hits

Ny kameralinse!Som jeg nevnte i mitt siste inlegg så skulle jeg få prøve en 70 - 300 mm linse på mitt speilrefleks kamera. Pappa bare ga meg hele linsa og sa jeg kunne låne den en stund. Det er awesome! men jeg har helst lyst til å kjøpe en egen etter hvert og mest sannsynelig kjøpe flere ulike linser. I tilleg må jeg skaffe meg et UV-filter til de nåværende linsene. Alt i alt er ikke for billig. Jeg sa også at jeg skulle få adobe, det funket desverre ikke fordi det var en spesiell thailandsk kopi som trenger crack for at 30 dagers greiene skal gå vekk. Den gikk ikke på mac og den gamle pcen min hengte seg så jeg skal prøve igjen.

Det jo søren meg nesten umulig å ta bilde av månen med 18 - 55 mm, jeg skal prøve igjen når det ikke er skyet ute med min nye linse! =D 


Speilrefleks kamera!På lørdag fikk jeg dratt meg selv ned i byen for å se på speilrefleks kameraer og jeg kjøpte canon EOS 550d! Det er awesome! At the moment har jeg bare standard 18 - 55mm linsa men jeg vurderte og ikke kjøpe en med en gang fordi det forsatt går an å ta bra bilder. I tilleg så har min far canon 450d og flere ulike linser til det og det er samme linsene til alle canon SLR kameraer. Jeg er ganske happy fordi det kan filme og kvaliteten på videoen er synsykt bra! Jeg endte opp med og se på alt jeg filmet om og om igjen. Alt jeg vet så langt er at skal pappa komme innom med hele adobe pakka for lyd, bilde og film imorgen.

Eh jeg har også matte tentamen D: Jeg suger i matte. Jeg var forkjølet nesten hele uka så jeg gikk glipp av engelsk :( og nynorsk eheh men nynorsk er jeg ikke så trist over å mistet. Alt som ikke er bokmål er svensk for meg xD "Hej, just nu sitter jag här och ska skriva på nynorsk... If u get what i mean" Idk alt jeg har fått med meg på nynorsk er ikkje og kjerleik, vet ikke om jeg skrev det riktig en gang. Får spørre om jeg kan ta engelsken en gang til, det skal være sånn Re-take dag.FamilieØæh! Jeg er virkelig ikke i skrive humør nå... og det har jeg ikke vært siden mitt siste inlegg. Men det er virkelig på tide med noe nytt her, fordi det har skjedd masse og jeg bare lar tiden gå og før jeg er klar over det er det gammelt nytt. Jeg nevnte aldri at jeg tok av reguleringen min! =D Jeg er ganske fornøyd. Så hadde vi skøyte dag som var ganske greit. Jeg lagde ny blogg på engelsk bare sånn... just in case. Fordi jeg mener at å ha norsk blogg går ingen vei egentlig. Jeg har denne bare for å minne meg selv på ting som har skjedd eller ha kontroll over det. Det har faktisk hjulpet meg mange ganger!

 
I går var jeg i byen og handlet, jeg kjøpte en kosebamse/pute panda.. (den er ihvertfall stor og rund, jeg kaller den Pete... men jeg skal komme på noe bedre etter hvert. Så lenge det starter på P fordi det er en panda.)  På en helt rar måte klarte og overtale moren min til å kjøpe meg enda ett par med sneakers//converse sko... fordi, heh det er den eneste typen sko jeg eier alt er joggesko eller sneakers som de kaller det. Har ca 15 stk elns idk... :S 
 
I dag var jeg hos farmor og farfar med pappa og søsteren min. Det var ganske hyggelig. Det eneste jeg ikke liker er at hver gang jeg drar dit går jeg opp 3 kilo! Og jeg skjønner ikke hvorfor, de serverer masse mat men den er ikke noe annerledes enn den hjemme, like vell føler jeg trang til å spise mye der... og jeg er langt fra den eneste. Alle i familien min som drar dit spiser seg ihjel der... mystisk. Men det gjør absolutt ingen ting når man har en hyper lillesøster man kan jage over alt.
 
Endelig ingen regiss!
  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY