Her lager vi en kjapp melodi...Jeg overnattet hos Kristin. Det var awesome! Vi bestemte oss for å lage en sang men før vi fikk gjort det trengte vi en melodi så vi satte i gang på piano og gitar. Vi lagde hele greiene ganske fort så vi failet en del ganger xD

Jeg er stolt av meg selv. Nå klarer jeg endelig og spille første riffet til en 70 talls rock'n roll melodi på gitaren min. Jeg tror jeg nesten knuste gitaren min to dager siden fordi jeg var så sint på meg selv da jeg sugde til å spille den xD Jaja... jeg tar det tilbake nå og jeg er glad for at jeg heldigvis ikke knuste gitaren min da... haha.
Dette er ikke 70 talls sangen... dette er melodien Kristin og jeg lagde som også failet... Heldigvis knuste jeg ikke hennes gitar. Endelig ferie!Endelig er det ferie! De siste dagene før ferien virket kjempe lange. Jeg har ingen spesielle planer for ferien, men jeg kan godt komme i gang med en del ting jeg har ønsket og gjøre. Det beste av alt er at moren min reiser til england og blir der nesten hele uka, så jeg får litt fred og ro. Haha! Nå I den siste tiden har jeg gått rundt og telt dagene til jeg får av reguleringen min, akkuratt nå er det 11. 

 

Fra igår til idag var Kristin her... det var ganske spesielt fordi vi dro på "bh shopping" xD

Hahaha xD bh bilde

Jeg tenker også jeg kommer til å jobbe en del med filmen til kunsten....Stop-motion film prosjektI helgen overnattet jeg hos Milla. Det var ganske hyggelig helt til vi spiste alt for mye og Milla ble syk dagen etter på og kastet opp. Hjemmebakt pizza + sjokolade + jelly beans + french toast blir litt for mye. 

Milla har fått nye stjerne gardiner som jeg virkelig digger. Jeg tror jeg har 5 videoer hvor jeg "danser med stjernene" xD

Noen random bilder jeg tok i de siste 2 ukene

Long exposure fisk


Sweety (katten min)


Carnival maske fra italia. Det er jo carnival nå i frebruar :S er det ikke? I hvertfall som jeg kan huske.


Nå på skolen driver vi med et selv-valgt prosjekt i kunsten. Som skal på utstilling (Hvis det er mulig) Jeg ville lage noe ganske avansert og spesielt så jeg var fast bestemt på å lage en stop-motion film. Selv om vi har 3 månder kaster jeg ikke bort en eneste dag på det. Jeg har lagd kjempe mage tegnefilmer og et par stop motion filmer fra før og jeg vet at det er veldig krevende arbeid som tar lang tid bare for å få lagd litt. Så jeg dro med en gang til butikken og fikk kjøpt ny minne brikke til kamera og plastikk kjitt... haha aner ikke hvoran man staver det. Så satte jeg i gang med å lage rekvisiter og demonstrere lys, lage figurer og skrive historien. For øyeblikket skal den hete drømme land.

Måne lys test


Misslykket test av vindu fra innsiden

Her lager jeg taklampe


Vell lykket vindu fra innsiden

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits