hits

Blogg appJeg lastet nettop ned blogg.no appen til iPhone. Dette et bare et test innlegg.Video: Polaroid kameraVel... alle ba meg om og vise alle videoene. Men i såfall så starter jeg med 1 om gangen.Igår hos DanielHåvard og jeg var hos Daniel igår vi jobbet litt med det som skal bli den EGENTLIGE versjonen av sangen fabulous.Teit

Velg en videoIgår skulle jeg dra avgårde ut men min kjempe flinke mor kom aldri og hentet meg. Jeg la meg ned på sofaen sånn rundt 17 tiden og satte mobilen på full lyd siden hun skulle ringe når hun stod utenfor med bilen. Jeg våknet av at hun vekte meg men da var det veldig sent, alt for sent for å dra ut men jeg var i halvsøvne og sovnet videre. Jeg våknet nå for 1 time siden med helt døde øyne siden jeg sov nesten 12 timer med linser på. Så var det føttene mine gikk det enda værre med siden jeg sovnet med converskoene mine på. Anyway så mens jeg ventet i timevis så lagde jeg en del videoer.

Jeg vill ikke ha mange videoer her for øyeblikket så du kan velge en og den som blir mest "stemt" på legger jeg ut her.

Alternativ 1: Polaroidkameraet mitt, viser det/forklarer bruken av det. Imens jeg venter på bilde fremkallingen lager jeg ulike aksenter.

Alternativ 2: Jeg synger normalt for en gangs skyld.

Alternativ 3: Improvisert video hvor jeg snakker om alt mulig på engelsk.

I'm so fabulous!Seriøst, aldri skriv sangtekster med din fabelaktige bestevenn når dere er i et bitchy humør og står i kulden på busstoppen og venter på bussen i 20 min. Når du er hjemme og kjeder deg aldri spill in sangen du lagde i det tidligere nevnte tilfellet, EVUR! Og for ALL del ikke la den være inspirert av Bee Gees-ish 70-talls disco musikk. Og enda en PÅ INGEN MÅTE NOEN SINNE ta dette her seriøst...

Ja jeg speedet den opp. Hvis ikke hadde alle tatt den enda mer seriøst og den er retarda... jo fortere den går jo fortere over.

Resulting this:SøndagerEr kjedelige og teite, bæsj.FabelaktigIdag traff jeg Daniel i byen og vi ringte Håvard som hadde avtale med Bao og noen flere folk i Skien. Dermed dro vi istedet til Herkules. Der kjøte jeg påskesjokolade! Vi var også nede på bryggen hvor vi ikke har vært på 100 år nå! Det begynner endelig og bli tydelig at sommeren er på vei. Håvard dro hjem fra Herkules og jeg dro til Daniel, der jobbet vi med den nye sangen vår Fabulous!

When I go on the bus, everybody sees I'm fabulous!

Jeg maler fremdels masse shit, jeg var oppe hele natten og malte klovner... maleriet er ikke ferdig.


Disappear into the spaceAltså Håvard overnattet fram til igår. Vi sov hele igår helt til han dro hjem på kvelden. Nå har jeg ingen døgnrytme i det hele tatt. Jeg har malt litt i det siste.

Jeg skal antageligvis ut med Daniel idag.

Antageligvis tror folk at alle mennesker med rødt hår i kunstverkene mine forestiller meg... nei dette er ikke meg. Hvis dette skulle være meg hadde ikke personen i maleriet hatt pupper. Beste beskrivelsen for maleriet er "Fuck it!" selv om jeg kaldte det "Forget everything and disappear into space." Ideen er å drite i alt, glemme det og legge det bak seg (det vil jo da selvfølgelig også inkludere klær) og forsvinne ut i verdensrommet siden det ikke er noen der. 

Jeg jobber også med et maleri av en rev siden jeg er lei av katter.Hjemmelagde makaronerJeg lagde makaroner igår, de ble rare. Jeg var også hos Farmor og Farfar med Håvard, det var koselig. I dag skal Håvard overnatte hos meg.

9 måneder!Idag har jeg og min Håvard pus vært sammen i 9 måneder! Håvard er her med meg og han var kjempe snill og kjøpte et nintendo 3DS spill til meg som jeg ville ha. Men fuuu det er dyrt, slem!Jeg fikk modell jobb i LONDON!NEI....

Srsly, Håvard bare fucka up håret mitt så jeg lekte retard og vi spiste smash.LarvikHåvard og jeg kom hjem fra Larvik etter at vi var på McDonalds der. Vel, faktisk var vi på et kjøpesenter. Jeg ville bare få det til og se ut som om vi dro hele veien dit bare for en cheeseburger enda vi har McDonalds i Skien. Vi kjøpte ikke noe spesielt vi bare gikk rundt å så på ting. Så satt vi på hipstagram.AmbulanseDen koselige overnattingen hos Daniel med Håvard og Mark fikk en litt brå slutt. Etter å ha sett på film, spilt inn en sang og spist pizza satt vi oppe i stuen. Mark la seg med pcen sin ned på stue gulvet og sovnet. Vi brydde oss i grunn ikke så vi fosatte med og monge med ting på pcene våre. Noe gikk veldig galt da Mark ikke ville våkne når vi prøvde å vekke ham. Da han våknet var han definitivt ikke helt seg selv.

Han lå bare der og lagde noen få lyder, det virket som om han hadde mareritt så vi snudde ham rundt på ryggen. Han ristet veldig og alle musklene var helt spent og øynene bare rullet han fokuserte ikke på noe som helst. Vi prøvde og kalle på ham men vi fikk ingen reaksjon. Han viste ingen tegn til å være bevisst selv om han så våken ut. Pulsen hans var veldig høy og han pustet tungt. Vi var redde for at han skulle slutte og puste. Sånn rundt 5 minutter etter det hele startet og uten noen forbedringer tilkalte vi ambulanse.

Ambulansen kom etter cirka 15 minutter og Mark var fremdels i samme tilstand. Han ble så fraktet til sykehuset. Heldigvis har vi fått tak i ham og det skal gå bra med ham nå. Det skal ha lignet et epilepsi anfall men vi vet ingenting sikkert enda.OvernattingJeg er hos Daniel med Mark og Håvard. Vi skal overnatte her! Jippi! Vi har spist pizza og sett på kill bill 2. Vi har spilt inn musikk woooh og danset til jpop sanger fordi vi er kule jenter.PorsgrunnDet er 100 år siden jeg har tatt meg en god tur rundt byen nå og jeg må si jeg har vært flink denne gangen. Jeg var altså overalt i Porsgrunn med Håvard så inviterte vi Bao som forsvant med andre mennesker tilslutt og da hentet vi Daniel. Dette var så klart igår...

Jeg vurderer å lage en video om polaroid kameraet mitt, funksjoner, selve bildene osv... ja/nei?

Delig med sol i ansiktet så man blir blind.BergbysJeg var ute igår med Bao og Håvard + noen flere folk som dukket opp og senere med Daniel. Det var koselig og sitte på bergbys og snakke om elefant snabler. Jeg har vondt i beina mine. Jeg har ikke gått så mye på kjempe lenge nå. Jeg tror jeg var sånn seriøst overalt lokalt igår.Tumblr anyone?Jeg lurer egentlig bare på hvem av dere som har tumblr. Jeg har alt for få bekjente der, ikke bekjente duger også egentlig. Jeg suger til og finne folk jeg kan stalke der. Om noen av dere vil stalke meg i så fall så har jeg ny tumblr.

iamnorwegian.tumblr.comRoseDette er rosen jeg fikk av Håvard på valentins dagen!


Vår designJeg har vært "lei av design" modus en stund nå.  Jeg startet på vår designet mitt i oktober eller november, usikker. Det trengte og tilpasses denne bloggen og nå som jeg orket å gjøre det lar jeg det bare bli slik. Mars er vår og vi er midt i februar, tiden går fort.

Det forrige designet:Valentine's dayHåvard kom med en rosa, favoritt isen min, masse sjokolade og en film jeg ville se + søtt kort. Håvard du er den søteste personen i verden og jeg elsker deg. Vi bestemte oss for å se på filmen, det var Babycall (ikke akuratt noen valentine's day film) men det blåser jeg i. Den var på en måte spennende men forvirrende. Jeg må si den ikke var så bra som mange mener den er.

Vel for en uke siden skulle jeg øve meg på valentines muffins. Etter de første muffinsene ombestemte jeg meg, også er jo nakken min delvis låst nå så ingen store prosjekter på meg for øyeblikket. Istedet skaffet jeg MAKRONER!2011

Instagram bilderSiden jeg ikke kan gjøre stort annet nå for tiden en og ha hodet mitt bøyd mot venstre etter at jeg fikk kink i nakken laster jeg opp hisptagram bilder. Instagram altså... Bildene har egentlig ingen spesiell sammenheng. Det er alt slags skrap jeg har igjen på iphonen min. Jeg kommer til og bruke instagram mer aktivt etter at min iphone plutselig på magisk vis reparerte seg selv etter og ha vært ødelagt med en ubrukelig "vannskadet" mikrofon siden 2009. Den var også operatørlåst og jeg byttet opperatør, men siden den har gått ut av avtaletiden har jeg klart og låse den opp. Så nå er den fult brukbar.

Det overrasker meg at det her faktisk er et iphone bilde, det virker mye mer HQ:Kink i nakkenHåvard kom hit og vi daffet på soffaen som vanlig, plutselig ut av ingenting låste nakken min seg på høyeste grad. Jeg tror jeg aldri har følt noe så jævla vondt. Jeg kan ikke snu hodet mitt en eneste milimeter til høyre fra normal stilling før jeg får smerteanfall. Det er jævla slitsomt og nå er nakken min helt skeiv fordi jeg heletiden bøyer hodet mitt til venstre også blir jeg samtidig støl av og holde det slik.PiercedHåvard kom til meg idag og tok med god sushi fra flink restaurant og ikke ekkel butikk sushi. Det var veldig snilt av ham. Vi var i byen med Daniel og jeg fikk ham til og ta hull i øret, ikke hat meg Daniel!

Rainbow cupcakesJeg gjorde mitt første forsøk på rainbowcupcakes idag. De er regnbue innvendig liksom siden de ikke ser sånn ut på bildet. Jeg tror jeg ombestemte meg, skal ikke lage cupcakes til valentine's day.Klar for cupcakesDa er jeg definitivt klar til å lage Valentine's cupcakes! Skal øve meg først på å lage regnbue cupcakes.Moro med kjøleskapIdag var jeg ute med Håvard og Bao på Herkules helt desperat etter oreokake. Vi var også på elkjøp ogPainting/Real lifeJeg bladde gjennom bildene mine på facebook som jeg var tagget i da jeg merket dette. Jeg brukte ingen bilde av meg selv som skisse eller til å se på da jeg malte det. Og fotoet av meg ble tatt etter at maleriet var lagd. Jeg synes bare at det var morsomt hvordan selve bilde var riktig plasert iforhold til maleriet som kom etterpå. Jeg prøvde ikke å male realistisk en gang, det var mer tegnefilm figur stil.

Jeg skal til Håvard nå snart og vi skal antageligvis bleke nedre delen av håret hans igjen.SubwayJeg var ute og spiste på subway med Håvard, det er kjempe lenge siden jeg har spist der.Death will save us remixDaniel og jeg spilte inn en sang en stund siden og sånn randomly så lagde han remix/mashup av sangen vår og en annen sang han har. Starten er ikke så spess, den blir bedre rundt midten.

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY