Slutten av ukaI det forrige inlegget mitt nevnte jeg at jeg kom til å ha muntlig eksamen og at jeg var nervøs for å komme opp i matte. Jeg skrev aldri hvordan det gikk, så jeg kom opp i naturfag! Og temaet var vann, det gikk greit. Jeg var ganske nervøs men jeg klarte å få 4 og jeg var bare litt fra å få 5 fordi jeg ikke hadde skrevet ned noen ting som jeg visste. Og jeg som hadde ventet på 3. Ja ja... jeg er slik jeg tror alltid jeg får dårligere en det jeg gjør.

På lørdag kom Milla og overnattet. Vi var litt i Skien som var ganske greit bare det var litt kaldt =/


På "Ferie"Hallais! Blogg! Og person som åpenbart ikke kommer til å lese! Det har vært en stund siden jeg har lagt in noe nå men det er fordi jeg har vært syk, og gjort ingenting og så syk og så ingen ting om og om igjen... Pretty much story of my life. Men noen ganger er det dager med litt mer lys som jeg putter inn her for å ikke glemme det! Du skjønner jeg begynner og bli senil også jeg som er et stort problem for meg i matte. Jeg lærer ting men husker dem ikke, og for all del ber jeg om å ikke komme opp i matte eksamen til fredagen fordi hvis jeg ikke klarte og dele 1 på 5 med desimaler og så finne prosenten uten seriøs hjelp hvordan i huleste skal jeg klare meg på eksamen? Da jeg fikk 5 på en matte innføring sjekket jeg på forsiden min fordi jeg trodde først jeg fikk noen andre sin bok.              

Når vi snakker om skole... vi skal ha fransk framføring imorgen =S Ja/Nei WTF? er ikke sikker men det handler om små øyer rundt i verden som snakker fransk og vi har om en tropisk øy som heter martinique eller noe sånt (Å ja! jeg er så forberedt som det går ann!) I hvert fall vi skal snakke om hvordan det var der så vi lagde bilder fra "ferien"                      

Så var det jo helg og Kristin overnattet vi hang og slang på stickam xD som vanlig.

Dette er et palme tre xD (ja de ser fake ut og det er meningen da blir det morsomere)

Kjempe TÅKE!Jeg kan fly!Huff ferien gikk fort! Rett tilbake til skolen igjen imorgen! Heldigvis har vi vinter og påske ferie kommende. Vi er i starten på det nye tiåret. Og jeg lurer på hvor store forandringene vil bli fram til 2020... haha bare vent og se! når 2012 ikke kommer blir neste "doomsday" sikkert 2.2.2020 eller 20.2.2020. Jeg har ikke fått gjort så mye og snakke om... brukte hele kvelden i går på finne ut av hvordan jeg kan levitere på et bilde og fikk en hel del feilet forsøk fram til i dag så klarte jeg endelig å få det som jeg ville.

Har ikke photoshop. Det er heller ikke hopping... (Og ikke flying heller xD)Første dag i et helt nytt år!Godt nytt år! 2010 blir spennende. =]
  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits