Alv MalerklubbenJeg var på malerklubben igjen på tirsdag, for første gang etter sommerferien.

Stygg HavfrueDet er ikke alltid tegingene mine blir vellykede.CityscapeHer er noen av de siste tegningene jeg har laget.SlimeteJeg har jobbet med noen tegninger. Legger ikke ut alle enda. Men her er to av favorittene mine.

 

Skole DateI dag skal jeg på skolen til Håvard for å hjelpe ham med en romantisk date i kantina russeknute. Det blir morro. Etterpå skal vi treffe Mido og henge med ham.

Jeg tegner fremdels alt for mange tegninger. Allerede 2 på en dag.Tegner og tegnerIgår var jeg på Herkules med Håvard og Helene. Både hun og jeg så på tegneutstyr. Nå har jeg kjøpt enda en hel haug med promarkers så jeg vil tro jeg ha nok farger til å kunne tegne det meste. Helt siden jeg kjøpte dem har jeg tegnet nonstop. Jeg liker hvordan det ser ut som om man har brukt vannmaling. Forskjellen er bare at man slipper å vente på at det tørker over lang tid og man kan blande farger og flere lag oppå etterpå uten å risikere at man ødelegger alt. Man slipper å vaske penselen heletiden også.

PromarkersDa jeg var på Herkules med Håvard og Mido kjøpte jeg et nybegynner sett med promarkers for å tegne manga. Jeg har ikke tenkt å tegne manga men jeg har definitivt tenkt og tegne mye med promarkers fremover. Jeg er veldig fornøyd etter å ha prøvd dem. Jeg trenger bare å få kjøpt litt flere farger så kan jeg tegne enda bedre tegninger. Når jeg har mange nok farger kommer jeg også kanskje til å prøve og tegne realistisk.


BlandetI dag skal jeg til Farmor og Farfar.

Jeg glemte helt dette bildet. Jeg lagde det før jul. Jeg har brukt alt mulig; Akryl, Vann maling, Fargeblyanter, Penn, Tusj, Spray farge.KveldJeg var på malerklubben på tirsdag hvor jeg startet på et nytt landskapsmaleri. Jeg mener at jeg ferdig med det men det kan hende jeg velger og finpusse litt på det senere. Det irriterer meg at det for stort for skanneren min og bilder med kamera blir aldri bra. Jeg vet det ser veldig simpelt ut men det er egentlig veldig detaljert spesielt hele det mørke området. Men man ser det dårlig når man tar bilde av det og i tillegg fargene anderledes. Hvis jeg får himmelen i riktig farge på bildet så blir under delen svart. Hvis jeg får den mørke delen lys nok blir himmelen dårlig. Irriterende.

Lyseblå øyneJeg kaller dette "billig kunst" fordi det er lite gjennomtenkt og innsatsen er lav.

MalerklubbSom dere sikkert IKKE vet så er jeg med i Porsgrunn malerklubb sammen med masse andre folk som er 3 ganger så gamle som meg. Neida, men de er hyggelige og jeg liker det voksne miljøet der. Selv om bare jeg er medlem der så har jeg tatt Håvard med dit de 2 siste gangene.

Jeg lagde adventskalender til Håvard siden ha lagde det til meg i fjor.AnsiktJeg er med i Porsgrunn malerklubb nå etter kurset jeg tok. Jeg legger ut det ene maleriet fra kurset ettersom at det andre ble jeg ikke ferdig med. Jeg er ikke så alt for fornøyd. Vi fikk ikke valgt motivet selv og slikt landskap er ikke akuratt noe jeg selv ville foretrukket og male. Jeg tegnet et ansikt igår siden det er lengesiden jeg har tegnet og i en mer realistisk stil.

Skeleton Girl

KitschJeg skal til Oslo med Håvard og Daniel på fredag.

MalerkursJeg har startet på et malekurs som vil vare i noen uker på onsdager. Mest fordi jeg kjenner han som underviser kurset og fikk tilbud av ham til å starte så jeg tenkte hvorfor ikke. Jeg gjør jo ikke noe annet med livet mitt for tiden. Det var første gang igår og jeg synes det var greit. Vi startet og male allerede vi har fokus på lys og perspektiv i landskap og sånt som jeg har lært mye om før men aldri fått noen brae fremgangsmåter. Så jeg vil si jeg får noe ut av dette kurset. Det er også mange hyggelige voksne mennesker der. Det er liksom ikke det samme som å sitte på skolen og heletiden ha panikk over hva folk synes om deg.

Har desverre ingen bilder av det vi har startet på å male. Men jeg jeg lagden en skjelett arm hjemme igår kveld ut av modeleringsleire og det tok meg 3 timer tilsammen. Jeg ødela fingeren min ved å klippeover og bøye stenger som skulle festes inn i leddene.

Andre bilder.

MalingJeg malte nylig et bilde men jeg la det aldri ut.Merida (Modig) som rockerDet går for tiden mange bilder på nett av disney prinsesser med litt mer kropps modifisert still. Jeg fant ingen som hadde gjort dette med disney's nyeste prinsesse Marida så jeg tok like så greit sjangsen. Dette var bare en for moroskyld ting.

Hva synes du?

iamnorwegian:
Merida.

Super hairDa er tegningen jeg har holdt på med ferdig. Du kan se den i størrre versjon på min deviantart so du finner i lenker her på bloggen.AsiaUgh, jeg liker ikke scanneren min den gjør en slags "forbedrings" effekt som jeg ikke kan fjerne når den scanner som bare gjør alt værre. Jeg lagde en tegning som startet med en inspirasjon av Asia og ble mer og mer Kina så jeg vet ikke om jeg skal si at dette er en Asia eller Kina inspirert tegning. Kommer nok til å si Kina siden de fleste elementene i den er kinesiske.UpopulærJeg har merket at det siste halvåret så har bloggen min blitt veldig upopulær. Jeg hadde vel høydepunktet mitt høsten 2011, siden har det bare gått ned. Jeg har prøvd å tenke meg fram til hva som har forandret seg og jeg ser klart jeg er mindre aktiv på kunst delen. Jeg startet på en ny tegning nå men det stoppet fort opp pga mangel på ideer videre. Men det kan jeg ta senere.

Annet jeg har merket er at jeg er mer "Jeg er her og der med den personen, gjorde ditt og datt" før var jeg mer om leserene. Jeg la ut mange tips, tutorials og koder for bloggdesign. Generelt var jeg litt sprøere og kledde meg litt mer merkelig, brukte mye rar sminke og var mer materialistisk. Så slik jeg har forstått det så er det dette folk intresserte seg mest for.

Om du er en fast leser kan du godt komme med enkelte ting du savner å se her. Eller hva jeg kanskje burde starte og blogge om som jeg kanskje ikke har blogget noe særlig om. Eller eventuelt om du er enig eller uenig i min oppfattning av situasjonen.WingIdag om veldig få timer setter Håvard og jeg meg på toget til Oslo og så på cruise til Kiel i Tyskland. Blir nok mindre blogging da så hadebra! Igjen!

Her er en forbedret versjon av tattoveringen jeg la ut tidligere. Jeg scannet den.TattoveringJeg designet en vinge til Håvard siden han ville ha det. Vi reiser til Tyskland om noen timer. Blogger via mobil fordi jeg ikke får sove.

Hadebra!Color splashLengesiden jeg har lagt ut noe kunstrelatert på bloggen min nå. Dette er skuffende til meg å være... men det får dere nesten leve med. Idag skal jeg ut med Håvard, Bao kommer kanskje. Jeg skal forresten til Tyskland med Håvard på fredag.Typisk ossJeg lagde noe lignende for ca et halvt år siden. Jeg hadde dårlig belysning så det ble ganske shit.EyeballsMer tilfeldige greier jeg lager i photoshop.Midnight screamJeg er endelig ferdig med en ny photoshop tegning! Du kan se større versjon på min >>DeviantArt<<.Photoshop tegningJeg har ikke tegnet i photoshop på kjempe lenge. Jeg tror sist jeg gjorde det var på høsten i fjor. Det var i hvert fall sist gang jeg lagde en ordentlig detaljert tegning som jeg brukte tid på. Men nå er jeg i gang igjen, kan ikke love at denne blir ferdig... det er drit kjedelig og tegne med touchpad siden tegnebrettet mitt er noe drit.Holy cat!Når jeg kjeder meg lager jeg rare photoshop kollasjer.Just another girl

RevJeg startet på en rev i februar men jeg gadd aldri å fullføre den før nå. Jeg lagde også en ild alve ting som må være noe av det mest skuffende jeg har lagd de siste 2 årene.SweetyJeg lagde mange versjoner av noe mixed mediaish greier som jeg hadde tenkt å bruke som bakgrunn.Selvportrettet er ferdigMaleriet er ferdig. Håvard skal få det på betingelse at han fjerner den psykopatiske tapeseringen av veggen på rommet sitt med bilder av meg.Selvportrett maleriJeg maler meg selv nå for tiden. Som sagt jeg fant et kjempe gammelt maleri av en vulkan jeg lagde da jeg var 9 år eller noe sånt. Selve lerretet har fin størrelse og jeg tenkte jeg heller kunne male over. Jeg ville prøve å male et selvportrett noe jeg ikke egentlig har gjort før. Jeg har tegnet meg selv før mange ganger men aldri malt. Jeg var ikke særlig flink med gjennomtenkning og skissing og det blir en del uproporsjonelt så jeg liker det ikke.

Det ser veldig anneledes ut i virkeligheten, vet ikke hvorfor lys og farger failet så mye også er det jo ikke ferdig da.Pop art tegningOg jeg som lovte meg selv at jeg aldri skulle jobbe med detaljerte tegninger på A3 ark. Vel... tilsammen har det nok tatt rundt 4 - 6 timer og tegne denne. Jeg brukte tusj og penn og et bilde jeg fant i et sminke bla med Natalie Portman som utgangspunkt siden jeg var tom for ideer og har brukt meg selv alt for mye.CircusJeg malte et sirkus men jeg likte ikke bakgrunnen jeg fikk på maleriet når jeg tok bilde av det. Også krøller arket seg siden det er vannmaleri så det blir veldig rart. Derfor brukte jeg figurene i maleriet og lagde en digital versjon.Disappear into the spaceAltså Håvard overnattet fram til igår. Vi sov hele igår helt til han dro hjem på kvelden. Nå har jeg ingen døgnrytme i det hele tatt. Jeg har malt litt i det siste.

Jeg skal antageligvis ut med Daniel idag.

Antageligvis tror folk at alle mennesker med rødt hår i kunstverkene mine forestiller meg... nei dette er ikke meg. Hvis dette skulle være meg hadde ikke personen i maleriet hatt pupper. Beste beskrivelsen for maleriet er "Fuck it!" selv om jeg kaldte det "Forget everything and disappear into space." Ideen er å drite i alt, glemme det og legge det bak seg (det vil jo da selvfølgelig også inkludere klær) og forsvinne ut i verdensrommet siden det ikke er noen der. 

Jeg jobber også med et maleri av en rev siden jeg er lei av katter.DerforJeg vet at jeg blogger mindre og mindre spennende ting i det siste, selv om jeg tviler på dere egentlig bryr dere. Men jeg har vært forkjølet rundt en uke  Derfor tegner jeg mye og har lite bilder osv... også er det vinter som gjør alt mer stress. Jeg håper virkelig det blir vår snart.The cool kidsHåvard, Meg og Daniel fordi vi er damn kule!Trykk

Penn og maling

KullSiden jeg fikk kull til jul av julenissen tenkte jeg at jeg like så godt kunne tegne med det... neida jeg bare tuller. Jeg var innom skoleskapet mitt ved formgivingen rett før juleferien og tok med meg masse skrot hjem inkludert kull. Det er lengesiden jeg har tegnet med det.

Jeg er helt enig med deg Håvard hvis du synes det er stygt. Det er bare å be meg om og fjerne det.HipsturrJeg føler meg veldig hipster akuratt nå men jeg gjorde et kjapt forsøk på å male en nebula. Det ser ut som teknikkene mine funket fint så da kan jeg gjøre meg klar til å lage den ekte greia.Elefant i savanneJeg har liksom begynt med akvarell igjen, det er kjempe lenge siden sist. Jeg pleide og male med det da jeg var 11/12 år.Mona lisa på 30 minEnda en skole oppgave... Jeg tror jeg aldri har tatt noe så mye på sparket før og slurvet så mye som jeg gjorde.Masse pop artFordi jeg kjeder meg...Pop art

Crazy cat 2For sånn rundt 2 år siden tegnet jeg "Crazy cat" så jeg tok litt inspirasjon utifra den og forbedret den.

Jeg HATER hvor mye dårligere tegningene blir med fotokamera, men scanneren min er enda mer shit.

2009 versjonen.Sugar skullJeg hadde veldig lyst til å kle meg ut som en Meksikansk Sugar Skull ting på Halloween men så hadde jeg allerede planlagt et kostyme jeg ikke ville endre også ble jeg syk da. Så sist jeg egentlig fikk feiret Halloween var i 2008, det irriterer meg. De to årene før det ble jeg bare dumpet av vennene mine.

Anyway... jeg tegnet noe sånt istedet. I tillegg passer det innenfor den nye "tattoo" tegne stilen jeg prøver ut.Ed HardyJeg hadde ikke noe å gjøre i natt så jeg valgte å tegne men jeg ante ikke hva jeg skulle tegne. Men så fikk jeg øye på Ed Hardy ryggsekken min og tenke jeg kunne tegne noe lignende eller samme stil-akitg. Det ser ut som Lady Gaga...On the other side...Jeg gidder ikke å gjøre mer på den duste stygge tegningen min.Dekorert mobilRent ut av ingenting tok jeg masse neglakker og en tusj og tegnet på mobilen min.SammenKortet som Håvard fikk til bursdagen sin.TEGNE, MALE, TEGNE, MALENå har jeg tegnet og malt i evigheter men det dumme tegning maleriet mitt blir aldri ferdig. Jeg jobber med det 3 dagen nå. Jeg skal IKKE bruke A3 ark igjen!RainDet regner mye i det siste, jeg kjedet meg tegnet random ting.ØhmyJeg er stolt over å ha gjort skole greier uten å ha vært på skolen som regel gjør jeg aldri det.

(Trykk ting)Dette er noe jeg hadde på skolen igjor, art nouveau.

(Vannfarger)Høst fargerEtter å ha løpt rundt i alle butikker den siste uken ser jeg mange farger gjentar seg i alle kles butikker og siden jeg kjedet meg og måtte svi av 5 min så lagde jeg en kjapp STYGG høstfarge tegning. Håvard kom hit og jeg lærte ham og tegne et øye.3 månederIdag har Håvard og jeg vært sammen i 3 måneder! Jeg synes det går fort.

Oh jeg bare satt og tegna random katte ting.RealisticJeg prøvde og tegne realistisk på photoshop uten å bruke noe forhånds skisser eller noe vel jeg er delvis fornøyd.Havfrue nøkkEtter å ha tegnet masse igår kveld og mesteparten av idag er jeg ferdig med min havfrue og nøkk inspirerte tegning. Du kan se større versjon på min >>deviantart<< her.

Håvard var hos meg idag også.CreepJeg har ikke tegnet digitalt nå på 100 år og i såfall ikke fullført noen av tegningene mine. Nå er jeg i gang igjen, denne føler jeg at jeg må fullføre siden jeg har brukt evigheter på og få den så detaljert og mer skal den bli. Det er noe havfrue/nøkk inspirert.

Snik titt.Tusj tegningJeg har ikke tegned med tusj siden jeg var liten og jeg tenkte jeg kan alltids prøve og lage noe fancy ut av det.

Så jeg gjorde et forsøk på å tegne en random person ting som til vanlig men det irriterer meg at det skummelt nok ser ut som en anime figur.LeopardNå gjorde jeg mitt første seriøse forsøk på å tegne med Seashore. Det ble ok synes jeg, programmet mangler mange PS funksjoner som gjør det ekstra vanskelig. Jeg trener meg fremdeles med tegnebrett men dette var tegnet med touchpad.Nå ble jeg utrolig gladSiden jeg er syk og ligger mesteparten av dagen på sofaen og ser på TV, gamer nintendo DS og surfer på nettet så blir dagen kjedelig etter en stund. Jeg bruker den bærbare maccen min som det ikke er noe som helst på ettersom at den er ganske så ubrukt.

Til slutt ble nettsurfing 24/7 ganske kjedelig og jeg lastet ned Seashore et program som ligner photoshop, faktisk tror jeg at på en windows pc heter det Gimp. Men jeg liker det, også testet jeg tegnebrettet mitt på maccen. Det virket! Jeg er glad fordi det betyr at dette er fult brukbart i fremtiden på denne pcen og jeg kan redigere bilder med det. Må bare lære å bruke det først.

Prøve tegning:Enda et døgnJeg må visst døgne enda en natt siden jeg forsatt ikke er trøtt, hvis det forsetter sånn er jeg død snart.

Imens tegner jeg UTEN tegnebrett og med touchpad fordi jeg fant ut det er helt ubrukelig for meg.TegnebrettIdag var jeg hos min farmor og farfar. Jeg trodde søsteren min skulle være der men hun var visst i utlandet. Tanta og faren min var her i hvertfall da og det viste seg at Pappa hadde et tegnebrett liggende som han aldri kom til å bruke uansett så jeg fikk det.

Nå sitter jeg her alene, kjeder meg og føler meg som en 3 åring igjen fordi det er drit vansklig og tegne med det. Også er det så lite i forhold til de tegnebrettene jeg har brukt før.EnhjørningIdag/igår... geez igjen, var jeg å spiste pizza i byen med Håvard og senere hang vi litt med Helene og så på klær.

Jeg bestemte meg for å digitalt tegne den enhjørnings tingen.UferdigJeg tenkte på å tegne litt idag men så fikk en enorm avskys følelse igjen. Etter å ha gått ett år på formgiving tåler jeg nesten ikke tanken på å tegne og det er trist, jeg føler bare ikke for det på noen måte. Jeg savner på en måte å ville det men med en gang jeg tar en blyant i hånden eller åpner photoshop orker jeg ikke. Alt gikk så greit i starten og etterhvert begynte jeg å slutte å fullføre tegninger og nå tegner jeg ikke i det hele tatt bare i ekstreme tilfeller av kjedsomhet på skolen.

Her er noen av de uferdige tegningene jeg fant her og der, de kommer nok aldri til å bli ferdige heller.The truthSimpelthen fordi jeg kjeder meg og har awesome kul hjerne og har hatt engelsk eksamen.

Kjedelig skoleJeg har formgivning som er kjempe kjedelig så jeg gjør andre kunst greier, jeg tegner random greier med min touchpad... stress men mer gøy en å følge med på "skandinavisk design".FerdigYAAAAY! Etter mer en 10 timer med en touchpad er jeg ferdig. Jeg er ganske fornøyd borsett fra at jeg kunne ha lagd en annen bakgrunn men det bare orket jeg ikke det ville tatt noen 10 timer til og som sagt har jeg dårlig tålmodighet. Det overrasker meg at jeg klarte og holde ut så lenge som jeg gjorde. Jeg MÅ få meg tegnebrett, kanskje det går litt fortere da. For å se den i full størrelse kan du alltids gå på min deviantart >>HER<<.WhoaaaNå er jeg endelig ferdig med å tegne ansiktet mitt, jeg antar jeg blir nødt til å tegne bakgrunn også elns... cirka 10 timer med touchpad, jeg hadde aldri trodd kunne ha tålmodighet til det.FMLMin mor er dum, hun ødlegger for meg så nå kjører jeg 100% protest hvor jeg nekter å spise og sove. Siden jeg ikke har noe å gjøre sitter jeg å tegner meg selv med photoshop på laptoppen hvor jeg må bruke touchpad som gjør det hele enda mer komplisert... Startet å tegne rundt klokka 2 på natta fram til klokka 7, før jeg tok en flere timers pause fordi jeg ble dritlei og fikk vondt i nakken.

Jeg er ikke halvveis en gang...The spring queenFor å si det sånn er jeg ingen stor fan av matte så veldig ofte går matte timene på helt andre ting. Jeg begynte å tegne noe random som jeg tok bilde av og farvelagte på photoshop etterpå. Jeg ble inspirert av å virkelig ønske at det skal bli vår. Sånn ellers har jeg nå en hel haug med ekstremt fucked up videoer, noe ble litt for drøyt. Jeg var i byen med Mark og Daniel.Growing thoughtsNå er jeg stolt, dette er første tegningen min uten hjelpelinjer og i en helt annen type stil. Det er ikke strek tegning i det hele tatt. Jeg tok bilde av den og forbedret den på photoshop.ShotHvilken synes du er best? Jeg liker den andre best uten blomste greiene på men den er liksom litt mer tom imotsetning til den med dem.Star girlOkei nå har jeg tegnet i nesten hele dag og klokken er søren meg halv ett.NattaHai, det er liksom halv fire på natta nå og jeg sitter og tegner wtf. Anywayz skal sove nå, har nesten ikke mer strøm på shitty pc. Jeg var hos William idag igår? ;S og jeg har farget håret mitt rødt btw...

TegningMasse folkJeg var i byen igjen som til vanlig med masse folk. Først var det bare Mark, Daniel, Anders og meg men så kom Helene, Janka og Nikolai. Vi spiste masse junk food, Mark kjøpte 7 hamburgere hvis jeg husker riktig delt på seg selv og Anders haha så kjøpte han fler senere. Etter en stund stakk noen av folka og vi hang på spillebutikken, det føltes ut som vi var der timevis. Vi stod å så på en TV skjerm med spill trailere og ventet på traileren til Assassin haha.

Fremføringen vår i naturfag gikkt til helvete btw!

Jeg fant ut at jeg likte den tegnemåten i photoshop nå skal jeg lage masse tegninger i sånn stil.Photoshop tegningJeg har formgivning nå og jeg har tegnet i to timer. Vi skulle lage strektegning av et selvportrett men jeg gadd ikke å hente tegnesaker så jeg gjorde det på photoshop istedet MED TOUCHPAD! Gaaal så fucking lazy gadd ikke hente tegnebrett en gang. Jeg gjorde litt mer en det jeg skulle jeg begynte å skyggelegge så altså bilde nr.1 er det jeg egentlig skulle gjøre.

Tilslutt gadd jeg ikke mer og begynte å slurve med skyggelegging... stress!nolifeNå lider jeg av ingenting-å-gjøre syndrom. Jeg går helt randomly inn på badet å gjør improvisert teatersminke så tar jeg bilder... å fucker dem litt ekstra opp på photoshop. Noen som vil finne på noe å gjøre? Før jeg starter med plastisk kirurgi på ansiktet mitt.

 Count gay unicornEn gang for lengesiden tegne/malte jeg Grev homse enhjørning... men så glemte jeg og være show off.

 Tegne meg?I dag fant jeg ut at jeg har 6 pcer... er det normalt?

I går tegnet vi masse på den tusj tavle tingen husker ikke hva det heter.. White board tenker jeg i formgivnings timen. Vi tegnet meg med Elises herp derp face og meg som en herp derp baguette fordi det gir mening. Det er visst populært og tegne meg. Jeg tok et bildet av tavlen men det var med mobil så jeg laster det opp senere.

Elises tegning av meg med herp derp face

 

Marias tegning av megSyyyk og mer kunst greierAkuratt nå er jeg kjempe sur! Jeg måtte bli syk andre uka da selvfølgelig... Vell uansett hva så skal jeg på skolen imorgen til og med om jeg står i fare for og dø. Også har jeg tannlege time imorgen og må stikke fra skolen de siste to timene og neste uke skal jeg til psykolog, det virker veldig skulk. Jeg har ikke dokumentasjon på at jeg skal til tannlegen, fikk ikke noen lapp sist jeg ble bare satt opp på den dagen. Jeg har heller ingen dokumentasjon på at jeg skal til psykolog, hun skriver bare en dato og tid på papir... geez.

Her er mer kunst greier...
Jeg har tegnet veldig mye i det siste.KunstEh, jeg liker ikke og legge ut tegninger eller malerier på bloggen min... men jeg får greie meg denne gangen.

4865896942_f63e0e051b.jpg

 

4865741315_c018942f1e.jpgBowling og blått hår?I går bowlet vi med jentegruppa, det var ganske nice. Det som var mest gøy var vel at Priscilla fikk 0 poeng de to første rundene og så til slutt endte hun med og vinne og hun var den eneste som kom over 110. Jeg tapte men jeg var den ENESTE som spilte uten gjerde alle de andre satte det på underveis, så jeg spilte og tapte ærlig. Da vi var ferdig med og bowle hang Priscilla, Marianne og jeg litt rundt på Down Town. Vi var innom sko butikken som hadde noen ganske kule høy hæler med pigger på. Senere gikk jeg til Down Town igjen med Milla og kjøpte skoene og jeg fant et ganske nais antrekk som jeg tok bilde av i prøve rommet men i det siste så har min mobil vært gay, den samarbeider ikke med min PC så det havner nok ikke her nei...

I dag farget jeg håret mitt blått men det ble veldig mørkt så for det meste ser det ut som svart. Det var egentlig det jeg hadde tenkt og ta først men siden jeg har hatt mange rare farger i håret så tenkte jeg at jeg kunne ta mørke blå.

Jeg har begynt og male igjen!

 

 Scannede tegningerHai! Ikke mye som har skjedd i det siste. Har vært syk D= så da fikk jeg en del tid til å scan tegne. Og ta bilder av ting =D

 

 

 TegneJeg liker å tegne idag tegnet jeg en ny tegning. Se på nettbyen min hvis du vil se flere. Jeg heter MovieLinda (Prawn) på nettby.

Her er den:
001e052ghm1
  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits