iPhone 6På fredag kom min iPhone 6 i posten, og lær armbåndet til min Daniel Wellington klokke. 
FuglerJeg pleier vanligvis ikke å blogge om ting jeg kjøper men en gang i blant kan man være materialist. Jeg kjøpte en del dekorative ting da jeg var i Tyskland og Oslo. Det ble mye fugle ting.

Pynte ugle til mobilMini Høytaler

SmykketreGodteriHeadset

Grusomme SkoJeg kjøpte noen grusomme sko i dag. Jeffrey Campbell T-Strap aktige greier bare fra Roots i stedet. Jeg synes de er kjempe fine men jeg kaller dem grusomme fordi jeg vet ikke om jeg noensinne kommer til å ha nok selvtillit til å gå med dem offentlig. Jeg skylder på Håvard. Han pleier aldri å bry seg om det jeg ser på men plutselig begynte han og små presse meg til å kjøpe dem. Så får det være sko jeg har på hjemme for hans skyld siden han så inderlig ville at jeg skulle ha dem. Siden jeg ikke er en shopping blogger legger jeg ikke ut noe bilde men om jeg har dem på en dag jeg tar bilder skal jeg nevne at det er dem.

Som du sikker skjønte så har jeg være ute i dag. På Down Town som vanlig, med Bao, Håvard og Marie. Håvard og jeg trakk oss litt unna et par ganger for å snakke med Mido. Etter å ha vært ute hele dagen inviterte Bao oss med hjem til seg på filmkveld og overnatting. Jeg hadde gjerne blitt med men jeg har planer med familien min i morgen så vi skal se om det blir ny filmkveld neste helg.

I går gikk jeg tur med Pappa og Gaddar (Hunden hans). Pappa viste meg en utrolig fin park som omtrent ingen vet om. Jeg visste om stedet men jeg hadde ingen anelse over hvor flott det var der. Håvard og jeg var der i dag og tok litt bilder. Når været blir stabilt i en uke så skal Håvard og jeg ha piknik der. Vi planla en piknik i fjor men været ble dårlig den dagen og jeg dro til Portugal i 3 uker dagen etterpå. Da jeg kom tilbake var det nok ikke noen prioritet lenger.

Hva i helvete!Jeg er så forbanna nå at det ikke går an! For nesten 2 måneder siden bestilte jeg noe på nettet. Jeg har bestilt på nett mange ganger før og fra alle verdens kanter men denne gangen var det innenlands. Jeg betalte for pakken og frakt med en gang via PayPal. Det gikk en måned før jeg fikk den med et forbanna postoppkrav hvor jeg måtte betale hele summen på nytt. Dette var så klart feil siden jeg hadde betalt den over nettet så jeg gikk til posten for å finne ut av om det var en feil der men de visste ikke noe og sa jeg måtte betale.

Jeg sendte en e-post til selgeren hvor jeg forklarte situasjonen. Samme uken jeg sendte e-posten tenkte jeg at jeg skulle finne ut av så mye som mulig mens jeg ventet på svar så jeg kontaktet banken og PayPal. Begge kunne med 100% sikkerhet si at pengene hadde kommet frem til selgeren. Etter at det hadde gått en uke og jeg ikke hadde fått noe svar tok jeg kontakt med selgeren via telefon som ba meg ringe opp senere. Jeg drev og ringte gjentatte ganger men da var ikke selgeren mulig å få tak i.

Jeg måtte innom posten og be dem holde igjen pakken mens jeg forsøkte å ordne opp med selgeren. I følge posten var det helt greit. Jeg ble forbanna da jeg ikke fikk tak i selgeren og tenkte meg at dette her var svindel så jeg begynte å sende meldinger til selgeren midt på natta og fikk overraskende nok svar neste morgen. Vi gjorde en avtale hvor selgeren overførte beløpet tilbake på kontoen min slik at jeg kunne betale postoppkravet for å unngå og betale 2 ganger. Da jeg kom til posten i dag hadde de visst oversett at det stod pakken skulle holdes igjen i noen dager til. De hadde returnert den likevel...Lotus SkålerIgår var Håvard hos meg. Vi gikk til en butikk på storgata som jeg fant ut solgte Lotus skåler etter Arne Clausens design. Altså skåler som ser ut som Cathrineholm men er laget et Danskt design selvskap som heter Lucie Kaas, ettersom at produksjonen av Cathrineholm sluttet på 70-tallet. Lucie Kaas relanserte Lotus skålene igjen men denne gangen er de laget av porselen istedet for emaljert stål. Jeg er stolt.

I dag skal jeg på rideskolen å se på lillesøsteren min ri.

Alle Lotus gjenstandene mine. Både Cathrineholm og Lucie Kaas.

SetesdalIgår dro Håvard og jeg til en brukt butikk i Skien. Jeg har sett etter setesdals gensere i 3 måneder nå men de eneste som har hatt det var Flid og de koster mye der. Jeg fant en på fretex igår som egentlig er i barnestørrelse men jeg skviste meg oppi den likevel og den kostet lite. Det er så klart ikke en original siden de vanligvis er svarte og hvite med mønster. Men det får duge for øyeblikket. 

Vi var også på down town fordi jeg måtte kjøpe termos og matboks fordi jeg skal til setesdal (ikke på grunn av genserene). Jeg skal på Hovden og stå på slalom med Håvard og familien hans. Vi drar imorgen og kommer hjem på søndag, altså 4 dager. Det blir spennende. Jeg har ikke stått på slalom siden 2006.

Jeg fikk en skalle i postenJeg fikk en skalle jeg bestilte i posten for et par dager siden. Den passer inn med hele den selvmalte bruktbutikk kolleksjonen jeg har på hyllen min nå.

 Modernisere gammelt skrotEt par dager siden var jeg ute med Håvard og Bao på Down Town hvor vi traff Daniel, Atrid og senere Ane Emilie. Før jeg gikk på Down Town gikk jeg til en liten veldedighets sjappe som heter Sudan-Hjelpen. Der har de masse gammelt skrot som folk leverer inn som de selger for å tjene inn penger til Sudan. Jeg liker Fretex best men siden jeg skulle være i Porsgrunn gikk jeg dit istedet. Jeg spurte om de hadde rammer men de rammene de hadde var valige og firkantede. Men da jeg lette litt rundt fant jeg 2 like runde blomste dekorerte rammer. Den ene var ødelagt, den manglet glass og bakside. Jeg fant også en annen med blomste dekor. Jeg fikk disse 3 rammene for 20 kr.

Da jeg kom hjem idag prøvde jeg ut min matte akrylmaling på 2 av dem og sort spraymaling på den andre. Spraymalingen satte seg ikke så godt men det gikk. Planen var og lakkere alle sammen men den ene matte rammen var så fin som den var så jeg lot være og lakkerte bare 2 av dem i stedet. Jeg synes at resultatet ble kjempebra og jeg skal legge ut flere bilder. På mandag skal jeg på Fretex og se etter skrot der. Jeg har nå også forresten UV-lys.

Håvard hadde bursdag igår. Jeg småfeiret den hos ham.Unicorns and shitIgår var jeg ute i byen med Håvard og Daniel. Jeg gikk innom barneavdelingen på Lindex og de hadde en enhjørnings genser. Den var fabelaktig så jeg kjøpte den. Tingene i barneavdelingen går opp til folk som er 1.70 så det passer jo meg.Innkjøp fra PortugalJeg kjøpte en hel rekke ting i Portugal og Paris. Jeg gidder ikke å legge ut alt siden jeg allerede har lagt ting her og der. Jeg vet dette blir ganske materialistisk som er uvanlig min blogg men blir alltid materialist når jeg er i utlandet.

For det meste har jeg shoppet på Claire's som er en av mine favorittbutikker. (De selger smykker/tilbehør) Jeg tror jeg nesten har kjøpt opp hele butikken. Jeg var der 3 ganger da vi var i Portugal og brukte 70 euro alle gangene.

Jeg har også kjøpt mye sjøting siden Portugal er langs kysten og de driver mye med sjøfart der. Kjøpte også veldig mange CDer siden de var billigere.Iphone 4 SJeg har fått en Iphone 4 S. Den gamle iphonen min har jeg hatt helt siden 2008 så den begynner å svikte. Den var dessuten en Iphone 3G, ikke 3GS en gang. Jeg er den eneste blandt alle iphone brukerene jeg kjenner som fremdeles har det. Det kan være greit å få seg en mobil man kan stole mer på rett før man reiser nesten 1 måned til utlandet.

 Rosaaa

Regnbue septumIdag kom den nye septumringen som jeg bestilte i posten. Den er sånn som har masse forskjeligge farger som skifter fra ulike vinkler. Jeg liker den. Idag er også den første gangen jeg tar ut septumen min etter at jeg tok den for litt over 2 uker siden. Det gjorde ikke vondt og det var ikke så vansklig som jeg trodde det kom til å bli.Jeans jakkerIdag tidlig dro jeg og Daniel på Fretex, en butikk som selger brukt greier og ting som ikke har blit solgt og slikt. Jeg liker faktisk butikken siden man finner masse unikt der til VELDIG liten pris. Daniel kjøpte jeans jakke der til 79 kr. Jeg hadde på min Jeans jakke på forhånd da vi dro dit og vi hadde avtalt å møte Håvard på et kjøpesenter etterpå da vi var ferdig på fretex. Da vi traff Håvard ble det bare bedre siden han hadde på jeans skjorte og hadde ingen anelse om at vi kom til å gå i det. Så nå har vi funnet ut at det er vår "uniform".

Jeg legger ut flere bilder straks.Creeper skoIdag kom mine turkise creeper sko i posten. Jeg er glaaaaaaaaaaaaaaad! :DGrunge shitJeg begynner å bli veldig Grunge for tiden. Jeg ser hvorfor også ettersom at jeg alltid har holdt med en litt mer, antar jeg kan kalle det "hardcore" stil. Jeg ble ofte ble kategorisert som emo før og til tider prøvde jeg og være det men mesteparten av den tiden ville jeg sagt at jeg var ganske alternativ egentlig. Som da jeg hadde rosa/rødt og svart hår så gikk jeg veldig mye med svarte blonde klær og blonde halsbånd noe som er nærmere goth men jeg fikk forsatt høre at jeg var emo.

Jeg er ferdig med "emo" og slikt men det har alltid vært en del av meg å være litt tøffere. Da jeg var barn gikk jeg i gutteklær, militærbukser og slikt. Jeg hadde til og med kjetting på buskene mine, jeg hadde armevarmere, skinn armbånd og belter med piggstjerner. Nå som jeg prøver å se delvis normal ut som er nytt for meg er det vanskelig og legge ting bak seg og denne grunge greia gir meg litt av tøffing følelsen tilbake. Jeg kan liksom være normal og hardcore samtidig. Desverre blir grunge misforstått og sett på som hipster så for å unngå hipster stemplet prøver jeg å være mer punk-grunge.

Igår var jeg ute med Håvard og Daniel som alltid og Sir Real har nå melodi og tekst til vår 3 sang. Vi må  bare bestemme vokaler og spille inn.

Jeg fikk også mine fløyels leggins her om dagen.GratisIdag var jeg i byen med Daniel ganske tidlig på dagen, noe som er uvanlig meg. Som vanlig er det ingenting å gjøre her så vi pleier å henge på kjøpesentre å mobbe tingene i butikkene for å få oss en liten latter. Idag ble latteren stor men det var ikke på grunn av mobbing av ting.

Daniel fant en bleket jeans skjorte som han bestemte seg for å kjøpe. Han gikk til kassen gav arbeideren skjorten og satte in kortet. Alt så helt normalt ut da arbeideren puttet skjorten i posen med kvitering og gav den til ham. Vi gikk ut og en kort stund senere sa Daniel at han tror han ikke betalte for skjorta fordi da han satte i kortet ble det avvist men arbeideren gav ham kvitering og posen så han trodde det gikk likevel. Jeg ba ham ta frem kviteringen og der stod det faktisk "Avvist". Vi gadd ikke gå tilbake med det desverre men vi fikk oss en god latter.Klar for cupcakesDa er jeg definitivt klar til å lage Valentine's cupcakes! Skal øve meg først på å lage regnbue cupcakes.Polaroid KameraJeg fikk mitt polaroid kamera idag! Jeg er kjempe glad nå! Det er genialt. Det er klart det ikke er noen stor bilde størrelse eller super bilde kvalitet og noe man bruker til å fotografere som fotograf med. Men jeg synes hele teknologien i et polaroid kamera er fascinerende og de er geniale. Jeg liker det og kommer til å bruke det aktivt.

Test bilder.Lime crimeDa kom lime crime leppestiftene mine i posten. Jeg liker å samle på leppestifter med litt unaturlige farger, neste på lista er oransje men den kjøper jeg på kicks fra make up store. Jeg bestilte en blå leppestift fra lime crime og den nye carousel glossen. Jeg tok bare bilde av noen leppestifer jeg har nå, det var på en måte ikke så effektivt å ta bilde av lipgloss.

Candy apple, jeg prøvde den jeg er ganske fornøyd. (Ikke mitt bilde)Galaxy leggingsHåvard var her og vi gamet Mario kart på 3DS. Også var jeg på down town med ham og så på ting.Galakse tightsJeg vil ha de her!Bade andFor noen dager siden om ikke igår kjøpte jeg bade and ørepropper. De var litt veldig søte, jeg la dem på skrivebordet mitt hvor det lå en ødelagt gul og oransje Cernit løve. Jeg kom på at jeg har masse gul og oransje Cernit til overs fra en tidligere skole oppgave så jeg bestemte meg for å lage mini bade ender.

Håvar var her helt til klokken 24, det var koselig. Jeg lagde min typiske tagliatelle med kjøttdeig i tomatsaus. Håvard øvde masse på piano igjen, han er flink til å være helt nybegynner. Vi malte også sammen igjen. Senere gikk vi og kjøpte masse sjokolade og vi så på en rar fucka opp koreansk film.Leopard bootsEtter 100 år med venting kom endelig de røde leopard bootsene mine i posten. Jeg liker dem og så kom jeg på at jeg hadde en topp fra darksideclothing.com som hadde akuratt samme fargen og mønsteret.JulegaverJeg er kul jeg har nesten kjøpt alle julegavene jeg trenger og det er november. Jeg er stolt nå.TurquoiseHele den turkise sminke greia mi var vel egentlig mest inspirert av den blå kåpen og pels tinge tangen jeg kjøpte for ikke så lengesiden.InsekterJeg var på juleshopping med Håvard igår og kjøpte masse skrot spesielt til meg selv. Jeg kjøpte insekter.LipstickJeg skal begynne og hamstre leppestifter med skumle farger man ikke ville satset på å bruke hver dag. Jeg kjøpte en skikkelig knæsj 80-talls rosa lepestift fra make up store igår. Nå trenger jeg oransje og lilla. Hvis jeg er heldig selger de lime grønn og blå på nettet.Kjøpe kjøpeEttersom at jeg sjeldent kjøper noe når jeg ute på butikker siden alt er kjedelig så ender jeg ofte opp med å kjøpe ting på nett.

Akkurat nå venter jeg på ekstensionsene mine. Jeg er veldig usikker på hvilken farge de har, det er nesten umulig og finne ginger extensions så jeg m å som regel søke etter røde men som egentlig er litt mer oransje. De jeg fant var ifølge bildet ganske så oransje men jeg vet ikke. Jeg er ikke for bekymret... de kan farges og det samme kan håret mitt.

Sko :DBestillingDette venter jeg på og få i posten.


Øye i øretIdag kom øye utviderene mine i posten!

  • OM MEG


    Jeg er 21 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg bruker denne bloggen relativt lite nå, mest som en dagbok for meg selv.


    MENY


  • hits