Heil!På skolen er det Wiener Schnitzel uke AKA Hitler uke. Eller som en voksen ville sagt det. (En hel uke med bare historie fra andre verdenskrig) ingen andre fag! Ikke matte, fransk, norsk... ikke en dritt! YAY! Men BUU! Jeg er ikke så glad i historie uansett.

Vi så på pianisten//the pianist (film) Trist film som får folk til å tenke litt og forstå mer av hvor ille krig og fangeleirer er. Men med den gjengen jeg har på skolen tror jeg de bare syntes at ting var morsomt. Men da kan jeg selv putte meg inn i "med den gjengen" kommentaren min. Jeg synes også noen ting som ikke bør være morsome er det og jeg har også brukt hitler og andre verdenskrig som morro tema. Bildet under er et godt eksempel!
Gruppa jeg er på skal ha første framføring imorgen. Hvor jeg skal snakke om ravensbruck hvis jeg husker riktig. Som er en kvinnelig konsentrasjonsleir i Polen så skal vi ha "skuespill" lettere sagt en dramatisering av en håpløs usansynelig histore jeg og en til skrev sammen. Hvor jeg skal spille en jøde som prøver og rømme med en annen jøde. Men de klarer det ikke så de slipper unna med en advarsel. Andre gang slår de ned en av soldatene og kler seg ut som dem for å rømme men blir tatt og skutt og dør begge.
HILSEN:
img05512


Sleep overJeg overnattet hos Milla fra fredag til lørdag. 
Hvis det ser ut som om Milla sover så er det ikke det som skjer. Hun er for optatt med guitar hero på nintendo DS, Mens jeg kjeder meg med mobilen min og venter på min tur. Jeg er stolt av at jeg bare har 1 sang igjenn på ekspert for å låse opp den aller siste. Det vil si jeg har 2 sanger igjenn på guitar hero så har jeg runna hele driten. Har bare hatt spillet i 2 uker. =D Kan faktisk noen av melodiene fult ut uten å se på skjærmen! Nokk skryt...
img0535


OverraskendeMilla overnattet på fra lørdag til søndag, altså 7 og 8 mars. Vi gjorde ikke stort annet en å ta bilder, bable, spille guitar hero og lage en konto på youtube som vi kan laste opp våre fritids videoer på. Og jeg tror jeg har tatt mitt værste styggesye sprøeste bilde i hele mitt liv. Men det gidder jeg ikke å laste opp! 
JEG LØSTE OGSÅ MIN RUBIK'S CUBE! Etter å ha hatt den i 5 månder! 
bilde 86
xP
bilde 86

Vi har sånn arbeids uke på skolen nå, så jeg jobber på en cafè eller café ´ eller ` aner ikke... Gikk ned en karakter på en fransk prøve en gang fordi jeg ikke gadd og skrive på de jævla tegnene! Ja og det er ikke så ille og jobbe på cafEen. 
HER ER DET BILDE AV MEG SOM DREPER EN POTET. :'(
img0510
Straff for og ha drept en potet...
img0515
Og her koster alt 10 10 10... 16? :S
img0516
Etter det gikk jeg med Milla til byen og fant en gigantisk leppestift.
img0522
  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits