Drittunger!Jeg gikk hjem fra traffikalt kurs hvor vi hadde førstehjelp og det var vått og slushaktig på alle veiene spesielt på midten av veien mellom smågatene hvor jeg bor. Jeg gikk derfor heletiden inntil kanten. Da jeg nesten var hjemme var det en gjeng på ca. 4 - 5 stykker fjortis unger som jeg vil tro var i alderen 11 - 14 år,  det virket hver av dem hadde ulik alder. De var også på veikanten og jeg ble nødt til å passere dem. Jeg de gjorde ingenting annet en og skrike ut ulike samtaler på en gang og det var bare et helt kaos fullt av skrik. Jeg merket at den ene viftet rundt med en iphone.

I det jeg passerte den bråkete gjengen fikk jeg iphonen rettet mot ansiktet og jeg mente å høre et hallo i alt bråket. Jeg skulle hjem og hvorfor i huleste skulle jeg bry meg om fremmede unger? Forventet ikke en gang at det var til meg. Jeg gikk bare videre forbi så hører jeg plutselig den minste ungen med iphonen "Så frekk oppførsel!?" Jeg gikk videre og valgte å ignorere dette men det endte ikke der. I det jeg hadde kommet enda et stykke lenger frem ble de mer stille og ungen forsatte og rope noe lignende som "Dette her skal bli latterlig gjort offentlig på blogg.no!" hun sa også bloggnavnet men jeg fikk det ikke med meg og noe mer jeg ikke husker.

For å være helt ærlig jeg bryr meg ikke om at jeg ble filmet men hvor jævla selvgod den ungen var gikk meg overdrevent på nervene. Jeg skal også helt ærlig si at jeg har ingen selvkontroll når jeg blir forbanna og jeg blir voldelig. Den ungen burde være så jævlig glad for at jeg var langt borte da hun ropte den siste delen fordi akuratt der og da ville jeg helt uten en minste bekymring denget den ungen mitt i fleisen av full styrke. Jeg gadd heldigvis ikke å gå tilbake, drittunger lærer aldri uansett.

Foreldre bør virkelig oppdra ungene sine bedre. Jeg ble heletiden lært at jeg aldri skulle snakke med fremmede og i hvertfall ikke starte å snakke til dem. Man aldri hvem den fremmede personen er og som sagt har jeg psykiske vansker med sinne mitt. Derfor kunne det gått mye værre. Jeg synes heller ikke 13 åringer burde ha iphone.HamburgereIgår var jeg hos Håvard siden han er syk og jeg ikke har sett ham siden forrige lørdag eller søndag, noe sånt. Vi lagde hamburgere og fikk besøk av storesøstere hans også. Vi så på min mann kan sammen, det var ok.

StroganoffI helgen hadde jeg besøk av Håvard som jeg vanligvis alltid har. Jeg prøvde meg på å lage biff stroganoff som er favoritt matretten til Håvard. Vi prøvde å lage det sammen en gang for nesten 1 og et halvt år siden hjemme hos ham men det gikk rett i dass. Så som den fremtidige husmor tenkte jeg at jeg bude prøve på egenhånd. Jeg jukset litt da siden jeg ikke lagde sausen/gryta helt fra bunn av.  Men denne gangen ble det ikke helt total katastrofe, det ble faktisk ganske bra.

Igår hadde jeg mørkekjøring. Vi dro langt ut i langangen på en kjempe mørkt sted og så på ulik bruk av refleks og ikke bruk av det i det heletatt. Men mest så kjørte vi rundt og prøvde å bruke fjern og nær lys riktig.SkøyterIgår var jeg på skøytebanen i Skien med Håvard. Jeg er kjempe glad i å skøyte. Jeg liker og prøve og bli flink. Etterpå måtte vi til opptikeren for å fiske brillene til Håvard, hehe. Så dro vi hjem til ham og spiste hjemmelaget pizza!HelgHåvard overnattet hos meg hele helgen fra Fredag til Søndag. Vi kjøpte inn masse godteri på fredagen og så på film så vi hadde en lørdag på fredag. På lørdag gikk vi ned til elva for å mate endene. Jeg fikk med meg at rundt klokken 15 så er det ganske fint solnedgang som synes fra broen men vi gikk ut alt for tidlig så vi var hjemme før det enda vi prøvde å tøye ut tiden. Jeg orket ikke og vente ute i kulda. Jeg var på vinmonopolet for første gang og kjøpte en hvitvin. Jeg kjøpte også ris, kjøttdeig og italiensk gryte i matbutikken så det ble en ordentlig middag på oss. Vanligvis er jeg for lat til å lage mat.

Daniel ringte så jeg inviterte ham med hjem til middag også. Til kvelden på Lørdag skulle de begge dra hjem men bussen til Håvard kom ikke så han fikk overnatte hele helgen.90-tallsJeg hentet de fremkalte bildene fra filmrullen her om dagen. Jeg er ganske fornøyd. Jeg digger det analoge kameraet mitt.

Sør-LandetJeg var i Arendal på sykehuset der  igår, slik som jeg vanligvis er en gang i blandt på behandlings kontroll. Det er litt kjipt og dra så langt men jeg har ikke stort valg. Jeg liker vegen dit, det er masse innsjøer som er fine og gårder. Det var spesielt fint da jeg dro om høsten. Jeg hadde en koselig lege der som jeg alltid endte opp med og ha samtaler med om helt andre ting men han skal visst overflyttes der ifra.

Sånn ellers så har jeg vært og spist sushi med Håvard og Daniel. Jeg lover jeg skal bli flinkere og bruke speilrefleksen til våren og gjøre kulere ting. Jeg tror Daniel skal kjøpe ny PC og musikkprogram så vi vil også bli bedre med musikk igjen.Nitten nittiJeg fant 2 store albumer med bilder av meg som jeg aldri kan huske og ha sett før pluss barnehage mappen min som hadde noen bilder. Dette er altså 90-tallet til tidlig 2000.2012

Lyseblå øyneJeg kaller dette "billig kunst" fordi det er lite gjennomtenkt og innsatsen er lav.

2013Da er enda et flott år omme. Jeg 2012 har vært en av mine favoritt år sammen med 2011 og 2010 så jeg får håpe dette neste året blir like bra om ikke bedre.

Jeg tilbrakte nyttårsaften hos Håvard med Daniel, i Skien.  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits