hits

Rød SykkelFor to år siden gav Farmor sykkelen sin til meg. Dessverre var dekkene punget men jeg fikset den nå nylig. Nå pyntet jeg den med blomster så det ble skikkelig jentesykkel. I sommer blir det mange sykkelturer på meg.GrillingI går dro jeg ut til Farmor og Farfar med faren min og søsteren min for å grille. Vi grillet Shashlik, sist gang jeg var med på slik grilling var på 90-tallet. Etter å ha vært en stund hos Farmor og Farfar dro vi til isbaren i Brevik og spiste is.

 


 HesterI går skulle Håvard og jeg gå på tur til Mule Varde men istedet gikk vi bare til Eidanger og hjem igjen via Stridsklev istedetfor å snu. Det ble nesten 10 km det. Etter en sånn tur var det godt med ordentlig middag så jeg lagde ovnsbakt kyllingfilet med grønnsaker. 

Forgårs var jeg med lillesøsteren min på rideskolen og så på da hun red hest. Så dro vi til Pizzakompaniet for å spise Pizza sammen. I morgen skal jeg hjem til henne og faren min, da skal vi grille et eller annet sted ute, det kommer an på været. Men hvis været er dårlig så griller vi på verandaen til faren min.
 Lotus SkålerIgår var Håvard hos meg. Vi gikk til en butikk på storgata som jeg fant ut solgte Lotus skåler etter Arne Clausens design. Altså skåler som ser ut som Cathrineholm men er laget et Danskt design selvskap som heter Lucie Kaas, ettersom at produksjonen av Cathrineholm sluttet på 70-tallet. Lucie Kaas relanserte Lotus skålene igjen men denne gangen er de laget av porselen istedet for emaljert stål. Jeg er stolt.

I dag skal jeg på rideskolen å se på lillesøsteren min ri.

Alle Lotus gjenstandene mine. Både Cathrineholm og Lucie Kaas.

MalerI dag var jeg på malerklubben og jobbet videre med et lite maleri av et vest norskt landskap. På vei hjem var det kjempefin solnedgang.

KaninPå Søndag var jeg hjemme hos faren min og søsteren min. Jeg fikk hilse på Tomas, kaninen til lillesøsteren min. Det var fint vær igjen så vi gikk en tur til sjøfartsmuseet siden de har bygd et nytt et der også.Bilder fra Stavern og annet.
 CathrineholmJeg fant Cathrineholm Lotus design gjenstander hjemme. Det viste seg at moren min nesten hadde holdt på å kaste det uvitende om at det er verdt ganske mye med tanke på at det bare er vanlig kjøkkenutstyr. Jeg kan selge disse to til sammen for rundt 1500 - 2000 kr. Jeg har absolutt ingen planer om å selge det men det er prisen det selges for om ikke høyere. Siden hun ikke bryr seg om det så har det blitt mitt. Nå er dette er blandt de mest verdifulle gamle gjenstandene jeg eier. Jeg vet ikke det konkrete året disse ble produsert men det er fra 60-tallet.

Jeg har vært på utkikk etter Cathrineholm på bruktbutikker i et halvt år fordi jeg så det en gang i en bruktbutikk ett år siden men brydde meg ikke. Så viser det seg at vi hadde det heletiden.

Ut på turI dag var jeg mange steder med søsteren min og Pappa. Han hentet meg på morgen og vi dro ut til en strand ved Nevlunghavn. Planen var at det skulle bli en slags piknik, og gå tur der med fars hund. Selv om været var nydelig var det alt for kaldt så vi var der en halvtime og plukket skjell så dro vi til Stavern istedet. I Stavern var det varmere så da fikk vi gått turen vi ville og vi fikk til og med plukket skjell der også. Det ble ikke noe piknik så vi dro inn til Larvik for å spise istedet.
 RussIgår var Håvard på besøk hos meg. Vi var ute og tok bilder med det analoge kameraet mitt og litt med den digitale speilrefleksen. Jeg tok russebilder av Håvard.


Søsters bursdagI dag hadde lillesøsteren min bursdag. Jeg ble invitert på veldig kort varsel, samme dagen faktisk. Heldigvis hadde jeg kjøpt gave på forhånd. Broren min hentet meg og vi dro opp til Famor og Farfar. Det var en koselig feiring. Broren min har fått seg valpen sin Zevs.


 BussturForigårs var jeg i Skien med Håvard og Helene, mest bare for å henge sammen ute et eller annet sted. Jeg liker å ta M3 bussen dit den kjører en rar vei oppe ved klyve så det ser ut som om man er helt ute på landet også er det en veldig slitt gård der og alle slitte ting er fabelaktige i mine øyne. Jeg glemmer å ha med de ordentlige kameraet mitt hver gang. Når jeg først snakker om buss så burde jeg kanskje begynne å øvekjøre snart. Det er nesten 3 måneder siden jeg fikk beviset mitt for traffikalt grunnkurs.

Det var så fint vær, tenkt at det begynte å snø etterpå. Det her er uten tvil det lengste vinteren/våren har vart sammenlignet med de forrige årene. Jeg kommer til å gjenta igjen, i Mars året før gikk jeg allerede is super korte shors og t-skjorte. Da jeg var i Skien nå nylig enda været ikke hadde blitt dårlig og jeg hadde på jakke, strikket genser og bukser så frøys jeg så mye da jeg ventet på bussen at jeg skalv og hakket tenner.Ny sangJeg la ut forhåndsvisning av samme sangen i dag men nå er jeg ferdig med den. Nå kommer det til å plage meg at forhåndsvisningen fikk 3 likes og masse avspillinger. Jeg forventet det virkelig ikke så jeg får håpe den ferdige versjonen får like mye eller mer. Sangen heter Your Paradise og den passer nok inn i indietronica sjangeren. Jeg har vært inspirert av Grimes, Beach House og Lykke Li. Jeg liker å lage sanger som høres dårlig kvalitets 80-talls synth ut. Bare for å understreke det.

Fint å få meninger på den.Your ParadiseDet er kjempe lengesiden jeg lagde en egen sang, spesielt en egen sang uten noe gitar eller rett og slett en gitar sang. Jeg har vært for lat til å komme i gang med noe som helst. Jeg er ikke helt ferdig med slutten vokalene på slutten av sangen så jeg legger ut en forhåndsvisning uten slutten. Jeg vil tro dette er indietronica sjanger aktig sang men den er veldig ambient. Jeg merker at jeg kanskje har hørt litt for mye på Beach House og Grimes i det siste.

Your Paradise.

Håvard og jeg overnattet hos Daniel i helgen og vi hadde en slags 3 manns fest. Daniel og jeg jobbet også med litt musikk til Spirit Man and the Medicine Lady. Vi la en mer konkret plan for oss nå og hvordan vi skal være. Alt har bare vært tilfeldig musikklaging og rett fram så det er ikke likhet mellom noe av det vi har lagd.

Calm the policeI helgen overnattet Håvard og jeg hod Daniel. Vi hadde som vanlig våres 2 - 3 mans party. Av en eller annen grunn så virker det som om jo færre vi er jo bedre blir alt. Daniel og jeg hadde på forhånd vært på vinmonopolet og kjøpt in ulike typer alkohol. Jeg kjøpte Malibu. Jeg var dum og drakk veldig mye av alt, ublandet på en gang og på tom mage som endte med at jeg hadde rare sterke smerter som jeg aldri har hatt før. Der og da var jeg også overbevist om at jeg var døende. Det hjalp heldigvis og spise.

Daniel og jeg jobbet også med musikk siden jeg hadde med gitaren min. Musikken ble en helt tilfeldig improvisert bråkete punk ting uten tekst hvor vi bare uler. Ikke noe som vi mener er noe særlig seriøst. Klagde vi oss gjennom hele paranormal activity 3. Skal det liksom være på 80-tallet? Fordi jeg ser ingenting som er 80-talls i hele filmen borsett fra en VHS og generelt ingenting virker særlig gjennomtenkt. Noe sier meg at den sluttet så brått midt i fordi ingen gadd å finne på en slutt. Det var mye som var feil.

Som sagt ikke ta det alt for seriøst.SminkeDa vi var hos Daniel sminket han Håvard. Vi hadde jo sett på Rupaul's drag race så planen var å sminke Håvard som en drag queen ettersom at Daniel allerede hadde gjort dette meg seg selv og jeg... vel, jeg er en jente. Jeg har ingen peiling på hva det ble ut av Håvard for å si det sånn. Det så i hvert fall ikke ut som en drag queen men mer som en gammel sinna mann.FremkallingDa var bildene ferdige men jeg må si jeg er skuffet. Jeg tror jeg kommer til å fremkalle hos Kværne fremover selv om de ikke lager digitale versjoner. De gir alltid perfekte bilder og ALLE bilder. Nesten halvparten av bildene mangler denne gangen og det virker som om filmen ble skannet feil fordi mange av bildene jeg har fått er halvt ett bilde og halvt et annet. Og de er ikke halverte på filmen.

Jeg var hos Daniel i dag eller det blir vel igår, med Håvard. Vi så på Rupaul's drag race igjen og sminket Håvard. Daniel og jeg var også på vinmonopolet og kjøpte inn tilfeldige ting til imorgen fordi vi skal overnatte hos Daniel.Vi gikk en tur i skogenHåvard og jeg var i skogen ved Valleråsen igår. Vi gikk dit fordi det var der jeg alltid var på tur med barnehagen og så lenge som til ungdomsskolen. Dessverre så kjente jeg meg ikke så godt igjen lenger. Alle trærene på det stedet vi vanligvis var har blitt sagd ned. Det værste jeg vet er å besøke et sted som jeg har minner fra men så har det forandret seg drastisk. Vi tok noen bilder men lyset var dårlig. Enten ble alt hvitt eller så ble alt svart. Vi leker med solen

Gammelt og slittDet var absolutt ingenting å gjøre igår så Daniel og jeg gikk ut for å ta bilder rundt omkring i byen. Vi gikk til masse gamle, ødelagte og nedlagte steder.  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY