle har svineinfluensa panikk.

4829470741_d2a4d47011.jpgMe & Kristin


Den super skumle svanen.
Swan

O:


Punk?I dag klarte jeg og stå opp klokken 8. Noe jeg trodde var umulig for meg på en lørdag. Så gikk jeg på down town med Milla og kjøpte hårfarge. Så satt vi ved benkene på kulturskolen og bablet. Og jeg har funnet ut at jeg kler punk.

Jeg er glemskJeg er veldig glemsk, jeg glemte bloggen min totalt. Sånn seriøst hver gang jeg skal logge in vet jeg ikke vilken epost adresse jeg må logge inn med, når den er fornavnet og etternavnet mitt! Men det jeg som regel glemmer er om det er hotmail eller gmail etter. 

Jeg har vært syk og egentlig fortsatt er syk. Nesa mi er tottalt tett og det var jo litt trist fordi jeg skulle til å synge men det funker ikke. Svineinfluensa... usannsynelig, uansett jeg har egentlig ikke vært i mexico. I motsetning til å frike ut som mange av vennene mine gjør bare chiller jeg. Dæver man så dæver man, det ville uansett skje man slipper ikke unna, og dø er sikkert ikke så ille det heller. Jeg følte meg litt bedre så jeg trodde jeg nesten var frisk og stakk ut, som ikke var så lurt.

På skog tur! Nei da... faktisk er det bare ett tre ved der jeg går på theater.
Image and video hosting by TinyPic 

Jeg ender ofte opp i trær 
Image and video hosting by TinyPic 

Holy crap! Det betyr hellige bærsj for dere som ikke viste det. ^^ Image and video hosting by TinyPic 

Meee 
Image and video hosting by TinyPic
  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits