Linda leker fotograf!Nå har jeg løpt rundt med det nye fotokameraet mitt og tatt bilde av alt mulig. Egentlig fordi kvaliteten er hundre tusen ganger bedre enn på de to forrige kameraene mine. 

I dag var jeg på skøytebanen igjenn (sorry ingen bilder) og det må jeg si. Jeg er en av typene som tar ting raskt. I hele mitt liv fra jeg gikk i barnehagen i 90 tallet til idag så har jeg kun stått på skøyter rundt 10 - 12 ganger. Med flere års mellomrom så ja jeg sugde hardt i å skøyte. Men nå kom jeg tre ganger etter hverandre og jeg har fått god balanse. Forrige dette rekord var 1 fall nå er det 0!!! YAY! Og de tre gangene har jeg prøvd å lære meg og kunne skøyte baklengs. Og denne gangen gikk jeg inn dit uten noen peiling på hvordan man skøyter baklengs og jeg gikk ut igjenn og skøytet som bare det! Jeg prøvde og prøvde konstant i 2 timer og da gikk det! Så hvis du vil lære noe så prøv. 

Sånn var det med synging også, før sang jeg værre enn en forskjølet bikkje som uler om natta (sånn seriøst). I et halvt år trente jeg skalaer veldig ofte og førsøkte og synge hver dag. Det hjalp, jeg synes fortsatt ikke jeg er så super men mye bedre enn jeg var. Jeg sang yesterday sammen med en veninne så bestemte vi oss for å synge ett vers hver for seg. Veninna mi trener hos en sanglærer og ikke vondt ment men hun tror virkelig hun synger best i verden. Hun hadde hørt meg synge en ganger før i 2006 da jeg sang som en ulende bikkje. Og da det var min tur nå på yesterday så små kikket jeg på henne da jeg begynte og synge solo. Jeg lo meg i hjel da hun hadde sunget sitt vers og sto der stolt og smilte og ventet på å le av meg men da jeg sang så gikk det sleipe smilet vekk og hun så sjokkert ut og kikket på meg nesten som om hun skulle sjekke at det var jeg som sang. Det er det jeg har å si, øvlese gjør mester.

3315087688_0a3efeecde.jpg


3311753838_097d989165.jpg


 

 

 

 

4841157471_77380263c2.jpg

 TegneJeg liker å tegne idag tegnet jeg en ny tegning. Se på nettbyen min hvis du vil se flere. Jeg heter MovieLinda (Prawn) på nettby.

Her er den:
001e052ghm1


Jeg stod på skøyter!Var på theater igår... stykke vi skal framføre på gamle posten ser ut til å gå heeeeeelllllllttttt........................ i ræva! 
Etter nytt år var det tilbake på skolen. Tidlig på morgen = stress -_- 
Jeg var hos tannlegen på tirsdag den 13 og fikk satt på en fjer eller spiral i reguleringen nede på venstre side for å få en tann til å vokse fortere :S vet ikke hvordan det liksom skal hjelpe. Det gjør vondt alle tenna som om de har løsnet og når jeg biter noe er det som om de kommer til å falle ut. Etter det så stod jeg på skøyter med Priscilla, Rosalyn og Laila. Det var gøy, det morsomste var at jeg nesten snublet så sier Priscilla "ooooo!" og liksom 2 sekunder etter på er det hun som snublet og ble liggende. xD Slo ny rekord også jeg datt kun 1 gang. 1 gang! Forrige rekort var 2 fall. Jeg datt på en rar måte, jeg er sikker på at det så helt eid ut. Jeg begynte i hvert fall og le.

img0326

img0329

img0336

img0337

img0335


Nyttår... OSVWow... nå legger jeg inn mitt første innlegg i 2009. Utrolig at det er ett år igjenn til 2010. Det føles bare ikke ut som 9 år siden jeg feiret 2000, jeg husker dagen som om den var igår. Og den gangen var jeg 6. I år var jeg med Milla igjenn.
Vi var ute til 2 eller 3, det vil si vi gikk ut i 2008 og kom inn tilbake i 2009 haha! Vi var ved rådhuset og så på det fattigste fyrverkeriet i verden! Så når vi kom hjem så, så vi på vi på syke kule fyrverkeri videoer på youtube.

Me

Å jo Kristin var her i 2008... vi tokk litt tulle bilder med cam.
bilde 669 bilde 665 bilde 182
  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits