Hos Daniel



Håvard og jeg var i byen så dro vi hjem til Daniel og gjorde masse rart. Vi spilte inn mye tulle musikk/sang stuff.



Derfor



Jeg vet at jeg blogger mindre og mindre spennende ting i det siste, selv om jeg tviler på dere egentlig bryr dere. Men jeg har vært forkjølet rundt en uke  Derfor tegner jeg mye og har lite bilder osv... også er det vinter som gjør alt mer stress. Jeg håper virkelig det blir vår snart.



The cool kids



Håvard, Meg og Daniel fordi vi er damn kule!



Trykk





The retarded kid





Skøyte rundt



Idag var jeg på skøytebanen i skien med Håvard og Daniel. Vi skøytet i cirka 2 timer, det var fuuuuuuuuuuuun.



Polaroid



Her er noen av bildene jeg har tatt med polaroid kameraet mitt så langt



8 måneder



Igår var Håvard og jeg sammen nøyaktig 8 måneder. Jeg fikk 2 sett med øredobber og en sjokolade av ham! Vi var ute med Bao og Maria senere. Jeg har ikke sett Maria på kjempe lenge nå.



Polaroid Kamera



Jeg fikk mitt polaroid kamera idag! Jeg er kjempe glad nå! Det er genialt. Det er klart det ikke er noen stor bilde størrelse eller super bilde kvalitet og noe man bruker til å fotografere som fotograf med. Men jeg synes hele teknologien i et polaroid kamera er fascinerende og de er geniale. Jeg liker det og kommer til å bruke det aktivt.

Test bilder.



Cernit utvidere



Man kan lage utvidere av Cernit fant jeg ut nylig. Og ganske mye annet. Cernit kan også hete Fimo og selges på de fleste hobbybutikker. Disse figurene er faste. Etter å ha laget det du ønsker setter du ovnen på 130 grader og varmer dem i cirka 15 - 30 minutter basert på hvor mye du bruker. Og sjekk innom fordi hvis de står for lenge vil mange av fargene bli ganske mørke eller brente.



Ute på kvelden



Et par dager siden, det er virkelig ingen mening i dette her.



Last night



Igår var Håvard, Daniel og jeg i Skien på Herkules. Vi var også med Nora, Ashley, Astrid og Magnus. Vi var innom Peppes og McDonalds så var vi ute på en lekeplass og lekte barn.



Penn og maling





Kaldt



Håvard var her igår og vi var på Down town og så etter mat 'n stuff. Det var kaldt ute.



Arendal



Jeg var på et sykehus i Arendal for å ta masse hørselsprøver. Jeg føler meg veldig torturert siden jeg er overfølsom med alt som angår ørene mine. De stappet trykk målere i øret mitt og en annen ting som skulle måle aktiviteten til de sansehårene inne i det indre øret. Den måleren lagde en non-stop høy klikke lyd. Så måtte jeg ta en prøve på lyd terskelse hvor jeg måtte høre på en lyd helt til jeg ikke klarte mer fordi den ble så høy. Jeg føler at ørene mine ble drept der.

Da jeg kom hjem etter den lange turen kom Håvard hit og vi sovnet. Da vi våknet igjen gamet vi Mario Kart 7 med masse slemme unger fra overalt i verden og vi spiste kald taco pai. Altså en helt vanlig dag.





Lesehest



I det siste har jeg druknet i Dan Browns bok Det tapte symbol, den er bra. Jeg leste den hele natten ved et uhell. Nå venter jeg på at noen engelske fysikk bøker skal komme i posten og en biografi.



Snø



Endelig kom det snø! Og ikke mye, det er akurrat slik jeg vil ha det og vil at det skal bli fremover til det blir vår. Jeg var litt ute med Håvard.



Hest






VI MATCHER! YEAH!



Tapere



Håvard var her den dagen da det var før 00:00 jeg hater og blogge på midnatt. Vi gamet nintendo også spiste vi lasagne og sov og var kule tapere.



Lime crime



Da kom lime crime leppestiftene mine i posten. Jeg liker å samle på leppestifter med litt unaturlige farger, neste på lista er oransje men den kjøper jeg på kicks fra make up store. Jeg bestilte en blå leppestift fra lime crime og den nye carousel glossen. Jeg tok bare bilde av noen leppestifer jeg har nå, det var på en måte ikke så effektivt å ta bilde av lipgloss.

Candy apple, jeg prøvde den jeg er ganske fornøyd. (Ikke mitt bilde)



Galaxy leggings



Håvard var her og vi gamet Mario kart på 3DS. Også var jeg på down town med ham og så på ting.



Enda mer fra nyttår



Håvard var hos meg igår og idag sånn om veldig mange timer skal vi ut på Herkules og antageligvis shoppe.



















Forventninger i år



Da er det enda ett nytt år, jeg liker ikke helt tanken på hvor dette går. Det er alt 2 år siden det var 2010 et av yndlings årene mine. Og snart blir 2011 et fjernt minne og det var også et av de beste årene mine. Jeg vet på en måte at 2012 ikke blir like bra, jeg har mistet mange venner og mennesker jeg hadde før.

Det har gått for lang tid og jeg har forandret meg så jeg føler jeg kan ikke bare dukke opp igjen dessuten var de ingen nære venner så det er vanskelig og bare dra kontakten opp med dem igjen. Jeg møter jo på dem stadig men det blir liksom "Hei! Hva skjer? Hva gjør du her? Hva skal du? Åh, haha så koselig. Hadebra!" 

Jeg har jo fremdeles noen av vennene og jeg har jo Håvard men jeg hadde mye flere folk rundt meg før. Jeg liker også ikke tanken på å bli voksen egentlig. Jeg blir 18 i år. For 2 år siden så jeg for meg at jeg kom til og forandre meg veldig og bli veldig voksen men nå som det er det året jeg fyller 18 merker jeg at jeg fremdeles føler meg som en vanlig ungdom. Jeg synes jeg oppfører meg og virker som en 15 åring eller noe sånt.









  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits