hits

People peopleIdag har jeg ved tilfeldighet endt opp med omtrent alle folk som er. Det begynte meg at jeg kom på skolen til gymmen men fant ut at jeg ikke skulle mer en det på grunn av et dumt russe opplegg. Jeg vil helst unngå stabbe russ... så jeg stakk av til Down Town med Maria hvor vi var timevis. Vi traff Tobias og person jeg ikke kjenner som vi satt og gamet spill på mobilen med. Mens vi satt på en benk og spilte ble jeg plutselig puncha i ryggen og jeg snudde meg rundt og der stod lille-søstra mi. Maria måtte dra og jeg bestemte meg for å gå hjem med sekken min.

Jeg ringte Håvard for å høre hvor han var siden vi hadde avtalt og treffes men bussen hans var forsinket. Jeg kom på at jeg egentlig skulle ha hentet en resept jeg da som jeg glemte når jeg var på Down Town, så jeg gikk tilbake og ba Håvard om gå av bussen der. Etter å ha truffet Håvard inviterte vi med Daniel og da vi satt på en benk kom bekjent Sara person som var vennlig nok til å tilbringe tid med oss.

Daniel ditchet oss så Håvard og jeg ble vandrende i byen noen timer igjen til vi satte oss i parken litt før klokka ni og ventet på bussen hans. Det kom en bil og stoppet like ved, ut av den kom det en Miriam. Sammen fulgte vi Håvard til bussen som han nesten mistet.

Miriam skulle da på kino men det var forsatt en halvtime igjen og hun ba meg om å bli med å treffe en av hennes venner, så vi gikk nok en gang tilbake til Down Town da hun fikk vite at han ikke kommer og at filmen starter om 10 minutter. Vi gikk tilbake og til en Kiwi butikk hvor hun skulle treffe 2 andre venner men jeg valgte å gå hjem der siden klokken var allerede 10 og jeg ville ikke ende opp i trøbbel med fulle russ som var overalt.

Dette var et ekstremt failed forsøk på og hoppe forran Håvard for at han ikke skulle synes på bilde.

Kjempe sterke briller FTW!Fritids SkillzDet er ikke sånn at jeg kjedet meg big time før Håvard og Daniel kom hjem til meg og så på skjermspareren min, så hadde vi trekant med klær på. Jeg har så talentfulle øyne...Gay DinosaurNoen av Daniel og Malene sine bilder for et par dager siden.

Dette er meg som en homofil dinosaur midt på gata.

PhotoshitIdag var jeg ute med Daniel og Håvard selv om alt var stengt men det har ikke så mye å si... vi handler ikke akuratt. Også traff vi Bao som er overalt, det morsomste av alt var at jeg sa på starten av dagen "Kommer vi til å treffe Bao idag også?" og Håvard mente vi ikke kom til å gjøre det siden det er påske og sånt men så plutselig senere på dagen stod det en Bao ved buss stoppen.

Jeg lekte med lys og nei jeg har ikke fritids i det hele tatt og er ikke over fascinert av lys.YesterdayHer er mer bilder fra igår... jeg tror det ble rundt 300 - 500 stykker eheheh.The awesomestJeg liker å henge rundt med de mest awesomste, søteste, morsomste folkene i hele verden!HippierIdag var vi i Skien og latet som om vi var hippier. Jeg hadde veldig lyst på sånne Ozzy Osbourne briller men de satt helt failed på nesa mi så jeg ble nødt til å velge tykkere runde solbriller. Vi var også på Helland og prøvde masse instrumenter.

Som du tydelig kan se så har jeg farget håret mitt mørke-lilla og farge resultatet ble HEEEELT LIKT ASS!

"Narko hippie" mugshot.Søt dagSøt dag, søte folk. Jeg var i byen med Bao, Håvard og Daniel.
DANIEL FANT ET PEACE TEGN!

Matte dagNå har vi en hel skole dag med bare matte forberedelser til heldagsprøven imorgen... trenger jeg å si mer?Mine vennerIdag var jeg i Skien med noen av yndligs folka mine! Daniel, Håvard og meg som leker pervo og Bao som var en kort stund med oss.

Ehehehe...

After-rape

Jeg har ikke lyst til å forklare men jeg blir nesten nødt til det. Bao kjøpte milkshake som han satte mellom beina på Håvard og masse gamle folk gikk forbi og stirret som bare helvete.

Bao med milkshaken sin igjen...No more redJeg fant ut at jeg ikke gidder å stresse med header og fail rødt design. Nå har jeg ikke rødt hår lenger uansett så jeg gjorde om hele greia til noe litt mer vintage-hippie-sommer aktig. Her er noen flere bilder som jeg ikke fikk lagt til på de forrige innleggene.

Det forrige designetVintageJeg tok kjempe masse bilder!KlyperIdag feiret familien bursdagen til lillesøsteren min og vi var kjempe snille mot storebror.Gamle bilder<3Verdens værste filmJust sayin'... (Noe offensivt innhold)

 RosarussIdag var jeg på russerevyen til lillesøster. Det var hyggelig og ikke minst morsomt, fikk samlet omtrent hele familien med bror, søster, tante, pappa og farmor.FarewellEtter 7 månder med sjokk farger på håret som rosa, oransje og rød bestemte jeg meg for å bli "normal". Jeg gidder ikke mer emo, scene, goth greier på tide og bli litt mer vanlig og hippie (fordi hippieness er awesome). Jeg kjøpte brun hårfarge som ironisk nok ble lilla-aktig, uansett ser det mer normalt ut så det går greit.Kjempe gøy!Nå er jeg på skolen å har det utrolig mega gøy. Jobber med verdens mest unike film ever...

 Kjole what!?Siden det er mega kjedelig på søndager og jeg ikke har tatt noen bilder i det siste bestemte jeg meg for å ta bilder. Men jeg har allerede kjempe masse bilder av meg selv så jeg fant ut at jeg skal gjøre noe nytt, ødelegge det jeg er kjent for. Jeg er nemlig kjent som Linda GårAldriMedKjoleEllerSkjørt. Jeg er snill nok til å motbevise det navnet ved å føle meg veldig ukomfortabel og ta på meg kjoler. Vell, vell jeg har tenkt å begynne å gå med det til sommeren siden jeg mener det er på tide og komme seg ut av gutte klesavdelingen.Enda mer k-popJeg stjeler bilder fra Marianne.

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY