LatelyKristin overnattet.
bilde 599

bilde 705

bilde 778

bilde 856

bilde 846


Driver og kødder med CSSJeg bestemte meg for og legge in CSS koder på bloggen min fordi jeg syntes at standard blogg designene ser hemma ut... desverre har jeg problemer med å få opp banneren min. Den funker på forhåndsvis men ikke på publisert blogg :( Og det gjør meg drit sur fordi jeg har jobbet med den på den gamle virus gale pc'n min og jeg trodde jeg kom til å dø fordi den klikket så ofte! Men hvis jeg ikke får ha banner på toppen av bloggen skal jeg ha den i dette innlegget. I tillegg så gjør css koden bloggen smalere og kutter litt av på bilder som er større enn innlegget. Klikk på banneren for å se hele. Og + at jeg er fortsatt syk (i ferien D: )banner to my blogJeg er syk...På den minst passende tiden får jeg influensa! Akkuratt på ferien. Jeg dør! Hvis jeg har langtids forkjølelse eller influensa, jeg er ikke sikker :S Hvis jeg blir syk i hele ferien så kommer jeg til å hate meg selv for jeg holder ikke ut til påske! Um ja sånn er det å være syk.

Laster opp noen av bildene jeg tokk i forrige uke... Jeg synes at det nye kameraet har bedre kvalitet desverre er det bare en ting i veien (blogg killed the quality)

4841182099_f8c638efe6.jpg


 Theater forestillingSom jeg snakket om før så skulle det være forestilling på gamle posten! Og det var det den 10 og 11 februar (samme forestillingen på begge dagene) Det var helt supert! Det kom masse folk på begge dagene. Jeg var livredd backstage på første framføring men med en gang jeg gikk ut på scenen og sto der jeg skulle være og gjorde det jeg skulle var det ikke noe skummelt fordi jeg kom på at jeg har øvd på stykket i 4 månder og det er helt likt som det jeg har øvd på uten publikum. Man glemmer ikke så lett, så skrekken gikk vekk og jeg var ikke redd i det hele tatt andre gangen. 

Eller jo fordi litt fordi jeg visste at 3 av mine venner var der og så på som er litt sånne typer som synes alt er teit eller hemma. Men de syntes det var bra etter på da! :) OMG det kom i varden og TA. 
http://www.ta.no/pulsen/article4117562.ece?service=print 

REPORTEREN SKREV EN HAU MED FEIL!
(Mathilda fikk julig av den slemme læreren, det var Amanda som fikk juling! Første gang spilte Anne Julie mathilda men hun var allerede ganske syk på den første framføringen og hun ble værre andre dagen så jeg måtte steppe in)

Alle sammen på rekke som tar imor applaus, jeg er ytterst til høyre.


Fra mathilda Malin som amanda (jenta med blå ball) meg som mathilda (jenta i lyseblå kjole) celine som lavendel (jenta med oransje genser)


Charlie og sjokolade fabrikken, Philip som charlie, Mats som bestefar joe, meg som bestemor josefine, Siv som bestemor georgina.


Verdens største fersken, Mats som vorte biter, Philip som edderkopp, Alice som tusenbein, meg som meitemark, Malin som jane, Hilde som marihøne.


Snowboard!Som jeg skrev om igår så skulle stå på snowboard (det gjorde jeg) dette var min aller første gang. Så jeg lærte noe nytt som:
Ikke stå første gangen fra en stor bakke.
Hvis man skal prøve og gå så bør man kneppe løs det ene benet
Det er vanskelig og reise seg opp når man har falt mens man er i bakken.
Skoene er veldig ukomfortable.

Ja så nå sitter jeg hjemme og har kjempe vondt i bena. Jeg startet med den store bakken men fordi alle jentene hadde problemer med og komme seg opp med heisen ble vi kjørt opp til toppen med snø skuter veldig fort! DET VAR DRIT GØY! Selv om det var så bratt og gikk så fort at jeg trodde jeg kom til å falle av. Da vi var på toppen ble jeg stående og bare stirret ned i over en halvtime... jeg sliter med høyde skrekk. Jeg ville ikke kjøre ned alene men så gadd jeg ikke vente på de andre så jeg kjørte. Jeg datt med en gang og når jeg skulle reise meg opp gikk det ikke hendene mine var i bakken og hver gang jeg skulle dytte meg opp gled brettet bare ned så jeg fikk ikke nokk tid til å reise meg opp. Sånn gikk det helt til jeg var kommet litt over halveis i bakken. Da fikk jeg reist meg opp og kjørt ned i sirka 10 sek før jeg datt og trodde at jeg sikkert hadde brukket benet (men Nei) 

Senere gjorde jeg enda ett forsøk. Og DA KLARTE JEG OG TA HEISEN Men jeg prøvde 3 ganger og datt på veien opp så til slutt fikk jeg hjelp av en av de ansatte som ba meg om å løsne brettet av det ene benet og det gikk! :) Da jeg skulle ned så var det akkuratt som før bare når jeg var over halveis klarte jeg og kjøre ned. Etterpå prøvde jeg en mindre bakke og det gikk supert. I så fall stolt av meg selv. Jeg overvant høyde skrekken min denne gangen. Vet ikke hva som blir neste.

Stolt Linda og Priscilla før vi startet
l574cf11b791a4853af59b864dd287580

Mislykket snowboarder
l724108314b43416d9b6b12cce8036097

På kvelden når jeg endelig klarte og stå på snowboard uten og dette
l0165ab28fabb4b8c9529a6f5ac632232

Priscilla og helle susann
img0413

Bakken 
l5ac9dc1abc994b12adba0572d708b81e


Idag, theater og imorgenOk jeg begynner med torsdag den 28. Jeg var med jentene på skolen (Rosalyn, Priscilla, Marianne og Helle Susann) på mage dans!!! Det var ikke forventet at noe slik skulle komme opp. Men det var både gøy og døllete. Jeg klarte det bedre en jeg hadde forventet da jeg først fikk høre at det var det vi skulle ha. Det var også godt med lit mage dans etter 4 pizza stykker vettu. :3

Så på fredag sto jeg på skøyter. Nå kan jeg skøyte forover bra, bakover i zigzag og i buer + vet ikke hvordan man skal kalle det men det er å ta det ene benet foran det andre heletiden og skøyte bakover i sirkler...

Lørdag var en hard og lang dag. Hadde en av disse "ekstra theater øvelsene" tidlig på morgen. Klokken 10. egentlig ikke så tidlig men... Takk og lov for at det ikke 8 som skolen! Det hadde jeg aldri orket. I så fall er jeg stolt fordi stykket som ingen kunne alle replikkene sine på som jeg skrev i et tidligere innleg "det går helt... i ræva" går nå helt til himmels. Øvelsene startet 10 og var ferdig 15. Vi bestilte pizza! Og siste halvtimen etter og ha øvd hadde vi "norske talenter" Jeg klarte og komme i finalen med moonwalken min! HAHA. I tilfelle noen virkelig vil vite vilken rolle jeg har i theater stykket så er det.
Roal dahls verden:
Meitemark - verdens største fersken.
Heks - heksene (men den delen hvor jeg kom inn ble tatt vekk)
Bestemor josefine - charlie og sjokolade fabrikken
Barn i skolegård - fra mathilda.
Om du bor i porsgrunn, skien, bamble eller nærheten så oppfordrer jeg deg til og komme til gamleposten i porsgrunn kl. 18.00 den 10 februar 2009 eller 11 fordi jeg er litt usikker på om det faktisk kommer folk. Forestillingen vises 2 ganger. Og for venner som er nyskjerige så har jeg lov til å ta dere med på general prøven deb 9 (mandag)

Idag den 4 februar hadde jeg theater øvelse det var gøy. På skolen tullet jeg og rosalyn med iphone.

IMORGEN SKAL JEG STÅ PÅ SNOWBOARD! Skal prøve og huske å ta bilder!

Bilder:

Theater plakat. Jeg er i rad 3 til venstre. Den i hvit lue som halv sover.
001i052ghm1

Rosalyn på penge jakt
img0389

Yo
img0392


  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits