hits

TapeseringVel jeg er lei av rommet mitt og jeg synes jeg har stygg farge på veggen. Jeg løste problemet den enkle måten ved å ta gamle magasiner og blader fra moren min å klippe ut offensive, forstyrrende og negative ting. Også noe positivt og sånt som jeg liker og selv skrev ut. I så fall tapserte jeg veggen min med det.PursueDaniel og jeg jobbet på ny sang nå som er ferdig. Den heter Pursuing og er ikke særlig lang men who gives a fuck om musikken vår anygay.Instagram bilder fra igårDa Daniel og jeg dro til fretex igår så var vi ikke helt sikre på hvor det var, liksom i hvilken bygning. Fretex ligger i et industriområde så alle bygningene ser ganske like ut det er bare en hel haug med store lagere der. Vi gikk av der vi trodde det var og gikk imellom bygningene men da vi kom frem var det ikke riktig så vi forsatte og vandre videre til vi kom til et sted med noe som så ut som en bil som hadde blitt brent eller noe sånt. Heldigvis så bommet vi bare med et bygg så etter å ha gått rundt bygget vi trodde var det riktige kom vi frem dit vi skulle.Jeans jakkerIdag tidlig dro jeg og Daniel på Fretex, en butikk som selger brukt greier og ting som ikke har blit solgt og slikt. Jeg liker faktisk butikken siden man finner masse unikt der til VELDIG liten pris. Daniel kjøpte jeans jakke der til 79 kr. Jeg hadde på min Jeans jakke på forhånd da vi dro dit og vi hadde avtalt å møte Håvard på et kjøpesenter etterpå da vi var ferdig på fretex. Da vi traff Håvard ble det bare bedre siden han hadde på jeans skjorte og hadde ingen anelse om at vi kom til å gå i det. Så nå har vi funnet ut at det er vår "uniform".

Jeg legger ut flere bilder straks.Black and whiteI det siste har jeg lagd masse svarthvitt grunge/goth bilder til tumblr. De ser ut til å bli en del populære der og siden jeg ikke skal gjøre noe idag så tenkte jeg at jeg like så godt kan legge dem ut. Grunnen til at jeg ikke har lagt dem ut er fordi dere som følger bloggen å foto innleggene mine vet at jeg ikke er noen fan av svarthvitt bilder. Siden vi har perfekt kamerautstyr nå som får med fine farger så ser jeg ingen grunn til å fjerne dem med mindre ikke det er dårlig fargebalanse og kombinaskon. Mens mange mener det er "kunstnerisk" men som sagt for å gi et dark og doth uttrykk til bilder virker det helt fint.EkkeeeeeltADVARSEL: BILDE AV ÅPENT SÅR LENGRE NEDE.

Neste gang blir det gnagsårplaster uansett hva når jeg skal gå med de skoene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stakkars hælen min.Gigantisk gnagsårOk selv om creeprsene mine er blandt de fineste skoene jeg har hatt er de ikke særlig gjennomtenkte. Jeg bestilte faktisk noen som var 38 enda jeg har 39 for at de skal sitte helt perfekt men selv med 38 var de litt for store. Det som skjedde var at hælen min ikke holdt seg nedi skoen så hver gang jeg gikk så ble det friksjon på den.

Jeg kom frem til kjøpesenteret i full smerte og gikk til apoteket å kjøpte gangsårplaster. Jeg teipet 3 stykker oppå hverandre og brukte opp hele pakken til sammen, da hadde allerede fått et kjempestort sår. Jeg begynte å gå men siden såret allerede var der var det til ingen nytte. Jeg endte opp med å måtte kjøpe sko jeg kunne skifte til, heldigvis fant jeg noen for 100. kr. Det var svarte ballerina sko og jeg følte meg som en idiot siden strømpene mine også var svarte så det så ut som om jeg gikk i sokkelesten.

Da jeg kom hjem tok jeg av plasterene og samtidig klarte jeg å rive av huden min så nå har jeg det største gnagsåret ever! Jeg tror det er 3 cm i  både bredde å høyde. Det er et veldig ekkelt sår og det renner væske ut av det hele tiden. Neste gang jeg skal bruke creeper skoene mine igjen skal jeg ta på gnagsårplaster på forhånd. Dette er ikke nytt for meg jeg har problemer med omtrent alle sko jeg eier. Det er bare derby skoene mine (vanlig herre pensko) som ikke er en pine.

Jeg kjøpte tofu siden jeg aldri har prøvd 100% tofu. Daniel ble med hjem til meg og vi stekte den i soyasaus og krydder, det var ikke ille.

Creeper skoIdag kom mine turkise creeper sko i posten. Jeg er glaaaaaaaaaaaaaaad! :DTrykk og foto karaktererJeg tror ikke det er noe tvil om at trykk og foto er mitt beste fag. Engelsk var det også en gang men det var avgangsfag i fjor, lå på 5 der også. Ikke alle trykk og foto karakterene har blitt lagt ut men de som mangler var 5-ere de også.

Må briefe litt da.


RevJeg startet på en rev i februar men jeg gadd aldri å fullføre den før nå. Jeg lagde også en ild alve ting som må være noe av det mest skuffende jeg har lagd de siste 2 årene.IlluminatiSir Real har ny sang igjen.OssMegmedkjolepåohmygod. Ja jeg tok faktisk på kjole men det var for kaldt til å gå ut sånn så jeg måtte skifte.11 månederIdaaaag har Håvard og jeg  vært sammen i 11 måneder! Nesten et helt år. Vi var ute å spiste pizza på pizza kompaniet så var vi på butikker å kjøpte klær til Håvard.

Igår var vi hos Daniel og spilte inn mer på en av sangene til Sir Real.

 Design tidJeg følte at det var på tide med enda mer sommerstemning til designet mitt. Dessuten var det forrige jentete og rart jeg følte det ikke helt passet meg.

Jeg skal ut med Håvard idag og antageligvis Daniel også. Imorgen har jeg og Håvard vært sammen i 11 måneder!

Forrige designet.SweetyJeg lagde mange versjoner av noe mixed mediaish greier som jeg hadde tenkt å bruke som bakgrunn.Grunge shitJeg begynner å bli veldig Grunge for tiden. Jeg ser hvorfor også ettersom at jeg alltid har holdt med en litt mer, antar jeg kan kalle det "hardcore" stil. Jeg ble ofte ble kategorisert som emo før og til tider prøvde jeg og være det men mesteparten av den tiden ville jeg sagt at jeg var ganske alternativ egentlig. Som da jeg hadde rosa/rødt og svart hår så gikk jeg veldig mye med svarte blonde klær og blonde halsbånd noe som er nærmere goth men jeg fikk forsatt høre at jeg var emo.

Jeg er ferdig med "emo" og slikt men det har alltid vært en del av meg å være litt tøffere. Da jeg var barn gikk jeg i gutteklær, militærbukser og slikt. Jeg hadde til og med kjetting på buskene mine, jeg hadde armevarmere, skinn armbånd og belter med piggstjerner. Nå som jeg prøver å se delvis normal ut som er nytt for meg er det vanskelig og legge ting bak seg og denne grunge greia gir meg litt av tøffing følelsen tilbake. Jeg kan liksom være normal og hardcore samtidig. Desverre blir grunge misforstått og sett på som hipster så for å unngå hipster stemplet prøver jeg å være mer punk-grunge.

Igår var jeg ute med Håvard og Daniel som alltid og Sir Real har nå melodi og tekst til vår 3 sang. Vi må  bare bestemme vokaler og spille inn.

Jeg fikk også mine fløyels leggins her om dagen.GratisIdag var jeg i byen med Daniel ganske tidlig på dagen, noe som er uvanlig meg. Som vanlig er det ingenting å gjøre her så vi pleier å henge på kjøpesentre å mobbe tingene i butikkene for å få oss en liten latter. Idag ble latteren stor men det var ikke på grunn av mobbing av ting.

Daniel fant en bleket jeans skjorte som han bestemte seg for å kjøpe. Han gikk til kassen gav arbeideren skjorten og satte in kortet. Alt så helt normalt ut da arbeideren puttet skjorten i posen med kvitering og gav den til ham. Vi gikk ut og en kort stund senere sa Daniel at han tror han ikke betalte for skjorta fordi da han satte i kortet ble det avvist men arbeideren gav ham kvitering og posen så han trodde det gikk likevel. Jeg ba ham ta frem kviteringen og der stod det faktisk "Avvist". Vi gadd ikke gå tilbake med det desverre men vi fikk oss en god latter.Gyøeuh

Fishtail braidJeg gjorde mitt første forsøk på en fishtail flette. Jeg føler meg stolt nå den så faktisk ikke helt fucka ut.GrungeIdag var jeg ute med Håvard og Bao. Vi så på ting og jeg kjøpte spike halsbånd ting fordi jeg er så hardcore.Vi er kristne nåDet er klart at jeg har ikke vært venneløs de siste årene men i det siste har antallet venner jeg har sunket enormt. Dette er min egen skyld, jeg tar ikke opp kontakt og i tillegg har jeg nesten bare vært hjemme og inne i et halvt år. Jeg gjør også alt skolearbeid hjemme som har noe å si. Problemet er at når jeg isolerer meg i en lang periode får jeg den sosiale fobien min tilbake så å be en gammel venn ut gir meg inntrykk av at vennen vil finne det veldig negativt å rart at jeg bare "dukker opp". Jeg vet at det er en teit tankegang og at det mest sannsynelig ikke stemmer men jeg får bare panikk og klarer det ikke. Derfor har jeg vært stuck med Håvard og Daniel for det meste siden de er mine nærmeste og jeg holdt nesten på å miste konakt med Daniel i høst. 

Igår skulle jeg antageligvis bare ut med Bao som jeg også har mistet en god del konakt men jeg samlet meg opp å sa ifra. Håvard og Daniel skulle visst være opptatt men om morgen fikk jeg vite at Håvard var ledig igjen. Jeg traff Håvard på kjøpesenteret og der var han med Daniel og Nora så vi bestemte oss for å henge sammen. Vi var bare ute her og der å gjorde rare greier. Vi håpet på at den katolske kirken ville være åpen som den selvfølgelig ikke var... Så vi bare tok bilder rundt den. Etter det gikk vi hjem til Daniel og så på filmen Upperdog.Polaroid bilderEt par bilder fra polaroid kameraet mitt.Sminke: Vær fargefullNå som sommeren og solen er på vei er det ingen grunn til å ikke være fargefull. Jeg kan innrømme jeg har sluttet en god del med å bruke farget sminke men jeg ønsker å dra det opp ettersom at mange likte det og jeg fikk positiv feedback. Det er mange som tror de ikke kan bruke farger fordi de ikke kler dem eller det ikke ser fint ut men jeg skal prøve å veilede deg til hvordan du kan få det til å virke.

Jeg har lagt ut 2 eksempler av øyenskygge. (Bildene er kun øyenskygge, ingen maskara eller eyeliner dette avgjør du selv hvordan du skal bruke) Det ene bildet har varme farger og det andre har kalde. Ved og bare bruke kalde farger sammen eller bare varme går det sjeldent feil.

Varme farger: Rød, Oransje, Gul, Rosa nærmere rød.

Øverste rekken har varme farger.


Nederste rekken har kalde farger.

Kalde farger: Grønn, Blå, Lilla, Rosa nærmere blå.

Et annet tips er å se på regnbuen og se hvis du f.eks vil bruke blå + en til farge. Ved å se på regnbuen ser du hvilke 2 farger blå grenser til som da er grønn eller lilla. Da kan du bruke enten grønn eller lilla sammen med blå.

Her har jeg tatt den lyseste fargen (gul) innerst og den mørkeste (rød) ytterst og blandet dem på midten blir oransje og gir en myk overgang mellom fargene. Som du ser har jeg bare brukt varme farger.

Jeg brukte denne med grønn og blå mye tilbake i 2008. Her har jeg bare brukt kalde farger og ulikt fra eksempelet med varme farger så har jeg samme farge innerst på øyet og ytterst.Bilder fra idagEttersom at jeg la ut en ny sang i det forrige innlegget så har jeg jo åpenbart spilt den inn. Det gjorde vi idag. Håvard, Daniel og jeg var også ute i byen litt.Lost in my tearsSir Real har  nå fullført sin 2 sang. Den heter Lost in my tears og handler vel mest om å lengte til bedre tider.Sang 2 på veiIdag var Håvard og jeg hos Daniel. Der lagde Daniel og jeg en ny sang eller melodien til den lynkjapt. På The balck sea brukte vi to dager for å tenkte ut hele melodien mens denne gikk lett under 1 time. Å lage musikk er på kort tid er lett men bra musikk er ikke like lett. Derfor liker jeg å bruke mer tid men denne gikk fort unna og den høres faktisk bedre ut enn The balck sea. Som du kan høre på musikk kategorien min her på blogg. Som sagt denne band greia ser ut til å virke, man må bare komme i gang med sin første sang.

Vi trenger bare sangtekst nå. Hvis du synes dette er spennende så kan du følge opp Sir Real (Band/duoen vår) på facebook siden dens her:

facebook.com/sirrealnorway

Her er en liten forhåndsvisning.Innspilling av The black sea

Selvportrettet er ferdigMaleriet er ferdig. Håvard skal få det på betingelse at han fjerner den psykopatiske tapeseringen av veggen på rommet sitt med bilder av meg.The black seaSå her er den ferdige sangen til Sir Real. Den heter The black sea.GraveyardIgår var jeg hos Daniel med Håvard. Vi spilte inn vokaler til sangen vår og nå er den ferdig men det skal jeg ha et eget innlegg til. Daniel bor ikke så alt for langt unna en kirkegård så vi tok bilder der.

(Noen bilder kan forstørres)Hover Linda

LevitateDaniel og jeg bare henger rundt i luften på kirkegårder til vanlig.Jeg har nytt hårNå kan jeg innrømme det er lengesiden jeg har gjort noe som helst med håret mitt. Nå har jeg både klipt meg og farget det. Når rakk du det da spør du? I natt selvfølgelig. Jeg gjør ting veldig ofte uten å planlegge det så jeg tok en saks og bare klipte en pannelugg helt uten videre. Det kommer til å bli gøy nå som det blåser ute heletiden. Så rundt klokken 6 om morgen kom jeg på at jeg fremdeles hadde min rosa/lilla farge igjen fra i fjor og hvorfor ikke? Jeg orket ikke farge hele håret rosa da siden det var alltid stress med etterveksten. Jeg farget tuppene istedet.

Jeg tror jeg lengter en del tilbake til i fjor. Jeg hadde rosa hår på denne tiden også litt senere utover i mai hadde jeg pannelugg. Har skikkelig våren 2011 stemning nå.

GlowJeg har en rar fetish på lys og alt som lyser generelt lysfenomener. Naturligvis har jeg en hel haug med glowsticks. Jeg klipte opp en og tømte væsken oppi en mini flaske. Og nei... det er ikke dødelig giftig slik folk prøver å fremstille det.GothicJeg var hos Håwi igår og masse av familien hans var der. Det var koselig. Jeg liker ikke påske det er kjedelig.

Forrige bildene bare gothifisert.Sommer og solDet er kaldt ute men solen er i hvert fall på plass. Håper bare temperaturen stiger raskt. Jeg var ute med Daniel og Håvard igår. Vi var hjemme hos Daniel og jobbet med en sang og så var vi ute og til slutt gikk vi til meg.Melodien til sangen vårJa ok jeg klarte ikke å la være. Her er melodien til det som skal bli sangen vår. Vi jobber fremdels med sangteksten og det ser ut til at vi kommer til å bruke litt tid på den for å få den mer grundigere.

Det er jo fremdeles ikke det ferdige produktet. Introen er litt lang men så fort du hører rytmer er det uti der sangen skal være.

 Slik går det for Sir RealEndelig har vi kommet i gang med en seriøs sang. Vi har melodien ferdig, den får kanskje litt til finpussing men ellers har vi hele greia. Jeg gir en liten smakebit men jeg vil ikke avsløre for mye.

Jeg har også prøvd å lage band initialer og en bestemt skrivemåte men det er forsatt ikke bestemt at dette skal være den fremtidige greia. Har også prøvd på litt mer artsy stuff.

Hvis du er interessert kan du følge opp facebook gruppen vår. Jeg har ikke vært særlig flink til å promotere men det var fordi vi var så useriøse. Jeg føler vi har brutt oss gjennom veggen og når vi først får til 1 sang så klarer vi flere utover.

>GRUPPEN<

 

  BeklagerJeg vet ikke om blogg var nede eller noe sånt eller om det bare var hos meg men jeg kom meg ikke inn på noen av pcene eller nettleserene mine på blogg.no. Derfor har blogging blitt veldig forsinket.

Idag var jeg hos Daniel og vi har lagd en melodi til bandet vårt.

Igår var jeg hos Håvard og hadde earth hour ting.

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY