hits

Heia du i rosa!Igår var det fri fra skolen så jeg tenkte hvorfor kaste bort dagen på å sitte hjemme? Så jeg gikk ned til Milla og vi stakk ut ned i byen. Hun hadde kjøpt en kosedyr fisk, og når man slo på den lage den en irriterende boing lyd. Den måtte selvfølgelig absolutt ha med seg og slå på uten stopp... jeg vedder 100 på at batteriene går ut innen neste uke. Vi stakk innom coop da vi fikk øye på noe som passet bra for oss duste huer. Sånn party spray som sprayer tyggis lignende greier. Snakk om penge sløs 40 kr vi brukte opp alt på samme dag.

Vi merket at folk drev på med sykkel res, det var visst noe junior og senior res for menn. Hele byen far full av syklister med drakter i alle farger mange av dem var liksom bare rundt i byen innom butikkene men vi ropte og heiet til alle til og med de som skulle inn på matbutikken. Vi fikk faktisk ganske mange av dem til og le. Spessielt når det var oppvarmings runder så bestemte vi oss for å heie på de med rosa drakt så vi skrek "heia du i rosa!" så begynte nesten alle de andre syklistene som hørte det og le. Snakk om å dumme seg ut... Milla ville hjem og hente pompommene sine, men vi droppet det likevell.

Artwork by Milla and Me.


Det var vind på brygga... smart... Milla klarte og spraye seg selv!p9160654SmoooothieIdag var jeg i skien og shoppet men jeg kjøpte ikke noe annet enn en smoothie og iskrem -_-' typisk meg. Jeg var med Milla og hun kjøpte alt hun fikk øye på. Men det var gøy! Egentlig dro jeg for å levere min iphone på reperasjon. :(

Ny nettbyJeg har en ny nettby som nå heter Prawn... Jeg skal forklare. Jeg syntes at det forrige brukernavnet mitt var langdt og teit og alt mulig negativt. Så jeg bestemte meg for å lage ny også en som ikke inneholdt navnet mitt. Jeg fikk inspirasjon da jeg var i London, jeg spiste en rekesanwich (Altså brød ikke iskrem ærsj!) Så oppdaget jeg det mest geniale ordet i verden er Prawn. Det er kort engelskt og betyr reke, så der har du reka.

Ehehehehe...
p4152250

p4152265


Borte bra hjemme bestJeg var i London... det er rart og tenke at tidligere idag var jeg i London i England :S tid å sted forvirrer meg. Førtst er man der og så ikke, det føles ut som om jeg aldri var der. Du skjønner sikkert hva jeg mener... Ja hva skal jeg si jeg handlet og var ikke på noen spesielle steder eller atraksjoner denne gangen. Jeg var bare på en del butikker inkludert Harrods og noen restauranger.

På Harrods. Hadde jeg hatt sånn vegg på rommet mitt hadde jeg ikke trengdt noen ting der inne. (bortsett fra pc XD) Legg merke til at hunder flyr.

4841826102_e78ab0a141.jpg


Ute på gata


Katten til veninna mi i London

 

 

På Stansted flyplass fant jeg en av de mest råeste pcene jeg har sett! Den er designet av Vivienne Tam. Hadde desverre brukt opp alle pengene mine D:< kunne ikke kjøpe den. Men neste gang SKAL JEG!
viviennetamhpdigitalclutch


LondonJeg reiser til London... Idag om noen timer. Jeg kommer nokk ikke til å skrive så mye om det nå men etter. Det er egentlig ikke så spess jeg har vert der et par ganger før. Men det er bedre der en vesle lille porsgrunn og det er en god følelse å vite at i den byen er det flere folk en i hele norge. London er sirka norge ganger 3. Og hele england er langt over 10 ganger norge.

 
Familie bursdagJeg feiret bursdagen til tanta mi så halve familien var der. Det var hyggelig.

Lillesøster, meg og kusine.

 
 
img06982
 
 
img06912
 
slasken viggo
img0699


Heil på deg! Igjenn!Ok... nå begynner jeg å føle at jeg vet alt om andre verdenskrig. Hvorfor? Jo... vi startet med det rett etter jul. Og forrige uke var "2 verdenskrig uke" les alt i inlegget under. Og etter det trodde jeg vi var ferdig. Men nei da krigen kommer tilbake igjenn. I dag var vi i Brevik by museum og der har de masse fra andre verdenskrig!! Og nå skal vi ha om det i engelsken. Så lenge vi ikke skal ha noen flere fremføringer om det... ser det for meg "The second world.... bla bla bla. Nineteen forty to nineteen forty five... bla bla bla." 
Ja museumet var spennede...
Jeg var hos en venn under earth hour og vi så på det store korslaget. Og komunen eller de som styrer gate lyktene glemte og skru dem på etter på... 

Ligner... D:
img0674
  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY