hits

SlalåmHer er i hvert fall noen bilder fra Hovden.HovdenI dag kom jeg hjem etter å ha vært i Setesdal, Bykle eller Vatndal. Helt ærlig har jeg ikke peiling på hvor jeg var. Det var helt nord i Aust-Agder. Jeg stod på ski på Hovden Ski senter som ifølge websiden demmes er i Setesdal. På alle bussene og skiltene i området stod det Bykle og hytten vår het Vatndal-ett-eller-annet-hytta som var ved noe vann som het Vatndal-akig-navn. Uansett, vi var der i 3 dager. Den første dagen kom vi sent så vi gjorde ingenting. De neste 2 dagene stod vi på slalåm ski på Hovden.

Jeg har bare stått på slalåm 2 ganger før, sist i 2006. Altså 7 år siden og selv da kunne jeg ikke svinge eller bremse. Håvard tok meg med opp barnebakken etter at jeg hadde kjeftet på at jeg kom til å feile i en halvtime. Så prøvde han å forklare meg hvordan man svinger men jeg bare blåste i det til slutt og gjorde egne forsøk på å svinge og fikk det delvis til. Jeg gikk så opp i bakken en gang til og da gikk det greit.

Dermed bestemte jeg meg at etter 2 forsøk var jeg flink nok til å hive meg selv opp i rød bakke (nest vanskeligst). Det gikk bra første og andre gang men tredje trynet jeg veldig ille. Jeg var sikker på at jeg klarte å ødelegge hjertet mitt på en eller annen måte fordi jeg falt rett på brystet og plutselig hadde jeg vondt inni hjertet. Jeg kom meg likevel opp og kjørte videre ned så skulle en liten unge som jeg vil tro var 6 år ta 0 hensyn til de andre rundt (altså meg). Det virket nesten som ungen prøvde å kjøre på meg med vilje så jeg endte opp med og tryne igjen og da hadde jeg fått nok.

Andre dag tok jeg stolheisen helt til toppen og tok andre lange løyper som tok 15 - 20 min. Jeg likte dem mye bedre og det gikk bedre der fordi det var ikke masse små unger overalt.

I dag var vi og badet der oppe men det var ikke særlig gøy så da vi var ferdig etter 2 timer dro vi hjem igjen.SetesdalIgår dro Håvard og jeg til en brukt butikk i Skien. Jeg har sett etter setesdals gensere i 3 måneder nå men de eneste som har hatt det var Flid og de koster mye der. Jeg fant en på fretex igår som egentlig er i barnestørrelse men jeg skviste meg oppi den likevel og den kostet lite. Det er så klart ikke en original siden de vanligvis er svarte og hvite med mønster. Men det får duge for øyeblikket. 

Vi var også på down town fordi jeg måtte kjøpe termos og matboks fordi jeg skal til setesdal (ikke på grunn av genserene). Jeg skal på Hovden og stå på slalom med Håvard og familien hans. Vi drar imorgen og kommer hjem på søndag, altså 4 dager. Det blir spennende. Jeg har ikke stått på slalom siden 2006.

Beste valentinsdagIgår var definitivt den beste valentinsdagen så langt. Jeg bakte brød og sjokolade cupcakes og begge ble skummelt gode. Håvard kom hit med en gang etter jobben sin. Jeg fikk en rose, masse godteri som det står "jeg elsker deg" på og en medalje fordi jeg er hans nr.1. Jeg lagde et fancy kort til ham (også bakte jeg). Selv om vi hadde overspist oss på muffins og brød så hadde Håvard reservert et bord på en restaurant så vi gikk dit likevel. Jeg hadde det kjempe koselig med ham.

For et år siden var vi ikke så flinke. Jeg skulle bake cupcakes da også men gjorde en "generalprøve" uken før og bestemte meg for å ikke bake likevel fordi det er mye jobb å lage regnbue cupcakes. Alt jeg husker egentlig er at vi gav hverandre kort og så på filmen babycall, som ikke er en helt passende film for valentinsdagen.TreningsnarkomanJeg synes jeg gjenopplever starten av 2010 nå. I starten av 2010 var jeg på mitt tungeste, vektmessig jeg veide 64 kilo. Som ikke er så mye for en på 170 cm men det er den "skinnyfat" greia da. Fett veier mindre en muskel og jeg fant et bilde på tumblr som var et perfekt eksempel på det men nå finner jeg det ikke. Det var i hvertfall et bilde av en jente som var tynn men "fettete" og veide 54 så begynte hun å trene og slutt resultatet ble at hun fikk kjempe fin trent kropp som var mye tynnere en den før men da veide hun 65 kilo.

I 2010 syklet jeg 2 timer i strekk på trenings sykkel til jeg hadde brent 1000 kcalorier. Jeg skjønner ikke hvordan jeg orket. Her om dagen tok jeg bare 100 før jeg var utmattet. Jeg pleide også å gå 20 km. Det sier mye hvor sterk innsats jeg hadde. Jeg har i hvert fall begynt å jogge nå minst 1 gang daglig. Jeg er egentlig elending til å løpe å alt slikt men jeg merker at jeg blir bedre for hver gang. Jeg gidder ikke å jogge langt om vinteren da siden jeg blir veldig kald. Så jeg trener inne også.

GammeltIgår var jeg hos Farmor og Farfar. Jeg vet ikke om jeg har nevnt det men jeg driver med slektsforskning så jeg norterte ned mye på farmor sin side fordi jeg ikke har klart og finne noe der. Jeg tok også bilde av mange av bildene de har her og der. Jeg fikk konfirmasjons bildet hennes og jeg var heldig nok til å få en hel del ting de har hatt rundt der. Jeg føler meg veldig hipster når jeg liker gamle ting og er stadig på brukt butikker men sånn er det og det har vært slik så lenge jeg kan huske. Jeg synes ting som har hatt eksistert lenge har en slags større verdi.

Jeg fikk for eksempel en brosje av farmor som tilhørte min tip tip oldemor. Det er rart og tenke på at hun for lengst er borte men jeg idag kan holde en ting som var hendes i hånden min. (Jeg liker å plage hjernen min med tid og historie). Det var i hvert fall koselig å være der. Jeg tok bilder på rommet til farmor som jeg synes er veldig fint, det er som om tid har stoppet helt der.


 KveldJeg var på malerklubben på tirsdag hvor jeg startet på et nytt landskapsmaleri. Jeg mener at jeg ferdig med det men det kan hende jeg velger og finpusse litt på det senere. Det irriterer meg at det for stort for skanneren min og bilder med kamera blir aldri bra. Jeg vet det ser veldig simpelt ut men det er egentlig veldig detaljert spesielt hele det mørke området. Men man ser det dårlig når man tar bilde av det og i tillegg fargene anderledes. Hvis jeg får himmelen i riktig farge på bildet så blir under delen svart. Hvis jeg får den mørke delen lys nok blir himmelen dårlig. Irriterende.

Før Spirit man and the Medicine ladyJeg lagde også musikk før jeg ble med/startet i Spirit Man and the Medicine Lady. Musikken jeg lagde før er veldig annerledes fra SMML. Sånn blir det når man er 2 mennesker med helt forskjellig musikksmak som skal sammen lage noe begge er fornøyde med. Det jeg lagde før inneholdt mest piano og gitar/el-gitar og litt ekstrahjelp fra falske instrumenter på garageband. Jeg hadde ikke top utstyr heller imotsetning til Daniel som har ganske bra utstyr.

Jeg pleide å lage alt selv og ta det opp, dessvere syntes jeg ikke jeg var noe flink så alt ble bare halvferdig. Jeg synes fremdeles det jeg lagde før er dårlig men jeg har en sang som etter min mening er Ok nok til at jeg kan la andre høre på den.

Jeg gidder kanskje å legge ut andre sanger senere helt etter hva slags tilbakemeldinger jeg får om jeg i det hele tatt får det.

Jeg lagde den tidlig på høsten 2011 og dette er den siste sangen jeg lagde på egenhånd.Space faceJeg kjøpte ny astro lampe eller hva jeg skal kalle det. Jeg hadde en før men den ble ødelagt med en gang. Denne har kulere lys effekter fordi den kan lyse i forskjellige farger, hvitt eller begge to samtidig mens den gamle bare lyste hvitt. Så det gjør opp med at den forrige hadde bedre stjerne bilder.

 LangsomtAlt går så sakte om vinteren. Jeg har allerede rukket og legge de fleste planene mine for våren og sommeren så jeg håper virkelig mars ikke blir helt kald og full av snø. Jeg overnattet hos Håvard fredag - lørdag. Vi bakte brownies og så på Idiocracy som når har gitt meg en ny favoritt film "Ass".

Dagen etter kjørte vi med storesøsteren hans til bestemoren hans fordi hun hadde bursdag. Det var hyggelig og få være med familien til Håvard og feire. Vi så også på Norske Eurovision greia og jeg lurer virkelig på om Norge i det hele tatt prøver å vinne. Jeg synes det blir dårligere og dårligere for hvert år.

Jeg tok masse bilder hos Håvard. Han har mye rart.

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY