hits

HoundstoothJeg feirer ikke påske. Jeg tar bilder og ødelegger dem istedet.

ArkitekturJeg har en ny rar hobby. Jeg tar bilder av bygninger som har interessante detaljer eller lignende. Området her har mye gammel arkitektur som er spennende og jeg har på en måte ikke brydd meg. Jeg har sett det og syntes det var fint men aldri gjort noe med det. Nå samler tar jeg bilder av det og hvis jeg liker det mye nok legger jeg det ut på instagram.PåskeeggejaktIgår var jeg hos Håvard. Vi var på påskeeggjakt i hagen hans med resten av familien. Det  var koselig også spiste vi Påske Taco. Det ble ikke så veldig lenge fordi Håvard skulle på kino senere.

Da jeg var i Skien med Daniel kjøpte jeg utstyr til Henna tattovering eller Mehndi som det også heter. Jeg lagde et design på hånden min for tre eller fire dager siden men nå er det nesten borte da. Men ellers var det kult å prøve det.

I dag skal jeg til Farmor og Farfar fordi jeg vil levere ett bilde av noen slektninger jeg lånte for å scanne og legge igjen ett påskeegg til lillesøsteren min der.Farger og ikkeI dag skal jeg til Håvard på påskefeiring antar jeg selv om det direkte ikke er påske enda. Jeg vet ikke. Jeg fikk bare inntryk at det ikke var en vanlig "skal vi bare henge rundt sammen?" invitasjon. Jeg glemte helt noen av bildene jeg tok for noen dager siden så jeg hiver dem med i dette innlegget. Jeg blir nesten litt irritert over at jeg har begynt å like å bruke svart hvitt på alt.

BruktbutikkIgår dro jeg til Skien med Daniel. Vi var innom fretex og lo oss gjennom alt som var der av klær. Enkelte ting både burd og må være 30 år gamle. Jeg håper ingen designet halvparten av tingene der etterpå. Men noen ganger så finner man ting som er ganske kule selv om de er dobbelt så gamle som oss selv. Jeg fant en rosa kjole som var fin men den minnet alt for mye om en nattkjole selv om det ikke var det. Jeg kunne liksom ikke se meg selv gå i den og etter at jeg hadde rosa hår så har jeg alt for mange rosa ting fra før.

Etter fretex dro vi inn i Skien by hvor vi var i en utenlandsk matbutikk. De hadde masse hår greier og jeg fant Henna til å tattovere med så det blir spennende å prøve ut det. Vi gikk til Herkules men der var det ingenting å gjøre så vi dro hjem hver for oss.SkienI helgen, eller mer spesifikt på Lørdag var jeg i Skien med Håvard. Planen var å ta litt bilder men det ble de tikke så mye av. I hvert fall ikke med speilrefleks kameraet mitt.Red Velvet kakeDa jeg var i Skien med Håvard var vi innom kjøpesenteret hvor det er en cafe.En kafé der hadde Red Velvet kake som jeg har sett alt for mange ganger på nettet og den så kjempe god ut. Så ut av nyskjerrighet endte vi opp med å spise på den kaféen. Jeg ble skuffet når det gjaldt kaken. Den var ikke værst men helt ærlig så var det helt vanlig kakedeig med rød konditor farge. Jeg hadde fårestilt meg at den kom til å ha noe litt mer en når det gjaldt smak men så tror jeg kanskje det var en falsk en også. Så planen er å finne en oppskrift med mange positive tilbakemeldinger og så prøve å bake en selv. Jeg har kjempe masse bakeutstyr nå og det er min beste side innenfor matlaging så det vil bli spennende.

Hjemme hos Håvard malte vi påske egg!InstagramJeg har en instagram som heter @iamnorwegian. I tilfellet noen ikke fikk det med og for dem som ikke visste det så har jeg samlet noen bilder.

     
    
    
    
    MintgrønnNå har tålmodigheten min sprukket. Jeg er rett og slett lei av snø og vinter. Jeg klarer ikke å slutte å sammenligne med Mars i fjor, det var så varmt at jeg gikk med shorts, strømpebukser og ingen jakker. Jeg hadde så bra vår stemning nå og med en gang snøen kom igjen føltes det ut som alt gikk rett tilbake til desember og sommer ble bare er et fjernt minne. I dag tok jeg noen bilder med den nyere setesdalsgenseren som jeg fikk av Farmor og noen bilder hvor jeg har på mintgrønne ting, fordi det er min nye favoritt farge for øyeblikket. Den fargen minner meg om våren (som ikke kommer).

Jeg brukte også det analoge kameraet mitt og ble ferdig med filmrullen så jeg leverte den til fremkalling. Jeg valgte japan foto for fremkalling denne gangen fordi de digitaliserer bildene så slipper jeg å scanne dem og få redusert kvalitet. Ulempen er at på japan foto tar det 2 uker mens Kværne, som jeg vanligvis har fremkallet hos bruker 4 dager.Ny sang!For noen dager siden ble vi ferdige med den nye versjonen av Lost in my tears. Denne versjonen har kun våre stemmer som instrumenter og alt. Russiske dukkerHjemme har vi en hel samling med Russiske tradisjonelle tre ting. Skåler, kopper, boller, skjeer, andre ting og selvfølgelig Russiske dukker. Av en eller annen grunn tror folk de er heter "Babushka" som betyr bestemor og at disse dukkene skal forestille bestemødre. Det er feil, faktisk så heter en slik dukke matrjosjka/matrushka/matruskja og det skal faktisk bare forestille en vanlig kvinne og jo mindre og mindre dukkene inni blir alderen mindre så den siste er et spedbarn. Ikke alltid men ofte er det slik.

Vi har kjempe mange av disse dukkene og jeg tok de ut ifra hverandre men jeg stoppet på et punkt. Noen av dem er utrolig små så jeg tok dem ikke ut, med andre ord det er egentlig flere. Det tok i hvert fall veldig lang tid å få dem tilbake igjen og jeg skal aldri ta alle ut.


 

Vår designJeg tror det nesten ble ett år siden jeg byttet design på denne bloggen. Det var virkelig på tide. Dette designet er ganske minimialistisk synes jeg så jeg kommer kanskje til å legge mer til over tid. Det blir også større bilder fra og med nå fordi innleggene er større.

Det forrige designet

Ikke mer tumblrHelt ærlig begynner jeg å bli lei av å være på nettet. Idag slettet jeg min tumblr som het iamnorwegian (ingen vits å linke den siden den ikke finnes lenger). Jeg brukte for mye tid på tumblr. Jeg angrer litt da jeg hadde 196 følgere også bare slettet jeg den. Ja, ja. Jeg vil egentlig trekke meg en god del vekk fra nettet. Jeg har også vurdert å kvitte meg med facebook men fordi det er en så grei måte å få tak i folk på så har jeg endret min avgjørelse angående det. Jeg har på en måte lyst til å bli litt mer gammeldags. Jeg har ikke tenkt å kutte vekk internett for godt men jeg vil slutte med unødvendige sosiale nettverk og andre sider.Jeg tok ut piercingenI dag tok jeg ut leppe piercingen min etter å ha hatt den i nesten 3 år. Jeg har heletiden vurdert det siden forrige sommer men jeg tok jo septumen min på våren så det virket dumt. Egentlig skulle jeg bare ønske jeg tok septum med en gang. Hvem skulle tro at et lite hull på kroppen kan få en person til å gruble så mye over om man skal ta ut et smykke eller ikke? Jeg klarte virkelig og knytte meg til den enda så dumt det høres ut. Den er minner, om hvem jeg har vært og kanskje er det tungt for meg å kvitte meg med den fordi det året jeg tok den (2010) og til den dag idag har vært de beste årene i mitt liv. Eller lettere sagt den beste perioden i mitt liv.

Så hvis piercingen betyr så mye og jeg virkelig ikke vil ta den ut? Hvorfor gjorde jeg det?

Det er en ting å være 16 og emo eller rock lignende stil. Nå er 20 rett rundt hjørnet og jeg føler at eldre voksne ikke tar folk med piercinger seriøst nok og det er klart at hvis jeg vil ha en seriøs jobb så vil ikke arbeidsgiver tillate det. Jeg synes også at når man ikke har en rock/punk relatert stil så er slike piercinger på 20 åringer noe som er mest vanlig å finne hos paradise hotel aktige personer (ikke ta det vondt ment) det jeg mener er at den type mennesker er helt stikk motsatt av det jeg er. Jeg har ikke lyst til å gjøre folk usikre på hva jeg er. Jeg har begynt å forandre meg mye nå også. Jeg går en mer normal retning på vei mot å bli voksen. Jeg vil ikke lenger farge håret mitt. Jeg vil ha mitt egne blonde hår. Jeg vil ha kortere hår fordi det er mer praktisk... bla bla bla. Jeg har redusert sminkebruken min med over 50%. Ingenting svart, 0 mascara, 0 eyeliner, 0 foundation. (Bare på høytider). Jeg vil ikke lenger bruke fargefulle t-skjorter som sier dumme ting.

Jeg tok også ut utvideren min i øret men det er ingen biggie. Jeg har gjort det før for å se hvor mye den kom til å gro igjen. Nå er den 12 mm, det var den også sist jeg prøvde å la den gro. Da gikk den ned til 5 - 4 mm. I hvert fall håper jeg at den går ned til en størrelse hvor jeg ikke trenger å bruke gigantiske øredobber for å gjemme den.

Jeg har fremdeles septumen min siden man kan gjemme den og for det meste så har jeg den oppe i nesa uansett. Som sagt hvis noen, noensinne kommenterer på at jeg har noe rart i nesa eller merker spesifikt at jeg har piercing i nesa så kommer til å si at de kikker på feil sted uansett.

Jeg kommer sannsynligvis til å nevne hvordan det går med arr etter piercingen (med bilder) og øret mitt. Så følg med, innlegget blir lagt inn på Info/Tips/Meninger kategorien min.

15. Juli 2010. Dagen etter at jeg hadde tatt piercingen.

BlandetI dag skal jeg til Farmor og Farfar.

Jeg glemte helt dette bildet. Jeg lagde det før jul. Jeg har brukt alt mulig; Akryl, Vann maling, Fargeblyanter, Penn, Tusj, Spray farge.Slalåm videoGlemte helt videoen fra Hovden. Jeg synes jeg gjør det bra til at sist gang jeg stod på slalåm var 7 årsiden. Også skal det sies at jeg bare stod 2 eller 3 ganger for 7 år siden. Jeg lærte heller aldri å svinge før nå.Day DreamSamme dagen som jeg drakk meg full tenkte jeg at siden jeg klarte å synge bra på første forsøk full imotsetning til alle andre ganger vi tar opp noe og jeg spiller inn 100 ganger. Så spilte jeg inn en sang da jeg kom hjem. Jeg var for lat til å lage noe selv eller spille inn instrumental så egentlig er det et gammelt cover av en smashing pumpkins sang jeg gjorde men jeg sang shit på originalen. Så jeg re-recorda vokalene på den og synes det ble bedre sånn som det er nå.

Sangen heter Daydream og jeg brukte ikke album versjonen men Day dream (old house demo) versjonen hvor Billy synger og ikke D'arcy. Jeg vet ikke hvorfor men jeg synes Billy sin versjon er bedre enda jeg vil tro alle andre som hadde hørt begge versjonene hadde vært uenige med meg.


PolaroidJeg var hos Håvard igår og vi prøvde å lage lasagne. Den ble suppeaktig men den var spiselig for det. Vi tok også masse bilder med mitt analoge kamera og polaroide. Nå har jeg bestilt svarthvitt filmrull.

LæreriktI dag var jeg ute med Daniel. Vi kjøpte battery energidrikke fordi planen var å blande det med vodka. Da vi kom hjem til Daniel gjorde vi det men vi gikk fort tomme for battery og det endte med at vi hadde en halvfull vodkaflaske og ingenting å blande med. I dag ble en lærerik dag. Jeg fant ut at jeg er Russisk nok til å drikke ren vodka uten noe problem og vel, jeg har merket at jeg er litt for glad i sprit når det gjelder alkohol. Vi ble ikke akkurat dritings men stemingen lettet, veldig. Vi spiste også godteri og jeg fikk kanskje min verste ide noensinne. Jeg bestemte meg for å spinne rundt. Jeg var klar over at jeg kom til å bli kvalm. Jeg trodde bare ikke jeg kom til å ende opp med å være det i 40 minutter, så jeg ble liggende på gulvet for å ikke gjøre meg selv mer kvalm. Mens jeg lå på gulvet så vi på RuPaul's Drag Race (Litt som Top Models bare for drag queens).

Etter at jeg ikke var på kanten til å spy spurte Daniel om vi skulle lage musikk og jeg spøkte med at jeg burde spille inn andre verset på en sang vi jobber med fordi det sikkert kom til å bli bedre. Vi bestemte oss for å gjøre det. Selvfølgelig eide jeg meg selv 10 ganger mer en til vanlig, det mener jeg. Jeg hører på opptaket nå og det er garantert bedre en til vanlig. Alle tonene er rene og jeg har liksom både kraft og følelser i stemmen. Basically, så er jeg en bedre sangerinne etter å ha drukket.

Jeg vet at jeg høres ut som en alkoholiker eller fjortis men livet mitt er virkelig tragisk. Og dette her ble et positivt minne for meg, vi hadde det gøy... sett vekk fra spinningen.

Andre verset og bridgen på a capella versjonen av Lost in my tears. Verset har hovedvokaler med romklang og bakgrunnsvokaler som er to stemte. Bridgen er Daniel og med samtidig med romklang.Ansikts skanningJeg skal ikke benekte for at jeg ikke har så mye å gjøre noen ganger. Håvard sendte meg et bilde av seg selv som jeg meg en gang forstod var av ham som hadde scannet seg selv. Før hørte jeg masse skumle greier om at lyset i en skanner kan skade øyet og at det er veldig sterkt, så det fristet ikke å prøve. Å se på lys og så se sånne ekle flekker etterpå er noe av det verste jeg vet. Etter at Håvard tydelig hadde overlevd en ansikts skanning gikk jeg for å prøve det ut selv og fikk det beste bildet på første forsøk. Dessverre er første forsøk bare en forhåndsvisning.

Skanneren min er teit, den skanner en kjapp gang sånn at jeg kan bestemme hvordan jeg skal beskjære og sånt så må man bekrefte det på datamaskinen og skanne en gang til. Dette virker fint når det ligger et ark eller bilde som ikke blir flyttet på men når jeg må ta ansiktet mitt opp igjen blir det ikke samme bildet. Jeg var klar over at den neste skannen som kom til å bli den ekte bildefilen ikke kom til å bli like bra.  Jeg kan heller ikke på noen måte lagre forhåndsvisningen så jeg måtte ta print screen av den. Dermed finnes det ikke større eller bedre versjon av det første bildet. De to andre ble beskjært helt rart enda det ikke var det jeg valgte. For å si det sånn, jeg hater skriver/skanneren min.

Farger

SkøyterIgår tok jeg lillesøsteren min med for å stå på skøyter. Håvard kom senere også. Vi hadde det kjempegøy også hadde jeg med kakao og sjokolade som vi spiste etterpå.

Da faren min hentet oss fra skøytebanen kjørte han Håvard og meg hjem så ringte vi Daniel senere og gikk ut i byenHytteHer er noen flere bilder fra hytteturen i ferien. Idag skal jeg ta med lillesøsteren min på skøyter. Håvard kommer kanskje også.

Søt.

Sengehest

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY