PervertIdag kom Daniel og jeg endelig i gang med stop-motion filmen vår på skolen. Vi gikk å kjøpte plastelina og så startet vi med å lage vår ekstremt fucked up surrealistiske pervert film. Og siden det var veldig fail og kjedelig hadde vi det litt for gøy med plastelinaen.

Etterpå dro vi til Skien fordi Mark var ditchface idag og vi ikke ville på Down Town så vi var på Arkaden med Håvard og når han ble ditchface på oss stakk vi til Herkules.

 

Naw jeg fikk Håvard til å kjøpe en sløyfe av Jenny.

Finn feilen...

COCKSUCKER! ;DDear pedohileVi satt på chatroulette og sang happy birthday til alle folka som kom på.K-pop bursdagNå kom jeg hjem fra koreansk pop busdagen til Marianne som var ganske awesome! Vi danset noen koreanske danser fra musikkvideoer og sang gratulerer med dagen til random folk på chatroulette.K-popJeg skal i k-pop (koreansk pop) bursdagen til Marianne, hvor jeg må kle meg ut som en koreansk popstjerne. Halp skummelt!Pus er rar

StarsJeg burde få meg et bedre objektiv eller teleskop som kan kobles til speilrefleks kameraer.RødNå har jeg skiftet litt på designet over til rød, jeg skal lage ny header så fort jeg får tatt et bilde som passer in siden jeg for øyeblikket bare tar fucked up bilder.

PreviouslySpre lapperHer om dagen hadde vi matte og som vanlig kjedet jeg meg og gjorde ingenting. Jeg bestemte meg for å tegne og oppdaget at jeg hadde en liten blokk med klistrelapper. Jeg fant ut at jeg skulle skrive noe veldig meningsløst men positivt sånn at det kan oppfattes litt komisk og så henge det ved pulten så det ble "Jesus elsker deg! <3"

Senere fikk jeg ideen om å bli en anonym person som sprer lapper med positive kommentarer eller budskap. It will make someone's day. Jeg hang en "Du er pen uansett hva andre sier! =D" inne på en av doene bak en dorull holder og senere hadde noen flyttet den sånn at den ble mer synlig.

Jeg var med masse folk i skien Mark, Daniel, Håvard, Bao, Niko, Jenny, Sebastian, Markus og Magnus. Jeg håper ikke jeg glemte noen, det var awesome helt til hodet mitt veldig au og jeg ble gretten så jeg dro hjem.

I matte rommet "Jesus elsker deg! <3"

På oppslagstavla "Delta i å oppnå verdensfred!"

På en av jentetoalettene "Du er pen uansett hva de andre sier! =D"Naturfagsrommet "Vold løser ingenting!"

På asiakartet i gangen "Be for japan"

Jeg hadde også en lapp med "Anti-Janteloven <3"

Glade barn

WTF


MandagJeg liker mandager når man får fri på dem. Da kan man gjøre akuratt det samme man ville ha gjort dersom det var skole men bare uten skole delen. Henge rundt i verden. Mark, Daniel og jeg syter etter sommer, vi var litt med Jenny, Maria og Anders også.Jeg skal bliTil sommeren skal jeg bli hippie med folka mine, vi skal ligge oppå hverandre med orgy stillinger i parken med gitar og synge hippie sanger. Kose med trær, døgne på socialvibe og gå på kjøpesenteret med "free hugs" skilt. Jeg selv skal røyke meg ihjel og bli høy på dospray. Det blir nice!

Jeg hang med Daniel, Håvard og Bao. Vi stod forran et securitykamera og gjorde fucked up ting.2 år sidenHei jeg kjeder meg så jeg ser på masse gamle videoer jeg har på pcen min. Før ville jeg være amatør film-skaper-ting-person men jeg var ganske loner så jeg hadde bare meg selv. Jeg filmet bare masse random stuff...In UrAnusVi blir tvunget til å lage en dum surrealistisk inspirert stop-motion film på skolen. Daniel og jeg jobber på gruppe og vi prøver alt for å tøye grensene så nå lagde vi storyboard. Tittelen er "In UrAnus" og det skal være barbie dukker med bilder av 3 surrealist kunstneres ansikter teipet på. Kunstneren Frida skal rape Dali og han legger et egg som blir knust av en klokke... dette blir definitivt 6er oh yeah!

Sånn ellers hang jeg med Mark, Daniel og Håvard og så senere masse andre folk. Mark og Daniel beit meg, paaiiin! D:

Bendover.MobilNå har Linda endelig fått seg ny mobil siden den gamle var ganske ødelagt. Jeg likte virkelig den gamle mobilen min og hvis jeg kunne ville jeg så ha valgt samme igjen. Desverre har de dem ikke lenger så det ble en Sony Ericsson xperia mini som jeg for øyeblikket ikke er så begeistret over.

Idag var det kul himmel men kameraer er ikke så flinke til å få det med seg. Jeg stirrer alltid på himmelen når jeg går ut ihåp om å se rare greier eller aliens.SnillIdag, igår geez jeg hater etter klokken 00 systemet anyway... for ikke så lengesiden hang jeg med Håvard, Bao, Helene og masse flere folk. Siden det var UKM idag stakk alle dit men jeg risikerer ikke den nok så skadde hørselen min på det. Håvard var faktisk snill nok til å droppe UKM bare for å gå med meg det var veldig hyggelig gjort av ham. Jeg ville sagt det var en ganske fin dag borsett fra den delen hvor jeg ble bitchslappet i ansiktet av Miriam, det var fuckings pain! EVUL!

Bilder som jeg stjal fra Bao.Official sløyfe-dagFor ikke så lenge siden arrangerte Daniel sløyfe-dagen på facebook og overraskende nokk ble mange med. Men de fleste kom med små sløyfe hårspenner. Daniel fikk kjempe masse komplemanger av skolens ansatte, det var ganske morsomt. En gammel manne lærer kom bort og beskrev ham som "en sånn playboy gutt". Hahahaha!WeirdEn helt normal dag på skolen.UglyAlt for damete rød lipstick<3<3ApplesJeg kjøpte helt randomly eple formet solbriller. Egentlig ville jeg ha hjerte formet men de hadde ikke i rød og de passet ikke med nesa mi. Eple brillene ser veldig dumme ut og folk kommer sååååå ikke til og le som betyr at de er helt PERFEKTE. Da ler folk i hvert fall av solbrillene og ikke meg, jeg liker epler.

ALIENSMeowJeg er stolt av meg selv, jeg fulgte med i naturfagstimen idag og noterte ned masse greier. Nå driver vi med arkitektur oppgaver i forming og vi må lage et offentlig bygg. Jeg lager failed bibliotek.Sløyfe dagenIgår kjøpte Miriam, Daniel og jeg hver vår rosa barne hårbøyle med sløyfe uten noen spesiell grunn. Vi avtalte å ha den på samme dag på skolen selv om Miriam tilslutt ikke gadd å bruke den siden alle stirret på oss. Aldri sett en gjeng weirdos med rosa sløyfer i håret eller? Jeg for min del synes det er greit, det for folk til å le men det var gøyere på kjøpesenteret igår for de på skolen er mer bitchy når vi finner på et eller annet. Men men, nå er vi formgivnings klassen og der det er kunst er det alltid noen veldig fucked up og rare folk. F.eks bildene vi tok idag...Vi er normaleTotally... Jeg ble mishandlet og filmet på skolen idag hvem vet kanskje "mishandlerene" legger det ut.

 PeopleFor et par dager siden var jeg i Skien med kjempe masse folk, jeg har ingen kontroll på hvor mange vi var men jeg klarte i hvert fall telle opp til 16 stykker, siden det var så mange som dukket opp og stakk av. Det var veldig strange jeg er ikke vant med så masse folk men det var ikke så ille.Igår prøvde jeg ut scanneren min som jeg ikke har brukt på kjempe lenge.

2004 tror jeg...

1998 eller 1999

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits